Человек не терпит насилия!

Сафиуллин: бизнес на детях — 7

saf 1

Начало статьи: http://ord-ua.com/2010/10/17/safiullin-biznes-na-detyah/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/20/safiullin-biznes-na-detyah-2/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/24/safiullin-biznes-na-detyah-3/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/11/01/safiullin-biznes-na-detyah-4/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/11/04/safiullin-biznes-na-detyah-5/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/11/17/safiullin-biznes-na-detyah-6/?lpage=1

Мошенник, взяточник и казнокрад – вот краткая характеристика нынешнего министра по делам семьи, молодежи и спорта Равиля Сафиуллина. Эта пиявка, присосавшись когда-то к спорту, теперь наживается на том, что отбирает у спортсменов последние крохи. Самое страшное, что жертвами поборов становятся дети, которых Сафиллин оставляет не только без денег, но и без будущего – разгоняет команды и запрещает соревнования, требуя, чтобы детвора платила «безвозвратную финансовую помощь» каким-то мошенникам, безнаказанность которых обеспечивает дружок Сафиуллина – заместитель министра внутренних дел Украины Василий Фаринник.

После многочисленных публикаций на Сафиуллина и его покровителей обратил внимание Комитет Верховной Рады по вопросам борьбы с коррупцией и организованной преступностью. Как сообщил нашему изданию исполняющий обязанности руководителя этого Комитета народный депутат Украины Геннадий Москаль, он будет настаивать на создании в парламенте временной следственной комиссии по проверки сообщений СМИ о тех неслыханных поборах, которыми министр-вымогатель обложил спортсменов «под крылышком» МВС.

Особое негодование депутатов вызвал тот факт, что Сафиуллин требует деньги с воспитанников единственного в стране государственного авиационно-технического спортивного клуба Министерства образования и науки Украины, находящегося на родине Виктора Януковича. Того самого клуба, на аэродроме которого в далеком 1937-году юный Жора Береговой познакомился с будущим отцом будущего Президента Украины Федей Януковичем. Благодаря этому знакомству через много лет летчик-космонавт помог сыну своего товарища по аэроклубу закрыть два уголовных дела и стать, как тогда говорили, «полноценным членом общества».

А теперь Сафиуллин не позволяет ребятам из Енакиево принимать участие в соревнованиях по парашютному спорту, требуя, чтобы дети платили. Самое возмутительное, что платить нужно в карман негодяям, в отношении которых возбуждено уголовное дело за поборы со спортсменов. Но Сафиуллина такие тонкости не волнуют – он уверен, что и его, и его подельников от уголовной ответственности «прикроют» работодатель Ринат Ахметов, первый заместитель Генерального прокурора Украины Ренат Кузьмин и начальник Главного следственного управления МВД Украины Василий Фаринник.

Хотя Сафиуллин для Ахметова – это давно уже чемодан без ручки, Ринат Леонидович, конечно же, не позволит надеть наручники на многолетнего соратника и всегда выкупит из прокурорского плена Равиля Сафовича. Да и единоверец Кузьмин в беде не оставит. Не говоря уже о Василии Ивановиче Фариннике, у которого, похоже, начинают проявляться признаки стойкого психического расстройства.

farynnyk 

Во всяком случае, господин Фаринник упорно делает вид, что не замечает обращений народных депутатов Украины с требованием прекратить преступную деятельность дружков Сафиуллина.

Поговаривают, что именно благодаря особым отношениям, сложившимся между Фаринником и Сафиуллиным, преступники (несмотря на возбужденное уголовное дело) до сих пор разгуливают на свободе и, более того, продолжают заниматься вымогательством. Однако мы убеждены, что Василий Иванович взяток не берет и, скорее всего, он просто психически больной человек. Ибо здоровый на голову милиционер никогда бы не стал «пропивать» уголовное дело, возбужденное по факту сбора денег с несовершеннолетних земляков Президента. Зная крутой нрав Виктора Федоровича, можно лишь предположить, каким пинком под зад завершится карьера Василия Ивановича, если вскроется, что он польстился на пару тысяч долларов и приказал положить «под сукно» скандальное дело.

По этой причине редакция «ОРД» в самое ближайшее время будет ходатайствовать о медицинском освидетельствовании господина Фаринника. А пока что публикуем депутатское обращение Геннадия Москаля на имя министра внутренних дел Анатолия Могилева.

18 листопада 2010р. №331/мск-372

Міністру внутрішніх справ України

МОГИЛЬОВУ А.В.

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Щодо зволікання з розслідуванням у

Шевченківському РУ ГУМВС України

в м.Києві кримінальної справи, порушеної

у зв’язку з вимаганням грошей з неповнолітніх

вихованців Єнакіївського державного авіаційно-

технічного спортивного клубу Міністерства

освіти і науки України

Шановний Анатолію Володимировичу!

У провадженні Шевченківського РУ ГУМВС України в м.Києві перебуває кримінальна справа №50-5753, порушена прокуратурою м.Києва за ознаками ст.190 ч.1 КК України щодо службових осіб громадської організації «Федерація парашутного спорту України». Приводом до порушення справи стали звернення народних депутатів, якими були виявлені кричущі факти порушення прав неповнолітніх вихованців єдиного в країні Єнакіївського державного авіаційно-технічного спортивного клубу Міністерства освіти і науки України.

Як з’ясували народні депутати, у Шевченківському районі м.Києва, ймовірно по підроблених документах, була зареєстрована громадська організація «Федерація парашутного спорту України». За повідомленнями засобів масової інформації та згідно з рішенням Окружного адміністративного суду м.Києва від 26.05.2010 у справі за позовом прокуратури м.Києва про тимчасове припинення діяльності ФПСУ, ця громадська організація ніколи повноваженнями спортивної федерації не наділялася, договору про співпрацю з Мінсім’ямолодьспортом не укладала, членом FAI (Міжнародної федерації авіаційних видів спорту) не є, жодного офіційного спортивного заходу ніколи не провела, матеріальної бази для здійснення спортивної діяльності не має.

У той же час керівники цієї громадської організації скористалися недбалістю окремих службових осіб Міністерства України в справах сім’ї, молоді та спорту і впродовж кількох років збирали зі спортсменів від імені держави гроші начебто для проведення національних змагань з парашутного спорту. Окрім того, шахраї, не маючи на це повноважень, «атестували» спортивних суддів і навіть запровадили на платній основі вигадану ними «сертифікацію» парашутистів. При цьому всі спортсмени – як дорослі, так і діти – були обкладені грошовими поборами, вимоги законодавства в галузі фізкультури та спорту брутально порушувалися, юніори піддавалися моральному знущанню та грошовому визиску. Як було встановлено в ході перевірки народними депутатами спільно з Генеральною прокуратурою України, лише в результаті продажу так званих «сертифікатів парашутиста» керівники ФПСУ виручили понад 130 тис. грн., які приховали від оподаткування.

Після втручання народних депутатів Генеральною прокуратурою було порушено дисциплінарне провадження відносно колишнього заступника Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту та начальника Департаменту цього Міністерства, прокуратурою м.Києва опротестовані незаконні рішення ФПСУ, внесено припис з вимогою повернути до копійки всі гроші, зібрані зі спортсменів. Проти керівників «Федерації парашутного спорту» 27 лютого 2010 року порушена кримінальна справа №50-5753 по обвинуваченню в шахрайстві за ст. 190 ст.1 Кримінального кодексу України. Прокуратурою м.Києва справа спрямована для проведення досудового слідства в Шевченківське райуправління ГУ МВС України в м.Києві.

Але керівництво Шевченківського РУ саботує вказівки прокуратури, досудове слідство про справі фактично не здійснює. До народних депутатів України продовжують надходити скарги на те, що керівники ФПСУ продовжують свою злочинну діяльність і, попри порушену проти них кримінальну справу, знову направили в Єнакіївський державний АТСК Міністерства освіти і науки України свого емісара збирати з дітей гроші. Як повідомили члени клубу, представник ФПСУ запевняв вихованців, що ніякого покарання керівники цієї організації не понесуть.

Як повідомляється в численних публікаціях з цього приводу, співробітники Шевченківського РУ ГУМВС України в м.Києві, ймовірно, вступили в змову з особами, щодо яких порушена кримінальна справа №50-5753, з метою допомогти останнім уникнути кримінальної відповідальності. Численні епізоди вимагання грошей з неповнолітніх, заволодіння коштами спортсменів шляхом шахрайства, незаконної підприємницької діяльності, виявлені прокуратурою м.Києва в ході дослідчої перевірки, взагалі не розслідуються. До цього дня обвинувачення особам, проти яких порушена кримінальна справа, не пред’явлено, вихованці Єнакіївського державного АТСК Міністерства освіти і науки України не визнані потерпілими, жодних заходів для повернення дітям грошей не вжито.

Більш того, як повідомляють засоби масової інформації, керівники ФПСУ продовжують свою злочинну діяльність. Зокрема, згідно з повідомленням Інтернет-видання «ОРД», у вересні 2010 року в м.Харків проводилися міжнародні змагання з парашутного спорту за планом Мінсім’ямолодьспорт. Невідомими особами (за твердженням зазначеного видання – колишнім керівником ФПСУ Шаповаловим) було виготовлене фальшиве положення про змагання, куди зловмисники записали в якості обов’язкової умови допуску спортсменів вступ до ФПСУ зі сплатою «безповоротної фінансової допомоги» та придбання у керівників ФПСУ неіснуючих в державі «посвідчень парашутиста».

У ЗМІ також повідомлялося, що в серпні 2010 року керівники ФПСУ виготовили фальшиве «положення про чемпіонат України з парашутної групової акробатики» та розіслали по авіаційних організаціях від імені держави запрошення взяти учать у цьому «чемпіонаті». Зазначені змагання насправді в Україні не проводилися, Мінсім’ямолодьспорт з цього приводу жодних повноважень ФПСУ не делегував. Обмануті спортсмени прибули на аеродром «Бородянка» (Київська обл.), де шахраї зібрали з них гроші від імені Мінсім’ямолодьспорт, діючи аналогічно тому епізоду, по якому порушена кримінальна справа №50-5753.

Численні повідомлення засобів масової інформації про злочинну діяльність осіб, щодо яких порушена кримінальна справа №50-5753, у ході досудового слідства не перевіряються, жодних заходів для припинення подальших шахрайських дій та вимагання керівниками ФПСУ грошей з вихованців Єнакіївського державного АТСК в Шевченківському РУ ГУ МВС України в м.Києві не вживається.

Також звертаю Вашу увагу на те, що досудове слідство проводиться в Шевченківському районі м.Києва, за місцем реєстрації ФПСУ, у той час, як злочини були вчинені та вчиняються донині на території Донецької, Кіровоградської, Київської, Харківської областей, м.Севастополь. Особи, які постраждали внаслідок злочинної діяльності керівників ФПСУ, мешкають у м.Кривий Ріг, м.Київ, м.Харків, м.Єнакіїве, м.Лисичанськ. Особи, які вчинили злочин, мешкають у м.Київ, м.Донецьк, мХарків і м.Львів.

За таких обставин, враховуючи значний громадський резонанс навколо зазначеної кримінальної справи, численні публікації з цього приводу та з огляду на те, що потерпілими від злочину є неповнолітні вихованці єдиного в Україні державного закладу позашкільної освіти авіаційного профілю, прошу вжити дієвих заходів щодо проведення повного та всебічного розслідування кримінальної справи №50-5753. Зокрема — розглянути питання про можливість витребування з Шевченківського РУ ГУ МВС України в м.Києві кримінальної справи №50-5753 та прийняття її до провадження Головним слідчим управлінням МВС України.

З повагою,

Перший заступник Голови Комітету

Верховної Ради України з питань

боротьби з організованою злочинністю

і корупцією МОСКАЛЬ Г.Г.

Напомним, что в соответствии со статьей 16 Закона Украины «О статусе народного депутата Украины» ответ Могилев должен дать в течение 10 дней. Каковой мы обязательно опубликуем.

(продолжение следует)

Сергей НИКОНОВ, «ОРД»

В тему:

«Проффесионалы» на марше: Сафиуллин прячется от журналистов»

http://ord-ua.com/2010/07/15/proffesionalyi-na-marshe-safiullin-pryachetsya-ot-zhurnalistov/

http://ord-ua.com/2010/07/16/proffesionalyi-na-marshe-safiullin-pryachetsya-ot-zhurnalistov-okonchanie/

«Міністерство дерибану та спорту»

http://ord-ua.com/2010/09/23/ministerstvo-deribanu-ta-sportu/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/09/26/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-2/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/09/29/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-3/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/07/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-4/?lpage=1

«У Ахметова завелась «криса»

http://ord-ua.com/2010/10/04/u-ahmetova-zavelas-krisa/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/11/u-ahmetova-zavelas-krisa-zakinchennya/

«Равіле Сафовичу, візьміть слухавку!»

http://ord-ua.com/2010/10/06/ravile-safovichu-vizmit-sluhavku/?lpage=1

«Криса замітає «сліди»

http://ord-ua.com/2010/10/21/krisa-zamitaye-slidi/?lpage=1

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Это не министр, а непотопляемый авианосец какой-то. Но поражает даже не нахальство, с которым этот товарищ плюёт на законы, а поражает то, что он своим поведением как бы говорит: “Ребята, я ведь в обойме, по-другому мне никак нельзя. Засмеют же, что ты за чинуша такой раз тебя даже дети кидают на бабло.”

  2. Нашли к кому обратиться,к Москалю.Был бы это порядочный человек,он не прикрывал Губернатора Присяжнюка,которому этот министр по воровству и в подметки не годится.

  3. Дегенерат на дегенераті сидить і дегенератом поганяє. Так і пан Москаль. На початку його кар’єри здавалося що це принципова людина. Але потім з’ясувалося, що це елементарний флюгер. Спочатку служив Кучмі, потім великомучениці-воровці Тимошенко, де сам перебував у вирі злочинних подій і чудово знає скільки у держави вкрав Ющенко більше 38 млрд гривень і скількі Тимошенко більше 40 млрд гривень. Чудово обізнаний на мафіозних кланах в Криму, звідки на третьому місяці злиняв великий політик Матвієнко. Але Москаль трошки протримався в Криму і наробив жаху… самому собі. Бо мафіозні клани Криму за часів Москаля розвіли буйним цвітом. То чому ж народний депутат не вивів на чисту воду Ющенка? бо той дав йому посаду, чому не боровся з Тимошенко? яка без б… вкрала через свої схеми мільярди гривень. Чому не з’ясував у Матвієнка, як він перебуваючи губернатором Вінницької області згноїв сотні тисяч гектарів неприбраних з полів буряків. Ну й головне, пану Москалю достеменно відомо хто, де коли і як продавав за кордон українське озброєння. Тільки у міністра оборони Кузьмука на оой час було 3 фіктивні фірми з продажу військових залізяк. Чому ж пан Москаль не боровся з розкраданням державного майна?! А тут с подачі Бойкіса, який у прискореному темпі позичив прізвище Ніконов, підписався під тим, що написав Ніконов-Бойко. Хоча б пане Москаль перевірили деякі чинники. Взагалі, як можна писати таку фразу на міністра Могильова “ймовірно по підробним документам”. Це ж маячня сивої кобили. “Ймовірно”. Пане Бойкіс ти що не знаєш, що в офіційних документах припущень бути не може!!! Висновок, Москаль, цей лист до Могильова не посилав і в очі його не бачив. Якщо підписав, та й ще бачив, тоді це найнищий рівень розуміння викладеного матеріалу в цьому листі. Бо підписувати припущення це розписаитися у власній не компетентності. І головне, це я звертаюся до Москаля, пане Москаль, ви хоча б з’ясували хто такий цей Бойко, помічник нардепа Донія? Ні не зясували, а кидаєтесь у бій на підтримку масонського виродка з блакитним відливом. Вони Бойкіси-Чорновіли-Ніконови вас використовують, як дитину. І все заради своєї вигоди, скинути ненависних керівників федерації парашутного спорту і самим очолити це відомство. А може й вам вже щось запропонували. Вони можуть. І ще пане нардеп, поцікавтеся, чи розписалися у відомості на отримання зарплати за гонорар Бойко-Ніконов. Вони вже пишуть з вересня 2010, одне й те ж і накалякали 18 матеріали висосоного із пальця тексту. Причому слово в слово, підпишуються хіба що різними іменами. Ну євреям це властиво підлаштовуватись під ситуацію і в залежності від кон’юктури змінювати фарби.

  4. Кого може зачепити відвертий тупоумний пасквіль? тільки, звичайно, не кора. І все. 6 коментарів, сміх. Бо ці 17 матеріалів ні на що не тягнуть. Найбільше було коментарів у 13 матеріалі і то завдяки мені, бо я трошки познущався над вами і ми разом дотягнули до 57 коментів, все решта 5-7 сміх.
    Поскриптум.
    будь-який брехливий висмоктаний із пальця матеріал не тягне на увагу відвідувачів орд-сайту. не тягне.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ