Человек не терпит насилия!

Як дерібанять Київ

Попри повномасштабну війну, у столиці продовжує повним ходом відбуватися земельний дерибан. Кияни мають знати за які злочинні рішення голосують ВСІ фракції Київради.
Зараз триває повномасштабна війна на саме виживання українського народу й тому наша команда Народовладдя, яка детально висвітлювала до 24 лютого 2022 року чи не кожну сесію Київради зараз не має такої можливості, адже наш актив або у війську або займається нашим Волонтерський центр Ua.Help. Проте ми бачимо, як, після маленької перерви коли російський ворог був під Києвом, з літа 2022 року Київрада відновила свій звичний земельний і бюджетний дерибан, яким київські депутати знову займаються на абсолютній більшості засідань Київради. І ось 11 квітня відбулось чергове засідання Київради, яке ми хочемо надати як ще один приклад того, чим ті покидьки з УСІХ фракцій займаються останні майже два роки, попри повномасштабне вторгнення.
Як зазвичай, переважна більшість питань, які розглядала на цьому засіданні Київрада – це земельні питання. А переважна більшість з-поміж цих земельних питань так чи інакше стосується передачі та продажу, поновлення договору оренди земельних ділянок. У свою чергу, частина з цих питань були відверто корупційними, зокрема стосувалися чергових незаконних забудов у столиці.
Хочемо висвітлити окремі, найбільш кричущі приклади земельного дерибану, які були здійснені на цьому засіданні, а заодно і надати киянам інформацію, які ж фракції голосували за все це.
Ось що депутати Київради проголосували на засіданні 11 квітня:
1. У самому центрі Києва, на Прорізній 25 А на місці історичної будівлі побудують новий офісний центр з магазинами, ресторанами та підземною автостоянкою. Київрада продала відповідну земельну ділянку «під реконструкцію нежитлової будівлі» ТОВ «Златовлад». ДПТ на цю ділянку відсутній. За цією адресою розташована будівля 1892 р. – флігель садиби Грубера, яка є пам’яткою архітектури. Але тепер тут буде ще один офісний центр – ніби їх мало в центрі столиці. Очевидно, що садибу Грубера просто знесуть у ході цієї «реконструкції»!
2. Для ТОВ «Вогні Оболоні» було продано земельну ділянку, яка знаходиться під незаконно побудованим бізнес-центром за адресою проспект Оболонський 1 В, вул. Героїв полку «Азов» 12 Б, 12 В (поблизу метро «Оболонь», практично впритул до ТРЦ «Метрополіс»). На місці цього бізнес-центру кілька років тому був МАФ. Спритні ділки з «Вогнів Оболоні» придбали його і почали незаконно зводити тут ТРЦ. Було порушено кримінальну справу, але не завадило «Вогням Оболоні» отримати в оренду цю земельну ділянку. А тепер, звівши бізнес-центр, вони вже вирішили остаточно легалізувати свою оборудку і придбати землю під спорудою.
3. На Берковецькій 6 Київрада поновила договір оренди для будівництва нової черги ЖК Lucky Land, який будуть одіозні злобудовники – брати Олександр і Андрій Насіковські, які замовляли тітушок аби бити жінок та інших протестувальників, які боролися проти спроб цих братів-бандитів забудувати берег Дніпра на Микільській Слобідці.
Ще одне поновлення договору оренди в інтересах Насіковських – на Олегівській 36 (Шевченківський район, місцевість «Щекавиця»), де вони на горі будують багатофункціональний комплекс «Олегівський», всупереч будівельним нормам та просто здоровому глузду.
4. Не забула Київрада і про інтереси іншого одіозного злобудовника – Володимира Зубика. Йому поновили договір оренди на ділянці по вул. Івана Виговського (колишня Маршала Гречка) 10 Б, де цей екс-регіонал будує ЖК «Сирецькі сади» всупереч Генплану.
5. На цьому ж засіданні Київрада поновила договір оренди ділянки по Військовому проїзду 8 в Печерському районі (історична місцевість «Бусове поле»), де будується ЖК «Fjord». Будує цей ЖК компанія ENSO, співвласником якої є давній друг і бізнес-партнер Єрмака – продюсер Артем Колюбаєв. Про цього аферистичного персонажа, який є «гаманцем» самого Єрмака, ми писали неодноразово. Поряд із цим ЖК, до речі, – інша скандальна забудова ЖК «Новопечерські Липки». До речі, те, як кличківська більшість спокійно проголосувала за це рішення є черговим свідченням факту, що ніякої справжньої боротьби між Кличком та «слугами» не існує, й це все лише «гра на публіку» для задурювання киян.
6. Подбала Київрада і про інтереси ще одного столичного забудовника – Нвєра Мхітаряна, який зі своїм сином Артуром будує черговий ЖК на Печерську – по вул. Івана Павла ІІ, 12 (ЖК Taryan Towers). Щоб Мхітаряни спокійно могли добудувати свій «хмарочос», який знищує історичний ландшафт старого Печерська, Київрада поновила їм договір оренди.
7. Звісно, Київрада не могла образити і «аксакала» столичної злобудовної мафії, нардепа від ОПЗЖ Дмитра Ісаєнка. Київрада поновила договір оренди для добудови ЖК «Polaris» по вул. Сім’ї Кульженків, 22 в Оболонському районі, який будує компанія Ісаєнка Perfect Group.
І це далеко не повний перелік корупційних рішень останньої сесії Київради! Ми описали ті, на які вистачило часу, але насправді таких питань там було набагато більше.
За ці явно злочинні та антинародні рішення голосували депутати з УСІХ фракцій Київради: «УДАР» Кличка, «Європейська солідарність», «Голос», «Єдність», «Партія за життя та мир» (колишня ОПЗЖ), «Батьківщина», «Слуга народу». (посилання на поіменне голосування в коментарях)
А коли якась фракція і не голосувала за те чи інше злочинне рішення з цього переліку (при цьому голосуючи за інші), то вона жодним чином не заважала його прийняттю, хоча легко могла б це зробити, заблокувавши трибуну і президію Київради. Окремо варто зазначити, що за всі ці рішення голосували також позафракційні депутати, зокрема колишні члени фракції ОПЗЖ, які не увійшли до «оновленої» ПЗЖТМ, а також секретар Київради – фальсифікатор диплому і корупціонер Бондаренко.
Наша партія Народовладдя закликає мешканців столиці бути пильними, адже під прикриттям обмежень воєнного стану корупціонери із Київради ще більше активізували земельний дерибан, який зараз є справжнім мародерством. У той час, коли Збройні Сили України боронять нашу землю, покидьки в Київраді продовжують своє злочинне самозбагачення.
Закликаємо громаду стежити за тим, як голосують депутати Київради. Ці голосування якраз і є показником того, на кого працює депутат: на своїх виборців і загалом на міську громаду, чи на власну кишеню та на своїх олігархічних «спонсорів». Якщо більшість киян не буде цим цікавитися й робити відповідні політичні висновки, то ці мародери будуть ще роками грабувати й знищувати нашу столицю.
P. S. Народовладдя пропонує українцям справжню альтернативу, а не лишатися вічно жертвами олігархічних «договорняків». Тож якщо Ви хочете, аби влада працювала в інтересах переважної більшості українського народу, а не олігархії та її прислужників, то долучайтесь до нашої команди, яка розбудовує партію, що діє в інтересах мільйонів, а не мільярдерів!
Долучитися до нас можна тут:
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. а де депутати від того народовладдя?
    чи всі депутати (а відповідно до статті головували всі) вибрані інопланетянами. а не киянами?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ