Человек не терпит насилия!

Про ДП «Укроборонсервіс»

Давайте для розгляду візьмемо одне колись славетне державне підприємство «Укроборонсервіс». І що ми маємо після двох років війни? Після того як Гусєв поставив директором залізничника Коваля — єдиною заслугою якого є те, що він однокласник друга Гусєва, а той привів з собою некомпетентну кліку чернівецьких підлабузників, які за 2-3 місяці роздмухали штати не робітників, а таких же безхребетних, але для себе дуже гарних та високооплачуваних кумів, племінників, інших родичів та друзів. Вони заполонили всі ланки обслуговуючого персоналу та кадри. Це стосується керівного складу. Прийшов кадровик посидів декілька місяців та пішов, прийшов заступник по фінансах також посидів і теж пішов. Практично так по всіх керівниках підприємства!

А потім Гусєв полетів у теплі краї, а за ним і Коваль зі своїми друзями, майже всіма. А що далі? Укроборонпром погрався у конкурси і визнав переможцем молодого «перспективного», як всі думали, а на ділі дуже справного виконавця Андріяша. Народ, як кажуть, піднявся духом  — наш знаючий фахівець. Ну трохи недосвідчений у керівництві. Але – не так все сталося як бажалося. За ці місяці керівництва що зроблено? Крім знову великого збільшення керівного складу — 7 заступників (при О. Шарапову з міжнародним авторитетом  досвідом і значною фінансовою стабільністю, заступників було тільки 3) та повальної втечі досвідчених фахівців – в першу чергу з ремонту ППО  пріоритетному напрямку ДП «Укроборонсервіс».

Два роки війни навчили керівництво, як Оборонпрому так і Укроборонсервісу тільки одному – не забувати про свої пільги, посадові оклади, премії та інші преференції для себе коханих та своїх підлабузників. Конкретно про ДП «Укроборонсервіс». Заступників директора які залишилися від клану залізничник Коваля – його ставленики  (стосується в першу чергу заступника по фінансах Матіюк). Яка так дріб’язково оберігає директора Андріяша від спілкування зі всіма підлеглими крім неї. Підтримує,  а  правильніше видає свої пропозиції по структурі замість заступника по кадрах  Укроборонсервісу Шаблі з організації Центрів розробки та впровадження. До яких знову проштовхує своїх друзів, своїх знайомих та їх діточок. Вони отримують не погану заробітню плату, а чоловіки бронь від військкомату.

Всі  вище вказані заступники директора мають оклади понад 120 тис. грн. та премію до 80% та інші привілеї.  Персональні авто з водіями та витратами на пальне до 2 млн.грн в місяць. Як вам таке?

А звідки кошти? Відповідь – з бюджету, з коштів ЗСУ на ремонт засобів ППО. Є питання – скільки тоді отримують працівники які ремонтують ті засоби на виробництві? Відповідь – по 30-40 тис грн. Зараз ми вже можемо порахувати дисбаланс між тим, що отримує заступник директора по фінансах Матіюк, як основний фінансист та інші заступники директора які отримують більше 200 тис. грн. та працівниками виробництва – це у 8 раз! Тож який досвідчений фахівець це зможе терпіти, а ще на додаток принизливе відношення до себе окремих «великих» керівників Укроборонсервісу?  Тому і приймають рішення – тікати з підприємства. І йдуть не тільки досвідчені фахівці, але і дуже порядні люди які пропрацювали десятки років.

З такими горе керівниками які дискредитують у цілому ДП «Укроборонсервіс» — ми не переможемо ворога. А що ж Укроборонпром? Невже не знає, не бачить що робиться і як керівництво грабує бюджет ЗСУ і Україну?

Кому війна, а керівникам ДП «Укроборонсервіс» мана небесна?

Оцените материал:
54321
(Всего 16, Балл 4.56 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ