Человек не терпит насилия!

Не того Васю назвали їбаньком…

Вже стає традицією – як тільки на чолі Служби безпеки України опиняється людина на ім’я Вася, то грізна колись спецслужба швидко перетворюється на сміховисько. На жаль, ніхто про це не доповів нинішньому голові СБУ, і тому Василь Васильович Малюк 25 березня весь вечір веселив телеглядачів своєю розповіддю про виробничі успіхи ввіреної йому Контори.

Звісно, якби Конторою керувала б розумна людина, то її голова з нагоди професійного свята розповідав би про те, чим він має займатись відповідно до профільного закону, а не те, чим він займається насправді. Але розумних людей у будинок архітектора Щуко по вулиці Володимирській, 33 якщо й пускають, то лише як свідків, підозрюваних чи обвинувачених. І тому Вася солов’єм заливався, детально описуючи вбивства, скоєні співробітниками 5 управління Департаменту контррозвідки. Тут і екс-нардеп (до речі, колишній агент ДЗНД СБУ) Ілля Кива, убитий, зі слів Малюка, кулею калібром 9х19 мм з контрольним пострілом у голову; і блогер Владлен Татарський, якому було подароване погруддя з вибухівкою всередині; і письменник Захар Прілепін, чий автомобіль підірвався на протитанковий міні; і «генпрокурор ЛНР» Сергій Горенко, у кабінеті якого вибухнули 800 грамів тротилу;  і «міністр внутрішніх справ ЛНР» Ігор Корнет, який став інвалідом через вибух у перукарні. Шкода лишень, що Малюк не розповів подробиці ліквідації в центрі Києві в березні 2022 року позаштатного співробітника ГУР МО України Дениса Кірєєва, але вийшло й так непогано. 

Треба зазначити, що Василь Сергійович Грицак, більше відомий як «Вася-їбанько», був значно розумнішим за Малюка. Принаймні, інтерв’ю з приводу ліквідації співробітниками 5 управління ДРК «Мотороли», «Гіві», журналіста Шеремета чи адвоката Грабовського Вася-їбанько не давав. 

Але ось що цікаво: як усі ці вбивства оформлюють у СБУ? Як списують набої та вибухівку – по роздавально-здавальній відомості чи актом за підписом комісії? Як, взагалі, виглядає завдання на вбивство – воно оформлюється у вигляді постанови чи достатньо резолюції голови СБУ на рапорті начальника 5 управління ДКР? Також цікаво, як виглядає звіт про виконання й куди він здається – у загальну канцелярію чи підшивається в контррозвідувальну справу?

І, найголовніше, чи погоджує прокурор завдання на вбивство і чи береться на це ухвала слідчого судді Київського апеляційного суду? По-ідеї, будь-який оперативний захід, що обмежує права людини (сподіваюсь, ніхто не буде заперечувати, що позбавлення життя є одним з таки обмежень), має проводитись тільки з санкції судді. Але, цікаво, відповідно до якого закону? Бо сказано ж у частині другій статті 19 Конституції України, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Хоча, можливо, Малюк не вважає СБУ органом державної влади – тоді все нормально, можна на закони увагу й не звертати. 

Ну вбив ти когось – і хер з ним. Навіщо про це по телевізору розповідати?.. 

М-да… Не того Васю назвали їбаньком…

Володимир Бойко

Оцените материал:
54321
(Всего 9, Балл 3.89 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Вова, ти йоб….й пі…р, а коли русня гвалтує і вбиває вони теж це з санкції роблять?
    Все просто- кожна мразюка повинна здохнути, бажано болючою смертю, без санкції, суда і слідства…
    Так що закрий своє їб..до, і сили тихенько

  2. Бойко-йобаний рупор кацапів. Вбивство окупантів та їх пособників йому не подобається!!

    ТЦК-призвіть цього недоумка!

    1. москалику, «Всё» — це твоїх кацапчиків там поклали і нічогов них не вийшло, Часів Яр тримається.

  3. Янукович з Якименко заполонив СБУ та інші органи російською агентурою.

    Поросенко з Грицюком завів в СБУ американську та британську агентуру, яку вербували в основному за кордоном

    Все це нахуй потрібно вичистити.

    А Малюк в інтерв’ю і слова не сказав що це СБУ вбило тих персонажів . Просто сказав як і чим.

    Я можу гарно сказати як і чим вбили Кравченко, Кірпу, Чечетова, Семенюк, Шеремета і Кенеді Але це не свідчить що це зробив я чи хтось з моїх знайомих)))

  4. В ході війни, під час тісних контактів СБУ з американськими і британськими спецслужбістами, останні вивчили, приручили, прикормили кілька десятків старших офіцерів, які під партнерські гарантії безпеки, кар’єри і гроші зроблять з України безлюдну колонію .

    1. Тебе заздрість бере, що українські партнери твоїм улюбленим московітам не дають зробити з України безлюдну колонію?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак: дружба з кримінальними авторитетами, підтримка підсанкційного бізнесу та коштовні авто поза декларацією

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак: дружба з кримінальними авторитетами, підтримка...

7 лютого 2023 року указом Президента України Лисака Сергія Петровича призначено головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації. До цього він з…
«Вася с водокачки» опять унизил СБУ

«Вася с водокачки» опять унизил СБУ

Сюжет Бигуса про ювелирную работу ДЗНД посмотрели уже все. Смешно, да. Бигуса с его тупым пафосом не люблю поэтому пересказывать…

Про приписування чужих заслуг

Гарні привітання до дня ЗСУ — Служба безпеки України провела операції по нейтралізації зрадників Ківи у Москві та Попова у…
НОВОСТИ