Человек не терпит насилия!

«Криса» замітає сліди

rat hunter gi joe

21 жовтня, о 12год. 20хв. «почесний енергетик України» Равіль Сафіуллін зустрівся з заступником Генерального прокурора України Ренатом Кузьміним. Високі сторони провели переговори просто неба, біля готелю «Дніпро», що на Європейській площі столиці. Бо підозрюють (і небезпідставно), що їх службові кабінети прослуховуються. Як повідомив невідомий читач сайту «ОРД» за допомогою голуб’ячої пошти, державні мужі обговорювали наслідки недавнього вимушеного візиту Сафіулліна до резиденції його хазяїна Ріната Ахметова. Найбагатша людина України начебто викликала до себе міністра у справах сім’ї, молоді та спорту й зажадала пояснень з приводу фактів, оприлюднених у нашій статті «У Ахметова завелась «криса».

Нагадаємо, що в публікаціях йшлося про багатомільйонні крадіжки Сафіулліним бюджетних коштів, що виділялися для проведення ремонтних робіт на Рівненській АЕС. Сафіуллін за допомогою Давида Жванії «завів» у «Енергоатом» свою фірму «МКС-Енерго», засновником якої є такий собі пан Алекперов Санан Новуш-огли.

Зрозуміло, що Ахметова цікавив не моральний бік крадіжки, подробиці якої викладені в оцих статтях:

http://ord-ua.com/2010/10/04/u-ahmetova-zavelas-krisa/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/11/u-ahmetova-zavelas-krisa-zakinchennya/

http://ord-ua.com/2010/10/06/ravile-safovichu-vizmit-sluhavku/?lpage=1

Ріната Леонідовича більше стурбував сам факт несанкціонованих оборудок Сафіулліна, який є найомним працівником Ахметова й отримує в нього зарплатню саме за те, щоби створювати імідж кришталево чесної людини та гідно нести прапор «боротьби з корупцією в спорті».

Кажуть, що Сафіуллін каявся й божився більше не красти без дозволу Ахметова. А також запевняв Шанованого, що кожна людина має право на ОДНУ помилку в житті. Очевидно, вимагання грошей у вихованців Єнакіївського державного авіаційно-технічного спортивного клубу Сафіуллін помилкою не вважає.

А тепер Равіль Сафович озадачився тим, як загасити скандал. Річ у тім, що в зв’язку з витівками ТОВ «МКС-Енерго» Головним слідчим управлінням МВС України порушена кримінальна справа №222-2. На першому ж допиті Санан Алекперов пояснив, що він є підставною особою, а насправді фірма належить Сафіулліну. Власне, нічого страшного для Сафіулліна в тих показах не має, оскільки Давид Жванія виділив 10 млн. доларів для «вирішення питання» по двох кримінальних справах: і по справі №222-9, яка порушена у зв’язку з розкраданням коштів НАЕК «Енергоатом» його фірмою «Піраміда», і по справі №222-2, оскільки Сафіуллін є партнером Жванії і Давид Важаєвич не може кинути його напризволяще. Але після наших публікацій керівництво МВС України начебто хоче повернути гроші й відновити розслідування обох справ. А це – справжня катастрофа для міністра-афериста.

Тож зараз є лише один вихід – щоби обидві справи забрав для «розслідування», а точніше – для закриття, у Генеральну прокуратуру пан Кузьмін. Щоправда, є деякі процесуальні нюанси. Наприклад, Кузьмін не може витребувати справу в МВС України й не може поміняти її підслідність. Це означає, до ділитись доведеться або з першим заступником Генпрокурора Віктором Пшонкою, або з заступником Генпрокурора Віктором Кудрявцевим (який зараз типу наглядає за правоохоронними органами).

А апетити Кудрявцева загальновідомі. Наприклад, подейкують, що лише за те, щоби поміняти підслідність справи, порушеної Головним слідчим управлінням СБУ відносно колишнього директора Південноукраїнської АЕС Віссаріона Кіма (Кіму інкримінується розкрадання 13 млн. грн. бюджетних коштів), Кудрявцев начебто взяв з народного депутата Андрія Деркача (креатурою якого Кім, власні, і є) 4 млн. доларів. Після чого справа попрямувала до прокуратури Миколаївської області, яку очолює кудрявцевська «шістка» Микола Стоянов. Там справу і закриють, подалі від очей столичних журналістів, після 5 листопада 2010 року. Чому саме тоді? – Бо Кудрявцев не хоче ділитися з нинішнім Генпрокурором Олександром Медведьком, кінець повноважень якого добігає якраз 5 листопада.

Одним словом, Сафіулліну й Кузьміну було про що поговорити. Про наслідки їх зустрічі ми розповімо згодом – у продовженні нашого журналістського розслідування енергетичних афер попсуй-міністра.

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

В тему:

«Проффесионалы» на марше: Сафиуллин прячется от журналистов»

http://ord-ua.com/2010/07/15/proffesionalyi-na-marshe-safiullin-pryachetsya-ot-zhurnalistov/

http://ord-ua.com/2010/07/16/proffesionalyi-na-marshe-safiullin-pryachetsya-ot-zhurnalistov-okonchanie/

«Міністерство дерибану та спорту»

http://ord-ua.com/2010/09/23/ministerstvo-deribanu-ta-sportu/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/09/26/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-2/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/09/29/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-3/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/07/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-4/?lpage=1

«Сафиуллин: бізнес на детях»

http://ord-ua.com/2010/10/17/safiullin-biznes-na-detyah/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/20/safiullin-biznes-na-detyah-2/?lpage=1

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

76 ответов

  1. Люди, вы хоть сами понимаете, что пишите. Я не знаю ни Бойко, ни Сафиулина, да в принципе-то, я не знаком даже с депутатами местного уровня. Вопрос то в чем… чем Максим Слободян отличается от остальных детей. Почему только его защищают, а остальные что — нафиг не нужны. Типа это их проблемы и нас это не касается. У них есть свои родители, пускай теперь ищут знакомых журналистов (или платят) и, соответственно, раздувают скандал. По сути тоже самое было и со студентом Игорем Индыло… Скажите, а что, в милиции прекратились побои со смертельным исходом. Но вы перестали об этом писать. Почему? За Макса Слободян — заступились, за Игоря Индыло — высказались. Свою задачу минимум выполнили. А остальным как быть? Тем, кто годами ждет денег на лечение — нафиг надо; кто годами ждет инвалидной коляски — нафиг надо, и т.д. То, что подняли тему с поборами — молодцы, но не пляшите вокруг обиженного Максима Слободян, как же остальные? И фразы типа “Сафіулліна ж попереджали — доки хлопчику з Єнакіївського клубу не повернуть 300грн., життя Сафіулліну не буде. Подивимося, в яку копієчку цьому барану обійдеться його впертість.” больше смахивает на зацепленное самолюбие и воспаленное тщеславие приведшее к началу борьбы “принципов” — кто кого(«Баран-баран, буц, баран-баран, буц!»). В конце-концов, на выходе, от всех ваших статей будет — “чпок-блям-бум-буц-хрясь и тишина!”

  2. И ещё тебе. Такое впечатление, ты или малолетка или необразованиый идиот. Преступник сидит на скамейке подсудимых или в камере. На сегодняшний день преступник №1 Ющенко,потому что люди, на майдане, проголосовали за него “руками”, а он элементарно всех опустил… И ближайший вопрос, который мы журналисты должны раскрутить: Что БЫЛО в 2004 году??? И обратить этот вопрос к ЮЩУ! И заставить его на него ответить! Без понимания того, что было в 2004 мы ничего не поймём…

  3. АФІГЕТЬ прочитай уважно

    Чия креатура пан Бойко (Бойкіс)?
    «Перепечатка материалов “ОРД” в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции. Для интернет-изданий — без ограничений, при обязательном условии указания полного имени адреса нашего ресурса http://ord-ua.com Связь с редакцией — [email protected]

    От такий анонс наприкінці першої сторінки сайту «ORD-UA.COM». Ні прізвищ розробників сайта, ні заявленого головного редактора, ні директора, ні телефона. Є «мило», мовляв скидуйте, ми почитаємо. Словом, немає зворотного зв’язку. Але на сайті 414 сторінок, на кожній по 5-6 чималих журналістських матеріалів. Проведемо арифметичну операцію: перемножимо 414 х 6 і отримаємо 2484 надрукованих матеріали з квітня 2004 року, починаючи від виведення на чисту воду Кучми, Бакая, Горбаля, Ющенка, Порошенка, Супруненка, авторитетів і «злодіїв в законі». Але ж виникає питаннячко, а хто ж шеф-редактор сайту? До кого у випадку необхідності звертатися й ставити актуальні запитання? Де ваша юридична адреса? Які телефони редакції сайта? З ким листуватися? Ну і врешті, як об’єктивно відповісти таким ортодоксам, як журналіст Бойко, на прізвисько «бульдог»? Як виконати Закон про ЗМІ? Як розмітити матеріал, на тому ж місці, де й пан Бойко? Всі ці питання адресуємо керівникам сайту «ОРД». Ау, відгукніться!?* Так дійсно нам правильно повідомили, пан Бойко якщо вчепиться, то не відпускатиме свою жертву, допоки йому не відіб’ють голову. Але ми не будемо вдаватися до таких садистичних методів, але дуже хотілося з паном Бойком, у нашому випадку, ми його прикриваємо від зловмисників – Бойкісом, поговорити, що називається «від душі». Запитати, чому він під «псевдонімом» Сєргєй Ніконов, побудував саме таку фразу, а не іншу і не два роки тому за часів міністра Павленка, коли виник конфлікт, а зараз і, чому пан Бойкіс, він же Бойко, він же «чупа-чупс», він же «бульдог», він же Ніконов, вважає, що хтось «запретил проведение в Енакиево соревнований по парашютному многоборью»? А якби, шановний пан Бойкіс саме ВАМ дозволили проводити змагання. То хто б їх проводив? Ви ж своїм «біснуватим» словом довели Теорему про те, що федерація парашутного спорту не законна, люди, які представляють федерацію Тьорло і К не законні, сертифікати не законні, ліцензії немає… З вашої подачі заведена кримінальна справа про «хабарі»… Виявляється за вашої активної участі так сталося, що в парашутному спорті все не законне і от, уявіть ситуацію, коли вам, саме вам дозволяють провести всеукраїнські змагання «по парашютному многоборью памяти летчика-космонавта Г.Т.Берегового». Пан Бойкіс, до вас питання. Хто буде проводити ці змагання, коли ви скрізь довели і всіх переконали, що все не законно»!? Хто? Може ви – приватна особа пан Бойкіс, він же Бойко, він же «чупа-чупс», він же «бульдог», він же Ніконов? Як ви, собі це уявляєте? Хто буде запрошувати медиків? Ви, на якій підставі? Хто готуватиме призи, робитиме на них надписи? На якому фірменому бланку ви звертатимесь до клубів? Може проведе стрибки народний депутат Олена Бондаренко? За нагоди я у неї запитаю, чи зареєструвалася вона в Мінюсті? Чи народним депутатам, слугам народу, реєстрація не потрібна? А може ваш протеже Олександр Сергійович Доній проведе змагання через свій підкомітет по освіті та науці? Своєю владою протягне постанову, звичайно без бланку і печатки. Потім, як представник законодавчої влади внесе до Закону «Про фізичну культуру та спорт», поправку, де вказуватиметься, що Народним депутатам України, на відміну від професіональних фахівців дозволяється проводити змагання з парашутного спорту. Але пане Бойкіс, прошу вас на шпальтах цього доповнення порадити нардепу Донію, в Закон внести поправку, щодо нардепів, які можуть самостійно проводити змагання не тільки з парашутного спорту, а й з інших 240 інших видів спорту. Оце буде справедливо! Тоді взагалі відпаде нагода у будь-яких федераціях, а змагання проводитимуть з усіх видів спорту виключно Народні депутати України. Наприклад Олесь Доній з парашутного спорту, Петро Симоненко з армреслігну, Іван Заєць зі спортивного орієнтування, Роман Зварич з бобслею, Юлія Тимошенко з кьорлігну (я знаю, що вона не нардеп, але за заслуги перед Батьківщиною, надати таку можливість), Віктор Ющенко з шашок (та ж ситуація).
    От тоді «загарцюють» всі види спорту, тоді ви пан Бойкіс не будете «перешкоджати», як працівники міністерства спорту: «…разогнал клубную команду и не разрешил воспитанникам клуба принять участие в Чемпионате мира по классическому парашютизму среди юниоров», а дасте можливість всім юніорам виступити. Якщо ви станете президентом федерації, втім стоп(!), є більший достойник Доній. Ви ж на нього працюєте? Він президент, ви заступник і пішли «бабло косіть»! Звичайно ви не будете збирати з хлопаків по 150 грн, ви, зробите, як у гольфі, клуб «стрибунів-міліонерів». Кинув мільйончик стрибаєш, не кинув «мий літак і укладай парашути». От тоді ви розгуляєтесь!

    о

  4. Пане Афігеть. Невже Ви досі не зрозуміли, що народні депутати та журналісти захищають усіх дітей? І дорослих, між іншим, також. Прокуратура вимагає відновити законність у діяльності Мінсім*ямолодьспорт — чи Ви вже читати не вмієте? Порушена кримінальна справа, внесені приписи. Але Сафіуллін заявляє, що доки він міністр, спортсменам не буде повернуто ані копійки. Мені він це заявляв особисто — два рази під час зустрічей і один раз телефоном. А я думаю, що буде повернуто все і до копійки. Можу навіть посперечатися з Равілем Сафовичем. На 300 грн.

    Що стосується конкретного хлопчика, то його права мають бути відновлені. Як і будь кого , хто постраждав від дій злочинців. Права людини не можуть існувати у відриві від конкретної людини. Все плескання язиком про “правову державу” не варто й виїденого, якщо при цьому права потерпілих від злочину не будуть відновлюватися. Що стосується Максима, то тут є істотний момент — його обібрали, коли він був неповнолітнім і не міг сам захистити свої права.

  5. парламенський кор
    Вы опять внимание всех отводите от Сафиуллина, пытаясь перевести тему на Бойко. Кстати, ваши обвинения решаются просто. Ответьте на один вопрос. ПОЧЕМУ САФИУЛЛИН НЕ ЗАКЛЮЧИТ ДОГОВОР С ФЕДЕРАЦИЕЙ ПАРАШЮТНОГО СПОРТА О ПРОВЕДЕНИИ ЧЕМПИОНАТА? Как это сделано со всеми другими национальными федерациями? Все без исключения национальные федерации имеют договор с Министерством. И вопрос закрыт. Но почему то, такой договор не заключается.
    А статья не о Бойко, а о Сафиуллине. Если Вы так за него переживаете, докажите его невиновность, и я вам гарантирую, что через 2 минуты на этом и еще на 100 сайтах лично забаню диферамбы господину Равилю. Но вы лучше меня знаете, что Бойко — это отмазка. Это возможность лавировать, не отвечая на обвинения. А господин Бойко понимает, что наличие такой собаки как вы говорит только об одном, что если только он согласится на 30 серебников, которые ему предлагают за молчание, так сразу его и порвут. И никакие справки и друзья не помогут.

  6. Пан Владимир, ничего личного, но в том то все и дело, если бы на сам деле “народні депутати та журналісти захищають усіх дітей” было правдой, то жили бы мы сейчас в нормальной, развитой, европейской стране. А так маємо, те що маємо. Журналисты занимаються расследованием тогда, когда им “укажут” или сами заинтересованы. Депутаты — то отдельная история. Вы, кстати, обратили внимание, что “агитматериала” на сайте нет, а ведь скоро выборы и все равно в эфире тишина. Афигеть.

  7. Хотів вже звернутися, аж тут знову “ТЕНЬ ОТЦА ГАМЛЕТА” — Бойко. Чупа-чупс, не траба клеїти з себе дурня. І розповідати про хлопчика і 300 грн. Не треба робити клоунів з того мізеру людей, які читають цей не авторитетний сайт. ОРД створений виключно для заробляння грошей і чим більше ти напишеш брехні, тим більше отримаєш “бабулецій”. Мова навіть не про твою брехню, а про примітивну ідею. Що стосується прокуратури, то ця справа, про яку ти так р’яно розповідаєш вже давно закрита. Якщо когось і треба викликати з “дємбеля”, то це Павленка і Карандєєва, особливо останнього, який робив на своїй шоколадній фабриці медалі з шоколаду і чіпляв на голови переможцям.

  8. парламенський кор
    Цитата: “ОРД створений виключно для заробляння грошей і чим більше ти напишеш брехні, тим більше отримаєш “бабулецій”
    Ответ: Теперь я начинаю понимать, почему вы так рьяно пишете комменты. Спасибо за откровенность.
    Цитата: “Що стосується прокуратури, то ця справа, про яку ти так р’яно розповідаєш вже давно закрита”
    Ответ: “Вы имеете ввиду КС №222-2, о которой идет речь в статье? Или вы ошиблись веткой?”

  9. Господин Антипарл некор. Ответьте вы мне на один вопрос? На каком таком “пистоне” господин бойко пишет на сайте ОРД? Он написал заявление на работу на ОРД? Он получает ЗП на ОРД? Он заплатил налоги за сентябрь месяц из своего гонорара за 4 статьи о министерстве на сайте ОРД, где бухгалтерия перечислила с гонорара товарища Бойко в пенсионный фонд, из которого финансируются нищие и голодные пенсионеры, а уже октябрь заканчивается. В Америке, человек, который не платит налоги преступник. Вот и у нас господин бойко не платит налоги, значить он кто? правильно преступник. Вот давайте сначала спросим с товарища бойко. Товарищ бойко ты заплатил налоги за сентябрь?

  10. парламентский кор
    Вы — еврей? Вы отвечаете вопросом на вопрос. Сначала ответьте сами, а потом спрашивайте у других. Это раз. Скажите, а на какие деньги Сафиуллин купил Свои Лексусы, на которых рассекает все его семейство и которые он меняет каждый год? На какие деньги куплена его квартира и дом? Средств, которые он зарабатывал, судя по его декларации не хватит на все это. Даже на часть этого. Вот когда он или вы за него ответите, как говорится “откуда бабло”, тогда можно будет попросить его вернуть краденные денежки назад. А после этого займемся Бойкисом.
    Статья то ведь не о Бойко, а о Сафиуллине.
    ПС. Кстати, напишите о Бойко тоже большую статью. О его проделках и др. Все, как вы говорили. Опубликуйте её, например, в ЖЖ. А здесь потребуйте, чтобы тоже опубликовали. И письмом, а потом через комменты цитаты из этого письма. мы вас поддержим. И там уже размажем Бойко по тарелочке. За все, что он натворил.

  11. Заметьте, Бойко в нюанс засунул язык и неопровергает парламентария. Ведать дійсно жидки грошіки краще люблять ніж будь-яку істину, яка в них і є не правда і Слободян “300”, а золотий тілець. Как Речинский был пресс-секретарем УПЦ-МП. я в шоке. Или таки действительно там тоже идет гомосячий отбор по нюансному запаху(:

  12. Парламентскому корру. Ваши абстрактные рассуждения — несомненно верны, ни убавить, ни прибавить. Может быть и Бойко — Бойкис, может и нетрадиционал, может и скрывает доходы от налогобложения (Кста, проинформируйте официально ДПА и выставьте копию сообщения). Может вы абсолютнно правы, во всем что написали. Но конкретно — должны юные спортсмены платить какие-то взносы в фонды за участие в соревнованиях? И если должны — за что? И на хрена тогда бюджетное финансирование деятельности Министерства. И как со всем этим соотносятся прыпысы прокуратуры, осуществляющей общий надзор за соблюдением законности? Ответьте, пожалуйста, предельно кратко и ясно, хорошо. И Вы нас всех убедите в том, что Сафиуллин — герой нашего времени, а Бойко — подонок и клеветник.

  13. Шановні кукринікси 1717+Анти парлам. некор. Ви прокинулись і знову в бій. розповідати про героя Бородинської битви одноокого пана атамана, гриціана Таврічеського чупа-чупса, бульдога, Бойка, Бойкіса, Ніконова, Чорновіл, дончанина, антипарламент некор. Це все одна особа. Тож відповідаю вам — куди, кому і на що писати. Кому виставляти копію? Кому виставляти рахунок за моральну шкоду. До якого ДПА, як ви пишите звертатися. Хоча правильніше ДПІ! Нехай герой Бородинської битви одноокий пан атаман, гриціан Таврічеський він же чупа-чупс, бульдог, Бойко, Бойкіс, Ніконов, Чорновіл (хоча Таня існує, ось її телефон 050 814 75 61), дончанина, антипарламент некор. визначиться!!! Хто він мальчік-дєвочка, чи мальчік-мальчік. Бо їй бо не зрозуміло на кого подавати, або краще на кого класти з верхотури пташиного польоту.

  14. Пане Парламентський кор. 1717- це не Купріянов, Крилов и Микола Соколов і навіть не Борис Єфімов з усіма “Окнамі РОСТА” чи Карен Бідструп, це 1717. Звернення в ДПА — воно перешле його в у відповшдну ДПШ за належністю і візьме на контроль. Копію звернення, якщо зможете сформулювати склад правопорушення — виставте в інтернеті. Мені особисто Бойко, як і Ви — дай Бог здоров”я або до лампади. Справа в іншому — ви так запально розвінчуєте цього Бойка, а по суті піднятої пролеми — чи повинні платити діти, кому і за що, і для чого з бюджету фінансується діяльність Міністерства — Ви мовчите, як риба об лід Між іншим, чули, що Яник дав команду Пахлу в місячний термін розігнати нахер всі присоски про органах державної влади? Хотілось би почути від вас чітко сформульовану відповідь у цьому контексті, а Ваші оцінки форумчан ншкому тут і на хрен не потрібні. Можете самі з собою потішатись зі свого вдалого гумору.

  15. Пане ображений 1717, на яку таку лампаду нести відповідь? Кому відповідати? Не видно не те що Б. Н. Ч. Д. Чу-Чу, Бу..га, не видно нічого. Бо нема того,кому у кого самі нюанси в ж…пі. Нехай напише юридичну адресу сайту, покаже кабінет, стіл,за яким пише вишукані твори, своє вікно, з якого дивиться на світ Божий тоді все отримає (як просить) Б. Н. Ч. Д. Чу-Чу, Бу..га.

  16. Я думаю, что на клоуна, которого Сафиуллин нанял тупо срать в комментах, просто не стоит обращать внимание. Уже всем все давно понятно.

  17. 777 не дурнішитй за Дончаніна. Прислухайся до нього. Він має 100% рацію. Заметьте, Бойко в нюанс засунул язык и неопровергает парламентария. Ведать дійсно жидки грошіки краще люблять ніж будь-яку істину, яка в них і є не правда і Слободян “300”, а золотий тілець. Как Речинский был пресс-секретарем УПЦ-МП. я в шоке. Или таки действительно там тоже идет гомосячий отбор по нюансному запаху(:

  18. Равиль такой жлоб, что может и сам писать их — с него станется. Поэтому и хочет, чтобы ему сразу все агентурные данные раскрыли. И ответить ничего вразумительного не может.
    Я лично найду и дам вам, господин Парламентиский кор адрес, телефон и т.д. всего, что вы попросите, если вы лично здесь опубликуете свои данные: ФИО, место работы, место жительства, моб. и раб. телефоны, подтвержденные каким-либо документом.
    Ход за вами, если есть мужество

  19. Відповідь Дончаніну, він же анти не кор, він же чупа-чупс, він же бульдог, він же Ніконов, він же Бойко, він же Бойкіс. Ви всі придурки, а Бойкіс герой, ідіоти я письменник, я на вас тренуюсь. Ваш примітивний розум далі, як комусь служиш, або на когось проацюєш не розповсюджується. Бо всі підлі крадії. Невже всім бойкісам не зрозуміло, що гру треба весту на відкриту, тому я й на боці людей, у яких є адреса, телефони, штат працівників. Хоча мене про це ніхто не просив. Але моє ставлення до бойкісів і їм подібних однозначно негативне. І скільке цей недоношений донечанин, не ти, ти дончанин, а він донечанин, писатиме стільки писатиму й я.

  20. Пану Бойкісу, він же Бойко і т.д. і т. п. наступна серія Камасутра Бойкіса, з усіма тел, іменами, явочними квартирами, технічним оснащенням прослуховувань,авто на яких розїжджає пан Бойко, оренду його помешкання, повій, до яких звертається частенько, геїв, з якими “дружні” ділові стосунки, ну дуже дружні і дуже ділові, агентурну мережу наружки… Не пропустіть серіал буде захлплюючий.

  21. Парламентський кор — “писатель, но не читатель”? Ти розтікаєшся словесами по “древу мисслі”, вправляєшся у красномовстві замісь того, щоб відповісти конкретно на конкретні питання. І не варто посилатись на те, що не знаєш кому відповідати — цілком досить відповіді на цьому сайті. Ще раз для повільно всмоктуючого — треба збирати у дітей гроші, кому і за що й для чого. Для чого в державному бюджеті передбачені стаття видатків для забезпечення потреб міністерства? Все. А твої просторікування про те, хто якої національності або сексуальної орієнтаціїї тут нікому не цікакві. Оскар Уайльд був теж нетрадиційної орієнтації, про цього письменника занє весь світ, а про тебе, такого правильного — тільки ти. Єврейство Ейнштейна і Глузмана на применшує їх заслуг перед світом і Україною, а від твого расєйства — як від сцяння в калошу — тобі тепло, іншим байдуже. Поки не даси конкретну відповідь, як старий мент, вважаю тебе звичайним 3,14здоболом.

  22. Дуже при дуже швидко всмоктуючому. Нэ писатэлю, а читатэлю 1717. Схоже ти той самий Бойкыс, якый усе життя смоктав чийсь х… Досмоктався до того, що отаборився помічником нардепа Донія. Лесік і вухум не веде, що Бойкіс смочке. Бо якби дізнався витурив би його на х… з параламенту, а так ще сподівається, що “гостре перо не в гусака” Бойкіса увіб’є осиновий кіл між тими і тими і тоді… Увага! Доній президент парашутистів. Отака вона гірка правда 1717.

  23. У человека приступ. Срочно вызовите врача и санитара. Понадобиться госпитализация… А может быть и … Готовьте морг.

  24. Дякую пане Дисптчер, що ви мене підтримуєте. Дійсно пану Бойкісу, все те знадобиться, що ви перерахували. А якщо йому вже це необхідно то кличте сайт ОРД, згадайте Єсєніна, якби в Англітері були чорнила, то не відбулось би того, що відбулось. Отже дайте Бойкісу чорнила. Ви мене не зрозуміли не ПОРТВЕЙН, а чорнила, чи то бак зараз же все на компютері. Добре дайте Бойкісу камп і сайт ОРД. Бо до нього вже приходили з проханням дати “пару рупий і нє бузі, мнє хоч чо, хоч чорта в ступє прівєзі” В. Висоцький. А робіть все по Чехову, несіть Бойкіса в палатк № 6, за углом…

  25. Камасутра Бойкіса. Не пропустіть. Завтра о цій же порі… Ви дізнаєтеь багато цікавого…

  26. Парламентський кор. Відповідь по суті, без переходу на персоналії ? поширення чуток, яких ті вряди-годи зможеш довести (де, коли і кому тримав свічку?) і намагання пропетляти -давай, телись.

  27. Цікаві ці коментатори!
    Ви Володимире молодець!
    Робите багато,але треба більше, але не вам,а всім, а ці коментатори хай стають поруч і беруться за інших бандюків при владі!
    От тоді й буде результат, а то вони хочуть чужими руками
    робити порядок, а самі ховаються за псевдонімами.
    Успіхів вам !
    Порядні люди вас підтримують.
    Ось на Донеччині чесних журналістів майже немає. Куплені, перелякані,
    боягузи. Гидко на цих створінь дивитись.

  28. Взял 4 млн.дол (32 млн. грн.), чтобы отмазать от 13 млн.грн.??? Автору следует хотя-бы калькулятор купить, раз таблицу умножения забыл.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Глава Центрального апелляционного хозсуда заработал только на гараж

Глава Центрального апелляционного хозяйственного суда (Днепр) Юрий Парусников почти всю недвижимость записал на Эльжбету Парусникову. Об этом стало известно из…

Отстраненный глава Ровенской таможни задекларировал из имущества только гараж

И.о. начальника Ровенской таможни Тарас Коваленко, которого отстранили от должности за коррупцию, задекларировал сбережения в размере годовой зарплаты наличными. Об…

ГСЧС возглавил Крук, записавший имущество на тещу

Кабинет министров назначил Сергея Крука главой Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям. Как сообщил в Telegram-канале представитель Кабмина в Верховной…
НОВОСТИ