Человек не терпит насилия!

Львівськи рагулі

433950901 824761739474248 7430562501608029321 n

У Львові глянцевий журнал «П’ємонт» влаштував тусовку під виглядом благодійного вечора для місцевої еліти. Проте близько 150 бізнесменів, блогерів та відомих львів’ян спромоглися зібрати лише 115 тис. грн на 7 FPV дронів, пише Lviv.media.
🌟Водночас журналісти зазначають, що захід проходив у п’ятизірковому відпочинковому комплексі Edem Resort Medical & SPA. Там «благодійників» розважали Андрій Кіше, Наталка Карпа та гурт «Рандеву». Ведучим вечора був шоумен Володимир Такудіс.
🤫Марта Кавецька, одна з власниць журналу, відмовилась сказати скільки все це коштувало, мовляв, це «комерційна таємниця».
💸Проте, як дізналися журналісти, лише за оренду залу без апаратури у Edem Resort треба заплатити $7 тис., але можлива знижка, якщо захід благодійний.
😐Також Марта зазначила, що гості жертвували гроші на свій розсуд:
💬 Це виключно були донати гостей з їхніх можливостей. От ми робимо подію зі свого журналу. А додаємо до кожної якусь благодійну складову.
🧐У Lviv.media підрахували, що в середньому кожен учасник вечірки задонатив близько 600 грн. Водночас лише вартість оригіналів жіночих сумок, які можна було побачити на вечорі, — $1-5 тис.
Телебачення Торонто
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. В дописі необхідно додати:
    — скільки, на думку автора, необхідно було зібрати, щоб його влаштувало
    — скільки автор задонатив самостійно

    А інакше виглядає, як сповідь людини, що вміє та полюбляє лише рахувати чужі гроші.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ