Человек не терпит насилия!

«Дах» Молчанової починає протікати!

Чесним та сумлінним працівникам правоохоронних органів України, представникам прокуратури та судових органів вже нічого боятися, тому можна починати справжні розслідування кримінальних справ, пов’язаних зі Stolitsa Group та монополізацією будівельного ринку м.Києва.
ДЕТАЛІ:
29 березня 2024 року Президент України Володимир Зеленський звільнив двох заступників Андрія Єрмака, голови Офісу Президента — Олексія Дніпрова та Андрія Смирнова. Про це вказано у відповідних указах на сайті Офісу Президента.
Незважаючи на начебто незначний статус посади, Андрій Смирнов був ДУЖЕ впливовою людиною у ієрархії президентської вертикалі. По даним ЗМІ, Смирнов був ключовою фігурою в координації роботи судів та правоохоронних органів України. Татарова називають сірим кардиналом цього напрямку, а Смирнова — головним виконавцем.
Вірогідна причина звільнення — провальний результат та його наслідок у вигляді резонансного скандалу через переслідування журналістів BIHUS.Info, який виконували скомпрометовані працівники одного з вже ліквідованих департаментів СБУ в координації з Національною поліцією України. Скандал завдав великого удару по іміджу Президента Зеленського серед європейських та американських високопоставлених осіб. Серед українського народу теж, але наші топ-чиновники не звертали увагу на думку звичайних громадян, як протягом 32 років незалежності України, так і зараз.
Докази про вірогідні причини звільнення Смирнова опублікував журналіст Володимир Бондаренко:
Як Владислава Молчанова пов’язана зі Смирновим:
1. Через давнього знайомого (і вірогідно бізнес-партнера) одіозного Андрія Портнова, у якого в 2006-2010рр працював помічником нардепа нинішній громадянський чоловік Молчанової Сергій Коровченко. Зв’язок і через політичну партію БЮТ.
Особисто ж Смирнов у численних інтерв’ю заперечує наближеність до Портнова, незважаючи на загальновідому фотографію разом з одіозним архітектором судової корупції часів Януковича у Відні, Австрії.
2. В ході операції зі спробою дискредитації журналістів Бігус.інфо компрометуючі відео з камер прихованого спостереження з вживанням вірогідно наркотичних речовин окремими операторами програми журналістських розслідувань вперше були опубліковані на сайті narodna-pravda.ua. Наразі сайт деактивований.
На цьому ж сайті публікувалося детальне розслідування по псевдоекоактивістам, керівництву «Екопарк Осокорки». Копія: https://investors.in.ua/eco-info2/
Текст статті має ознаки того, що публікація була зроблена на замовлення Stolitsa Group Молчанової. Чотири рази згадується слово «Меморандум», і наголошується на «гарантіях добудови для нещасних 10 тис інвесторів банку Аркада». В реальності меморандум юридично нікчемний документ, його умови були щонайменше 4 рази порушені Столицею Груп, а вирішення проблем відбулося лише для злочинців (керівництва банку які привласнили кошти довірителів, а також організаторів та виконавців рейдерської атаки на банк Аркада та ділянку під забудову 176 Га з 10-мільярдним потенційним прибутком). 10 тисяч постраждалих довірителів банку Аркада продовжують більше 5 років перебувати у статусі безхатьків. За час відсутності будівництва на трьох ЖК довірителі витратили 7.8 млрд гривень на оренду житла. Дефіцит добудови за розрахунками 2021 року — 3.7 млрд, включно з боргами підрядникам та по кредитам.
І Молчанова (вірогідно, через виконавців), і Смирнов (вірогідно, через виконавців) використовували сайт narodna-pravda.ua, як першоджерело замовних «новин».
3. Партнери прямого начальника Смирнова — Андрія Єрмака у листопаді 2023 року стали співвласниками фінансового управителя ФФБ «Еврика» та ФФБ «Патріотика» — ТОВ «ФК Гарант-Капітал». За декілька днів до пришестя партнерів голови Офісу Президента України мажоритарною частиною компанії заволоділи підконтрольні Молчановій юристи Stolitsa Group: Богдан Прокопенко та Тарас Розпутенко, і призначили Тараса Розпутенка директором. Нові власники компанії (люди пов’язані з Єрмаком) директора не змінювали. Це пряме порушення закону 978 «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном», адже Stolitsa Group і Молчанова паралельно володіє мажоритарною часткою забудовників ЖК Еврика та ЖК Патріотика через прокладку ГС «Дирекція з добудови» (на 33% напряму і на 33% через «фунта» Віталія Олеговича Щербакова, колишнього активіста, зрадника постраждалих довірителів банку Аркада, який вірогідно отримує від Молчанової неправомірну винагороду, наприклад у вигляді квартир для себе і для родичів у ЖК «Варшавський-2»)
Активісти з числа довірителів звернулися до НКЦПФР з вимогою втрутитися у ситуацію щодо порушення закону №978:
На що голова НКЦПФР Магомедов Руслан Садрудинович відповів, що ніяких порушень не бачить.
Справжні (корупційні) причини сліпоти НКЦПФР та його голови Руслана Магомедова:
4. Президентський університет на 16 га ВДНГ (попередня оцінка будівництва якого коштувала 7.2 млрд грн у травні 2021 року).
«Вочевидь, розробка цієї ідеї велася вже тривалий час, бо того ж дня президент Володимир Зеленський підписав відповідний указ. Робочу групу очолив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.»
Забудовником неофіційно називали все ту ж Молчанову, яка вірогідно комунікувала з керівником робочої групи А.Єрмаком через його заступника Андрія Смирнова.
Наразі через війну амбітний проект на паузі.
Ми щиро ВІТАЄМО прагнення та дії Президента та голови Офісу Президента України з очищень у кадровій політиці, та сподіваємося, що разом зі звільненнями відбулася і денонсація таємних розпоряджень з Офісу Президента блокувати розслідування осіб, пов’язаних з колишніми працівниками Офісу (чи навіть їх бізнес-партнерів).
Правоохоронні органи можуть нарешті відкривати і по-справжньому розслідувати кримінальні справи.
Почати можна, наприклад, з цього:
А антикорупційним органам давно пора почати розслідування незаконних дій посадовців та голови КМДА (теж вертикаль Президента України).
Вітаємо також дії НАЗК, які ВЖЕ ПОЧАЛИ ПЕРЕВІРКУ голови НКЦПФР Магомедова Руслана Садрудиновича. Новина від 03.04.2024:
Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

«Правки Лозового». Закриття справ проти топ-корупціонерів може лобіювати заступник Єрмака Андрій Смирнов

«Правки Лозового». Закриття справ проти топ-корупціонерів може лобіювати заступник Єрмака...

В Україні масово закривають гучні корупційні справи завдяки так званим «правкам Лозового». Лобіювати їхнє збереження у законодавстві може заступник голови…
Контуженный рейдер Мизрах поднял руку на самого Андрея Смирнова

Контуженный рейдер Мизрах поднял руку на самого Андрея Смирнова

Русский олигарх константин малофеев владел Хорольським заводом дитячих продуктів харчування (бренд «Малютка»). Малофеев известен как владелец черносотенного канала «царьград», работодатель…
Шуляк -- это Молчанова? Молчанова -- это Портнов

Шуляк -- это Молчанова? Молчанова -- это Портнов

О.Шуляк + В.Молчанова = Закон про «захист інвесторів в новобудови» (законопроект 5091) где 1) Олена Шуляк – глава партии «Слуга…
НОВОСТИ