Человек не терпит насилия!

Как купить должность комбрига? Обращайтесь к полковнику Чуджановскому

photo 2024 03 19 19.13.43Наша редакция получила совершенно жуткое письмо о коррупциии в ТРО. Честно говоря, сначала не верилось. Но… увы, подтвердилось, в том числе документально. Мы много пишем о разнузданной коррупции во время войны среди гражданских структур. Но, как оказалось, в армии она не меньше. К примеру, за 180 тысяч долларов можно купить должность комбрига. От 1 до 10 тысяч долларов за награды. Можно купить чистые офицерские удостоверения за 10 тысяч долларов. Можно за деньги перевестись с «передка» в в батальон обеспечения. Вобщем, можно все, были бы деньги. И при таком уровне коррупции неизбежно возникает вопрос, а офицерские документы, должности и звания покупают только украинцы? Или кацапы уже тоже протоптали дорожку к коррумпированным начальником и активно внедряются куда только могут? И ведь это только верхушка айсберга. Фигуранты этой истории уже увольняются, падают на больничку, уходят в отпуска, а служебную проверку доверили провести подчинённому фигурантов (классический конфликт интересов). Итак, письмо.

Скарга про корупційні злочини у

Командуванні ТРО ЗСУ

Шановний пане міністре Рустемов У.Е.

Звертаюся до вас !!!

Я, Алматова Анна Іванівна, проживаю у місті Київ, мій брат служить у 241 бригаді ТРО ЗСУ. Я довго думала чи писати мені про такі кричущі факти корупції та свавілля офіцерів командування ТРО ЗСУ, але заради інших людей вирішила все таки зробити це.

Місяць назад мене познайомили з офіцером Командування ТРО ЗСУ, капітаном Семеренко Оленою, телефон + 380 (067) 468 45 23 [1), так як у мого брата були проблеми з отриманням посвідчення УБД, не всі документи йому батальйон надавав як потрібно. Я з нею зустрілася, вона мені сказала що начальних відділу УБД Командування ТРО ЗСУ і вона може вирішити нам це питання. Але пізніше повідомила, що це коштуватиме 3 тис доларів, так як у нас погані документи. Сказала що сума така тому що потрібно їй ділитися зі своїм керівництвом підполковником Бодулею та головою комісії УБД полковником Чуджановським. Вона в комісії працює секретарем і що в неї все там на мазі. Це вже вона не раз так робила і що навіть якщо у мого брата не буде взагалі підстав то вона через свою подругу лейтенанта Олену Мельник виріше питання щодо призову брата в 321 батальйон забезпечення Командування або іншу частину яка безпосередньо під Командуванням. Так як ця Олена Мельник її подруга начальниця відділу внутрішнього контролю Командування ТРО ЗСУ і вона так зробила для свого рідного брата Василя. Вона забрала його з батальйону що був на передку у Сумській чи Донецький області і перевела в цей батальйон забезпечення.

photo 2024 03 19 20.17.41

Все вирішувала через цього полковника Чуджановського, він заступник Командувача Сил ТРО ЗСУ, у них як сказала Семеренко дуже близькі стосунки і Сережа їй допомагає навіть включив її також у цю комісію по УБД, щоб вона їй допомагала. І вони потім через нього зроблять якусь БР і  відправлять мого брата на 2-3 дні на бойові. Той тоді отримає довідку в получить посвідчення УБД в Командуванні ТРО ЗСУ. І це буде мені коштувати 5500 доларів США. Це надійна схема і вони вже її не раз робили. Так багато грошей бо 3 тисячі доларів треба віддавати цьому Чуджановському, бо йому треба гроші. Він йде десь на підвищення в якийсь штаб чи міністерство і там треба дати взятку і забирає також їх з собою на підвищення. І якщо є військовослужбовці яким потрібно дати звання чи нагороду вона також може допомогти сума йде від 1 до 10 тис доларів, в залежності від складності.

У них є подруга якась Анастасія яка працює в нагородному відділі Командування ТРО ЗСУ і це вони разом з Мельник її туди поставили через цього Сережу. Вона все допоможе зробити та взагалі вона скоро буде там заступником і вони там тоді зможуть набагато більше. А поки ціни такі бо треба мол ділитися з полковниками а управлінні персоналі такох. Нагороди також можна робити але там старт від 7 тис доларів і вище. Тобто можна купляти все виходить, наші хлопці такі як мій брат воюють і проливають кров а тут процвітає корупція кругом і хабарництво. За таке у військовий час потрібно розстрілювати взагалі.

Але верхом усього цього цинізму стало те, що вона мені запропонувала що можна і призначатися на посади як в Командуванні так і в інших частинах ТРО ЗСУ. Бо вона може говорити з Оленою Мельник яка начальник відділу внутрішнього контролю Командування ТРО ЗСУ, а вона вирішить усі питання з полковником Чуджановським, так як вона його довірена особа, всі гроші через неї. І вона перевіряє по роботі усіх командирів військових частин і її всі бояться.

І його також бо він перший заступник Командувача сил територіальної оборони ЗСУ цей Чуджановський. Солдатські посади стоять до 5 тис доларів, а офіцерські якщо в Командуванні то від 5 до 30 тис доларів США. Якщо є знайомі офіцери в ТРО і вони хочуть зайти в частини на командирські посади то це від 30 тис і до 180 тис доларів за посаду комбрига. І все буде рівно так як Сережа він начальник якоїсь атестаційної комісії у Командуванні ТРО ЗСУ. І все зробить правильно. Я можу не переживати, Вони в Командуванні мол пристроїли вже багато офіцерів і солдат, сержант як зі своєї частини де вони раніше служили, так і з інших частин. І ніхто не жалувався, тільки всі говорили спасібо. І гроші вони беруть божеські, тобто підйомні. Якщо я не можу заплатити зразу, то вони можуть взяти і в расрочку, коли брата устроять. Він може віддавати з зарплати. У них все під контролем. Мол нікуди я не дінуся і все в них схвачено. Вони вже порозставляли людей майже по усіх частинах ТРО, мені треба сказати тільки частину. Так як усіх командирів ставив цей Чуджановський і вони через нього все рішать. Також вирішать будь-які питання по довідкам та іншим документам в стройовій частині

Командування, у них там все схвачено. І можуть навіть дістати чисті офіцерські посвідчення, але це дуже дорого від 10 тис доларів США. Через якусь Аліну в управлінні персоналу.

Можуть допомогти з квартирами і квартирною чергою в ТРО також. Ціна питання залежить від багатьох факторів. Є квартирні програми в КМДА і вони можуть допомогти підписати інвестиційні договори на квартири в Києві.

Ціна від 30 тис доларів в вище дивлячись який район Києва і квартира яка. Вона хвалилася що уже у них з цією Мельник є по одній квартирі в Києві.

Вони зробили це собі самі- заробили. І це все працює. Боже  які ж ці люди, гниди заробляють на крові, на людському горі. Торгують посадами, нагородами і званнями під час війни.

Прошу вас розібратися і провести відповідні заходи щодо цих людей та їх корупційних злочинів. Вони опутали все ТРо і не тільки, своїми корупційними схемами і заробляють гроші на горі людей і родичів загиблих військовослужбовців!!! Прошу повідомити розгляд моєї скарги на мою електронну пошту.

З повагою Анна Алматова

Оцените материал:
54321
(Всего 43, Балл 4.28 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

27 ответов

  1. Так ще багато є криміналу і по нагородам і підробці документів і фігуранти в схемах і криша ві звʼязки з Лієвим …

  2. Мені розповідали що вони на попередньому місці служби теж чудили , але такі махінатори потрібні були командуванню тро …., а неугодних в резервні …..

  3. Можна зрозуміти тих, хто тікає від призову та замерзає в горах, або тоне в річках — все це від відчаю, що помічником Міністра оборони призначили злодія і покидька Кирила Тимошенко.

  4. Уважаемые ценители и екперты военного дела, если такие вещи творили в мирное время, то представьте что творят допущенные до схем и корыта людишки сейчас, прошу всех опуститься на землю и снять розовые очки.. А женщина красотуля взяла и слила часть схем. Респект кто разместил на своем ресурсе…..

    1. Служу я зараз в кс тро і такого дна я ще не бачив, а я починав служити в батальйоні, цю військову частину потрібно розігнати на нуль, сидять тут дядьки в ніс колупаються

  5. Товаришу вже рік переписують що поранення отримав захищаючи батьківщину бо написали в звʼязку з проходженням служби, рік на групі як інвалід після поранення…подав документи в жовтні дотепер в черзі 9500, кожен місяць телефонує на влк а там кажуть ну може розглянемо до кінця року…учасника дотепер немає….

  6. Явний кацапський вкид.
    У нас міністром працює Умеров Рустем, а не Рустемов.
    Це знає пів країни мінімум.

    1. Звісно, ви, сектанти, вважаєте Зеленського богом всемогутнім і тому щоденно повторюєте його ім’я як молитву

    2. У Чуджановского который без сменный первый зам тро с начала активной войны — квартира за 500000$. Это диагноз всем контрикам и ВБшникам — вы все такие же мрази как и он

  7. Рада підтримала у другому читанні законопроєкт щодо виключення статусу «обмежено придатний»
    Аминь

  8. 64. Надоело сидеть дома, куплю. Лучше без зарплаты пойду. Чекист. Полкан. Б.у стартех вертолета.

  9. Як завжди жидва викідає все що показує хто воно є -цю жидо фсбшно мосад црушну зраду -знищити підори зєлє єрмакомєзніководанілови а жидомасонів туди ж……..

  10. Та це командування тро треба розганяти сцаними тряпками
    Там одна алкашня. Яркий представник полковник Хмиль за останий тильки мисяць два раза задували официйно. Начальник цилого управлиння, у ньоготам бухають все. Пидполковника Матиящука взагали виносили и це вони бухають прямона бойових чергуваннях. Результат дали зауваження. Його заступник полковник Науменко взашали розбив машину бухийв хлам прямо на територии частини и нихуя, бо уси друзья Чуджановського.
    А по Чуджановському перевирку проводить генерал Вюник,це бувший начальник КЕЧ Украины,якогозняли закорупцию и хабарництво. Його за це и зняли з посади. Понятно як вин проведе… взагали вин проводить уси перевирки по корупции и по всьому як самий опитний товарищ… Неможеш побороти то значить возглавь

  11. Зараз Україна може втратити Незалежність і фактично розділитися на декілька країн то кому зараз потрібіні посвідчення УБД??? Посвідчення інваліда зараз більш привабливе нажаль

  12. А так, то вони, майже порядні люди, числяться у своєму оточенні … А воно, бач, як тепер неловко і оточенню!!…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ