Человек не терпит насилия!

«Криса» замітає сліди

rat hunter gi joe

21 жовтня, о 12год. 20хв. «почесний енергетик України» Равіль Сафіуллін зустрівся з заступником Генерального прокурора України Ренатом Кузьміним. Високі сторони провели переговори просто неба, біля готелю «Дніпро», що на Європейській площі столиці. Бо підозрюють (і небезпідставно), що їх службові кабінети прослуховуються. Як повідомив невідомий читач сайту «ОРД» за допомогою голуб’ячої пошти, державні мужі обговорювали наслідки недавнього вимушеного візиту Сафіулліна до резиденції його хазяїна Ріната Ахметова. Найбагатша людина України начебто викликала до себе міністра у справах сім’ї, молоді та спорту й зажадала пояснень з приводу фактів, оприлюднених у нашій статті «У Ахметова завелась «криса».

Нагадаємо, що в публікаціях йшлося про багатомільйонні крадіжки Сафіулліним бюджетних коштів, що виділялися для проведення ремонтних робіт на Рівненській АЕС. Сафіуллін за допомогою Давида Жванії «завів» у «Енергоатом» свою фірму «МКС-Енерго», засновником якої є такий собі пан Алекперов Санан Новуш-огли.

Зрозуміло, що Ахметова цікавив не моральний бік крадіжки, подробиці якої викладені в оцих статтях:

http://ord-ua.com/2010/10/04/u-ahmetova-zavelas-krisa/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/11/u-ahmetova-zavelas-krisa-zakinchennya/

http://ord-ua.com/2010/10/06/ravile-safovichu-vizmit-sluhavku/?lpage=1

Ріната Леонідовича більше стурбував сам факт несанкціонованих оборудок Сафіулліна, який є найомним працівником Ахметова й отримує в нього зарплатню саме за те, щоби створювати імідж кришталево чесної людини та гідно нести прапор «боротьби з корупцією в спорті».

Кажуть, що Сафіуллін каявся й божився більше не красти без дозволу Ахметова. А також запевняв Шанованого, що кожна людина має право на ОДНУ помилку в житті. Очевидно, вимагання грошей у вихованців Єнакіївського державного авіаційно-технічного спортивного клубу Сафіуллін помилкою не вважає.

А тепер Равіль Сафович озадачився тим, як загасити скандал. Річ у тім, що в зв’язку з витівками ТОВ «МКС-Енерго» Головним слідчим управлінням МВС України порушена кримінальна справа №222-2. На першому ж допиті Санан Алекперов пояснив, що він є підставною особою, а насправді фірма належить Сафіулліну. Власне, нічого страшного для Сафіулліна в тих показах не має, оскільки Давид Жванія виділив 10 млн. доларів для «вирішення питання» по двох кримінальних справах: і по справі №222-9, яка порушена у зв’язку з розкраданням коштів НАЕК «Енергоатом» його фірмою «Піраміда», і по справі №222-2, оскільки Сафіуллін є партнером Жванії і Давид Важаєвич не може кинути його напризволяще. Але після наших публікацій керівництво МВС України начебто хоче повернути гроші й відновити розслідування обох справ. А це – справжня катастрофа для міністра-афериста.

Тож зараз є лише один вихід – щоби обидві справи забрав для «розслідування», а точніше – для закриття, у Генеральну прокуратуру пан Кузьмін. Щоправда, є деякі процесуальні нюанси. Наприклад, Кузьмін не може витребувати справу в МВС України й не може поміняти її підслідність. Це означає, до ділитись доведеться або з першим заступником Генпрокурора Віктором Пшонкою, або з заступником Генпрокурора Віктором Кудрявцевим (який зараз типу наглядає за правоохоронними органами).

А апетити Кудрявцева загальновідомі. Наприклад, подейкують, що лише за те, щоби поміняти підслідність справи, порушеної Головним слідчим управлінням СБУ відносно колишнього директора Південноукраїнської АЕС Віссаріона Кіма (Кіму інкримінується розкрадання 13 млн. грн. бюджетних коштів), Кудрявцев начебто взяв з народного депутата Андрія Деркача (креатурою якого Кім, власні, і є) 4 млн. доларів. Після чого справа попрямувала до прокуратури Миколаївської області, яку очолює кудрявцевська «шістка» Микола Стоянов. Там справу і закриють, подалі від очей столичних журналістів, після 5 листопада 2010 року. Чому саме тоді? – Бо Кудрявцев не хоче ділитися з нинішнім Генпрокурором Олександром Медведьком, кінець повноважень якого добігає якраз 5 листопада.

Одним словом, Сафіулліну й Кузьміну було про що поговорити. Про наслідки їх зустрічі ми розповімо згодом – у продовженні нашого журналістського розслідування енергетичних афер попсуй-міністра.

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

В тему:

«Проффесионалы» на марше: Сафиуллин прячется от журналистов»

http://ord-ua.com/2010/07/15/proffesionalyi-na-marshe-safiullin-pryachetsya-ot-zhurnalistov/

http://ord-ua.com/2010/07/16/proffesionalyi-na-marshe-safiullin-pryachetsya-ot-zhurnalistov-okonchanie/

«Міністерство дерибану та спорту»

http://ord-ua.com/2010/09/23/ministerstvo-deribanu-ta-sportu/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/09/26/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-2/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/09/29/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-3/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/07/ministerstvo-deribanu-ta-sportu-4/?lpage=1

«Сафиуллин: бізнес на детях»

http://ord-ua.com/2010/10/17/safiullin-biznes-na-detyah/?lpage=1

http://ord-ua.com/2010/10/20/safiullin-biznes-na-detyah-2/?lpage=1

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

76 ответов

  1. Нікому нічого не відірвуть :))))) Є нюанси.

    Сафіулліна ж попереджали — доки хлопчику з Єнакіївського клубу не повернуть 300грн., життя Сафіулліну не буде. Подивимося, в яку копієчку цьому барану обійдеться його впертість.

  2. До речі, про нюанси.

    Пєтька питає Чапаєва:
    — Василю Івановичу, а що таке нюанс?
    — Ну, Петю, як тобі сказати… Краще я покажу. Знімай штани і ставай раком.

    Петька зняв штани, нахилився. Чапаєв йому і вдув… «Ось, — каже Василь Іванович, — погляньмо на ситуацію з наукової точки зору. Начебто, ми в однаковому стані: у тебе х.. у сраці, і в мене х.. у сраці. Але є нюанс».

    Сподіваюсь, що Равіль Сафович вже чітко розуміється на нюансах. Ще з десяток статей – і він, нарешті, докладе невеличких зусиль для того, щоби був виконаний припис прокуратури м.Києва й 18-річному Максиму Слободяну аферисти, що працюють «під дахом» Сафіулліна, повернули 300грн.

  3. Заибутса отрывать яйца. А если будут хоть малейшие попытки тут-же выкинут в ЮТУБ и видео и звук. Знаю почерк. И отрывакть будет не кому. Респект Андрюша анд К. Сафиулин редкий падонок.

  4. а шо стосується ютюбу це дуже цікаво.
    будемо очікувати коли це станеться =)
    впевнений інформація вищого готунку =)

  5. Який гумор? — Свята правда. Я ж ще фотографії опублікую з їх зустрічі.

    Кузьмін просто оскаженів, коли прочитав цю замітку. Він вирішив, що за ним слідкує СБУ і хоче тепер робити пред*яву Петрулевичу. Дебіл. Хай краще умовить Сафіулліна припинити побори з Єнакіївських дітей.

  6. Панэ Володымыр Маркович, шота Шута Вы не поняли, Шут дал оцэнку Вашему анегдоту про нюансы. От! (Как гаварит Люся).

  7. Я думаю, раз за Равиля взялись службы прослушки и видеозаписи (шучу), то, надеюсь, что эти аудио и видеозаписи станут известны населению, а не станут просто украшением чьей-либо коллекции записей.
    Все-таки государственный муж он. Народу Украины интересно послушать своего министра.
    Ждет народ, не дождется увидеть и услышать своего родного министра. Для затравки хотя бы 15-20 секунд послушать бы, чтобы интерес к записям проявился.

  8. «Біном» невдахи-парашутиста пана Вольдемара Марковіча Бойкіса

    4 жовтня на сайті все того ж ортодоксального сайту «ОРД» вийшов «розгромный» матеріал журналіста, на прізвисько «бульдог», або «чупа-чупс» (кому, як подобається, так і називайте) пана Вольдемара Марковіча Бойка про «ЕНЕРГОАТОМНИЙ ПАРАШУТИЗМ», але враховуючи державну таємницю поданих в матеріалі «фактів» ми змінимо прізвище нашого автора з Бойка на Бойкіса, бо так вимагає таємниця розслідування, яке ми проведемо по-абзацно цієї милої оку статті. Бо дійсно «енергоатомний парашутизм», ні в нашій, ні в закордонній літературі, ще не зустрічався.
    Отже, щоб якось зрозуміти одразу і все, почнемо з трансатлантичної фрази пана Вольдемара Марковіча Бойкіса: «Я федерацію (мається на увазі парашутного спорту) закатаю в асфальт!!!». Спробуємо розібратися у словосполученні другої сигнальної системи пана Бойкіса, неофіційного помічника народного депутата України Олеся Донія. Так от, друга сигнальна система пана Бойкіса нашпигована класичним словесним «онанізмом». І писав він свій коментар схоже сидячі на унітазі. Бо такі фрази, як «…обслуговує потреби Ріната Леонідовича», чи «один з його топ-менеджерів… виявився «крисою», може писати людина сидячі на унітазі. А якщо для Бойкіса, «підірватися на міні, профзахворювання в стадії загострення», тоді це клініка і кваліфікується вона, як шизофренія першого ступеня. «Откуда нет возврата, земным скитальцам…». (Вильям Шекспир). Встановивши діагноз Бойкісу, так і будемо ставитися до його «маячного» (бредового – рос.) матеріалу: «У Ахметова завелась «криса»… Почнемо з назви статті «дурнуватого» Бойкіса. Що мав на увазі Вольдемар Марковіч? Якщо буквально читати, то десь у когось завівся щур (донеччанину Вольдемару Марковічу більше подобається російськомовний сленг «криса»). Зазвичай, якщо люди когось ображають поганськими словами, то насправді, такими є самі.
    У високоінтелектуальній статті «Чупа-чупса», майже всі абзаци адресовані міністру Мінсім’ямолодьспорту Равілю Сафіулліну. Ми не будемо, у слід «гепнутому об асфальт головою» парашутисту пану Бойкісу, перевантажувати читача й називати прізвище міністра. А спробуємо розібратися в іншому, що відбувається в голові екзальтованого хворого, якому не дали виступити у змаганнях з парашутного спорту й він почав обзивати всіх поспіль щурами та «крисами». Тож, якщо ви вельмишановний пан Бойкіс, захочете мене обізвати щуром, милості прошу, от мій е-мейл [email protected]. Пишіть, чекатиму… Але даруйте пане «парашутисте», у нас з вами, ще багато «інтелектуальної» роботи. Вірніше, ви мені пане Бойкіс своїм епістолярним жанром завдаєте багато клопоту і я змушений, як свідомий громадянин своєї країни відповісти вам на всі ортодоксальні думки дітей Нахмана…

    P.S.ТИ Нахман ё…й. Гітлер был прав. Все ж..ди продажные твари… Ти шо такой чесный напиши декларацию о доходах. Потом расказbвай

  9. Кто такой Бойко? Повествование на заданную тему… Это должен прочитать каждый!

    Бойко (настоящее имя Мильман) был из молодого поколения перестроечных времён. Его судьба для посторонних глаз складывалась всегда, завуалировано. До развала СССР его отец Марек Мильман работал в Москве, в отделе сельского хозяйства ЦК КПСС. Когда на засидевшуюся массу партийных функционеров неожиданно нагрянула «перестройка», ушлые партбоссы оперативно стали присматривать себе тёпленькие местечка. Марек Мильман, как многолетний партработник, знал все ходы и выходы в партийных кругах, имел прямые знакомства среди областных и городских руководителей страны, владел различной неофициальной информацией по всему Советскому Союзу. Ещё в 1976 году он предполагал сценарий 1991 года. Знал, что Советский Союз развалиться и что Генеральный секретарь лишиться своего поста. (Вне зависимости от фамилии). Откуда он это знал? Что ж расскажем… Марек Мильман был масон, принадлежал к Ложе Вольных Каменщиков «Великого Востока». Тема запретнейшая в Советские времена. Но «ребята» с Запада, ещё в средине 70-х годов хорошо поработали с Мареком Михайловичем (Мордехайдовичем). Он одним из первых в Союзе, был включён на 33 рыцарскую ступеньку Ложи: «Великий Властелин, Главный Инспектор». В те времена, Марек Михайлович не предавал этому особого значения. Ни в материальном, ни в моральном аспекте, он ничего не имел. Но «ребята» с Запада ему говорили: «Марк Михайлович, не спешите, скоро Советского Союза не станет и вы нам, понадобитесь». Откуда они знали эти «ребята с Запада», что так будет? Марк Михайлович даже обладая математическим складом ума, не мог вычислить. Тем не менее, всё стало так, как они предполагали… Через много лет, он нашёл ответ в журнале «Новая солидарность». Линдон Ля Руш описывал это следующим образом: «Местные ложи Вольных Каменщиков показывают наружу только то, что они делают в течение большей части времени. В большинстве это кружки руководителей, которые преследуют общие для них цели, используя для этого секретное давление и прочие тайные приёмы из арсенала фокусников. По мере того, как продолжается их совместная деятельность, они уверенны, что могут играть роль местных руководителей на данной территории. Для дела и для карьеры внизу это хорошо… Но на вершине это выглядит совершенно по-иному. Простые братья Ложи не имеют никакого представления о том, что происходит на верхушке…».
    Сын Волик, с детства мечтал стать лётчиком. (Имя он получил от своего крёстного отца, маршала Советского Союза Владимира Власова,да-да того самого Власова, который сдался целой армией и с которым дружил Мильман-старший, ещё до войны. Это не банальность 50-х годов ХХ столетия, когда все мальчики Советского Союза хоте-ли стать лётчиками. Нет. Обладая таким «крёстным» папой, осуществить мечту не составляло никакого труда. Волик стал лейтенантом ВВС. Дослужился до капитана и в это время развалился СССР… Папа Марк Мильман долго не думая, подыскал сыну тёпленькое местечко. В прямом смысле «тёплое». Вольдема Маркович Мылман «оперативно» поменял фамилию на Бойко, опять же оперативно уволился из Со-ветской армии и приехал в Крым, где вскоре занял пост заместителя мэра Ялты. Всё это происходило во времена накопления первоначального капитала. Тогда «капитал» накапливали все. Это «накопление» привело к тому, что руководящая верхушка ялтинских чиновников была «разбита» более сильными и влиятельными конкурентами. Кого-то отправили на то свет, кого-то посадили, кто-то убежал за границу. Младший Мильман и тут выкрутился. Он вовремя уехал повышать квалификацию в Донецк, да там и остался, прибрав к рукам вместе с небезызвестным Пенчуком торговый бизнес. Воровал по-чёрному. Когда вслед Пенчуку мог оказаться за решёткой, стал “журналистом”, не имея ни образования, ни умения. Тогда же частно посещал енакиевский аероклуб, где научился прыгать с парашутом. Заветное желание это быть хоть каким-то начальником. Но годы шли, младший Мильман полысел, за что получил справедливую кличку “чупа-чупс”, а должностей никто не предлагал. Тогда он стал “наезжать” на донецких руководителей области и города. Самому ни в чём не ударив палец об палец. Но такая натура всех “мильманов”. Брасать гранату из-за забора. Эмигрировав в Киев, долго искал себе применение, но так и не найдя, стал посещать гей-клубы. Женившись в Донецке, жена его бросила нетрадиционную ориентацию и систематические побои. В Киеве на Крещатике, возле Главпочтампа он познакомился с одним геем, который и свёл его с руководителем сайта ОРД, тоже геем по фамилии Бруклин, может кликуха…

  10. парламентський кор
    А почему безвинно “оскорбленные” не подают в суд, ведь известен автор публикаций и он не скрывается даже телефон опубликовал свой???
    Вместо этого некто неизвестный пишет в комментариях тяжелым слогом то-ли опровержения, то-ли угрозы. Причем красной нитью идет мантра какой-то Бойкис-Мудак и ничего толком по сути.

    По сути проблема ФПСУ поднятая Бойко реальная, рулят там пройдохи корректные.

  11. Весь этот сыр-бор из-за 300 гривень? Не… нюансы может какие и есть, но … 300 гривень? Я фигею. Не, определенно, не ту страну назвали Гондурасом.

  12. Афигеть, саамоеее интересное в этой истории, что 300 грн никто не брраал, Так что, здесь целая Гондурасосольвадорокосторикотанзания!

  13. Сьогодні до мене звернулися з пропозицією назвати суму, достатню для того, щоби більше публікацій про Сафіулліна не було. Ось моя відповідь:

    «Проблема Сафулліна має ім’я та прізвище — Максим Слободян. Це — хлопчик з Кривого Рогу, в якого аферисти відібрали 300грн. До тих пір, доки не будуть виконані вимоги депутатського звернення Олени Бондаренко від 21.04.2010р. №145-1/126 публікації не припиняться. Не буде друкувати сайт «ОРД» — будуть писати інші. Вже досягнута домовленість з одним з центральних телеканалів про зйомку передачі на тему «Сафіуллін і Єнакіївський ДАТСК». На тому тижні в Київ приїдуть діти для участі в зйомках. Відеоряд на клубному аеродромі вже відзнято. Звернення народного депутата О.А.Бондаренко, пропозиції якої Сафіуллін відмовився виконувати, докладаю».

  14. Владимир Бойко, что ж это получается, только потому что кто-то из вашего окружения, а может быть и вы лично, знаете этого самого Максима Слободян, то вы и закрутили цикл статьей. За 300 грн????? Может у вас что-то личное? То у меня вопрос: почему столько внимания именно к конфликту Слободян-Сафиуллин, а что другие дети не занимаются или не платят? Почему фигурирует только Максим? Выступите также и в защиту других “пострадавших”. Где они? Да. Жалко, что у меня нет знакомых журналистов, я бы “развернулся”… по-полной программе.

  15. Вопрос к Бойко:
    То есть, если Равиль вдруг завтра откажется от нагиба парашютного клуба, вернет 300 гривен мальчику, то страна так и не узнает все о самом честном, принципиальном и замечательном министре?
    Парламентский кор делает медвежью услугу. Своими тупыми комментами, которые больше похожи на заказушки времен застоя и Кучмы, наоборот подымает Ваш рейтинг. Еще несколько таких комментов и Вы можете претендовать на лидера оппозиции.
    Однако становится жалко за справедливость. Равиль заплатит 300 гривен, извинится. Вы сами прекрасно понимаете, что он крайне мстительный, низменный и подлый человечишко. Поэтому должны понимать, что когда вокруг него страсти поутихнут, он примется уничтожать тех людей, которые устроили ему такие неприятности. Надеюсь Вы понимаете это.
    Еще несколько слов Парламентскому кору. Такие статьи/комменты уже лет 8 как не действуют. Неужели на большее не хватило фантазии?

  16. Що ж Афігеть, вважай що у тебе знайомий журналіст. Давай розвернемося. Але перед тим, як розвертатися одна ремарка. Афігеть, запам’ятай, журналіст ніколи не дозволить собі опуститися до “плащадной брани” в бік особистостей, на якіх би посадах вони не перебували. Це перше. Друге, журналіст, ніколи не дозволить собі писати 12 матеріалів на одну й ту ж тему, а написавши один матеріал вимагатиме відповіді на критику, й то не журналіст а редакція видання. В нашому випадку пан Мільман, він же Бойкіс, він же Бойко, він же Ніконов, він же в коментарях “дончанин”, намагається принизи гідність в даному випадку міністра. Я не знаю міністра особисто, але мене задовбали на терені моєї землі ці маланські трюки, бульдогів, чупа-чупсів, блакитних і секс-меншин. Невже Олена Бондаренко не прочитала жодного матеріалу цих, або цього “жопошника”? Принагідно, наступної сесії я у неї запитаю. І відповідатиму за міністра тобі В.М.Б. я! Хоча ні до спорту, ні до міністра, ні до донецького клану, не маю ніякого відношення. Я киянин, причому корінний, народився на Шулявці. І таких як ти перевертнів буду душити! Ти краще Ізя розкажи, чому звалив з Донецька? І оприлюдни декларацію про доходи. І висвіти на ОРД, відомість, де стоїть твоє прізвище й зарплата за місяць, якщо гонорар, то він має бути офіційний, а не переданий у кафе. (Як називається кафе, я тобі в парламенті скажу особисто). Що ти розповідаєш про 300 гривень, краще розкажи про свої походеньки, коли ви крали машини і фальсифікували вибори.

  17. Попередньому дописувачу скажу про тє що як би не крав, а люди бачуть та порівнюють із крадіжками існуючої влади. Тоді хоть гавкать можна було. Зараз — он зараз мадам богослосвська знов пвипльовує останні мозги . Фу.

  18. Антипарлементському некору. Якби можна було б повернути 300грн., не ламаючи ВСЮ СИСТЕМУ ПОБОРІВ, яка діє в спорті — Сафіуллін би давно вже це зробив. У тім-то й річ, що для повернення грошей треба спочатку задовольнити протести й приписи прокуратури, скасувати незаконні розпорядження, відсунути аферистів від змагальної діяльності. Тобто — зруйнувати все те, на чому тримається добробут міністра.

  19. Відповідь не тупому, антипарламентскому некору. Некор, якщо НеБойкіс, піднімає таке надто важливе питання для країни, як міністр забрав у Максима Слободяна 300 грн, то чому ж за приниженого Слободяна не вступаються інші ЗМІ? Чому мовчать правозахістні організації? Чому мовчать політичні партії. У нас на сьогоднішній день зареєстровано 178!!! політпартій! Чому всі мовчать, а НеБойкіс робить собі рейтинг! Ах який молодець. Він не молодець, а весь п…ць. Щоб в цьому переконатися, необхідно поїхати в то й же спортивно-технічний клуб в Єнакієво і запитати пацанів-парашутистів, що вони думають про парашутиста Бойка. Тому антикор не нада жо…й тарахтеть, а треба знати повну інформацію з перших джерел. Конфлікту 2!!! роки!!! І не конфлікту міністра з пацаном, а Бойко з федерацією парашутного спорту!!! Чому Бойко заговорив зараз і “пристегнул” міністра? До речі в футболі аналогічна ситуація. 2 роки тому відбувся матч Карпати-Металіст, а 9 очок, федерації футболу заманулося зняти з Метала в цьому чемпіонаті і коли переконалися, що Метал не дістане ДК, то перенесли зйом 9 пунктів на наступний чемпіонат. Ну не маразм!!! Так й тут з цим Бойкісом. Маланці всі однакові! Вони сукіни діти тільки все розвалюють, щоб потім самим залізти на п’єдистал. Мета Бойка, звалити керівництво федерації ПАРАШ. СП і самому, завдяки Донію, залізти на Президента. Ну чесне слово дивують нардепи, їх використовують, як дітей, розводять всякі Бойкіси і їм подібні, а вони пишуть папірці й думають, що беруть участь у великих державних справах. Щодо рейтьинга Бойкіса, 12, 11, 27 коментарів на його пасквілі. Який рейтинг, сміх, та й годі…

  20. Попередньому дописувачу скажу про тє що як би не крав, а люди бачуть та порівнюють із крадіжками існуючої влади. Тоді хоть гавкать можна було. Зараз — он зараз мадам богослосвська знов пипльовує останні мозги . Фу.

  21. Парламентскому кору
    Прикольный ты чел. Так рьяно защищаешь Равиля. А может быть ты и есть Равиль? Не нравится, не читай. Есть много других замечательных сайтов, где о тебе или о твоем работодателе пишут очень лестно.
    Просто твои тезы уже устарели. В девяностых, когда надо было кого-то опорочить писали практически дословно то, что ты пишешь. Мне нас…ть на Бойко. Он мне не сват, не брат, не кум. Зато я знаю Равиля. И верю тому, о чем пишет Бойко. Да хоть 100 статей пускай напишет. Ты говоришь, что настоящий журналист не пишет 12 статей. Так я тебе скажу, что после одной такой статьи настоящий мужик, если он мужик, конечно, уже либо подал бы в суд, либо подал в отставку, либо сам попросил официально проверить факты, изложенные в статье. А если бы это было в Японии, то уже харакири сделал бы. А у нас после 12 (? Я не считал, а ты нашел время посчитать, видно сильно тебя зацепило) — реакции ноль! Нет ни комиссии ВР, нет ни иска, вообще ничего нет!!!

  22. парламентський кор
    Да мне все равно, сколько лет конфликту Бойко — федерация. Я говорил не о федерации и парашутистах, а о ПРЕСТУПЛЕНИЯХ Равиля. О его низости, мстительности, непорядочности, подлости и лживости. Вот и все. И не переводи стрелки с Равиля на Бойко. Мне все равно — гей Бойко, инопланетянин или Франкенштейн, а может даже граф Дракула. Кто бы он не был, это не позволяет Равилю бесчинствовать и заниматься своими подлыми делами.

  23. Пане Бойко, якщо це ти, а не підставна “заставка”. Система поборів, це укртелеком, не зрозуміло, як вони рахують хвилини, це жеки, коли приходить на мою оселю 25 кубів води на місяць, коли немає дитячих садочків, коли суди завалені по-суті ідіотскіми справами-конфліктами, коли в Лук’янівці у 12-містній камері, перебуває 48 чоловік і записатися, щоб передати харчі треба з ночі і встигнути до 13.00, бо вікно закривається і ад’ю, коли нардепи отримують 40 тис грн зарплату+оздоровленя+безкоштовні перельоти, коли дружина Пінчука купує в Лондоні будинок за 100 млн дол, коли пенсії 700 грн, коли нардеп-поляк, вимагає у Вінницькій області 1 ГА цвинтара під свій родовий склеп, мер міста йому відмовив, з приймальні зайшли два молодики занесли 2 млн дол у присутності 5 чоловік (мер проводив нараду)і тут же заскочили мєнти, коли тьолкі їздять на авто за 200 тис евро, коли діти курять кальян, коли відкрито в клубах проадають наркоту… Ех Вольдемар, ні хрена ти знаєш про цю країну!

  24. Ответ Антипарлам некору, ты совершенно те понимешь элементарных вещей. Ты путаешь Интернет и журналистику. То что пишет выдащийся парашутист всех времён и народов Бойкис это не статья, а интернетовская галиматья. Журналистика это открытая печать или воспроизведение событий на экране. Где в обязательном порядке существуют некоторые атрибуты 1. Ф.И.О. главного редактора, название издания, юридический адрес издания, телефон издания. Если внештатный работник его бухгалтерия заносит в отдельную ведомость на выплату гонорара, если штатный работник он фигурирует в ведомости, его дело есть в ОК, он написал заявление на работу. В данном случае элементарный самозванец Бойкис, который, как я говорил “гавкает” из-за забора! Выйди на открытое поле, напиши хотя бы, как Таня Чорновил из УНА-УНСО в костьбондаренковской газете Левый Берег. Ну и потом, на кого подавать в суд!? Это же элементарная провокация! А то что ты пишешь, что тебе на…ть на Бойко я с тобой полностью согласен!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Глава Центрального апелляционного хозсуда заработал только на гараж

Глава Центрального апелляционного хозяйственного суда (Днепр) Юрий Парусников почти всю недвижимость записал на Эльжбету Парусникову. Об этом стало известно из…

Отстраненный глава Ровенской таможни задекларировал из имущества только гараж

И.о. начальника Ровенской таможни Тарас Коваленко, которого отстранили от должности за коррупцию, задекларировал сбережения в размере годовой зарплаты наличными. Об…

ГСЧС возглавил Крук, записавший имущество на тещу

Кабинет министров назначил Сергея Крука главой Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям. Как сообщил в Telegram-канале представитель Кабмина в Верховной…
НОВОСТИ