Человек не терпит насилия!

На нового генпрокурора Костіна націлилися агенти спецслужб росії, — джерела ГУР

whatsapp image 2022 08 11 at 14.52.09

Доволі неочікувану та синхронну зміну керівників двох силових відомств в Україні, низка проросійських телеграм-каналів на кшталт «Легітимный» чи «Резидент» використали задля поширення кількох російських наративів з метою дискредитації української влади. І з призначенням нового генерального прокурора, росіяни одразу почали підготовку його компрометації через залучення своїх агентів. Про це редакції розповіли власні поінформовані джерела ГУР. 

«Коли сталися кадрові зміни в ОГП та СБУ, ми всі могли спостерігати, як пропагандистські рупори кремля і зокрема, телеграм-канали, які координуються фсб рф — Легітимний, Резидент, — почали поширювати вкиди буцімто звільнення сталися через «велику кількість зрадників в органах прокуратури та СБУ». Тобто, нібито прокурори так масово співпрацюють з росіянами, що Венедіктова через це аж втратила посаду. Ці наративи, хоч і виглядають маячнею, але вони потрібні  агресору. Це дискредитація влади та спроба створити міф слабкості силового блоку. І на жаль,  на якусь незначну частину аудиторії, але вони працюють», — розповів співрозмовник редакції. 

Як тільки новим Генеральним прокурором України став Андрій Костін, російські спецслужби одразу розпочали роботу, націлену на спробу його компрометації. 

«На разі, я не можу розкрити усіх деталей, але важливо зробити цю інформацію частково публічною.

По-перше, спробували використати двох одеських депутатів від Слуг . По-друге, до самого генпрокурора і його помічників із проханням про закриття кримінального провадження підіслали розшукуваного та заочно арештованого в Україні колаборанта Руслана Тарпана. Оскільки Тарпан колись знав Костіна особисто, то за планом росіян, генпрокурор мав за якусь винагороду погодитися закрити його справи. Або хоча б не заперечувати проти такої можливості. 

Скоріш за все, розрахунок — на публікацію певних записів телефонних розмов, аби представити керівництво ОГП знову ж таки  у корупційному та зрадницькому світлі. Адже нам відомо, що Тарпан прямо пов’язаний з рф через бізнес, має кремлівські нагороди і співпрацює з фсб вже багато років, веде сумнівний бізнес та неодноразово виводив туди кошти », — пояснив співробітник розвідки. 

Таким чином, як додав співрозмовник, ворог веде війну проти України не тільки на полі бою, але й намагаються усіляко підірвати довіру до влади, ЗСУ і силового блоку із середини країни. 

Нагадаємо, Руслан Тарпан із 2017 року оголошений у розшук в Україні за обвинуваченням в розкраданні держкоштів в особливо великих розмірах на проекті «Глибоководний випуск».

Тарпан є фігурантом численних кримінальних справ пов’язаних з розкраданням державного та місцевого бюджетів .

Наприкінці 2021 року Тарпана заочно арештував суд Одеси, і це рішення апеляційна інстанція залишила в силі. 

У 2022 році, після початку повномасштабної війни Росії проти України, Тарпана та його російських бізнес-патрнерів внесено до бази «Миротворець», однак в Одессі залишилося дуже багато його спільників.

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.33 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

39 ответов

  1. Потерпить -выиграет- и много чего изменится в лучшую сторону для граждан Украины- другого пути как победить вечного кровавого врага московита у нас нет. Меньше нада фантазировать а иддти работать на войне до ускорения нашей победы. Кстати Тайванские власти запретили експорт в россию и беларусь чипов с тактовой частотой более 25 МГЦ. А вот типовое заявления жителей москвы и петербурга на ПМЖ : родословная АДАМ-НОЙ-ИАФЕТ-СИМ-ХАМ-АВРААМ- ИЗМАИЛ- ИСААК- ИСАВ …фамилия Комаров Иван Сергеевич ? все хотят в страну обетованую и ищут родственные корни ….руцкие павтриоты.

  2. Ну не смешите меня, кто кого выиграет?! 8 лет Крым с Донецком и Луганском вернуть не могут, а тут прям опа всё вернут да ещё и агрессора победят… не победят, и нужно это признать, то что договорятся чтоб он не трогал центральную и западную Украину взамен на юго-восток, это реально.
    Сейчас вывозят всю посевную и есть договор НЕ ГАЗОВАТЬ!!! Поэтому ребята наблюдайте!!! И помните ПОБЕДИТЕЛЕЙ НЕ СУДЯТ!!!

  3. А зачем сейчас возвращать Крым с таким довесом в придачу с московскими попами ?- аналогично лугандон с его орками? Никаких темных договорняков с московитами только татальная освободительная война на все территории до 1991 года. А крым будут возвращать добровольные батальйоны татар-турков-правогосектора и национальной гвардии все всему свое время. Лугандон очистить и сделать чистое поле для посева злаковых и пограничных застав-там хорошо растет пшеница-фрукты -подростут леса укрепим границы и если и появятся там новые города то только из поселенных военных украинских патриотов и их союзников все будет нормально. Сахалин -Курилы Японии. Камчатка- США- Сибирь до Урала Китаю-ето то что будет на протяжении 2-3 лет и договариватся с московиеей никто несобирается разве племя мамбу-юмбу из северной кореи.

  4. Одного понять не могу… зачем РФ обстреливает ЗАЭС, которой ВЛАДЕЕТ и за которую отвечает как сторона «эффективного контроля»? Ну устроили уже б теракт если им так припекло и списали бы на нас… Но нет… обстреливают. И кто там тормозит МАГАТЭ? Они вообще собираются к нам?

  5. посчитайте сколько в рф и ее союзников АЕС- кроме того атомных двигателей на судах и подводных лодках поезде судного дня=подземных коммуникаций-законсервированого атомного оружия и атомных зарядов с яддерными боеголовками на бортах кораблей и пл -скрытых хранилищах в том числе и крыму и много где еще- срок их експлуатации давно истек…..дальше делайте свои догадки. До сих пор фонит северная двина- река лена из за испытания ядерных установок для носителей сверхмалых подлодок(лошарик) Т-5-7-11) а уровень радиаци в архангельской области зашкаливает-там смертность и раковые больные непересчитать -ето что сегодня-а что будет завтра ?

  6. Тепер порахуємо демографію України. На початок війни 40 млн., з них 11 млн. пенсіонерів, 7 млн. дітей, залишається 22 млн. працездатних осіб. Країна велика. Пошматовано значну територію, до того заміновано скільки. Газові свердловини у Полтавській області, поклади залізних руд, урану зараз під загрозою загарблення. Про літій мовчу, АЕС в Енепгодарі на шпаринку від вибуху або відторгнення. Одеса та Миколаїв під загрозою, про Херсон реально нічого казати не можу. Ось такий наш Південь. Не зрозумило що буде із Приднестров»ям, а там стоїть Ковбасна (20 км. від Вінніцької області), там зберігають 25 тис. тон БК для гармат радянського зразка та РСЗВ, якщо вибухне, то порівнянно з Хиросимою буде руйнація. Інтернетом гуляють чутки про ніби то спроби рашистів налагодити контакти із Західом щоб заморозити військові дії (їм потрібні референдуми, треба збудувати оборонні укріплення, нашпигувати нашу територію військовою силою). В ОП сидить Ермакин, Кличко нову ляльку на орган примірює. Пишуть газу у сховищах не вистачає близько 6 млрд. кубів (куди власна добича сховалася?). Електрики кажуть не буде вистачати. Зима дуже скоро настане.

  7. Как только Генеральный начнет хоть что то делать, сразу станет видно чем он закончит. У депутатов отобрали дипломатические паспорта, так как завыли, не знаю была ли там рука Костина, но они привыкли жить по понятиям, а тут им сказали что дипломатический паспорт не законен, отобрали гражданство у нескольких человек, может и правильно сделали, но в не законный способ, и это на каком уровне, сейчас и до Кличка дошло, лучше бы это не делали, толку мало, а закон и Конституцию нарушили, тогда какие вопросы к другим нарушителям, один в тюрьме, а подельник в Лондоне, ну мягко сказано комично входит, может и правильно решили, но не по закону, а результат потом будет не тот что хотелось бы. Назначили умного человека на ответственную должность, учреждение собрало денег на 130 миллиардов больше, это без изменения законодательства, откуда деньги? — просто перекрыли каналы их разворовывания, ну по другому никак , ведь их не печатали, результат был прогнозируем, повышение и выгнали, какие то слухи дошли, ну а результат? Нет того результата, так что не хотелось бы чтобы вся работа пошла насмарку, но если не работать, а угождать то оно так и будет, это реальность. Экономические законы они как и другие, это законы и этим все сказано

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Володимир Бойко про наслідки ліквідації військової прокуратури

Володимир Бойко про наслідки ліквідації військової прокуратури

«Батоні Арахамія, який заслужено вважається символом українського парламентаризму (не проти ночі буде згаданий), закликав Одного з Найвеличніших Лідерів Світу (с)…
Очолюваний Костіним Офіс генпрокурора гальмує покарання російських воєнних злочинців

Очолюваний Костіним Офіс генпрокурора гальмує покарання російських воєнних злочинців

Офіс генерального прокурора на чолі з Андрієм Костіним демонструє повну бездіяльність у процесі притягнення до відповідальності російських воєнних злочинців. Про…
15 мільйонів на повітря. Генпрокурор Костін платить зарплату «мертвим душам»

15 мільйонів на повітря. Генпрокурор Костін платить зарплату «мертвим душам»

Не працюють, але отримують зарплату. Очільник Офіса генпрокурора Костін збільшив кількість прокурорів у своєму «розпорядженні» З моменту призначення Андрія Костін…
НОВОСТИ