Человек не терпит насилия!

Стало відомо, хто стоїть за підробленими сигаретами Marlboro, що перевозили у газових цистернах

Три тижні тому на Чернівецькій митниці ДБР та митники затримали ( https://t.me/plinskiymedia/5006 ) партію підроблених сигарет, які перевозилися до Євросоюзу у цистернах для скрапленого газу.
Схема була настільки нахабною, що навіть після першого затримання, цистерни з сигаретами продовжили їхати на кордон.
Нарешті стало відомо, хто масово виробляв ці підроблені Marlboro з підробленими акцизними марками – масовою реалізацією контрафакту займався харківський бізнесмен Юрій Карфік та його ТОВ «Тобако Дім». Встановлено, що під прикриттям ліцензії на виробництво сигарет бренду «ТТ», підприємство підпільно виготовляє інші сигарети, в тому числі іноземних брендів Marlboro, Bond, Parliament та інших. Щомісячний обсяг виробництва – понад 7000 коробів (3,5 млн пачок).
До інфраструктури Карфіка з виробництва сигарет входять:
▪️виробництво у Києві (бульвар Гавела Вацлава, б. 6, корпус № 2, літера Е);
▪️потужності для ферментації/зберігання тютюнової сировини (Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Миколи Огарьова, 6/8);
▪️потужності для зберігання контрафактних тютюнових виробів (Київська область, Бориспільський р-н, с. Гора, координати будівлі 50.3239604/30.8171550);
▪️адреса зберігання фільтропалочки для виробництва сигарет (Харків, вул. Велика Панасівська, б. 210, літера А-4, 1 поверх, к. 13).
Одним з засновників ТОВ «Табако Дім» є Дмитро Мішалов – колишній співробітник управління податкових ризиків ДПС України. За часів керівництва Олексія Любченка він фігурував в ряді кримінальних проваджень по так званих «скрутках ПДВ», а також допомагав Карфіку в безперешкодній реєстрації податкових накладних. Карфік широко відомий серед «конвертаторів», що здійснюють «податкові скрутки з ПДВ». Окрім тютюнового бізнеса, Карфік є співвласником ТОВ ТД «Столичний ювелірний завод» й у бізнес-середовищі має прізвисько «Ювелір». Пересувається по Києву на Porsche Panamera. На його дружину Олесю Усатенко також зареєстровані Rolls-Royce, Porsche Cayenne та ‎Mercedes-Maybach.
В Україні схемою збуту контрафактних сигарет, вироблених на підприємстві Карфіка, займається Кирило Мамонтов – харків’янин, який живе в Італії (Форте-дей-Мармі). Бенефіти від цієї діяльності дозволяють йому міняти «геліки» (Mercedes G-Class), як перчатки.
Чорну бухгалтерію збуту в Україні веде Юрій Даниляк.
Кирило Мамонтов організував потужну сітку з сотень ларьків у Києві, Харкові, Дніпрі та інших містах України, в яких продає тільки контрафактну продукцію! Ця мережа настільки масштабна, що вона сама по собі, «без криші» в правоохоронних органах з’явитися не могла в принципі!
Розслідувачі акурат зараз виясняють не тільки всі явки та паролі тих ларьків, а, найголовніше, звідки ці новоявлені тютюнові барони взялися і хто їх кришує з правоохоронців! Перша інформація вже є, дуже цікава, скоро буде резонансне продовження!
Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Конченные гандоны Мамонт и Даниляк! Перекрывается Котвицким и гонит спирт по второй форме и левые сигареты на лотках и оптом уже более 5 лет! Правоохранители спят, им некогда!!! Ганьба!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Юрий Карфик и Кирилл Мамонтов – те, кто перевозил поддельные...

Три недели назад на Черновицкой таможне ДБР и таможенники задержали партию поддельных сигарет, перевозимых в Евросоюз в цистернах для сжиженного газа. Схема…
НОВОСТИ