Человек не терпит насилия!

Ховався від ТЦК: блогера Крутчака оголосили у розшук через ухилення від мобілізації?

unnamed

Послав Зеленського у с#аку: блогер Василь Крутчак, який позиціонував себе як патріота, обурився на те, що його оголосили у розшук через ухилення від мобілізації. Він зізнався, що переховувався від ТЦК, і звинуватив ОП та безпосередньо Олега Татарова в політичному переслідуванні. «Накинув» Крутчак і на колегу Лачена.
Про це йдеться в емоційному дописі, який Крутчак оприлюднив 27 березня на своїй сторінці у фейсбуці. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=7652928484751825&id=100001042478902&mibextid=WC7FNe&rdid=hVDPDMS6QxSEIS71 У публікації Василь розповів, що принаймні тричі уникав спілкування зі співробітниками ТЦК – сам блогер пояснює це тим, що, на його думку, дії людей у військовій формі начебто були політично вмотивовані. Так, вперше за адресами, де раніше проживав Крутчак, завітали люди у військовій формі, після виходу його передноворічного допису про те, як у смт. Рокитне поліцейські вимагали в чоловіка на АЗС заправити бензином їхнє службове авто. Вдруге – після 18 січня 2023 року, коли з подачі Крутчака у ЗМІ розгорівся скандал з купівлею Міноборони яєць за 17 грн/шт.
«В середині січня цього року блогер Лачен переказував моєму знайомому, що якщо я не перестану говорити про Олега Татарова та інших «старших», то в мене будуть проблеми», – стверджує Крутчак. Зокрема, серед можливих «проблем» він називає й повістку від ТЦК. Як стало відомо з допису, 26 березня на блокпосту працівник поліції разом з двома працівниками ТЦК зупинили авто Крутчака і повідомили, що він перебуває у розшуку, та запропонували наступного зʼявитись в Голосіївський ТЦК. Сам блогер вимогу, схоже, проігнорував.
«Тобто, зараз з подачі Офіс Президента України я незаконно оголошений в розшук через те, що не мовчу. Пане Президенте, йдіть в ср#ку», – написав він. Нагадаємо, Василь Крутчак за часів Януковича працював у структурі МВС. Двічі балотувався до ВРУ як самовисуванець, але не був обраний. Він став відомий як ведучий програм «Ісландії» та знімав провокативні «журналістські розслідування». Працював у медіапроєктах проросійського піарница-пропагандиста, екскандидата в президенти Володимира Петрова. А в 2019 році невідомі спалили авто Крутчака, цю подію він пов’язував зі своєю професійною діяльністю. Під час повномасштабного вторгнення Василь транслював у соцмережах начебто патріотичну позицію. Проте, вочевидь, довести її не словом, а ділом у лавах ЗСУ чоловік не квапиться.
Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Цей калоїд сумновідомий тим, що в військовий час взяв гроші від русні за захист акцій іхнього заводу на Черкасчині. А в фейсбуці такий патріот хоч до сраки прикладай бідосю.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ