Человек не терпит насилия!

На нового генпрокурора Костіна націлилися агенти спецслужб росії, — джерела ГУР

whatsapp image 2022 08 11 at 14.52.09

Доволі неочікувану та синхронну зміну керівників двох силових відомств в Україні, низка проросійських телеграм-каналів на кшталт «Легітимный» чи «Резидент» використали задля поширення кількох російських наративів з метою дискредитації української влади. І з призначенням нового генерального прокурора, росіяни одразу почали підготовку його компрометації через залучення своїх агентів. Про це редакції розповіли власні поінформовані джерела ГУР. 

«Коли сталися кадрові зміни в ОГП та СБУ, ми всі могли спостерігати, як пропагандистські рупори кремля і зокрема, телеграм-канали, які координуються фсб рф — Легітимний, Резидент, — почали поширювати вкиди буцімто звільнення сталися через «велику кількість зрадників в органах прокуратури та СБУ». Тобто, нібито прокурори так масово співпрацюють з росіянами, що Венедіктова через це аж втратила посаду. Ці наративи, хоч і виглядають маячнею, але вони потрібні  агресору. Це дискредитація влади та спроба створити міф слабкості силового блоку. І на жаль,  на якусь незначну частину аудиторії, але вони працюють», — розповів співрозмовник редакції. 

Як тільки новим Генеральним прокурором України став Андрій Костін, російські спецслужби одразу розпочали роботу, націлену на спробу його компрометації. 

«На разі, я не можу розкрити усіх деталей, але важливо зробити цю інформацію частково публічною.

По-перше, спробували використати двох одеських депутатів від Слуг . По-друге, до самого генпрокурора і його помічників із проханням про закриття кримінального провадження підіслали розшукуваного та заочно арештованого в Україні колаборанта Руслана Тарпана. Оскільки Тарпан колись знав Костіна особисто, то за планом росіян, генпрокурор мав за якусь винагороду погодитися закрити його справи. Або хоча б не заперечувати проти такої можливості. 

Скоріш за все, розрахунок — на публікацію певних записів телефонних розмов, аби представити керівництво ОГП знову ж таки  у корупційному та зрадницькому світлі. Адже нам відомо, що Тарпан прямо пов’язаний з рф через бізнес, має кремлівські нагороди і співпрацює з фсб вже багато років, веде сумнівний бізнес та неодноразово виводив туди кошти », — пояснив співробітник розвідки. 

Таким чином, як додав співрозмовник, ворог веде війну проти України не тільки на полі бою, але й намагаються усіляко підірвати довіру до влади, ЗСУ і силового блоку із середини країни. 

Нагадаємо, Руслан Тарпан із 2017 року оголошений у розшук в Україні за обвинуваченням в розкраданні держкоштів в особливо великих розмірах на проекті «Глибоководний випуск».

Тарпан є фігурантом численних кримінальних справ пов’язаних з розкраданням державного та місцевого бюджетів .

Наприкінці 2021 року Тарпана заочно арештував суд Одеси, і це рішення апеляційна інстанція залишила в силі. 

У 2022 році, після початку повномасштабної війни Росії проти України, Тарпана та його російських бізнес-патрнерів внесено до бази «Миротворець», однак в Одессі залишилося дуже багато його спільників.

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.33 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

39 ответов

  1. ПРОКУРОР ЕТО ПРОКУРОР -вершина власти в правохранительной системе Украины. Ето не луцык а образованый человек в юриспонденции наверняка не бедный. То что начал с первых дней пинать в зад то ето правильно ибо без пинка нет енергии до работы.

  2. Коли відпралять до буцегарні алкозалежного екс-геніального Югу луцика за розграблення майна України?

  3. коли заберуть в нього алюмініву кружку-на нього е достатньо але чому е тільки одна причина. Згадайте Ерохіна ? а дальше уралмашовских і тих опг що грабили Украіну за два роки міністром МВС йому можна дати два пожитьевих а за робу в якості генпрокурора призначиного незаконо- намастити лоб зеленкою і разтріляти як зрадника-хабарника-агента кгб-фсб. Підняти наверх старі матеріали і все вспливе-але хто курва так довго все покривав і це відомо також

  4. Ничто так не характеризуе и не является критерием видносной «честности» та видносной некоррумпованности чиновника як вартисть его майна,автивки,скильки коштив мають родичи та т.п.
    Якщо наприклад автивка коштуе бильш ниж миллион гривен то це с веррятностью 99% е злочинець

  5. Якщо наприклад хтось с чиновников мае хатинку за 5 мульёнив авто за 2 та ще банкивський рахунок в 8—то нахуя читати россиянськи телеграмканалы?И без них зрозумило що це вор и ублюдок.Ну разумеется якщо не выиграв в лотерею або не знайшов клад
    #БритваОккама

  6. тарпан, який свого часу нагадIв новопризначеному генпрокурору, тупо прокинувши на гроші його європейського колегу-адвоката, не такий вже й поц, щоб зараз звертатися безпосередньо за вирішенням своїх проблемних питань, пов’язаних із розкраданням державних коштів на будівництві глибоководного випуску в Одесі, який так і не реалізовано остаточно, до речi.

  7. Призрак Киева» и десятки сбитых им самолётов — ложь, Мариуполь никогда не «возьмут» — ложь, «Азов» — это не сдача в плен, а обмен — ложь, сотни изнасилований русскими солдатами, от омбудсмена — ложь, Северодонецк последний город который российская армия взяла под контроль — ложь, наступление на Херсон — ложь и таких примеров откровенной лжи со стороны Киевского режима украинскому народу сотни, если не тысячи.

  8. Так нигде не бахвалятся как на охоте и войне причем обе стороны-разве ето секрет. Но мы о генпрокуроре Украины ? тема то заявлена. так чего мы ждем? Ждем конечно что он вместе с новым руководителем САП реализует все наработаные материалы НАБУ и первым делом об окружении Зеленского их знаковых на вскидку 12-18 включая ненешних депутатов-министров и замминистров а также похереных уголовных делах их намного больше . Если етого непроизойдет на протяжении месяца полтора и не будет реальных посадок из окружения в первую очередь Зеленского то никто уже его басни о борьбе с коррупциеей в Украине слушать не будет -ето факт-вилять хвостом не получится -покрывать явных агентов фсб все труднее ибо сегодняшняя украинская контрразведка знает больше об агентах кремля и фсб в Украине чем Папа Римский библию. Слава Украине. Царствонебесное всем замученым и убитым за волю Украины. Мы ПЕРЕМОЖИМО !

  9. Чи Папа Римський знає про корупцію та зловживання в РКЦ в Львівській Архідієцезії в особі митрополита Мокшицького та його економа-попа А.Леговича які перетворили церкву в приватний бізнес двох родин в Україні та Польщі?

  10. Я официально заявляю: Виталик Кличко, Артур Палатный и Кирилл Шевченко занимаются продажей оружия и гуманитарной помощи, которую нам дают зарубежные партнеры. Также эта троица занимается запугиваем бизнесменов и застройщиков. По команде этой троицы было убито три активиста в Киеве, которые боролись с хаотической застройкой. Прошу СБУ, МВД и Военную Прокуратуру принять необходимые меры.

  11. 14-55 судячи по інсайдерскій інформаціі із Ватикану Папа Римский збираеться на пенсію. Е дві причини гроші хуйла в Ватікані друга небажаня приняти на себе роль пастиря в війні Украіні з москалями і стати на правду назвати московітів агресорами а гундяева антихристом . Про Мокшицького і Леговича е багато інформаціі в укранській діаспорі-вони це питаня обговорюють надіюсь буде проведена повна перевірка і прийметься законе рішення. Слава Украіні.

  12. Костіну на перших порах необхідно пам’ятати, що відповідно до Конституції України у прокуратури є функції і їх виконання та забезпечення законності, органи прокуратури ніхто не позбавляв! Що з представництвом, підтриманням обвинувачення, розумними строками?Там у нього радників багато, особливо по реформі. Всіх долбойобів Бенюків гнати сраною мітлою. Не повторювати помилки малахольнлі Венедіктовоі, яка лише піарилася. Мірилом ефективності роботи, процесуального керівництва повинен бути вирок, обвинувальний або виправдальний! А не так як при його двох попередниках, впіймали, сфоткали і випустили. Повально йде укриття злочинів. Хай поїде, де його не знають і спробує зареєструвати в ЄРДР кримінальне провадження, скажемо по крадіжці, чи злісному хуліганстві? Побачить, що з цього вийде! Що там із спаленими матеріалами НСРД? Провадженнями пл рефінансуванню, хабарництві на митницях, Волинь 700 тис. вічно зелених! А то тільки, воєнні злочини? Безперечно, а що з остальними? Хтось нарадив службові перевірки по зрадниках? Де їх взяли 600? При вакансіях в 1500, робота буде взагалі паралізована! Хай подивиться, як проводилася евакуація, і хто з прокурорів обороняв Буковель і був за бугром? Що там з харківськими мздоімцями, які наводнили Офіс з приходом Венедіктовоі? Як пацани все вирішували і про себе не забували?

  13. Все таки правильное название ОП -тут возможные разные вариации. А Офис Долбоебов или офисы к большему нашему стыду их в Украине множество так и как то звучит офис (притон-сбор аферистов-мошеников-тунеядцев и всякой криминальной и полкриминальной публики ) госучреждения должны иметь госсударственные емкие и краткие названия.

  14. 12-05 поки незнищемо всіх козломордних московітів на землях Украіни разом іх колаборантами-московско-фсбешной агентури . Одночасно потопим всі морські корита в криму-на причалі графськой пристані-малоховому кургані замоярять украінскі прапори. Поверним всіх полонених- викрадених громадян Украіни-вшануем померлих і закатованих московським окупантом. Проведем міжнародний суд над московіею -вернем контрибуцію -але це тільки буде перепочинок. слава Украіні.

  15. Для всіх громадян Украіни війна з московіею це вже стала звичною роботою. За хорошу роботу держава добре платить- годуе-одівае-забезпечую всім неохідним -після завершеня надіемся на покращення життя-хорошу пенсію- правда не всі доживем. але можна вмерти і від ДТП- хвороб- старості -протой випадковості. А померти за волю Украіни це гідно-навіть не страшно.- якщо навіть небудуть платити-годувати все одно московіта будем знешкоджувати. Нам нема куда спішить якщо кожен рік по одному мілліону будем нищить москалів -то весь світ нам спасибі скажи і буде помогати поки недійдем до Котласа- Воогограда і непроведем параду на червоній площі.правда по рішеня суду повішаем на мовзолеі хуйла всю його банду а Стрелкова поставич чатовим щоб іх оберігав. Куда нам спішити- робота е робота а украінці працьовиті. Слава Націі. Слава Украіні.Смерть ворогам.

  16. Андрій Щадило українець та мовою кацапів не розмоляє і ніколи не писав,ублюдок пише під чужим прізвищем!

  17. Пам’ятаю, як бабуся, слухаючи мої дитячі мрії про космонавтів, з ледь помітною посмішкою на устах промовляла: «Дай, Боже, нашому теляті вовка з’їсти». Давно це було. Щадило згадав Арестовича, так не пійде він ніколи з панських пирогів. Хлань теж овоч підгниваючий.

  18. Читайте Михаила Веллера ето совесть нашей епохи. Что -бы понимать что происходит в путинской россии а также о так называемой дружбе с китайцами=реальные вещи.- они уже всьо забайкалье заселили московитов в ихнее магазины и рестораны непускают. Дай ему БОГ здоровье и долгих лет жизни-светлый человек. А что треплятся в Украине сельские лекторы упомянутые выше-неберете их на веру-война многих пиздоболов на тв вытянула о которых мы и не знали. …… Игорь Гудерман — диалоги наших военных из ВСУ- ССП- волонтеров- беженцев- перебежчиков- пленных московитов по крупице составите себе реальную картину-что в результате Вас укрепет в вере победы Украины над московскими окупантами. Слава Украине.

  19. Виварий уже давно приготовил место для кивы и его промосковских гамадрил.- специалисты работают круглые сутки. Жаль нам собаку Павлова и киву кто пожалеет ? Да и костомукомольный завод для перерабоке трупов московитов работает круглосуточно по всей территории. . Где-то так очередная группа вагнеровцев на лобутенах срочно улетела на концерт к кобзону-у него постоянно аншлаг. Слава Украине. Водомеры на работе днем и ночью слегка штормит но ето прывычно.

  20. Замом директора НАЗК назначили Андрюшу Вишневського , ни дня на практичнской работе. Одно слово грантоідів! И ждите победы над коррупций!

  21. 11-14 уже не втерпешь. -а 2-3-5 лет и ето реально. Так что потерпи с мечтой да и поскормнее надобно то быть.

  22. Украина потянет 2,3,5 лет ??? только на войну нужно 5 млрд в месяц , а социалка??? Жиды мутят свою игру.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Володимир Бойко про наслідки ліквідації військової прокуратури

Володимир Бойко про наслідки ліквідації військової прокуратури

«Батоні Арахамія, який заслужено вважається символом українського парламентаризму (не проти ночі буде згаданий), закликав Одного з Найвеличніших Лідерів Світу (с)…
Очолюваний Костіним Офіс генпрокурора гальмує покарання російських воєнних злочинців

Очолюваний Костіним Офіс генпрокурора гальмує покарання російських воєнних злочинців

Офіс генерального прокурора на чолі з Андрієм Костіним демонструє повну бездіяльність у процесі притягнення до відповідальності російських воєнних злочинців. Про…
15 мільйонів на повітря. Генпрокурор Костін платить зарплату «мертвим душам»

15 мільйонів на повітря. Генпрокурор Костін платить зарплату «мертвим душам»

Не працюють, але отримують зарплату. Очільник Офіса генпрокурора Костін збільшив кількість прокурорів у своєму «розпорядженні» З моменту призначення Андрія Костін…
НОВОСТИ