Человек не терпит насилия!

Дудин, «интрижки», СБУ

33608Снятый с должности Зеленским начальник УСБУ в Харьковской области Роман Дудин решил восстановить свою репутацию. И написал в ФБ открытое письмо всем, сопроводив его странной видеозаписью разговора губернатора Харьковской области с неизвестными. Кстати, непонятно, зачем Дудин писал Синегубова уже во время войны? Открытое письмо также имеет ряд непоняток. К примеру, такие мелочные моменты как якобы украденная ментом кепочка в торговом центре. Впрочем, судить о правдивости или не правдивости слов Дудина – очевидцам. Довоенный бэкграунд Дудина – не очень. Преступление, от которого его отмазывали и даже не уволили. Затем, уже на должности начальника управы – контрабанда, работа непосредственно на изменника Родины Наумова, собственная карманная политическая партия и так далее. Интересно, кто же «сбил» Дудина? Но на самом деле – нет, не интересно. Скакун, не Скакун или еще кто-то. Как-то это все дико смотрится во время войны и обстрелов того же Харькова. И весьма неопределенных планов агрессора. Или, наоборот, вполне определенных. Как считает, например, Корбан. «Киеву, Сумам, Чернигову и Харькову нужно срочно строить глубокую эшелированную оборону. Об этом заявил глава теробороны Днепра Геннадий Корбан. Он также призвал минировать северную границу Украины. «Отбросьте интрижки и не теряйте зря время, парни».

«Доброго всім ранку, перший пост у моєму житті. Написати його змусило винесення у публічну площину звернення Президента України стосовно діяльності Управління СБ України у Харківській області. Напевно навіть не це, а та кількість дзвінків та повідомлень з словами «Не вірю! Все було навпаки». Пригадав початок лютого і повідомлення про те, що виводять 92 бригаду, місто залишається без боєздатних частин ЗСУ, офігіваніє від ситуації, зустріч з В.Залужним на трасі та домовленість про залишення бригади до 1 березня. Пригадав розгорнутий штаб АТЦ, всіх силовиків регіону, вузол зв’язку що працював до початку війни. Пригадав куплений у військторзі МАЗ з «трубами», який заїхав на територію Управління 23 лютого. Пригадав як з двома генералами ЗСУ «виключав» аеропорт в ніч з 23 на 24 лютого. Пригадав початок війни, 2 бат 92 тримає оборону, а моя «наружка» знімає координати для Арти підізжаючи впритул до колон росіян.

Пригадав збір всіх керівників області та міста, військових та правоохоронних структур в приміщенні Управління о шостій годині ранку та «чудернацький» наказ керівника оборони міста про висування зв’язківців до своїх підрозділів, а членів штабу покинути Управління для пошуку іншого місця дислокації. Пам’ятаю що за оперативною інформацією ворог давав дві години на здачу міста, міськраду та ХОДА було зачинено на «переоблік», а мій заступник по селектору із кабінета губернатора доповідав про поточну ситуацію Президенту, а в той час керівництво регіону «сьорбало» каву в квартирі одного відомого народного депутата від ОПЗЖ. Пам’ятаю як офіцери ГУР, в моєму кабінеті малювали схеми заторів вулиць, а опера СБУ висмикували комунальників та блокували вулиці і знімали таблички з назвами вулиць. Пам’ятаю як видавав зброю патрульній поліції та УСР, бо своєї не було, а ГУНП «в них команди не було».

Пам’ятаю як біля 9 години ранку в Управлінні закінчилась зброя, а потік учасників АТО, патріотичної спільноти, місцевих депутатів тощо не закінчувався, а у місті «чомусь» були зачинені військкомати та зброю ніхто не видавав, люди вмовляли дати хоч щось, а його вже просто не було. Пам’ятаю як «Фрайкор» з трубами із МАЗу займав позиції разом із «Слобожанщиною», а НК із ГУРівцями займали іншу частину міста. Пам’ятаю як по телефону покійний лідер «Фрайкору» Георгій Тарасенко (Герой України посмертно) доповідав ситуацію. Пам’ятаю очікування ракетного чи бомбового удару і знищення всього, що можливо знищити та вивезення майна та техніки. Пам’ятаю євакуацію жінок та дітей — родин тих, став на захист. Пам’ятаю ніч, коли водії автобусів відмовлялися виїзджати з міста, а опер працівники сідали та вивозили іх. Буду пам’ятати жінок с дітьми на Холодній горі, які цілий день ждали євакуаціі, в той час коли іх чоловіки вже воювали і лише близько 12 ночі ми знайшли автобуси і вивезли іх на той час «у нікуди», подалі від Харкову.

Пам’ятаю 25 число, коли я із Альфою вже працювали у місті «в повний зріст» відловлюючи коригувальників та посібників окупантів, пам’ятаю вечір, коли генерал ЗСУ дав команду на вихід із міста у зв’язку із його швидким оточенням. Пам’ятаю слова поліціанта — залишаємось, будем домовлятись.

Пригадую, як через дві доби завантажений БК на дев’яти бусах марно просив провести містом, вів сам із Альфою, розуміючи що ми як не запалений бенгальський вогник. Пам’ятаю як повернувся весь штаб АТЦ і ситуацію з керівництвом міста назвали одним нецензурним словом. Пам’ятаю як розгортали зв’язок для всіх частин, як налагоджували обмін інформацією, як той же генерал, який давав команду на вихід казав — ви даєте багато дези, це напевно мешканці Харкова мають знати як виглядає Т64 і як Т72, нічого самі навчились потрошку. Пам’ятаю як день на сьомий закінчився хліб у місті і як ми домовлялись з пекарями за 30т безкоштовного хліба для міста щодня. Пригадую як волонтери виходили на зв’язок не розуміючи куди і що везти. Пригадую знайдені 83 танкові двигуни, які були передані ЗСУ, доречі які згодом як виявилось були заарештовані ДБР у 2017 році і якось «потрапили» на приватні склади. ДБР доречі зброю в мене отримало і наступного дня поїхало на Львівський фронт. Пригадую ЗСУ які приходили із своїми потребами від єксаваторів, дерева, скоб, квадриків тощо і які їм доставлялись за першим викликом. Коли в три години ранку опера на Малій Рогані рили окопи та бліндажі, бо трактористи сцяли.

Пригадую як так званий штаб оборони міста на 27 день вирішили створити розвідку, напевно замахались бухати та по лікарнях крапельниці через день ставити, та прийшли спитати з ким ми воюємо, навідь пригадую свою відповідь — вже добре, що ви розумієте, що ми воюємо з росіянами. Пам’ятаю, як на 64 день черговий керівник письмово 2 БР (перша була про початок війни) наказав перевести всіх представників підрозділів у свій штаб, а це НАБУ, Прокуратура, дві бригади НГУ, два представники ДПСУ, ССО, ГУР, представники ЗСУ. Пам’ятаю, що в них воно не запрацювало і все повернулось на свої місця. Кожен день це історія, історія довжиною в життя. Скажу відверто — Харків не здало дві людини, це І.Баканов і К.Буданов, які провели колосальну роботу напередодні війни, що дозволило закрити місто відразу. Якщо казати про подальший розвиток, необхідно добавити ще І.Венедіктову, яка взяла на контроль розслідування найбільш резонансних справ. Хочу подякувати всім хто був поруч — ви найкращі!!! Україна обов’язково переможе!

Тепер звернення до Президента України!

Я свою службу починав із строкової служби, пройшов всі щабелі і нікому ніколи не дозволяв витирати об себе ноги, хоч це Президент, хоч це пересічний громадянин. Забезпечуючи Ваш вчорашній візит я чудово бачив хто був запрошений на цю зустріч. Я не розумію чому Ваша служба протоколу дозволяє запрошувати тих кого сама вважає за потрібне, я розумію за чиєю вказівкою це робилось, але не розумію чому Ви їм це дозволяєте робити. Також я не розумію, як можна робити висновки вислухавши лише одну сторону. Єдине за що мене можна покарати з початку війни — це те що я 24 видав зброю людям. Разом з тим вважаю, що якби я цього не зробив — Харків був би окупований. Стосовно будь-яких інших звинувачень я погоджуюсь на проходження дослідження із задіянням поліграфу, або будь-яких інших опитувань. Більше того, враховуючи що Ви публічно оприлюднили інформацію стосовно мене пропоную будь-який публічний формат. Разом з тим, чудово розумію всіх замовників зазначеної історії, тому на відміну від надуманих звинувачень буду добавляти відео та аудіофайлами (що надають патріотично налаштовані громадяни) стосовно фігурантів вчорашньої зустрічі. Якщо ця публіка вчора вилила на мене бруд, вважаю що суспільство має знати своїх героїв (доречі нагороджувати себе вони дуже полюбляють та приписувати собі те, до чого не мають відношення від слова зовсім). Я думаю і Вам буде цікаво подивитись на губернатора, який зізнається в тому, що він не впливає на процеси в регіоні, на начальника поліції, який згоден домовлятись із окупантом і його заступника, котрий дає інтерв’ю у формі із краденою кепкою на голові. Доречі вкраденою із найбільшого ТРЦ міста де з 24 числа окрім поліції немає нікого.

На стовпчик який несуть на кордон, потім його позорно кидають та втрачають 4-200 і 3-300 за такий собі перформенс для Президента. На депутата який ймовірно має відношення до ФСБ. Коменданта гарнізону, який начебто замовляє замовне вбивство свого колишнього начальника. Та багато чого іншого, що патріотичні громадяни надсилають. Кожне таке повідомлення прошу вважати заявою про вчинення злочину, разом з тим враховуючи колишню службу начальника поліції Харківщини у ДБР та його зв’язки у цій структурі заяви прошу передавати НАБУ. Стосовно того кола місцевої політичної еліти силовиків та правоохоронців, які були запрошені на зустріч — заявляю, що вони до захисту міста та регіону фактично відношення не мали, використовуючи своє становище виключно для політичного піару. Окремо ідуть представники ЗСУ, якщо промовчали — скажу що треба хлопці яйця мати, а не розповідати що ми тобі винні до кінця життя. Тепер пропоную послухати та подивитись на губернатора, точніше на його оцінку та аналіз діяльності СБУ в Харківському регіоні та його неспроможність впливати на ситуацію. Якщо хтось не впізнає, можна викласти повне відео більше 6 годин (патріотично налаштований громадянин повідомив, що людина про те що носить відеокамеру не здогадувалась, тому так довго, но цікаво). Доречі, на всяк випадок — суіцидних ідей в мене не спостерігається, наскільки мені відомо громадяни скидають відео не лише мені одному.

У зв’язку із викладеним прошу прилюдно спростувати викладену у Вашому зверненні інформацію стосовно бездіяльності керівництва Управління СБ України у Харківській області та вибачитись перед особовим складом зазначеної структури, яка має найвищі результати діяльності серед інших структур.

Р.Дудін»

Оцените материал:
54321
(Всего 11, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

22 ответа

  1. Чем больше мне говорят плохого про человека тем больше я убеждаюсь что человек- то в принцыпе хороший.- а вот друзья у него дЕрмаковые. Служба в сБУ ето такое место где до обеда хочется есть.- после обеда спать и все время преследует чувство что тебе мало платят. Самое одно из неприятных моментов бывает когда твой начальник дебил звонит тебе в 22 часа или в полночь домой и говрит добрый вечер-ты тогда инстиктивно понимаеш что добрым ни вечер и утро уже небудет. А тут еще в связи с воздагаемыми на кибер отдел ИТ обьязаностями было решенно переиминовать его в отдел ИТ и т.д. и т.п. — и как всегда жена забыла положить бутерброд и термос с кофе.-???????

  2. Кадровий лендлиз наших западних партнёрив — тильки так исключим коррупцийну составляющу та на порядок звыщим профессионализм та результативнисть
    Тусовать одну и теж колоду краплёних карт не мае сенсу

  3. Люди которые действительно воют на передовой говорят что ситуация очень хуевая и не известно где Пукин остановит свои войска, при этом клавишные воины уже четвёртый месяц собираются взорвать Крымский мост и идти до Ростова…

  4. Сама сильна армия в мире вже три мисяця прокручиваеться на мьясо та металлобрухт
    А що досягнуто ценою 30.000 горелых тушек бурятив та срусских?
    Руины Мариуполя,Херсон Мелитополь та декилька деревень?
    Ну якто небогато
    Положить ще тыщ 50 и взяти Авдеевку с Северодонецьком?Чтобы що? Посадити на шею россиянського налогоплательщика ще пару-тройку мильёнив проедателей россиянськой казны?Так себе приобретение.Як наприклад пересадити себе грыжу горб та геморрой

  5. Бо стильки экономичного материального ущерба росии та ущерба в политичному сенси та в гибели найбильш боеспособних частях всрф не смогло даже бы НАТО при прямом столкновении.Також путин добився вступу в НАТО финляндии та Швеции ,эмиграции з РФ найбильш квалификованих кадрив АйТи .Це тяне навить на Дважды Героя Украини

  6. Путин никогда не возьмёт Херсон..
    Путин никогда не возьмёт Мариуполь…
    Путин никогда не возьмёт Бердянск…
    Путин никогда не возьмёт Мелитополь…
    Путин никогда не возьмёт Попасную…
    Путин никогда не возьмёт Изюм…
    Путин никогда не возьмёт Северодонецк…
    Путин никогда не отрежет нас от моря

  7. Сначала путин бросил на Украину самые отборные части павлинов с запасом парадной формы для проведения парада в Киеве-отгребли -отползли. Дальше собрал войско из патриотов лугандонии и тех кто еще небыл разбит на поле боя- укрепив их тылы росгвардиеей и кадыровцами-отгребли отползли. Сегодня набирают полки и создают армии из числа желающих попасть на скотобойнью из нацменов-чухонцев-укрепляя их тойже росгвардиеей и кадыровцами- кадрированая руская армия отгрызает кусок за куском украинские земли- где закрнпляется и готовит ешелонированую оборону-ето правда восток и юг Украины. ждем оружия поражения противника на 150-300км ето много изменит ситуацию- контратакуем-маневрируем-оборонямся -по возможности накоплении сил и резервов. А вот что ждет россию неизбежно : ето переход к новой економической политики НЕПУ-уже сейчас — 10 % ввп.Либерезация економики-всем придется работать за гроши и еду и работать тяжело. Полное государственное регулирование и контроль-неизбежны как и товарный дефицыт во всем. Потеря всех международных связей -политическая турболентность неизбежность гражданской войны. розвал промышлености-безработица и высочайшая инфляция. Полная люстрация прежней путинской фсбешной власти и политических елит. Полная зависимость от западной поддержки продовольствия-бытовых товаров кредитов От суствие товаров первой необходимости и комплектующих-разрушение логических связей-медицина-учеба-наука-технологии-культура. Отсуствие доступных денег и падение платоспроса- как и исчезновения првычных каналов продвижения в самой россии и за рубеж. Результат массовая безработица-емиграция-мрак и упадок гамадрил с московского зоопарка-их уже никто фруктами и мясом кормить небудет.

  8. Та таких Дудиных тьма в руководстве канторы, в первые дни войны почти все руководство на сйоб пошло, пустая Владимирская была, указаний тупо 0.0….Прошло три месяца войны, а «воз и по сей день там», куча сотруднков, прошедших АТО готовы встать на защиту, но не готово то же руководство, нету так сказать «политической воли» и сидят парни по регионах, да протирают кресла, да бумажки катают, листают и уничтожают, в угоду Инспекции, которая воспряла опять! Блять не контора, а цирк, поэтому и недолубливает такой цирк гарант!

  9. Гаранту было предложено притом настойчиво создать новую спецслужбу СБУ- нашими союзниками. Которая ни по сути ни по содержанию ни по кадровому наполнению и мотивацией никогда небыла.- Нафига все перечислять. Но он етого несделал а почему да потому пусть сам скажет. Как и резал по живому НАБУ- контрразведку-разведку -урезали финансирования на оперативные источники в разы. Да пофик им все было : власть- деньги притом безграничная власть и безграничные ресурсы. А почему такое люберальное и попустительское отношение к явным колаборантам-изменикам-сабатажникам-финансовым мошеникам а нифига все тихо. Да ничего уже скрыть неполучится все вылезет наружу.

  10. США не дадут Украине ракетные системы, способные достать до России, — Байден

  11. Сегодня как никогда и вот опять-непростая задача установить что же является Родиной для жителей рф. А судьи внимательно смотрят фильм » Нюрнберг»-принимая заявления от кучи бомжеватых бомжеватых пенсов в грязных косухах воевавших во всех войнах и конфликтах где их по определению их родины небыло. Как же нам сохранить лицо? мучительно думают идиоты кремлевского питомника гамадрил с красной задницей. Ситуация конечно трагикомическая и с нашими союзниками . Главный миротворец на планете Ердоган -туризм и помидоры продвигает и нашим и вашим. Никто в мире не понимает как в скорейшем времени установить мир между рф и Украиной- Зачем? Обе стороны похоже прекрасно себя чувствуют и готовы продолжать воевать до конца лета- зимы. РФ может уще бодаться но роги ей сначала отпилят а потом обломают вместе с позвоночником-потом Украина сходит в наступление а ближе к зимы будем посмотреть. Что было секретом то стало явью запад и сша за счет Украины -смертей и разрушений украинцев и ее инфракструтуры ослабляет московию. Нам некуда отступать неуничтожим мы московитов сейчас на своей земле они тогда придут за нашими детьми и внуками-мотивация более чем существена . 400 лет московия уничтожала Украину и украинцев самыми подлыми злодейскими способами- но сегодня как говорил Зеленский 2022 года- дай БОГ нам всем украинцам победить вечного врага московита. Царство небесное всем -кто был замучен и погиб за волю Украины за все времена. Слава Украине. Героям Слава.

  12. Я Водяной, я Водяной,
    Поговорил бы кто со мной.
    А то мои подружки —
    Пиявки, да лягушки (фу, какая гадость!)

    Эх, жизнь моя жестянка!
    А ну ее в болото!
    Живу я как поганка…
    А мне летать,
    А мне летать,
    А мне летать охота!

    Я Водяной, я Водяной!
    Никто не водится со мной.
    Внутри меня — водица,
    Ну что со мной водиться?

  13. Напоминаю. В рф при Собчаке в ленинграде в 90 было создано СП » РУБИН-АДЖИО» так ето сп меняло чай на подводные лодки балтийского флота а регистрацию СП Рубин- Аджио» проходило при путине- который в то время работал в мерии- в отношении его было много открыто уголовных производств- и еслибы в то время етого госвора посадили-небыло бы в людей гемароя. Что значит для Украины независимые праохранительные органы-что бы не появилось такое хуйло как в рф.- путин так себе уже в Ленинграде сбил первый миллион а сейчас личные триллионы в гроб дохлой рептилии.

  14. СПРОСИТЕ ЧТО ДЕЛАЛ И ГДЕ БЫЛ БАКАНОВ 24 ФЕВРАЛЯ??????? СПРОСИТЕ У БАКАНОВА ,ЧТО ОН ДЕЛАЛ , КОГДА ОСЕНЬЮ СКАЗАЛИ ЧТО ПУЙЛО НАПАДЁТ?????????

  15. А кто спросит? Если Ваню уволить ? То на что он жить будет? Если Ваню заставить работать? То жить когда? Еще не все потерянно еще терятьи терять……

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

«Баканов міг би прийти і сказати, що я виконував його накази». Як у Києві судять Романа Дудіна — колишнього начальника харківського главку СБУ, обвинуваченого у державній зраді

«Баканов міг би прийти і сказати, що я виконував його...

Шевченківський районний суд Києва розглядає справу Романа Дудіна —  підполковника СБУ, який до травня минулого року очолював Харківське обласне управління…
«Баканов міг би прийти в перший день і сказати, що я виконував його накази, і я б не сидів». Як у Києві намагаються судити ексголову Харківської СБУ

«Баканов міг би прийти в перший день і сказати, що...

Майже через рік після затримання ексначальника Харківського управління СБУ Романа Дудіна суд має почати розгляд справи по суті. Експосадовця звинувачують…
Дудина сняли. Ждем, когда снимут Баканова

Дудина сняли. Ждем, когда снимут Баканова

Президент Зеленский в ходе визита в Харьков снял с должности начальника областного СБУ Романа Дудина. Если бы Зеленский читал «ОРД»…
НОВОСТИ