Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Ґлавк вітає пана Григораша з ювілеєм та доручає терміново відпрацювати всіх власників авто на тимчасовій реєстрації на предмет подання декларації про зміни в майновому стані.

  2. Наш земляк Василь Вітровий запрошений до Києва на співбесіду з керівництвом ДПС 14 січня. Надіємося врахують націоналістичну безкомпромісну позицію несприйняття корупції в рядах податківців. Також запрошені Якимчук і Гузенков які не надто толерантні до боротьби з нею і про яких є безліч свідчень щодо посібництва нечистим на руки. Сподіваємося на перемогу проукраїнських сил.

  3. На рахунок Міськової «КРИШІ». Михайла «Творожка», який залишається незмінним заступником уже 4-х керівників податкової служби, розшукує «ОДЕССІТ», який відвіз велику суму грошей за кадрове призначення на посаду, яке Титарчук не зміг організувати, через прихід Кирієнки. Творожок спочатку переконував «ОДЕССІТА», що все зробить, потім переводив стрілки на Гетьманцева, а зараз поміняв телефони та поїхав за кордон. Мішка, поверни «бабулі» тишком, повертайся скоріше бо наш «таксіст» таки дійсно мозгами їде — узяв черговий кредит, а чим буде віддавати? Продасть всі таксі і зробить з Кременця чисте місто?

  4. оксана нині проговорилась що поїздку на лижі організвує ще й з метою відмітити свято — день ангела який у оксан припадає на шосте люте, і потусує і бабло профспілкове освоїть,а куму не нравицця той може не записуватись !!! Фізики дивилися по базі зарплату бухгалтера нашої спілки- за 1-3 квартали тобто за 9 місяців нараховано 131 тисяча з копійками, або десь по 14,5 в місяць. Щось мало при надходженнях від внесків за місяць в сумі 90-95 тисяч. частина йде на КИЇВ, а решта — на запашні шашлики???

  5. Подейкують що Рудницький вже шукає куди перевестися… Бо каже що знову рік починається з поганого, Міську ДБР підготувало підозру, але йому встигли шепнути і він швидко на лікарняне втік. Цікаво чи Микола вже доповів до Києва і чи в.о. Голови вже знає?

  6. Повідомляємо, що очікуваний на 04-06.02.2022 захід не відбудеться у зв’язку зі стрімким поширенням коронавірусної хвороби.
    Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації, адже здоров’я людини – найвища цінність. При цьому наголошуємо, що зібрані кошти будуть направлені на благодійну допомогу воїнам-захисникам. Члени профспілки, які не володіють мистецтвом швидкісного спуску, можуть долучитися до збору коштів на купівлю коптера для військових. Гроші можна перерахувати на рахунок тернопільської волонтерки Тетяни Плавуцької з поміткою від членів профспілки. Номер картки: 5168745607200711.

  7. То не моя карточки, а якоїсь Христини Феціци. Навіщо так безсоромно брехати. Ще й прикривати іменем Оксани? Як пишете різні дурниці, то пишіть під своїм ім’ям

  8. Вітаємо Тетян з Днем ангела! А для окремих нагадуємо стару притчу — бик Міхал та корова Таня не стали королем і королевою по приходу до палацу, просто наш палац перетворився на стайню, до якої теперка постійно вхожі різні шакали з відеокамерами та кайданками.

  9. А де зараз Свєтка яку Славко і Мішаня привезли з Кременця на єдиний податок і дерли як козу Сидорову?

  10. Кримінальний бик Міхал до Києва іздив з яйцями а приїхав …? Правильно… Петя готується до в.о. а Серьога на вихід. Тільки порада Петру Миколайовичу не замочувати в.о. в «Греческом зале» досвід він вже має бо знову піде щось не так.

  11. якраз вернуться під реорганізацію. валєра горошко дальше буде накладні блокувати, а вегера шугане кременецького з рро і сяде в свій старий кабінет.

  12. Підїзжає «КОМБАТ» на мопеді до будинку біржі праці а там і Ваньша і Маньша, горошок, вогир…. Ого, каже, це ж можна і в баскетбол команду виставляти, і назва є класна «ЗБИТІ….» До черги підходить Білий, — то все х..ня!!!. Реєструємся підприємцями як одне домоволодіння, збриваєм касу на розвиток бізнесу, плюс продаємо ОВДП і заходимо в частку банку «sportbank» як міноритарні акціонери…
    Далі буде.

  13. Слідом за Любченком , Олейниковим почали і Рубан доганяти. А що в нашій стодолі твориться? Також доганяють наших двох гірськолижників які в шлемах. Дуже цікаве кримінальне провадження 62021140030000115 від 19.11.2021 по ч. 1 ст. 366-2 КК України, номер судового провадження 1-кс/607/544/2022, категорія справи 607/1455/22. А чи Микола доповідав до Києва про це? Чи Оксана заборонила? Пора міняти гірські лижі на бігові, бо шлеми не допоможуть бити будуть по яйцях

  14. нічого там цікавого нема. просто наполеон генадійович не по людськи поступив з близькою людиною, тепер має проблеми. а той готель в нього вже років 10, ще вітрук туди в гості заїжжав. а дбр як не вміло розслідувати справи так і не вміє. навіть не можуть судді пояснити толково, що їм треба, пишуть в клопотаннях всяку фігню і ті їх посилають, а вони соплі витирають і ходять по сто разів з одним і тим же клопотанням. і прокурори їхні куратори такі самі барани і підписують їм ті клопотання навіть не розмуючи про що там йдеться. а миколу дійсно тишківському можна за сім’яники взяти добряче, можна подумати він не знав, що в генадійовича готельчик є і не тільки готельчик. але микола хитрий жук, він скаже » а я не міліція, я не можу слідкувати». понабирали таких що не роботу роблять, а зранку до ночі тільки своїми справами займаються. цікаво, от зараз реорганізація йде, знову торги почнуться за посади. тим більше, що знов управління перетусовують. от якраз і львівським батракам місця знайдуться

  15. Ну що докерувалися наші «Творчі податківці», чекаємо нового заступника з іншої області. Але не з Львівської… Печемо коровай!

  16. Пишемо «заступник», а розуміємо «майбутній начальник». Як раз під нову структуру. Але зараз почнеться……

  17. послухала м коментар керівника про непотрібні РРо на ринку і така гордість причетності забурлила в венах, замилувалася калиновою мовою у викладі трибуна, а яку естетичну насолоду отримала від споглядання на фотогенія — таке враження жи його плющило і очі почали вилазити з орбіт від власної значимості, а головне жи всім стало зрозуміло хто ж той невідомий керівник у плоті і мислях його. Дякую Віталію Іванченку зі «Свободи». https://svoboda.te.ua/kasovi-aparaty-ne-potribni-kerivnycztvo-podatkovoyi-ternopilshhyny-vidpovily-piketuvalnykam-z-rynku/

  18. Шо опять? Всі пам’ятаєте цю фразу 10-хв мультика, доречі, сценарій якого писався цілий рік. А нашому баризі Міхалу знадобилося менше року щоб знову вляпатися. Нове кримінальне провадження по ньому зареєстроване ДБР від 18.01.2022 номер 62022140030000008 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч.2 ст. 366 КК України. Мало йому з перевірок, блокування накладних, РРО та акцизу, таксі і массажів бик поліз до тендерів і ще як тупо. Ну Миколі всі керовніки профспілки в підпорядкуванні і ще й показники зашкалюють. Скоро відзнаки будуть вручати.

  19. а ше хай подивляться скільки за вертушку на білецькій заплатили. або як без тендеру поставили поліцію на охорону на білецькій і в скільки це обходиться в місяць

  20. Цікаво чи Микола доповідає до Києва що зараз твориться в області? Дали їм ще час , а ті рвут як дурні що бачать. Навіть не зважають на кримінали. Навіть кадри вже за залишення посад у новій структурі почали гроші вимагати, а хто не платить на нижчу посаду переводять. Микола ти в долі?

  21. Доповідаю по кожному факту і письмово і по телефону, але мене не чують. Я навіть пропонував по Бабію провести повну перевірку декларації, але і там мене не чують. Бо де ж за такий короткий час роботи в податковій такий палац збудувати тільки легалізує всі хабарі через свою дружину підприємця, що хтось повірить з наших працівників чи тих підприємців яким він розказує про РРО? Смішно рівень початкових класів.

  22. по кадрах вже давно пора плотно почати працювати. тримають вакансії, конкурси на них не оголошують. чекають коли хтось із потрібних появиться щоб був для нього запасний аеродором. або може хтось із тих за кого вже замовили слово ще тест з мови не здав

  23. #ДПС
    ТЕРНОПОЛЬСКИЕ КУГУТЫ
    Яцина Михаил Васильевич, назначеный на должность начальника ГУ ГНС в Тернопольской области 10.12.2020.

    Бабий Сергей Аронович, назначений на должность зама Яцины М. В. в январе 2021.
    Незамедлительно, а именно с первого дня, Биба и Боба внедряют бизнес план по 3 основным направлениям:
    — блокировка накладных;
    — откат за возмещение НДС;
    — «чисто конкретно» проводить проверки.

    Дальше приведем немного конкретики, каплю в море из имеющихся материалов, об этих Любчинковских боярах Тернопольского разлива.

    Итак, согласно материалам уголовного производства № 4202121000000024 от 28.01.21, по факту преступления предусмотрено ч. 3 ст. 368 УК Украины , предоставленного сотрудниками ТУ ТБР во Львовской области в судебном деле №463/3506/21, Яцина М. В. будучи начальником Теребовлянского управления ГУ ГНС в Тернопольской области вместе со своим коллегой с инспекции Войтовичем В. Й. наладили механизм получения взяток на банковский счет открытый на подставную личность. Даное дело ещё расследуется, а Яцина М. с высоты своей новой должности оказывает давление на предпринимателей, которые перечисляли деньги, и требует не давать показания против него.

    В феврале 2021 открыто уголовное производство №4202121000000043, по факту ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 УК Украины. Начальник Чертковской ГНИ ГУ ГНС в Тернопольской области Скороход Владимир 23.02.21 в своем кабинете вымогал у ЧП» Холдер Агро» 1 млн. грн. за уменьшение начислений во время проведения налоговой проверки.
    Уже 27.02.21 Скороход получил свой миллион, через подельников и был взят на поличном работниками ТУ ТБР во Львовской области. Согласно материалов дела взятка была согласована с Бибой и Бобой.

    Вишенкой на торте становится 3 уголовное производство №62022140030000008 от 18.01.2022 по факту ч. 5 ст. 191, 4. 2 ст. 366 УК Украины. Согласно материалам дела наши деятели строили белили и красили здание по адресу: г. Тернополь, ул. Белецкая, 1, а если быть точнее то просто заказали фиктивные работы и присвоили государственные деньги. Парадокс в том, что налоговая по мнению правоохранителей сама минимизирует и присваивает бюджетные средства КАРЛ…

    Также в наличии есть видео, как Биба и Боба обсуждают, как и через кого при наличии стольких уголовных дел, могут остаться на прежних должсностях, записи личных разговоров Боба с предпринимателями, в которых Боба требует позолотить ручку.

    Дорогие читатели кто Биба, а кто Боба решайте сами…

    Уважаемые Бибо и Боба, хватит доить эту несчастную область, во избежание огласки , не обнародованных материалов.
    А также наблюдаем, как долго этих два кадра дальше будут паразитировать.

    Целую Пух…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ