Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Бачили на спартакіаді В.В. на фіналі футболу обнімались з Мусьою. А що там з його судами? Все вже порішав?

  2. Дуже тєжко буде з судом. Кажуть що Серьога — заступник голови суду Мірінович — її синок податківець-юрист Саша Мудрий вже рішення надрукували. Саша виросте за то в посаді.

  3. Перший раз Ванюша не здав, порішав повторно і другий раз не здав. Написав скаргу і всрався
    https://mova.gov.ua/dokumenti/rozyasnennya/veresen-2021/rishennya-183
    Рішенням 183 від 17.09.2021 Ванюші відмовлено у задоволенні скарги. Не допомогли зв’язки, а гроші не встиг зібрати, точніше Войтович скорше обійшов і касу по Козові зібрав. Ну що ж деб…л він і у Африці деб….л. так що в салон піз….й Ванюша в салон.

  4. з приводу програшу апеляції пуньком сьогодні в парку було невеличке алкогольне паті з вегетаріанським міню яке обійшлося синьому аудитору всього в 4тисячі 856 гривень, благо що перед цим доложився ромко тютюнник і підніс пару пакетів з бухлом, враховуючи що в конверт сірьожці зібрали майже 6 тисяч грошей проект вирішили вважати прибутковим при цьому порішили надалі що вколо обраних пускатимуть лише вколотих в плече

  5. Всім всім всім! Дурняк Олег Петрович і Біднюк Володимир Тарасович, Запаранюк Олег Миколайович і Демборинський Роман Володимирович звільнені з податкової міліції. Всі власники кар’єрів, автозаправок, ковбасень, автосервісів, лісгоспів можуть посилати їх дуже далеко. Їхня ера закінчилась!!! Ураааааааа!!!

  6. Тернопільська влада на офіційному сайті похизувалася тим, що Тернопіль увійшов до п’ятірки найкращих міст для ведення бізнесу за версією «Forbes Ukraine». Протягом більш ніж 10-ти років Сергійко вперто доводить тернополянам, що вони живуть мало не в раю, ну а підприємці – повинні хвалити долю за те, що вона дала їм можливість працювати у Тернополі. Звісно ж реальність дещо інша, кардинально інша.
    Кожен бізнесмен Тернополя знає, що без «відкату» або хабаря жодного питання у міськраді вирішити не можливо. Підприємці стоять в чергах для отримання тих чи інших дозволів і без «змазки» шансів на успіх не має ніхто. Якщо у нас такий гарний показник з бізнес-привабливості, то чому жоден інвестор до цих пір у Тернопіль на зайшов і з року в рік на Листопадовій нас лише годують обіцянками про фінансистів, що приготували свої мільйони для розвитку Тернополя

  7. Фіскальні органи можуть здійснювати тиск на бізнес з метою його залучення в незаконні схеми «скруток» податку на додану вартість і при цьому отримувати відсоток від обсягів таких операцій за «невтручання», або «Як оточення Олексія Любченка нав’язує бізнесу участь в схемах по несплаті податків». за період з грудня 2020 по серпень 2021 року Державна продовольча зернова корпорація легалізувала через підприємства з ознаками фіктивності продукції майже на 2 млрд грн, в результаті чого бюджет недоотримав близько 300 млн грн ПДВ. «Згідно з оперативною довідкою, яку надало джерело в правоохоронних органах, Державна податкова служба, якою до травня 2021 року керував нинішній перший віце-прем’єр-міністр і міністр економіки Олексій Любченко, а після цього періоду її очолює його заступник Євген Олейников -» за невтручання » в діяльність таких структур, а також ДПЗКУ нібито «отримувало винагороду 1% від загального обсягу взаємин з сумнівними контрагентами»,Кураторами даного напрямку в ДПС були в.о. глави (до моменту офіційного призначення в ДПС і після звільнення Любченка виконував обов’язки — ред.) Олейников О.В., директор департаменту управління ризиками Чиж А.Ю., а також помічник першого віце-прем’єр-міністра України — Міністра економіки України Любченко А В.М.. — Білоус І. — мова йде про екс-голову ДФС і Фонду держмайна Ігоря Білоуса.
    А хто в ДПС у Тернопільській області є прямим представником пана Білоуса Ігора? Правильно….

  8. Терміново. Рішенням профкому працівників ГУ для забезпечення комфортних умов працюючим членам спілки від завтрашнього дня, з 20 жовтня підвищується температура навколишнього середовища до 18-21 градусів за Цельсієм. З огляду на викладене прохання обмежити використання обігрівальних приладів. Ми дбаємо про Вас!

  9. Парковка біля готелю «Галичина» незабаром перетвориться у житловий будинок. Дозвільні документи на зведення будівлі видані, а нещодавно там розпочалися будівельні роботи. Відведено земельну ділянки у власність площею до 0,0735 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Чумацька, І це в той час, коли парковок у місті і так катастрофічно не вистачає. Тим паче такі ласі ділянки, якщо вже і вирішили забудуватися, то вони повинні йти через аукціон. Але не в Тернополі. Дозвіл на ділянку отримав Анатолій Васильович Дубінецький донька якого Ольга Анатоліївна Омеліна фігурує у декларації заступниці міського голови Тернополя Сергія Надала Вікторії Остапчук Тобто Вікторія Остапчук винаймає житло у бухгалтерки ДП «Кременецьке УПРГ», батько якої отримав від депутатів дозвіл забудувати парковку. До сих пір сергійко відчуває вину за те що примушував молодицю до сексу на робочому місці в податковій. Зараз має можливість за людські гроші ще й хату подарувати бо ж вона народжувати їздила до США і дитина має громадянство. А може має компромат на мера і записала на його прізвище. А мораль така — будь мудрою і можливо тобі теж сергійко теж прізвище на 5 літер теж займає той же кабінет що і надал колись подарує, дитину, а потім машину і хатину.

  10. Від сьогодні починається звіздопад. Найкраще спостерігати буде у Києві а потім у Львові.

  11. На велике прохання мами юриста Саші 02.11.21 оголосили конкурс на посаду заступника начальника відділу юридичного управління. Дуже просимо більше нікому не подавати документи.

  12. Любі друзі. Спішу поділитися з Вами гарною новиною. Вже за два тижні ми знову працюватимемо разом. А зараз прохання — слідкуйте щоб Місько барига при виїзді не вивіз все з мого кабінету. Відповідальні — Галадза і Маршалок. І ще одне — Ванюшу пересуньте десь під їдальню, можна в чергову частину — очі б мої не бачили цього неука. А всім іншим не варто турбуватися — після маленької співбесіди кожному буде запропоноване належне місце праці. Чи вказана дорога на біржу, а кому на Вінницю, Революція то революція. До речі, тих хто сьогодні святкує — зі святом,

  13. на ринок комунальних послуг Тернополя зайшли чужинці і сталося це не випадково, бо наше місто центральна влада за всіх президентів і керівників уряду ніколи не балувала. І лише цього року – нечувана щедрість. — посприяють у добудові тернопільської об’їзної (від вул. Львівської до Збаразького кільця), мають виділити 760 млн. грн., частина з яких уже надійшла замовнику, яким виступила Тернопільська міська рада. Куратором цих робіт, виступає профільне Міністерство інфраструктури в особі його керівника Олександра Кубракова. У біографії його зазначено, що він до отримання мандата народного депутата, з 2016-го по 2019 роки, був директором і заступником директора ТОВ «Місто для людей». І саме це ТОВ має 99% у статутному фонді «Керуючої компанії «Будсервіс», яка виграла одразу 9 лотів на обслуговування житлового фонду Тернополя. Керівники ЖЕКів, яких усунули з ринку, усвідомлюють, що їм доведеться повертати борги, але як це зробити, коли кошти з 1 листопада надходитимуть на рахунок фірми з Кременчука?
    Пригадаємо, як кілька років тому компанія з Луцька сніг у Тернополі так «прибирала», що в місті стався справжній колапс і весь рух транспорту був паралізований. Тепер же якесь підприємство з Кременчука наші будинки буде обслуговувати. Чи не повториться знову той сумний сценарій? Питання риторичне і залишимо поки його без відповіді. Прикро лише те, що всі ці незрозумілі пересічному тернополянину речі знову відбуватимуться за наш із вами кошт.

  14. Лисаковскій з Наканєчним рухаються в напрямку БЕБу. Фахівці — аналітікі бл.ть. + синочки хабарника братівніка. оце кампашка. Пуня не зміг донести сертифікат про рівень оволодіння, жаль, йопт.

  15. Терміськрайонний суд засудив до 8 років позбавлення волі з конфіскацією Василя Луцка та Анатолія Локотя, яких обвинувачували в отриманні 400 тис. грн хабаря від агрофірми «Добрий самарянин». У 2017 році відбулась планова перевірка приватного агропромислового підприємства «Добрий самарянин». До робочої групи якраз і входив ревізор-інспектор податкової Тернопільської області Василь Луцко.
    Як описано в ухвалах суду, під час перевірки податківці виявили деякі порушення на підприємстві. Тоді ж Луцко отримав вказівку від Віктора Притули щодо вимагання хабаря від «Доброго самарянина». Спочатку інспектор почав лякати бухгалтерію підприємства штрафом у 2,5 млн грн, а за зменшення обсягів виявлених порушень запросив гроші. До подальших переговорів Марія Мельник та Надія Лопатинська залучили начальника Збаразького відділення Кременецької податкової інспекції Анатолія Локотя. У свою чергу той при наступних переговорах із тодішнім власником компанії «Добрий самарянин» повідомив про 400 тис. грн хабаря та пообіцяв лише часткове включення в акт перевірки виявлених порушень, а сума штрафу не перевищуватиме 400 тис. грн. У судовому засіданні юрист «Доброго самарянина» розповів, що мова йшла про недоплату в 5 млн грн. Подальші події розгорталися у ресторані «Балагур», де Локотя затримали під час отримання 400 тис. грн хабаря. Підсудному Луцку інкримінували ч.1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 4 ст. 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди службовою особою). А Локотя, окрім отримання хабаря, ще у й пособництві – ч. 5 ст. 27. Обом суд призначив по 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд вирішив, що ізоляція від суспільства цих двох підсудних необхідна, щоб попередити нові злочини та виправити їхню поведінку. За інформацією з судового реєстру, ще триває розслідування щодоПритули, який спонукав Луцка до вимагання грошей.

  16. Через місяць Пуня буде протестований на рівень знань з рідної мови. Репетиторша в захваті від прогресу. Вже може будувати нескладні речення з кількох слів. Ще попрацюють над дикцією бо ковтає слова. З допомогою кадри спіхнув Геню то хай Гузніков ставить магарич за нового заступника. Той сказав що не буде сидіти в старому кабінеті бо у нього неприємні спогади. То мають зробити ремонт а секретарку вже оголосили в розшук через конкурс . Старий кінь… Вже ні на що не здатний. У Яцини відновився рецидив. З психлікарні не вилазить. То відчуває себе пророком, а то прем’єром. Коротше швах.

    1. ша! уже ніхто нікуди не йде…проте чому нікуди? пуня на біржу. Буде рік отримувати по 28 тисяч на руки і бавити бейбика. встигне і мову підтягнути. сраколизи один поперед другого кинулись здавати тести на рівень оволодіння. відчувають що зміни на носі і якщо крисюку не світить керівна посада то волошка і маршал рулять тупо якщо не на начальника то на зама точно. Рудницький до дня народження замовив сертифікат на подарунок. Все тільки починається…

  17. Шкода Василя і Анатолія спокусилися на легкий заробіток від Притулки і Мельник, а після зальоту повірили їм що вони їх витягнуть… Спочатку все йшло по плану: і адвокатів дали і оплатили і сім’ям на прожиття передавали а з часом все менше і менше і нарешті фінал всі ви бачите реальний термін.. Тепер обіцяють що в Львові все вирішать бо вони зараз все рішають, але повірити в це дуже важко.. Пішли б на співпрацю вже б давно забули про це. А так знову недоспані ночі іх сімей і переживання ну а обіцялам що? А нічо в них все по плану чергові квартири, чергові машини з салону і чергові обіцянки.

  18. ВАКС 01.12.2021 у суді вирішив питання про накладення арешту на майно Олейнікова. Руководители налоговых Харьковской, Львовской, Донецкой, Кировоградской, Одесской областей выходят на улицу. Жаль, что некоторые не сразу в СИЗО . Как и обещали. Шухер все ближче. 03.12. звільняють пунька і прийде наказ про покладання обовязків на ЯПМ. Таксіст року не досидів, хоч і возив справно. Новий розклад — Петя начальник. Гузенков і Березюк заступники. Василь Кравець на аудит, Брик на фізичні особи. Зі Львова повертаються тенісист вегера і його друг валєра. Решта на біржу за власним бажанням.

  19. Почалися заслуховування і Яцина з Бабієм відчувають кінець, бо як інакше розуміти що по розпочатих перевірках гроші вже почали брати наперед? І вже починають бізнес підводити що всі питання за 21 рік треба закрити до нового року. Це щось нове.

  20. Кажуть що Місько вже згрібає все що може і то не хватає і виручка з таксі не допомагає і жінка- підприємець, вже заставляє її шукати клієнтів на масажі навіть оголошення вже подала. Останні дні не може наїстися.

  21. 02.12.2021 звільнено:• Калєніченко Наталію Григорівну з посади заступника Голови Державної податкової служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; • Рубан Наталію Іванівну з посади першого заступника Голови Державної податкової служби;
    тимчасово покладено виконання обов’язків:
    • заступника Голови Державної податкової служби України на Бугасова Владислава Миколайовича;
    • заступника Голови Державної податкової служби України на Афонова Романа Петровича.

  22. Всіх працівників вітаємо із завтрашнім святом Введенія не забудьте, що в хату чи кабінет першим має увійти мужчина. Ну а сьогодні із сумом повідомляємо що у нас відбулося виведення Івана-неука з державної служби і органів ДПС. Все відбулося тихенько без нагород і без годинника. Тільки ще смерід залишився на цілий поверх. З понеділка відпуцуємо, якщо не почне смердіти в іншому місці…

  23. «Наші зі Львова» жалкуються що Титарчук довів до братви непідйомну суму у 2 лімона за можливість лишитись на 22 рік. Часу — катма бо до Миколая треба завезти. Але вроді Білий пообіцяв що ситуація під контролем, наберуть авансом, пацани пашуть — у артема і горошка жопа в милі конкретно. Нашому таксісту враховуючи пролетарське минуле завдання дещо менше — 400 тисяч. Ірусі ніби взагалі не пропонували скинутися — слідом за Рубан піде на біржу. Проблема як доправити зібране. Бо на повні сумки вже полюють не лишень ДБР а й кримінальники усіх мастей. Місце зустрічі змінити не можна, але от чи всі доїдуть з подарунками до дня «Х»?

  24. Кажуть що Місько сьогодні знову пішов в запій, нащепився на дні народженні у ректора а як взнав що з його друга вже зняли в.о. то пішов по безпределу. І непомогло що спартакіада організував і пісні співав і возив. Одні влети і бабло зібрав а нема кому віддати.
    І справа не закрита але всюди на урочистостях бред несе що стидно слухати. Скоро буде …

  25. Батько наш…, Наконечна ….. Всьо пропало. Такі артисти, книгу видали, спорт виграли, відсосали і вилизали, і от знову…Хто захистить ? Рубан на пенсії — відкрили справу. Столярвик згрібає остатнє з Буковелю. Комендат поїхав за кордон. А хто заступиться за прошмандовку з корупції? В бій підуть одні старці — Валерій Вікторич і Геньо кримінальник.Третім буде Скорохід Заставний. Підняв високо голову підгузьо. В такі часи всяке … може всплити. Веселого Нового року. Та не смійтеся настільки відверто над нинішньою швоблою, бо прийде друга — наврят що краще буде!

  26. У нас є два цілих підрозділи якими керують Микола Антонович і Галина Іванівна дуже велике прохання проведіть навчання бо наш шановний Михайло Васильович якщо розумом …… то хоча б одежу свою привів до офіційно-ділового стилю. Це дуже чітко вказано у пункті 6 розділу ІІ Загальних правил етичної поведінки держслужбовців. Розчиніть йому що він не на карнавалі і не в цирку… Нехай бере хоча б приклад із своїх заступників Якимчука та Бабія. В то стидно слухати від людей які працюють у будинку через дорогу як вони його називають . Але який розум така і одежа.

  27. Диявол 😈 вибрав червоний колір по життю. Цирк виїхав і нам сі лишив єден клоун 🤡 Міхал. При владі команда клоунів, а зато наш приємно пахне, бо користується парфюмом. А на нашому поверсі від хлопів смердить потом, не свіжими сорочками, і перегаром.

  28. На противагу лісапєдному, наш «мін’єтний» батальйон з 9 поверху вирулив питання з квартирами. Оксана привезла з Києва добро на зміну статусу службових квартир. З потенційними набувачами проводяться заходи в ході яких пропонується відкотити за однокімнатну 5 а за двох кімнатну 10 баксів для передачі уповноваженому на вирішення питання в структурі ДПС. Гасло дня — плати, або втрачаєш.!! Гроші вперед!! Наголошується що пацани зі Львова зробили свої внески, остання можливість порішати перед тим як нова в.о. Таня Павлівна ввійде в курс справ. Пояснюється що безкоштовно Київ робити нічого не буде. Оксана взяла на себе таку ношу, бо і вона пов’язана живим інтересом. На днях все має вирішитися. Чекаємо розвитку подій.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ