Человек не терпит насилия!

«Цифровой» министр Федоров заказывал убийство военнослужащего?

434413600 2411445985707155 4097761405311747883 n

Доповідаю голосом через рот: службу у Збройних Силах України закінчив.

Чому не повідомляв про свою мобілізацію публічно? З міркувань безпеки, адже ворог постійно моніторить соцмережі для відслідковування чинного особового складу ЗСУ.

Чим займався в ЗСУ? Можу лише сказати, що займався не зовсім тим, що знаю та вмію найкраще. Тому що задіяти весь мій досвід та потенціал активно заважали мої давні та непримиренні вороги з величезною владою в їхніх кривеньких рученьках. Більше того, намагалися влаштувати так, щоб мене вбили на війні. Особисто М. Фьодоров неодноразово (літо-осінь 2023) звертався до близького оточення Головкома Залужного з проханням відправити Корсуна у 33 бригаду. Не знаю чому саме в цю бригаду, але підозрюю, що, на думку жижиталізаторів, саме там шанс моєї загибелі мав би бути максимально високий. Або, можливо, були якісь домовленості з командуванням бригади — не знаю. Залужний такі мутняки сильно не любить, тому прохачі були ввічливо послані за російським кораблем. Ви б бачили квадратні очі помічників та радників Головкома, які були просто шоковані подібними регулярними запитами: «Хто ти, бляха, такий, що особисто віце-дрон-прем’єр хоче твоєї смерті??»

Зі схожими проханнями також зверталися заступники пана цифроміністра, а також ще один член його шайки — одіозний нардеп панФ. І це лише те, про що я дізнався. Впевнений, що за кулісами було ще більше жесті.

Тепер це все вже в минулому, але зараз розказую для того, щоб у прихильників Дія-жижиталізаторів було розуміння що насправді ховається за білою та пухнастою телемарафонною шкіркою цифрових аферистів та на що вони здатні.

Чим буду займатися далі? Поки не знаю.

Знаю лише, що мої недоброзичливці з високих кабінетів не дадуть мені реалізувати свій потенціал в Україні. Мені відомі десятки випадків, коли високопосадовці Мінцирку погрожували та залякували людей, які мали намір зі мною якимось чином співпрацювати. Зустрічі та інтерв’ю раптом відмінялися, запрошення виступити на конференції неочікувано скасовувалися, електронне листування раптом припинялося. Декого з моїх однодумців просто купили: когось грантами, когось взяли на роботу, когось відмазали від мобілізації, когось напряму залучили до цифрових схематозів. Залишаю їхній вибір на їхній же совісті, хай живуть з цим.

Але є й хороші новини: у деяких проектах я залишаюся задіяний як незалежний експерт-волонтер, в жодному разі не припиняю зв’язків зі своїми чудовими побратимами, тому продовжую допомагати ЗСУ та силам оборони нищити ЙР. По мірі сил. А сил у мене – неміряно.

І ще приділятиму більше уваги просвітницькій, медійній та громадській діяльності. Чим я, власне, і займався до 24/02/202. Але тепер вже з новими силами, знаннями та з новим досвідом. З більш рельєфним усвідомленням що (і хто) саме всередині країни заважає нам перемогти ворога. Хоча усі ви їх знаєте: популізм, некомпетентність, безвідповідальність, інфантилізм. А ще корупція, кумівство, безуглість, хворобливе чіпляння за владу. І ще багато чого, список може бути довгий.

І все це треба виправляти. Адже хтось це має робити, вірно?

Тому залишаймося на зв’язку.

Слава Україні.

Слава ЗСУ.

4.5.0.

Константин Корсун

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Мінцифра Федорова бере гроші в російського бізнесмена зі списку СНБО

За два тижні до вторгення Росії в Україні запрацював сервіс «Дія.Сіті» — лояльний правовий та податковий простір для IT-бізнесу. Нещодавно…

Мельника сняли, кого назначат?

Кабинет министров на заседании во вторник, 11 апреля, уволил с должности главу Бюро экономической безопасности Вадима Мельника. Об этом сообщил…
Кіберексперт Костянтин Корсун: Аналогів додатку «Дія» у світі не існує. І це не просто так

Кіберексперт Костянтин Корсун: Аналогів додатку «Дія» у світі не існує....

Запровадження спеціальних Covid-сертифікатів, без яких зараз можна позбутися багатьох «благ цивілізації», актуалізувало для багатьох встановлення додатку «Дія». Постійно носити з…
НОВОСТИ