Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Банда знову разом. Яцина, Бабій, Мельник. Хто як може так і дальше дерибанити… У воєнний час Бабій наприклад використовує службовий автомобіль в особистих цілях в позаробочий час їздить по ресторанах і суддів возить і п’ють і похуй війна…. Де дивиться підрозділ Рудницького?

  2. Інформація по Бабіію підтвердилася. Бухав разом із суддями окружного адмінсуду в ресторані «Хутір» на службовому авто. Крім цього проведеним службовим розслідуванням встановлено, що він службове авто тримає дома. Готуємо доповідну на Кірієнко Т.П. Рудницький самоусунувся, тому всю ініціативу беру на себе. Корупціонерів треба карати…

  3. У звязку з запровадженням нового етапу реформування державної служби з 01.06.2022 припиняється перебування працівників ВП ГУ ДПС в області у простої. Для ознайомлення з наказом про наступне вивільнення прибути до кадрового підрозділу у терміни передбачені графіком, який ррзміщений на транзиті/відділ 11/ скорочення 2022..

  4. Офіс Генпрокурора розглядає клопотання про повернення на дослідування і встановлення посадових осіб, які не були встановленні раніше слідством по справі двох податківців з Тернополя при отриманні хабаря в 400 тис. грн. Цікаво…

  5. На дпс послали на погодження фегеру на місце раліси володімірівної.. шо сі діє? Цирк на дроті. Руцкой попаде в дурку, фсє пропало!

  6. Як щойно стало відомо Якимчукв таки лишпють у штатв бо вламали пенцака Монвстирского здриснути то посада начадьника управління боргу стає вакатною. Не обвцшлося без допомоги Мусі, рештки вінницької бригади в ділі ще себе покажуть. Пішла команда Нпконечній готувати видання нової книги про свмю податківців щоб презентувати на Київ для Кірієнки. Весело живемо.

  7. в країні війна дон. а курви замовляють поліграфію дон. 200 запрошень на ювілей для мами дон. сценарій свята режиссує профпідстилка дон. карту вин презентує ромко марочний дон. меню розробляє галька з людков дон. руслан вдосконалює па са до бля дон. петька дав клич зібрати по пять штук дон. кольцьо відповідає за спецефекти дон. кугут міхал вибирає між білими і червоними мештами дон. свято наближається дон.

  8. Звертаюся до всіх небайдужих по допомогу. Терміново потрібен один мільйон гривень щоб витягти з СІЗО нашого Героя Сергія. Буду вдячна всім хто зголоситься. Збір до 11 години. Можна анонімно у скриньку з поміткою «на Лексуса».

  9. А як так на лікарняному Міхал збирає своїх заступників Мельник і Якимчука і даває їм вказівки. Невже він ще керує і ще використовує службовий автомобіль яким керує не його водій а його посіпака Войтович В. (зав.сектору відомчого контролю) з яким вони фігурують в одному кримінальному провадженні ДБР. Їздять по області вирішуючи різні питання. Хіба у завідувача такого важливого сектору в посадових обов’язках прописані такі функції? Чому Мельник ще не звільнена? Вона також є учасником корупційних дій разом з із начальником управління податкового аудиту Притулою. Кажуть що зараз бере гроші навіть за подання таблиць. Під час війни проводять договірні перевірки в даний час завершили по фірмі, яка здійснює реалізацію ПММ і по будівельній фірмі , від якої Мельник і Якимчук одержали в подарунок квартири. А Притула з 2012 року працює нас. управління і за цей час три рази працівників його управління ловили на хабарі: в лютому 2016 року 20 тис. грн. в цьому ж році ще два працівники з РРО, в 2017 — 400 тис.грн. знову з аудиту. А він як в нічому не бувало працює. І зараз дають вибраним ревізорам щоб ті шукали нових клієнтів для позапланових перевірок і розказують як їм писати заяви. Скільки це ще може тривати? Невже ніхто не може дати ради цим злодюгам?

  10. Кажуть що Якимчук П.М. з Притулок В.І. вимагали у приватного підприємця Т. який має мережу АЗС 200 тис. у 20 році. Так боявся щоб його не записали, що на телефоні цифри показував, а потім трубки вже не брав. Цікаво, що це було порушення по РРО. Але після оголошення суми питання закрили з Пунктом І.Ю. і безкоштовно . Хлопці з С.Бандери помогли, а була б така сама історія як бабієм.

  11. Справа Вегери живе… Незважаючи на зміну керівництва «зелений коридор» як працював так і працює. Єдине питання кому Валецький заносить дальше Яцині? Чи Мельник? Чи вже Цвігуну? Скоро будемо знати…

  12. Заявлена Гетманцевим перезагрузка буксує. Яцина не звільнений — на лікарняному, дає вказівки Мельник, яка також не звільнена, а та відповідно підлеглим мимо Цвігуна. Якимчук на лікарняному. Ще в липні був повідомлений про скорочення посади. Рудницький каже що на Якимчука вже стільки назбирав компромату але Київ мовчить. Вже доповів що Якимчук квартиру і гараж на Білецький оформив на тесця фольцваген пасат придбаний із салону у 2020 році на тещу, і навіть сонячну електростанцію вичислили що Петро оформив на дочку яка на той час була ще ученицею. Навіть кадастровий номер надіслав 6125281700:01:002:0072. А вартість біля 25-30 тис.дол. а він далі грузить підприємців і факти випливають але все марно. Лише папка товстішою стає. От так і живемо і ніякої реакції від керівництва ДПС.

  13. Стріла нині Мішаню в психлікарні то мовив жи закрив лікарняний та з неділі приступає до праці бо з Київом все порішав. Напишіт як то буде бо я ще хворітиму зо два тижні а цікаво …

  14. Де ж ти бачила Мішаню? Він ще в Карпатах віддихає а з понеділка готують йому палату N 6 в псіхушці вільне місце Клоуна ще є. Наполеона зайнято. Чайківський сказав що вже не зможе лікарняне продовжити із всією повагою до посади і те що дочка працює. Тому порекомендував що можна до психушки а там можна до безконечності пока не вилікують. Так щоб уникнути мобілізації і звільнення клоун піде на цей варіант. А всім розказує що він працює просто зараз хворіє, але питання всі вирішує і просить звертатися не безкоштовно.. От так в буде…

  15. ого яка активність через вихідні плюс збудження на фоні хворого у червоних чоботях. вам що немає чим займатися? помагайте армії поки не скоротили і не вигнали на біржу як нероб та хабарників. кажуть що дали команду Миколі писати заяву на вихід… давно пора…. Василь Григораш буде значно принциповіше ставитися до того що відбувається з наїздами на підприємців..

  16. на київ пішло подання на Бичеслава Генадійовича — погодження на начальника управління ризикових. У бригаді бере з собою Ольгу та Наталю бо без них він не справиться — вже пообіцяв дівчатам службові квартири які скоро мають вивільнитись. Оце так номер — як не помер то вдавився бо цей начальничок більший довбойоб як був просто бабій сірожка.

  17. Оксана конечна готова поміняти нову роботу на старе задоволення і повернутись в корупцію після звільнення Миколи Рудницького. Стати начальником самостійного відділу з підпорядкуванням Києву та постійними візитами до «кислого» вона спить і снить. Звичайно забере підлеглу з собою для посилення протидії корупції. Питання вирішене наверху і кадри вже всьо намалювали лиш чекають команди. Такого цуда Тернопіль ще не видів. А шо можна чекати від клоуна який навернувся? Як справжній господар приймає на роботу всіх охочих за особливі заслуги і не зважає що за два місяці треба буде 30 відсотків скоротити. Головне урвати вже сьогодні. А там хоч трава не рости. Спливли на поверхню майстри своєї справи та знавці податків (федуси — тхори — лісніцкі- кравчуни — янецькі — зборські — брицькі) Ось вона свіжа кров. Потужні від слова потуги. Аж теперка закіпит робота. Одне точно буде — хтось та повторить подвиги воробця — скорохода — бабія. Історія повториться обов’язково.

  18. Григораш перестань хуйню писати.
    Начальником не будеш все рівно, при любих розкладах.
    А прийде Петя то всім буде піздець!

  19. Ого!!! Давно я з цього гадючника пішов, але бачу, що в кращу сторону нічого не змінилось. А як там Пепа і Андрійко зі Збаража? Живуть разом чи так собі граються в тата-маму?

  20. А вони ніколи нікуди не зникали! Вони були, є, і будуть, не зважаючи на будь які зміни в системі. А система деградує з кожним роком.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ