Человек не терпит насилия!

Ігор Шевчук, довірена особа Дубневича вирішила сховатись від слідства в ЗСУ

2 листопада, колегія суддів Вищого антикорупційного суду оголосила у міжнародний розшук народного депутата Ярослава Дубневича, обвинуваченого у незаконному заволодінні 93 млн грн «Укрзалізниці». Також, нардеп є підозрюваним і в іншому кримінальному провадженні — щодо організації заволодіння майном держави (природним газом) на суму понад 2,1 млрд грн та легалізації незаконно отриманого прибутку.

І поки НАБУ і САП шукають втікача нардепа, і встановлюють яким чином він втік з України, довірена особа Дубневича вирішила сховатись від слідства в ЗСУ. 

І саме сховатись, бо службу Ігор Шевчук, який упродовж багатьох років був водієм та довіреною особою Ярослава Дубневича, проходить не в Авдіївці чи Бахмуті, а у Львові. 

За дивним збігом обставин, «прилаштував» Шевчука служити у тилу давній  друг братів Дубневичів, Олександр Ганущин, колишній голова обласної ради від ЄС, якому теж рідний Львів миліший ніж окопи з побратимами на Сході.

Історія відносин Ганущина і Дубневичів триває понад 10 років, а будучи головою обласної ради активно лобіював інтереси групи підприємств “Братів Дубневичів”, у тому щодо «ефективного освоєння» обласного бюджету. 

Триває ця дружба і зараз, про особливу любов офіцера Ганущина і брата депутата втікача Богдана Дубневича, який очолює одну із ОТГ біля Львова, буду розповідати додатково. Бо красти під соусом «це все для ЗСУ», не можна!

Після війни всі ці люди будуть розповідати як вони воювали, під Львовом… 

Ніхто не хоче його під Бахмут забрати, чи так у Львові і будете тримати ?

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ЗАКОРДОННІ ВОЯЖЕРИ З КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ  АБО КОМУ ВІЙНА, А КОМУ…

ЗАКОРДОННІ ВОЯЖЕРИ З КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ АБО КОМУ ВІЙНА, А КОМУ…

Повномасштабна війна рф проти України проявила небачені до цього якості громадян до самоорганізації та самозабезпечення всім необхідним для оборони Батьківщини.…
ХТО ЗАПРАВЛЯЄ У КОНСТИТУЦІЙНОМУ СУДІ:  КОНСТИТУЦІОНАЛІСТИ ЧИ АФЕРИСТИ?

ХТО ЗАПРАВЛЯЄ У КОНСТИТУЦІЙНОМУ СУДІ: КОНСТИТУЦІОНАЛІСТИ ЧИ АФЕРИСТИ?

Якщо судити з рішень Конституційного суду, які ухвалювалися всупереч Конституції на догоду правлячим політиканам і призводили до суспільно-політичних потрясінь, то…
Кандидати у НАБУ

Кандидати у НАБУ

Сьогодні кандидати на зайняття посади директора НАБУ проходять своє перше тестування. Тим часом уже є помітні і не зовсім доброчесні.…
НОВОСТИ