Человек не терпит насилия!

Кандидати у НАБУ

321830990 585857793353667 1528728117386295917 nСьогодні кандидати на зайняття посади директора НАБУ проходять своє перше тестування. Тим часом уже є помітні і не зовсім доброчесні. Трохи докладніше про кожного з них:

1️⃣ Єгор Бодров є власником однойменного адвокатського бюро і радником глави МВС Монастирського. На своєму сайті зазначає, що кілька місяців працював у Держгеокадастрі, а до того сидів у СІЗО №13 м.Києва за обвинуваченнями у розбої, вимаганні та створенні терористичної організації (!)

Відповідно до системи YouControl, Бодров був адвокатом фігуранта антикорупційного розслідування — колишнього директора департаменту держзакупівель Міноборони Олександра Зражевського. У свій час його заарештували за підозрою в махінаціях з постачаннями палива для армії, а в сейфі чиновника виявили 420 тисяч доларів.

2⃣Віталій Власюк — заступник голови Київської обласної військової адміністрації. Раніше працював адвокатом. Захищав компанію “Алтаюр”, що у 2017-2019 роках надавала сервери для розміщення інформації з реєстру декларацій. При цьому вартість оренди перевищувала вартість самого орендованого обладнання, тому у 2020 році контракт щодо оренди обладання у «Алтаюр» не було підписано, а можливу змову колишнього керівництва НАЗК та компанії розслідує НАБУ.

Компанія подала до суду не погодившись з тим, що контракт не було продовжено, а їхні сервери – арештовані. 4 листопада Верховний Суд підтвердив рішення попередньої інстанції — вимоги Алтаюр визнані безпідставними. Захищаючи Алтаюр, під час конституційної кризи у 2020 році Власюк публічно закликав стерти всю інформацію з арештований серверів — це мільйони декларацій чиновників.

Минулого року Власюк опублікував на своїй сторінці у Facebook дружнє поздоровлення з Днем народження Віталія Сердюка — адвоката Віктора Януковича. Проте наразі допис видалено або доступ до нього обмежено.

Брат-близнюк Віталія Власюка — Владислав Власюк — наразі обіймає посаду радника Офісу Президента, працює в межах санкційної групи Єрмака-Макфола.

3⃣Анатолій Новак — колишній заступник голови НАБУ, який був звільнений Артемом Ситником 22 листопада 2021 року. Новак оскаржував своє звільнення у скандальному, але вже ліквідованому ОАСКу.

4⃣Семен Кривонос — переможець конкурсу на керівника Одеського осередку НАБУ, проте через скандали навкого його незаконних статків не був призначений. До конкурсу в НАБУ обіймав посаду посаду першого заступника керівника одеської митниці. Зараз є головою Державної інспекції архітектури та містобудування (колишнє ДАБІ).

5⃣Станіслав Дікій — власник адвокатського об’єднання “Бона фіде груп» разом з Максимом Говорухою, з яким представляють сторону захисту у корупційному кейсі — справі Альперіна. До того як стати адвокатом Дікій працював у Нацполіції, обіймаючи посаду начальника відділу Головного слідчого управління в Миколаївській та Одеській областях. Хоча мав бути люстрованим, бо в часи Януковича працював заступником начальник управління МВС на Луганщині.

6⃣Юлія Яцик — депутатка Верховної Ради від Слуги Народу. За даними Чесно, Яцик не побачила порушення антикорупційного законодавства, взявши у помічники свого бізнес-партнера. 25 жовтня повідомила про вихід з партії, але продовжує залишатись у фракції СН.

7⃣Олексій Шевчук — скандальний адвокат, з 2017 року партнер адвокатського об`єднання Barristers. Він захищає/захищав низку фігурантів справ НАБУ та інших одіозних осіб, таких як Оленксандр Онищенко, Ілля Кива, Ярослав Кашуба, Борислав Розенблат, Олег Бахматюк та інші.

Як вважаєте, чи гідні люди з такими біографіями посади Директора НАБУ?

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Як важаете колы успеть нарожать гидних для посади директора набу людей?
    Цеж надо спочатку соблазнить,потим выебать,потим 9 мисяцев беременность,потим ще 30 рокив поки фахивець буде.Тай буде ли?

  2. Соску пид номером 6 ставте.Моська симпатична, ,из косяков тильки те що спить со своим бизнеспартнёром
    Але як казав пан Христос — кто без греха первым киньте в неё камень

  3. У кого Адвокат (ГАРАНТ) тот рулит-украинская практика. Тут на фото есть аспид-хитрый еще та жучка -напыщенный индюк вошь на гребешке -вшивата глиста ходячая. Наш пострел везде поспел.- не буду указывать кто -однозначно сразу выдалят. Надеюсь на етот раз наших с вами союзгиков дуракми несделают. Слава вСУ,

  4. А що хлопці, хто би її не вдув? А чім вона і не діректор? Всеодно ці всі губаті кажани, будуть якусь груснішку робити, а так то хай буде тьолка…

  5. тобі би тільки вдув а справи хто розлядати буде. Все вдули перевдули ніц немаем все розікрали . Моя думка поставити директорм НАБУ англійця німця або прибалта но самій вигідний для нас варіант когось із офіцерів ФБР-ЦРУ-МІ-6 або МОАСАД. І ставити питання руба-ми даем гроші це наша структура яка буде наглядати щоб ви некрали. Е другий варіант він простіший кувалда.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Ігор Шевчук, довірена особа Дубневича вирішила сховатись від слідства в...

2 листопада, колегія суддів Вищого антикорупційного суду оголосила у міжнародний розшук народного депутата Ярослава Дубневича, обвинуваченого у незаконному заволодінні 93…
ЗАКОРДОННІ ВОЯЖЕРИ З КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ  АБО КОМУ ВІЙНА, А КОМУ…

ЗАКОРДОННІ ВОЯЖЕРИ З КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ АБО КОМУ ВІЙНА, А КОМУ…

Повномасштабна війна рф проти України проявила небачені до цього якості громадян до самоорганізації та самозабезпечення всім необхідним для оборони Батьківщини.…
ХТО ЗАПРАВЛЯЄ У КОНСТИТУЦІЙНОМУ СУДІ:  КОНСТИТУЦІОНАЛІСТИ ЧИ АФЕРИСТИ?

ХТО ЗАПРАВЛЯЄ У КОНСТИТУЦІЙНОМУ СУДІ: КОНСТИТУЦІОНАЛІСТИ ЧИ АФЕРИСТИ?

Якщо судити з рішень Конституційного суду, які ухвалювалися всупереч Конституції на догоду правлячим політиканам і призводили до суспільно-політичних потрясінь, то…
НОВОСТИ