Человек не терпит насилия!

Генпрокурор Костін і його заступник можуть «кришувати» шахрайські кол-центри

image0

Мережа шахрайських кол-центрів, яка діє по всій Україні та приносить власникам мільйони доларів прибутку, може функціонувати лише за наявності «політичного даху» у найвищому керівництві правоохоронних органів. Про це пише Народна правда.

Поінформовані джерела видання називають куратором діяльності кол-центрів в Офісі генерального прокурора Дмитра Вербицького, заступника голови ОПУ. «Вербицький вважається негласним «гаманцем» генпрокурора Андрія Костіна, що прямо вказує на зацікавленість останнього у функціонуванні шахрайських кол-центрів», — йдеться в матеріалі.

Бізнес кол-центрів набув колосальних розмахів. Шахрайські офіси, які виманюють гроші у довірливих українців і європейців, розкинулися по усій Україні. В основному вони зосереджені у великих містах: Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків. За інформацією джерел Народної правди у правоохоронних органах, відомо як мінімум про 500 таких кол-центрів, з них майже половина розташована у Києві.

Щомісяця з кожного кол-центру правоохоронці отримують від 5 до 10 тисяч доларів данини. Сума залежить від кількості робочих місць. Відтак загальний обсяг генерованого кешу від шахрайських контор складає від 5 до 10 млн доларів на місяць.

«Основними отримувачами прибутку з кол-центрів є представники правоохоронних структур та Офісу генерального прокурора», — пише видання.

Нагадаємо, у травні 2023 року Верховна Рада утворила Тимчасову слідчу комісію для розслідування фінансових операцій та шахрайства кол-центрів та фінансових пірамід. У пояснювальній записці до проєкту повідомлялось, що тисячі українців, піддавшись на психологічні прийоми шахраїв, позбулися своїх коштів, деякі навіть були вимушені брати кредити.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Прызначив Зеленський генпрокурором очередну держыморду, ось вона сыдыть, ничего не робить, штаны протирает та яйця свои в генпрокурорском кресле высиживает за огромное государсвенное жалование, льготы и преференции, а результатов как не було так и не будэ.
    Назначение БЕЗДАРИ на высокый державный пост до позитивных змин не прыводыть, нема ниякои ефектывности вид пустоты, виддачи та продуктывности.
    От звильныти з посади етого «херпрокурора» Костина и страна етого не почувствует, шо вин есть шо його немае — ниякого толку.
    Зеленський чи багато у тебе таких бездарей у запаси, дэ ты етих дебилов находиш, може пора выгнать твоих менеджеров по пидбору персонала?!

  2. Що ви зробили з органами прокуратури? Це диверсія стосовно держави Україна!:

    Це вже третій такий талановитий і свій? Дійсно пусте місце, прилаштувалася екскурсоводом до міжнародних партнерів, а також повторює завчені мантри. І скільки про цього безпрєдєльщика Вербицького ЗМІ будуть писати?

    1. Все цэ робыться осознано. Зеленському не нужна сильная прокуратура тому ставыть колаборантив ,бездельников и прочую ненужную шваль, яка працюваты не буде у неё инша задача -розвалыты систему або зробити её непрацездатной ,а-то ще вдруг Зеленського и друзив посадють

  3. в кожній темі москаль про одне і те саме, про руській мір та його анальні звички
    добре, що з кожним днем москалів та колаборантів в україні меншає, виздихають

        1. Колаборант даунбасяцкий прокурорська дупа тэбэ вжэ зачекалася не втрачай часу доставай шырше свого шершавого языка та почынай йому ии вычыщаты задрал щоб блэщала мов сонцэ

        2. кожного дня гарні новини, подихають москалі холуаі, прихильники руського міра та російських збоченців, чекаємо і цього холуая, кинутого у яму з гівном

        3. Незабаром прыйдэ черга дохнуты москалыкам разом из своимы дружбанчыками -даунбасяцькымы пидарамы та зеленым колаборантсткым лайном. Тому ты зелена поганка нэ заховаешся -бумеранг тоби прылетить

  4. як відрізнити москаля-провокатора?
    в нього постійно в коментарях згадується анальний секс, це сакральна москальська скрепа, то він когось, то хтось його
    навіть якщо москаль вивчив українську його легко впізнати
    користуйтесь

    1. Даунбасяцькый пидарок ты бы менше тут про секс пысав а йшов бы на фронт Украину захыщаты чи ты бздыш то якый писля цього ты украинець?! Ты колаборант и зэлэна мерзота, а вказивкы тоби дае офис презыдента Янелоха. Бугаааа! Бугаааа! Бугаааа!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Володимир Бойко про наслідки ліквідації військової прокуратури

Володимир Бойко про наслідки ліквідації військової прокуратури

«Батоні Арахамія, який заслужено вважається символом українського парламентаризму (не проти ночі буде згаданий), закликав Одного з Найвеличніших Лідерів Світу (с)…
Очолюваний Костіним Офіс генпрокурора гальмує покарання російських воєнних злочинців

Очолюваний Костіним Офіс генпрокурора гальмує покарання російських воєнних злочинців

Офіс генерального прокурора на чолі з Андрієм Костіним демонструє повну бездіяльність у процесі притягнення до відповідальності російських воєнних злочинців. Про…
15 мільйонів на повітря. Генпрокурор Костін платить зарплату «мертвим душам»

15 мільйонів на повітря. Генпрокурор Костін платить зарплату «мертвим душам»

Не працюють, але отримують зарплату. Очільник Офіса генпрокурора Костін збільшив кількість прокурорів у своєму «розпорядженні» З моменту призначення Андрія Костін…
НОВОСТИ