Человек не терпит насилия!

Катування Романа Червінського

Служби офісу єрмаків скоро зрівняються з московськими катами!
Знущання з героя-розвідника Романа Червінського межують з катуванням.
Учора Роман поскаржився на біль в боці. До нього прийшов лікар і сказав, що потрібно поїхати на УЗД. Зранку йому в СІЗО сказали: «сідай ми тебе веземо в лікарню.» А привезли на суд!
Після доставлення в суд у Романа відняло все тіло. Не міг рухати ні шиєю, ні руками. Викликали швидку, але коли вона приїхала не підпускали адвокатів.
І тут важливо! Людині, в якої відмовляють руки-ноги — замість того, щоб везти в лікарню — вводять блокаду, що є екстренним засобом від болю і ПРОДОВЖУЮТЬ засідання.
Маю інформацію, що умови утримання Романа Червінського не відповідають людським: нормальної їжі там немає, домашньої — не дозволяють, ні сонця, ні повітря, ні спілкування, нічні на допити без кінця вночі. Через погане харчування у Романа є проблеми з кишківником.
У понеділок тримали до 20 год в Шевченківському суді! Без води, їжі, без адвокатів (з державним захисником). В той час, коли мала бути апеляція.
Я хочу наголосити, що відповідно до статті 5 Конвенції про захист прав людини — арешт є законним тільки за наявності обґрунтованої підозри. Її немає!
Відповідно до ст.28 Конституції України —кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
Запобіжний захід не є покаранням, а лише умовою для виконання процесуальних обов’язків особою, щодо якої він застосовується.
Відповідно до статті 11 Кримінального процесуального кодексу — під час кримінального провадження повинна бути забезпечена повага до людської гідності, прав і свобод кожної особи. Забороняється під час кримінального провадження піддавати особу катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує її гідність, поводженню чи покаранню, вдаватися до погроз застосування такого поводження, утримувати особу у принизливих умовах, примушувати до дій, що принижують її гідність.
З цього всього можна зробити висновок, що слідчо-прокурорсько-суддівська братія у цій справі свідомо займається знущанням з Романа. Це недопустимо у правовій державі, якою позиціонує себе Україна!!!
Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

    1. Гондурас не твоя країна але гондурас азійський та чмо смердюче від самовибраних придурків

      1. Пидар якщо ты нюхаеш зелену жопу то не пропонуй це иншым а мовчкы продовжуй глыбше вдыхаты

  1. Які там московські як ви кажете кати??! Ви їбануті зовсім? :))))))
    Так «працює» система, так працює СС. Ви собі хуй являєте, що таке потрапити як політичний об‘єкт до казиматів спецслужби)) там немає ані законів, ані якойсь там правди… там є тількі стіни, «зупинившийс» час, холод, нудота, зло та сам на сам. Ліпше не уявляти, як там йде день за 5. Як що ти не береш на себе те, що від тебе вимаґає «система», а особливо в часи, коли людське життя це смиття та вбивства це як смакування ранкової кави… вважай себе трупом. Героєм так, але мертвим героєм. Як що, є маленкий шанс на просте виживання та опинитись на волі, треба цім користуватись та потім, можливо… ти і доведешь свою правду. Скоріш це буде пізніше, але не зараз.
    Знаю, що кажу.
    Роману, суто по-христианські… просто тримайся та роби свій вибір. Він в любому випадку буде правильній, але наслідкі можуть бути зовсім різними. Кожна людина обирає свій шлях.
    Іноді, щоб стрибнути 3 кроки у перед, треба здійснити 1 назад.
    Тим більш, «колишніх» не буває! Сам знаєшь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Почему Червинский в тюрьме, Баканов – в киевском бассейне, а Венедиктова до сих пор в Швейцарии?

Почему Червинский в тюрьме, Баканов – в киевском бассейне, а...

Странно, что мы до сих пор не видим указа Зеленского об увольнении Ирины Венедиктовой с должности Посла в Швейцарии. Стоило…
Закопает ли «дело Червинского» зеленую власть?

Закопает ли «дело Червинского» зеленую власть?

Все-таки в ОП сидят исключительно дебильные ребята. Они Червинского должны были бы на руках носить и точно – дать ему…
Як люди Єрмака і Татарова зірвали чергову спецоперацію

Як люди Єрмака і Татарова зірвали чергову спецоперацію

Військовий-розвідник та полковник Роман Червінський розповів про операцію на аеродромі «Канатове». Про це він заявив в ексклюзивному інтерв’ю Марині Данилюк-Ярмолаєвій,…
НОВОСТИ