Человек не терпит насилия!

Як люди Єрмака і Татарова зірвали чергову спецоперацію

aeca128e bf68 4f04 b1e3 600c843784a2Військовий-розвідник та полковник Роман Червінський розповів про операцію на аеродромі «Канатове».
Про це він заявив в ексклюзивному інтерв’ю Марині Данилюк-Ярмолаєвій, передає Цензор.НЕТ.

Що насправді відбулося на аеродромі «Канатове» влітку минулого року?
— Хто готував опепацію по виманюванню російських пілотів?
— Чи знали про це СБУ та ГУР МО?
— До чого тут справа вагнерівців, Єрмак та Татаров?

Докладніше дивіться в інтерв’ю на YouTube-каналі Цензор.НЕТ.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що українські військові кілька місяців вербували пілота РФдля викрадення літака. Серед них, за даними ЗМІ, був Роман Червінський. Згодом, як зазначили в СБУ, «операція» проводилася попри заперечення СБУ та без згоди відповідних державних органів. У результаті ворог отримав дані про розміщення на аеродромі «Канатове» особового складу Повітряних сил ЗСУ та українських літаків. Це дало змогу зс рф обстріляти летовище

Пізніше СБУ повідомила про підозру Червінському у справі про обстріл окупантами аеродрому «Канатове» на Кіровоградщині. Його затрималина Тернопільщині.

Юрій Бутосов:» Я їду на безпрецедентний суд о 14.30, Київ, Дегтярівська 31а, Шевченківський суд.

Голова офісу президента Андрій Єрмак, який три роки допомагав Путіну приховати підготовку до вторгнення під виглядом «всеосяжного перемирʼя», буде намагатись запроторити за грати полковника СБУ Романа Червінського, учасника операцій по знищенню «Гіві», «Мотороли» та інших російських злочинців. Червінському обирають запобіжний захід на період процесу, і влада хоче його запроторити за грати: вигадуючи ніби він може кудись втекти.

А куди втече Червінський?

Черівнського розшукують в РФ, він є однією з мішеней російських спецслужб за ліквідацію російських терористів. Йому крім України тікати нема куди, він в очі росіянам заглядати ніколи не збирався.

Натомість, у Росії легко приймуть колишнього помічника депутата Партії регіонів Єрмака, який зараз як голова ОП наказує посадити Червінського.

У Росії легко приймуть одного з керівників МВС часів Януковича Олега Татарова, який зараз як заступник голови ОП тисне на суддю Чайку у Шевченківському суді, щоб вона посадила полковника СБУ за грати. До речі, нещодавно саме суддям Чайка винесла рішення на користь того самого Татарова, який уникає покарання за розкрадання квартир Нацгвардії у справі НАБУ.

Червінський своєю службою довів, що він є патріотом України, і у нього є державні нагороди за справжні подвиги. Замовили Червінського з вигаданої причини, щоб помститись за його публічні свідчення у справі по спробі захоплення групи російських найманців з Вагнера у 2020-му році, яку зірвав Єрмак та офіс президента, зливши інформацію ворогу.

Тому запобіжний захід для безпеки України потрібен не щодо реального героя Червінського, а щодо тих, хто намагається допомогти росіянам і зараз, в умовах війни.

Я не хочу, щоб мені було соромно, що у таких обставинах я не виступаю на захист Романа Червінського, соромно стояти осторонь та дивитись на цю розправу.

Р.S. Примечательно, что меру пресечения Червинскому избирает та же судья, которая «отмыла» Татарова. Надо же, какие совпадения.

whatsapp image 2023 04 25 at 14.14.38

P.S.S.

Юрій Бутусов: »

«Тільки що подав заяву про бажання взяти на поруки полковника Романа Червінського, співробітника СБУ та ГУР, заслуженого героя війни за незалежність України.
Росіяни можуть сьогодні радіти — Роман Червінський, який був безпосередньо дотичний до ліквідації цілої низки російських командирів, в тому числі «Мотороли» та «Гіві», заводиться у наручниках до зали суду за вигаданим правопорушенням.
Соромно на таке взагалі дивитись. Це робить влада, яка три роки брехала, що війни не буде, що вони добились миру, і замість снарядів будувала мости на шляхах російського вторгення.
Але чимало людей виступають. На підтримку Романа, це дає надію, що під тиском громадської думки спроби його покарати проваляться. Це помста за публічні свідчення по Вагнергейту, нічого спільного. З правосуддям ця замовна справа не має, і це усі чудово розуміють.
Червінський нікуди не втече, він для себе усі компроміси давно відрізав, тримати його за ґратами можуть тільки на замовлення і під тиском влади, це не справедливо та ганебно для держави.»
Оцените материал:
54321
(Всего 16, Балл 4.75 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Червинский профи. Малюку туповатому и нарцысу дебилу Буданову до его уровня как путену до Лондона раком. Червинский организовал похищение Цемаха из ордло кроме всего прочего. ФСБ через своего агента ермака пидора с согласия боневтика зеленого исполняет заказ против Червинского.

  2. так у нас вже всі «безпосередньо дотичні», чи ні?

    зірку героя всім, даром і хай ніхто не піде ображеним?

    доречі, що то воно взагалі таке оце ваше «безпосередньо дотичний»?

  3. Бутусову завжди «соромно за владу», «соромно за державу», йому завжди соромно, але чомусь Бутусов ніколи не страждає, йому завжди комфортно. Чому?

    1. Потому,что мутный и поменялась кормушка,вспомните,как до 2020 г он неистово боролся с шоколадным барыгой,а потом «все»

      1. Вреда, большего чем нанесла Украине зелёная власть не причинял никто, даже рыжий с шоколадным и бегай вместе взятые.

  4. Не потрібно було команді офісу піднімати питання по Червінському і ко)
    Це ж не команда і ставленики Наумова)

    Це дає гіперпоштовх політопонентам Зе і ко.
    Зараз згадають все..)
    І Воїни обозляться.

    Емоції в такій боротьбі зайві…

  5. Я думал что самый КОНЧЕННЫЕ предатель -Барыга во время войны это Я,но………..ТЫ МЕНЯ ПЕРЕПЛЮНУЛ???????!!!!! ЕРМАК СПАСИБО!!!!

  6. Якщо опоненти влади чи їх іноземні партнери зроблять з Червінського Гонгадзе 2, то владу знесуть за тиждень.)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Катування Романа Червінського

Служби офісу єрмаків скоро зрівняються з московськими катами! Знущання з героя-розвідника Романа Червінського межують з катуванням. Учора Роман поскаржився на…
Почему Червинский в тюрьме, Баканов – в киевском бассейне, а Венедиктова до сих пор в Швейцарии?

Почему Червинский в тюрьме, Баканов – в киевском бассейне, а...

Странно, что мы до сих пор не видим указа Зеленского об увольнении Ирины Венедиктовой с должности Посла в Швейцарии. Стоило…
Закопает ли «дело Червинского» зеленую власть?

Закопает ли «дело Червинского» зеленую власть?

Все-таки в ОП сидят исключительно дебильные ребята. Они Червинского должны были бы на руках носить и точно – дать ему…
НОВОСТИ