Человек не терпит насилия!

Річниця звільнення Баканова і Венедіктової. Всі поїли і в шапках

25 news big v1647781975

19 липня 2022 року голова СБУ Іван Баканов та генпрокурорка Ірина Венедіктова були звільнені від посад. Довкола цієї події розгорнувся тоді цілий балет – після указів президента від 17 липня про відсторонення обох заступник голови ОП Андрій Смирнов заявив: про жодне звільнення не йдеться, і Баканова, і Венедіктову усунули, щоб унеможливити вплив цих посадовців на розслідування. І пообіцяв ретельну перевірку.  

Натомість 19 липня – Зеленський попросив ВР дати згоду на звільнення генпрокурорки та голови СБУ. Профільний комітет з оборони – підтримав звільнення Баканова 5 голосами з 8. А от правоохоронний комітет – так і не зміг зібратися. Не було кворуму.  Ані обіцяного розслідування не було, ні звітів обох звільнених – теж. 

⁉️Що ж відбулося? А те, що з’ясувалося – лише станом на 17 липня (за менш, ніж півроку від початку повномасштабного вторгнення) було зареєстровано 651 кримінальне провадження про державну зраду та колаборацію із загарбниками працівників прокуратури та правоохоронців. Аномалія? Ні, цілковита закономірність, якщо згадати, КОГО Баканов ставив на посади. І з ким працював у виборчому штабі Зеленського. 

Наприклад – із агентом ФСБ Кулінічем, якого потім поставили на чолі ГУ СБУ Криму. А вже він — сповна відпрацював методички куратора українського напрямку у ФСБ Сівковича, і південь України був узятий фактично за добу. Генерал СБУ Наумов, якого називали «гаманцем Баканова» — вкрав у держави понад 3 млн грн і допомагав росіянам брати північ, благополучно втік із купою грошей до Сербії. Тепер його відмовляються екстрадувати. 

❗️Цікаво, що Баканова відсторонили за дисциплінарною статтею за номером 47 статуту ЗСУ: «Невиконання (неналежне виконання) службових обов’язків, що призвело до людських жертв чи інших тяжких наслідків…» — яка передбачає розслідування ДБР, однак там справу не отримали. Наразі, за повідомленням секретаря Комітету ВР з безпеки та оборони Романа Костенка, «Баканов грає у футбол десь на Конча-Заспі, я чув таку інформацію». За його словами, у комітеті провели дисциплінарне розслідування, результати засекречені, ознак злочину не виявлено. 

👉🏻Отже, що ми маємо в сухому залишку. Державні службовці найвищого рангу призначають на відповідальні посади відвертих зрадників. Як наслідок – захоплені за одну добу стратегічні об’єкти (ЧАЕС, ЗАЕС, Каховська ГЕС). Десятки тисяч жертв – у Херсоні, Маріуполі, безлічі сіл і містечок. Масштабна екологічна катастрофа, що змінила екосистему регіону. А ці посадовці зараз – один грає у футбол, бо до нього питань немає. Друга – займає посаду амбасадорки у Швейцарії. Причому, результат її роботи нульовий: Швейцарія утримується від підтримки України. 

🔴 І Баканова, і Венедиктову обʼєднуює одне: до них від влади жодних питань і, відповідно, жодної відповідальності. Чому? Напевне, тому, що якщо в ОП почнуть розмотувати цей заплутаний клубок зв’язків і російських агентів – то можуть вийти на самих себе. 

@zakrytazona

Оцените материал:
54321
(Всего 7, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

21 ответ

  1. На фото типичные зелёные ублюдки — натворили делов и хорошо себя чувствует во время войны, ведь отвечать по закону они при Боневтике точно не будут и поэтому спят спокойно.

      1. Согласен с Бубочкой — про плешивого хуйла уже много наговорено-переговорено, а вот что творят во время войны зеленые кварталовские педерасты, пора начинать документировать, чтобы потом поздно не было.

      2. 19-25 дебил, а ты статью читал? Вообще-то в ней речь не о путине, а про венкдиктову и баканова.

  2. Ну тут можна починати з перемоги «гідності», з 2014 року…Махніцький та всі наступники…цікаво як там рябошапка в Парижі? Отримав громадянство чи лише вид на проживання?)…генеральна прокуратура стала чисто політичним засобом впливу та кришування за не дешево протиправних дій інших правоохоронців…ну і як не згадати департамент захисту інвестицій та реформ прокуратури — реалізація отримання хабарів від бізнесу через офіс бізнес -олбудсмена (ото замутили): беруть до спеціалізованого нагляду за розслідуванням у справах де порушується право інвестора…кпку вони курили ще на 1 курсі)…ну і офіс президента ясна річ в ручному режимі рулить всіма процесами

  3. Надо было оставаться!!!!!!!!!!В УКРАИНЕ ТАКИХ КАК Я И БАКАНОВ ОЧЕНЬ МНОГО, СПАСИБО ЗЕ И ЕРМАКУ!!!!!!!

  4. В Акодимичиском ройне Екатиренбурга пожелой мущина савершал подазритильние дейсвия: он зоглядивал в децкие каляски, и розминая руками свою машонку, игнореруя при етом взрослих людей, а патом начал преследовать двух девочек, при этом матерясь. Как ви думаите, что ето у нево за павидение токое?

    1. Ничего подозрительного — это типичное поведение кацапа. Всему миру известно, что кацапы — убийцы, маньяки, педофилы, садисты и мазохисты.

  5. Хочю мощно махать знаменем со всеми цветами радуги из места откудова меня будет далеко видно. Подскажите мне такое место?

  6. Дочь министра обороны Украины Алексея Резникова — Анастасия Штейнгауз приобрела роскошный дом под Каннами.
    Недвижимость она купила в начале июня за семь миллионов евро. Бассейн, лифт, семь спален — все как положено и даже больше.
    Министру обороны Резникову начхать на нашу страну, на бойцов, на их инвалидность, их кровь и смерть.… Все, что его волнует, — сладкая жизнь его выродков. Все чинуши пришедшик к власти вместе с Боневтиком такие. Война для них — это единственная возможность стать баснословно богатыми и этот шанс они упускать не намерены. Цинично воруют во время агрессии сотни миллионов и при этом ни одной гривны на нужды ВСУ не донатят. Их девиз: «пока вы дохнете, мы — богатеем!» БУГАААА!

    1. А дружок зели Горбунов прокомментировал, что несмотря ни на что, он таки будет снимать сериал Ингулец за 33 млн бюджетных гривен! Как видим, ему начхать на нехватку дронов у ВСУ, главное вовремя оприходовать бабло.

  7. 9-13 а когда ещё повернётся такая возможность бюджетные средства и финпомощь от иностранных партнёров тырить?

  8. Статью надо было назвать: «Как Венедиктова и Баканоа поимели государство Украина».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Московський слід українського Міноборони

Московський слід українського Міноборони

Уже кілька місяців відділ розслідувань hromadske досліджує серію провальних контрактів Міністерства оборони за 2022 рік. Це угоди загальною сумою понад…

Хто набирав "кадри" в СБУ часів Баканова

Як ви думаєте, що є спільного у справах про вивезення ільменіту в Росію, про розкрадання підприємств Фонду держмайна, справі про…
«Баканов міг би прийти і сказати, що я виконував його накази». Як у Києві судять Романа Дудіна — колишнього начальника харківського главку СБУ, обвинуваченого у державній зраді

«Баканов міг би прийти і сказати, що я виконував його...

Шевченківський районний суд Києва розглядає справу Романа Дудіна —  підполковника СБУ, який до травня минулого року очолював Харківське обласне управління…
НОВОСТИ