Человек не терпит насилия!

Львівська митниця.

??? Продовження сторінки Львівська митниця https://ord-ua.com/2012/06/28/lvivska-mitnitsya/ , де після 999 сторінки не відкриває коментарів

Оцените материал:
54321
(Всего 11, Балл 3.09 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

612 ответов

  1. Я от з вантажника став незамінним на пасажирці)) собака лає — караван іде ну і на картку комусь капає. А потім плачуть, що немає кому АТА оформити.

  2. А ви їх читали? Перекладені з англійського гуглом. Коряво до неможливості. Боюсь, ці тести куплені за великі гроші у кредиторів, з метою отримання ще одного кредиту. Кругообіг ‘бабла’ в природі… Щось на зразок 70/30 відсотки можуть коригуватися, їх знають лише ті, хто в ‘темі’.
    А в нас і на далі будуть шукати ‘лоха’ який візьме 100 гривень, щоб публічно, на всю країну показати боротьбу з корупцією…
    Маємо те, що маємо.

  3. Л.Прокіпчук розповів хто є модераторами тіньових схем на Львівській митниці

    Отже, модераторами тіньових процесів на митниці, відповідно до записки Левка Прокіпчука є три особи:

    Екс-митник, ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ БОКАЛО – колишній митник, який спеціалізувався на «контрабанді» автомобілів, на чому був і пійманий на гарячому. Однак, замість покарання потрапив до Львівської обласної ради і станом на сьогодні офіційно займається «бізнесом». Читайте также: Заступника Бориспільського міського голови затримали за вимагання хабарів

    ПОЛУСИТОК ВОЛОДИМИР Петрович, колишній начальник митного поста Краківець, у 2003-2005 роках дружив з п. Злидником, який надавав охоронні послуги і фактично займався поборами на всіх митних постах Львівського регіону, збираючи данину з керівників змін. Разом вони розробили схему незаконного переміщення підакцизних товарів через митну зону України. Після звільнення у 2006 році створив свій бізнес з корумпованих співробітників митниці, місцевих мешканців, який спеціалізується на контрабанді тютюнових виробів, м’яса і товарів широкого вжитку. Станом на сьогодні левова частка бізнесу переоформлена на сина (Полуситка Юрія), однак контрабанда залишилась для Полуситка Володимира улюбленим хоббі, яке набирає обертів і охоплює брендовий одяг і кольорові метали.

    Виконавцями корупційних схем у записці зазначені чинні працівники — митники: НОВОСАД ІРИНА ВАСИЛІВНА – начальник відділу митного оформлення №1 митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці ДФС, ЗАБРОВАРНА ОЛЕСЯ БОГДАНІВНА — начальник відділу митного оформлення №4 м/п «Рава-Руська» Львівської митниці ДФС, НОР ТИМОФІЙ ВАСИЛЬОВИЧ — начальник відділу митного поста Угринів Львівської митниці ДФС (21 серпня 2018 року затриманий на хабарі).

  4. Дозвольте спитатись, а це який Прокіпчук? Це не той часом, що будучи кілька років керівником Львівської митниці, кормився весь цей час з рук цих, та частини інших, за яких скромно промовчав, модераторів тіньових схем на Львівській митниці, попутньо розвалюючи митницю?

  5. Цікаво, а коли той великий експерт з митних питань знайде якусь роботу або де себе реалізує той великий фахівець митної справи?минає рік, минає два, а експерт все експертує,його жінка ще часом сайт по порадах щодо краси не відкрила? Були би поради страшненької, експертні думки дурненького

  6. Зеленский мне сказал прямо: “Таможенник должен быть официально богатым человеком”.
    Идея о создании спецфонда и поощрении таможенников — это личная инициатива президента Зеленского.
    Об этом в интервью Цензор.НЕТ заявил глава Государственной таможенной службы Павел Рябикин.
    По словам Рябикина, Минфин не может не согласовать размер новых зарплат таможенников.
    “Минфин не может сказать “нет”, потому что он понимает, что это надо делать”, — заявил он.
    Глава Гостаможни добавил, что идея о создании спецфонда и поощрении таможенников — это личная инициатива президента Зеленского.
    “Он мне сказал прямо: пишите механизм, пусть Марченко говорит, что хочет. Таможенник должен быть официально богатым человеком. … Это его цитата, которая мне понравилась, мне эта идеология близка и понятна. С точки зрения той мотивационной части, о которой мы говорили, это очень важно”, — рассказал Рябикин.
    “Почему, если мы сделали для 5 тыс. судей зарплату в 50 тыс. грн минимальную, мы не можем для 10 тыс. таможенников сделать такую же зарплату, при том, что их эффективность для бюджета в разы возрастет? Логика именно в системных изменениях, которые останутся и после нас”, — добавил глава Гостаможслужбы.

  7. Депутат Кива захистив кандидатську дисертацію. Тепер науковий ступінь має затвердити МОН
    Депутат від «Опозиційної платформи — За життя» Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію із державного управління. Однак чи отримає він новий науковий ступінь, вирішуватиме МОН.

  8. Якщо би дійсно хотіли підняти заробітну плату митникам, не несли би якусь єресь про якийсь спецфонд, а просто би підняли оклади і пенсійне забезпечення, як тим же суддям. А так, це черговий трьоп і розводняк олігархічної влади для лохів, тільки би не платити нормальних зарплат, на кшталт того попереднього брєду, типу наберемо нових, а тільки тоді піднімемо зарплату. Подібне вже пройшло в поліції, набрали з вулиці тупеньких мододих з 3-місячними курсами, обіцяли зарплату як в Європі, в результаті зарплата в доларах вийшла навіть менша ніж була в міліції, текучка кадрів зараз там така, що вже готові любого з вулиці хапати для роботи в поліції, боротьба з злочинністю і криміналом, тими з 3-місячними курсами, прогнозовано завалена повністю, що вже видно, а в повній мірі, це всі українці відчують на своїй шкірі, вже за рік два.

  9. Схема для особливих:
    В приміщенні де здають тестування, встановлені комп’ютери, деякі з комп’ютерів мають віддалений доступ. Працівнику, який “порішав” дають міні навушник для голосового зв’язку, на шию вішають блютуз та садять за вищевизначений комп’ютер до якого підключений віддалений доступ. Дальше просто, вся відповідь звучить тобі прямо у вухо!!!
    Але є деякі труднощі, якщо зв’язок перестає працювати, то за допомогою віддаленого доступу навпроти відповіді тестуємому курсором водять до тих пір поки той не відповість вірно!!
    І ще одне, під час перекуру до навушника потрібно замінити батарею!!!!
    Вартість таких послуг від 1500 у.о.в залежності від людини, яка тобі допомагає

  10. Найрозумніший юрист на митниці засцав іти на тести разом із своїм босом. Сидить думає хто за нього би здав тести або як проскочити без здавання.

  11. Кому цікаво як наші унікальні керівники здають тести?
    А ось як:
    Існує безліч програм як от тім вьювер, які дозволяють віддалено керувати комп’ютером і натискати вірні відповіді.
    Тому вони і здають їх на 5+.
    І до реального показника рівня знань отриманні дані ніякого відношення не мають.
    А простих незарішаних інспекторів грають.
    Привезіть свої компи або тести в паперовому і ви побачите які кандидати нами керують.

  12. А то нічого що адмін в Києві бачить всі програми які встановленні на компі і які споживають ресурс

  13. А як там головний Галицький їбанько і хабарник — Цабак? Здав вже тести? Поставте вже йому той тім вьювер на комп і здайте за нього, побережіть нервову систему Рябікіна, а то коли він побачить якого тупого Цабака він стільки часу тримав керівником на митниці, то його здоров’я ще більше може похитнутися.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ