Человек не терпит насилия!

Львівська митниця.

??? Продовження сторінки Львівська митниця https://ord-ua.com/2012/06/28/lvivska-mitnitsya/ , де після 999 сторінки не відкриває коментарів

Оцените материал:
54321
(Всего 11, Балл 3.09 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

612 ответов

  1. Під час обшуку у львівській Укртрансбезпеці знайшли коробку з грошима «для Пані» та «СБУ»
    У кухні адміністративної будівлі Укртрансбезпеки у Львівській області під час обшуку у справі про хабарництво поліція виявила в одній із шаф картонну коробку з грошима, які були завернуті в аркуші паперу та мали різні надписи. Майже 11 тис. грн були завернуті в аркуш з надписом «СБУ», 5750 доларів – «для Пані». Про це стало відомо з ухвали Галицького районного суду, яку опублікували 15 березня.

  2. Єрмола підігрує цабаку. Це таке саме тупориле чмо, як її патрон. Найближчим часом буде відповідати за те, що начудила!

  3. У цій країні ніколи і ніхто відповідати не буде . Дурень думкою багатіє, так і ми, даремно надіємось на якесь отвєчалово, але на жаль в цій суспільній системі такого поняття не має…

  4. Ярмолу притягнули Соха та Пшеничний. Тепер вона лиже дупу всім хто є керівником митниці, але залишається вірна своїм покровителям.

  5. Проєкт постанови про звільнення глави Мінфіну уже відкликали – Корнієнко
    Постанова про звільнення Сергія Марченка з посади міністра фінансів була ініціативою окремих представників фракції “Слуга народу” — вивчивши питання, вони відкликали проєкт постанови.
    Про це заявив голова партії “Слуга Народу” Олександр Корнієнко, передає прес-служба партії.
    За його словами, відповідна заява на ім’я голови Верховної Ради про відкликання проєкту постанови уже написана.
    “На сьогодні немає офіційних пропозицій по заміні того чи іншого урядовця. Є багато чуток про те, що зміни можливі чи десь обговорюються.
    Ніхто з урядовців не є вічним. Але станом на сьогодні пропозицій по заміні когось із урядовців, які б набрали 226 голосів “за”, — немає”, — підкреслив Корнієнко.
    Нагадаємо:
    Народні депутати від “Слуги народу” зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови про звільнення Сергія Марченка з посади міністра фінансів.

  6. ХронікиЛьвівськоїМитниці! Отже було інтерв’ю з Колобродовим на Західнеті і нема), отямився чоловік, що «зі 100 митниками котрі мають над великі статки, то він надто увійшов в роль»., ну бо ж потрібно буде заяви написати щодо цих осіб у правоохоронні, не покриватиме ж? А тепер як заяву писатиме, якщо не говорив нічого))! Добре хоч фото зберіг як з невісткою Магдяка ікони передає, починає ставати зрозуміло які нові клани заходитимуть на митницю)). Ох і багато борців стане на захист Колобродова і кричатимуть, «чого вчепилися, робить що може». То точно клан «К» волинської мафії на Львівщині робить все що може. Далі буде…

  7. Титаніки на Раві? Колобродов в курсі чи криси крисять по чорному?
    Чорних треба 100 % множити на нуль.
    Харя не лопне?
    Чи все порішано?
    Босий в курсі? Га чи супер б за дякую не купиш?
    Смачної всім паски, чорти!!!!

  8. Вкажіть, будьте-ласкаві, що саме топили на Раві? Марка, номерний знак? Наперед вдячний !

  9. Попри початок сезону молодої картоплі, в супермаркетах і магазинах більшості випадків навряд чи можна купити бульби місцевого походження. В основному, продають імпортну картоплю. Основною причиною цього експерти називають те, що українська молода картопля зараз коштує дорого і споживачі навряд чи віддадуть великі гроші за овоч.

  10. Эта авария, которая могла стать трагической, произошла в центре Вишневого по улице Европейской, 24А. Все украинцы, находившиеся в автомобиле Ниссан, остались живы. Как и водитель Фольгвагена, совершивший это ДТП. При задержании оказалось, что нарушитель был сильно пьян. Это не удивительно, поскольку вскоре выяснилось: его трижды привлекали к ответственности по статье 130 (“Пьянство за рулем”). Теперь с нарушителем работает полиция. Вполне вероятно, он еще нескоро вернется за руль.

  11. Під час обшуку у львівській Укртрансбезпеці знайшли коробку з грошима «для Пані» та «СБУ» У кухні адміністративної будівлі Укртрансбезпеки у Львівській області під час обшуку у справі про хабарництво поліція виявила в одній із шаф картонну коробку з грошима, які були завернуті в аркуші паперу та мали різні надписи. Майже 11 тис. грн були завернуті в аркуш з надписом «СБУ», 5750 доларів – «для Пані». Про це стало відомо з ухвали Галицького районного суду, яку опублікували 15 березня.

  12. Обізвав людей крисами, чортами, закликав чорних мнодити на нуль, а тепер дав задню мов самі шукайте ?! Та от шукали ! Знайшли в кого Суперб і виявилось що там нйбільше карток відмов з усіх ВМО. А топлених знайти не можем. Висновок: нікчема який тільки і вміє брехати на інших.

  13. Бачу, що з певними особами не варто вести відверті розмови. Все сприймають не так і перекручують з ніг на голову. І ще й винним зроблять. Друзі…

  14. 🤝Друзі, хто вчора наливав Плінському?)))
    ⬇️Бо сьогодні з похмілля він таке виписує, що тверезій людині важко усвідомити прочитане.
    ‼️Сторінка “Павел Верещагин” у ФБ завжди стоїть на стороні митників захищаючи їхні права.
    ‼️ Павел Верещигин постійно висвітлює контрабандний схематоз осіб в яких на зарплаті сидить Плінський.
    Тому, коли Плінський таким чином хоче принизити П.В, то він принижує 11 тис. митників.
    😁Щодо мене “позаштатного агента СБУ” :
    ✅Я увагу на його висери у свій адрес не реагую.
    ✅Це вже десь 10 — й раз цей “журналіст” із хворобливою зірковою уявою про себе, хоче мене зачепити, але я списую це на брак уваги до його проплачених висерів.
    ✅Він чудово розуміє, що буде найближчим часом і які це буде мати наслідки для його “роботодавців”.
    ‼️Тому, скажу так: сьогодні другий день світлого Воскресіння Христового і писати чи розповідати в цей день про таких, як Плінський — себе не поважати!
    Але що розповісти і показати вам Друзі — є достатньо!)
    До зустрічі і будьте здорові!
    Лаврів правий на всі 💯, Плінський проплачена журнашлюха, яка діставши компру на якогось терпілу, починає її зливати, а коли терпіла одумується і біжить з грошами до Плінського, той радо купляється і починає терпілу відбілювати. Ярий приклад, коли спочатку Плінський почав зливати компромат на злодійкуватого гoміка Нефьодова з його хабарною гейкомпанією: Цабаком, Верлановим, Костюком, Дуликом, а коли йому занесли кеш, почав розказувати які вони порядні та ефективні реформатори. Нікому не цікаво перевірити статки “чесного” журналіста-викривача Плінського, і чи зможе він доказати легальність його доходів і сплачені податки.

  15. Сьогодні о 10.00 год почався конкурс (тести на знання законодавства) в ДМСУ на посаду начальника Львівської митниці. Хто знає які кандидати ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ