Человек не терпит насилия!

Львівська митниця.

??? Продовження сторінки Львівська митниця https://ord-ua.com/2012/06/28/lvivska-mitnitsya/ , де після 999 сторінки не відкриває коментарів

Оцените материал:
54321
(Всего 11, Балл 3.09 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

612 ответов

  1. І без довідки від гінеколога про наявність цноти також!
    Так що всі біжимо за довідками…
    Справжня проблема, це сертифікат про вільне володіння державною мовою… Без нього з сьогоднішнього дня контракт не підпишуть!

  2. Ти дибіл, Пшеничний старий мужик, сам буде вирішувати що йому читати, з ким трахатися. Але на мою думку Пшеничний немає часу читати, він людейрозводить на бабло і касу рахує.

  3. Людина прийшла на митницю заробити гроші. Митного законодавства та діючих схем на митниці на знає. Робить розумний вираз лиця і чекає коли йому занесуть гроші в кінці місяця.

  4. В державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери управління державного органу, а також у державних цільових фондах в обов’язковому порядку утворюються (визначаються) самостійні та функціонально незалежні структурні підрозділи (особи), на які покладаються функції із запобігання та виявлення корупції.
    Перелік органів та установ, в яких утворюється уповноважений підрозділ (уповноважена особа) з питань запобігання та виявлення корупції, визначений у статті 131 Закону України «Про запобігання корупції».
    До основних завдань уповноважених підрозділів (уповноваженої особи) належить:
    1) організація проведення антикорупційних заходів та контроль за виконанням антикорупційного законодавства;
    2) організація роботи з управління корупційними ризиками у діяльності органу влади;
    3) надання методичної та консультаційної допомоги стосовно антикорупційного законодавства;
    4) здійснення заходів з виявлення конфлікту інтересів та сприяння його врегулюванню;
    5) перевірка стану подання декларацій та повідомлення Національного агентства про випадки їх неподання чи несвоєчасного подання;
    6) розгляд повідомлень про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції»;
    7) забезпечення захисту працівників-викривачів, які повідомили про порушення вимог антикорупційного законодавства, від застосування негативних заходів впливу з боку керівника або роботодавця;
    8) інформування керівника відповідного органу, Національного агентства або інших спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції про факти порушення антикорупційного законодавства.

  5. Стаття 27. Обмеження спільної роботи близьких осіб

    Особи, зазначені у пункті 1 частини першої статті 3 цього Закону, не можуть мати у прямому підпорядкуванні близьких їм осіб або бути прямо підпорядкованими у зв’язку з виконанням повноважень близьким їм особам.

    {Абзац перший частини першої статті 27 із змінами, внесеними згідно із Законом № 524-IX від 04.03.2020}

    Особи, які претендують на зайняття посад, зазначених у пункті 1 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані повідомити керівництво органу, на посаду в якому вони претендують, про працюючих у цьому органі близьких їм осіб.

  6. Обмеження спільної роботи близьких осіб.
    Особи, зазначені у п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України “Про запобігання корупції”, не можуть мати у прямому підпорядкуванні близьких їм осіб або бути прямо підпорядкованими у зв’язку з виконанням повноважень близьким їм особам.
    Особи, які претендують на зайняття посад, зазначених у п. 1 ч. 1 ст. 3 закону “Про запобігання корупції”, зобов’язані повідомити керівництво органу, на посаду в якому вони претендують, про працюючих у цьому органі близьких їм осіб.
    Зазначені положення не поширюються на:
    – народних засідателів і присяжних;
    – близьких осіб, які прямо підпорядковані один одному у зв’язку з набуттям одним з них статусу виборної особи;
    – осіб, які працюють у сільських населених пунктах (крім тих, що є районними центрами), а також гірських населених пунктах.

  7. Не Оксана , а Наталя . 54 роки ,клімакс ,вага 120 кг ,криві ноги ,3 волоски на голові і всіх закладає!

  8. Може я стара та груба, але тепер і про тебе знають ті, кому потрібно. Не будь такою чемною і порядною, коли лижеш Іллі.

  9. Ви що йобнулись , який Ілля 🤣
    Тут все рішаю Я
    Мої тіри їхали і будуть їхати
    А Іллі з того шиш……
    А Пшеницю скоро злиєм , і зробимо нормальну структуру

  10. І доречі шановні митники ви закони читаєте , ЗУ про ДС каже що всю необхідну інфу ви надаєте при вступі на службу і раз на рік декларуєте доходи , всю іншу інфу ви можете подавати тільки за власної ініціативи і з зобов’язанням другої сторони про конфіденційність
    По ваших анкетах там зобов’язань другої сторони немає , тобто ваші анкети завтра можуть опинитись в всіх службах країни (добре що тільки нашої)
    Починайте думати , а то вас завтра на постах почнуть Ї…… (в прямому сенсі) а ви будете думати що так треба 😂😂😂

  11. Долбойоба Соху треба притягнути до відповідальності за перевищення службових повноважень. Ілля подивись що він чудить.

  12. Пшеничний зібрав бабло і полетів в Туреччину відпочивати. Повернеться і займетьс родинними звязками між брокерами і митниками. Особлива на Малехові!

  13. А може Сосі давати довідку від лікаря про те що анальний отвір не розйобаний, а не інформацію про близьких родичів.

  14. В січні я писав що Ніжніков І. М. призначений начальником управління в Департамент по боротьбі з митними правопорушеннями, потрібен там як п’яте колесо до воза. Митну справу не знає, відповідного досвіду не має. Митним фахівцем стане не скоро. Якийсь опонент (думаю це був сам Ніжніков) написав що це досвідчений спеціаліст, поборіі не бере і він всім покаже. Пройшло півроку. Ніжніков нікому нічого не показав. Він мабутьочікував що в департаменті на нього падатимуть золоті зливки. А там треба розглядати якісь справи про ПМП та відповідати на скарги. Не цікаво. Тому тепер Ніжніков вражає оточцючих глибиною митних знань в якості НАЧАЛЬНИКА Львівської митниці. Дійсно великий спеціаліст. Большому кораблю….

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ