Человек не терпит насилия!

Львівська митниця.

??? Продовження сторінки Львівська митниця https://ord-ua.com/2012/06/28/lvivska-mitnitsya/ , де після 999 сторінки не відкриває коментарів

Оцените материал:
54321
(Всего 11, Балл 3.09 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

612 ответов

  1. Класика жанру-контрабанду очолюють ті, хто має її присікати!
    Ткачук, Качмарський, Глухий. Саме ці люди прцаюють на Скромного, який проплатив гарантію і маючи базу котрабандивстів налагодив роботу і відбиває гроші. Ніжніков уявлення не має про догрузи автозапчастин у фурах на Шкгинях, перевернені грузи на Краковці, бренд у секонді на Раві під АТА, зміну кодів на Городку і Малехові. Він хоче знати і відправляє ВБ та не знає, що ВБ працює не на нього а на Скромного. Все фіксується іншими людми і доповідається на Київ. З часом йому предявлять і побриють, а Скромний і трійця випють пиво за його — Ніжнікова здоровя!

  2. Согласен ! Ілля никогда ничево не понимал и понимать не должен!
    Комбат (он же Ткачук) строит контрабандниє мости! ДБР стоит к нему присмотретса і слушать ево два телефона, можна многоє услишать.
    Львов действительно начал потихоньку работать и сигнали идут с Винници. Только большиє партии и под пломбами паляцов, у нас мз делают не хуже чем у самих ляхов!

  3. Ткачук розказував, що саме він архітектор схеми, яка гарантує роботу таку як на волині. Типу він там ставив роботу і може тут все організувати. Він розповідає, що Ніжнікову не треба організовувати гроші на Київ, щоб не було як з 700 тис. дол., тому гроші будуть везти з Віниці там же буде і його долька, яку його люди можуть забрати. А на місці Ткачук розтовить своїх людей, усуне тих хто мішає і зробить коридори. Типу ризики мінімальні, бо обілечування Львова буде у Віниці. Також там сворено резервний фонд, який в разі невдачі покриє гарантії замовника. Іля такого фонду не має і не стягне. Ткачук гарантує, що проблем з Ільою не буде, він в нього на поводку і повністю контрольований їхньою командою.

  4. Усі все знають!
    Передбачення: маленького і милого хобіта Іллю ведуть в кайданках злі орки в масках по коридорах Костюшка. З боку на нього, як на маленьке пиво дивиться Ткачук, який пішов на угоду з слідством і за попво умовного здав більшу рибку Ілюшу! В дома в Ілі проходять обшуки, дружина судя плаче і кричить про статус суді. Вона рішає запобіжний, але її слухають і от обидва вже під слідством! Вирок, кофіскація. Гарний показник !

  5. https://volynonline.com/volinskiy-mitnik-iz-druzhinoyu-prokurorom-zadeklaruvav-k vartiru-u-koristuvanni-na-kiyivshhini-ta-zemlyu-i-budinok-dochki-shkolyarki/

    ВОЛИНСЬКИЙ МИТНИК ІЗ ДРУЖИНОЮ-ПРОКУРОРОМ ЗАДЕКЛАРУВАВ КВАРТИРУ У КОРИСТУВАННІ НА КИЇВЩИНІ ТА ЗЕМЛЮ І БУДИНОК ДОЧКИ-ШКОЛЯРКИ
    Начальник відділу оперативного реагування № 4 управління протидії митним правопорушенням та міжнародного співробітництва Міжрегіональної митниці ДФС Сергій Ткачук разом із дружиною-прокуроркою Наталією Ткачук задекларували квартири, автівки у користуванні та землю і будинок дочки.
    Дружина Наталія Ткачук, яка є прокурором Ковельської місцевої прокуратури Волинської області, із 2008 року має у спільній власності із Ніною Багновою у Ковелі квартиру площею 67,4 м. кв., вартістю 33,725 тисячі гривень.
    Дочка Марта Ткачук із 2010 року володіє земельною ділянкою площею 7,99 сотки вартістю 77,741 тисячі гривень у Ковелі. У 2017 році дочка придбала у Ковелі ще 1,72 сотки землі вартістю 19,259 тисячі гривень. Також від 2016 року Марта Ткачук володіє у Ковелі житловим будинком площею 240,4 м. кв. вартістю 814,589 тисячі гривень.
    Митник користується безплатно із 2005 року у селі Вишневе Києво-Святошинського району Київської області квартирою площею 63,5 м. кв., яка належить Наталії Гуменюк.
    Із 2008 року митник із дружиною безплатно користується авто «TOYOTA Camry» 2007 року випуску, яке належить Василю Бичкову. Із 2014 року у безплатному користуванні митника авто «HYNDAI ACCENT» 2010 року випуску, яке належить Ніні Багновій. Дружина користується із 2017 року також користується цією автівкою.
    У 2017 році митник отримав 687 гривень призу від Міжрегіональної митниці ДФС, 23,785 тисячі гривень зарплати у Волинській митниці ДФС та 144,472 тисячі гривень зарплати у Міжрегіональній митниці ДСФ, а також 364 гривні бонусів від «Приватбанку». Дружина отримала 366,413 тисячі гривень зарплати.

  6. https://stopcor.org/kovel-rodinni-zarobitki-prokuroriv-i-suddiv/
    Заступником керівника Ковельської місцевої прокуратури з грудня 2015 року стала Наталія Ткачук.
    Працювати жінка розпочала у 2000 році з посади головного спеціаліста-юриста Ковельського міського відділу Пенсійного фонду України. У Пенсійному фонді жінка пропрацювала до середини 2003 року. Відтоді отримала посаду старшого помічника Ковельського міжрайонного прокурора.
    Згодом з 2004 року до 2012-го працювала старшим слідчим міжрайонної прокуратури у Ковелі.
    З 2012 року до 2015 року була заступником кількарічного Ковельського міжрайонного прокурора Василя Лопохи.
    У декларації за 2015 рік Наталія Ткачук зазначила майже 122 тисячі гривень доходу. Тим часом у її чоловіка з двома доньками задекларована 81 тисяча 401 гривня доходу.
    Серед свого майна працівниця прокуратури вказала квартиру площею 33,7 кв.м. У членів її сім’ї вказані дві земельні ділянки площами 9,71 та 10 соток і незавершене будівництво житлового будинку. Також сім’ї Ткачуків торік вдалося виплатити понад 60 тисяч гривень кредиту і процентів за ним.
    Заступниця керівника Ковельської місцевої прокуратури Наталія Ткачук родом із Ковеля. Її матір Ніна Багнова майже два десятки років пропрацювала заступником прокурора Ковеля.
    Згідно з інформацією із реєстру транспортних засобів в середині 2014 року колишня працівниця прокуратуризареєструвала авто «Hyundai Accent» 2010 року випуску. Коштує таке авто від 7 тисяч доларів.
    Тим часом чоловік Наталії Ткачук Сергій, судячи з його декларації про доходи за 2014 рік, працює у волинській податковій начальником відділу боротьби з незаконним переміщенням наркотиків і зброї управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням.
    На момент підготовки матеріалу Наталія Ткачук перебувала у відпустці, тож поспілкуватися із нею не вдалося.

  7. Судове засідання за справою 676/3519/18 (17.10.2018 10:00)

    Суд: Апеляційний суд Хмельницької області
    Судді: Кулеша Л.М.
    Форма: Справи про адмінправопорушення
    Особа, яка притягається до адмін. відповідальності: Ткачук Сергій Григорович, захисник: Білосевич С.А.
    Суть справи: Ткачук С.Г. за ч.1 ст.130 КУпАП

  8. Як ви мене вже дістали — галицькі паскуди! Хіба зі мною було погано? Чи не заробляли? Та при мені Качмарський мультіком став! Дякуючи мому татові я всьо порішав. Ткачук моє протеже, як і я колись, він керує і не світиться. В той час Качмарський руками Глухого всіх обслуговує. Дайте мені хоч два місяця попрацювати. Я Цабака за лям вибив з сідла і ніхера не вернув. Тепер на Ткачука потратився і шо ……?! Бля, та дайте гроші вернути! Не пишіть тут хоч місяць-два. Кантори нема, бюро нема, зелені сліпі — шо думаєте то просто так? Знаєте скільки то коштує ? Як я маю татку в очі дивитися? Карочє ідіть ви в сраку і Ілю не забудьте !

  9. На тій ібучій митниці одна підарасня, вони скоро почнуть їсти один одного, в них людського не лишилося нічого!!!

  10. Вони суки сидять в тих кабінетах на Костюшка і ждуть коли кому побільше насрати, то підараси які джявкають і пускають не приємні запахи!!!

  11. Вони суки сидять в тих кабінетах на Костюшка і ждуть коли кому побільше насрати, то дзіки які джявкають і пускають не приємні запахи!!!

  12. Коли ж вже на тій митниці наведуть лад, вони ж там задержися хіба ж не видно де яка зміна і що робить всі все знають і ніхто неможе нічого зробити, як так люди в сьогодні кажете про незалежність України, а митниця живе своїм кримінальним життя, це напевне єдиний державний орган який приватизований криміналом, і головне всі мовчать крадуть і мовчать!!!

  13. Хочу проінформувати Вас про неприпустимі факти тиску на осіб, що здійснюють підприємницьку діяльність пов’язану з митними оформленнями на Львівській митниці. Брокерська спільнота обурена тим, що їм нав’язують незаконні регулярні платежі призначені для очільника внурішньої безпеки на Львівській митниці Юрію Пшеничному, при чому в залежності від групи товарів встановлені відповідні тарифи ціноутворення яких може пояснити хіба сам Ю.Пшеничний. Таку ситуацію пояснюють тим, щоб незважаючи на законність своєї діяльності уникнути штучно створених додаткових перешкод та тиску з боку зазначеної особи. Така тенденція спостерігається на всіх митних постах. Контроль за незаконною діяльністю здійснюють особи на місцях, які уповноважені на це особисто Пшеничним! Пшеничний працює незважаючи на часту зміну керівників. В наближених до нього колах вихваляється високими зв’язками і покровителями. Такий стан речей несумісний з задекларованими очільниками держави гаслами про боротьбу з корупцією.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ