Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 331 ответ

  1. Злодійсько свиняче кагітінське чмо перестань жерти по 5 раз на день в управлініі. Хлопці гинуть а кігітін як був чмом ціле життя так і ним остався. Скоро пожежні із всієї країни приїдуть і викинуть цей кагітінський непотріб у мусурний бак і тоді позор буде на весь світ. Хуйло кончене кагітінське ти сам маєш стати перед дзеркалом і осознати що ти кончене кагітінське чмо, злодійсько свинячий кагітінський непотріб.

  2. В університеті всі говорять за якусь гендерну рівність, якої тут взагалі нема але за неї багато говорять!!!
    Чому дівчата з‘їжають за межі а хлопці наші сини не можуть?! Якщо так говорите за ту гендерну рівність, і на сайті завжди є якісь лекції про ту рівність якої немає!!!!

  3. Рівності немає і ніколи небуло і небуде, поки біля корита буде брехливе гімно. А гамном смардить з його рота . Бо тільки вміє красти брати вимагати обманювати і руками розводити .

  4. Коваль з ГУ Дніпра — типовий махровий. Кому війна, а кому як зазвичай — коли ви с*ки нажретеся???
    Пожежні пишуть:
    «Добрий день, хочу высказаться про Днепропетровск область это просто треш а не управление.
    Мы переселенцы, эвакуировались из Луганской области в спешке, под обстрелами. Выехали в Днепр. Муж — пожарный, естественно вопрос работы актуален ( надо за что-то жить, снимать квартиру — у нас двое маленьких детей). Поскольку с местами проблема, попробовали договориться в Днепровском управлении ДСНС, сказали обратиться к начальнику по персоналу Ковалю. Он сказал что мест нет, но можно поискать, вопрос в том сколько муж готов заплатить за должность. Сумма порядка 2-3 тысяч долларов. Откуда деньги, мы выехали под обстрелами, собрали только самое необходимое!! За работу заплатите плюс наслушайтесь что вы сепары и колаборанты, как припекло так сразу сюда прибежали.
    Начали общаться со знакомыми, оказалось что это обычная практика в этой области, не заплатишь в кадрах тебя не прикомандируют или отправят на окраины, это просто треш.»

  5. Кагітін навіть неможе три рази підтянутися на турніку, даже два кола на стадіоні незможе пробігти хіба як поставити чарку з горілкою то може пів кола пробіжить , не офіцер а позорище тільки водка, наркота і шлюхи цікавлять Юрія Івановича. Крук бігає кожен день і підтягується а Кагітін сидить жире і бухає. Ми з Круком заїдим на наступному тижні і приймем фізо в Кагітіна , його заступників і штабу хто не пітянеться три рази пояснення з подальшем звільненням . Такшо готуйтеся хуйлани?

  6. Перефарбований ти, а не ректор. Забув про партію регіонів ???? Чи нагадати тобі ДЕРЕГЕНТ .

  7. Кагітін перестань жерти подивись на свій живіт виглядаєш як свиння, скоро будеш мати живіт найбільший в гарнізонні . Кагітін це позор не тільки Львівщини злодійсько свиняче кагітінське чмо це позор всієї України.

  8. ДЕРЕГЕНТ , люди хочуть шипнути голові служби що ти барига, що ти пиздиш гуманітарну допомогу. Думаю що він так все знає. Готуй сраченя. Садковий теж на тебе брехливого злий. Завтра все побачимо.

  9. Коли Крук праював і все оцифровував у Рівному Кагітін бухав і шлюхи їму сосали у Брюховичах . Вимагаєм нацгвардії націлити міномети на Брюховичі стадіон і коли там буде злодійсько синяче кагітінське чмо із шлюхами вїбати із всього що є . Вимагаєм вище керівництво держави звернути увагу на цей злодійський кагітінський непотріб.

  10. Кагітіна на кастрацію тоді інші побачать що не варто бути таким чмом. Бо я бачу що кагітінське Чмо поставило собі ціль як Дмитровський до останього подиху грабити і знищувати Український народ.Зупиніть цей злодійський кагітінський непотріб! Бо це ЧМО саме від корита не відійде!!

  11. Комісія ідить.
    Вже знають шо за вступ ректорішка залучив до 6000 баксами, або 5000 євриками.
    Нажертися ніяк неможе.

  12. 5000 євро. Вступ цього року.
    Рішала рішає до пізна в кабінеті. Вусатий соплі теж жує. Корито то дуже сильно , ніяк відірватися неможуть .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ