Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 337 ответов

  1. БРЕХЛО ТИ , скажи ліпше скільки заробили на магістрах і які подарки отримав з Ромком, і зніми ту форму, ти в ній як блоха, тиж інвалід бля.

  2. Написано багато але про важливе. Написане напряму стосується і кожного українського пожежного.
    Бажання жити в державі де існує справедливість і закон один для всіх — повинно стати національною ідеєю.
    Люди віддали найцінніше — своє життя за те, щоб відбулись зміни в країні, щоб відбулась країна де могли б нормально жити їх діти. Зараз, відсутність байдужості, громадська активність кожного — вже буде суттєвим вкладом в загальну справу. Просто задумайтесь про це..

  3. Бурсовські довбні чого ви ниєте. Самі собі вибрали. Замість того щоб нити зберіться, скоро вибори. Є нормальний Василь Попович. Має серйозну підтримку, і за ним люди пойдуть. Тільки не проєбіть ще раз свій шанс

  4. Итак. Информация следующая.

    Ночью было совещание. Путин на Урале. Бизнесменов созывают специально на совещания, чтобы никто не улетел в панике.
    Из аэропортов на частных бортах их не выпускают.

    Заранее были найдены и пристреляны все укрепления со стороны Украины. Тактического плана не было. Цитирую: «у нас все было по ходу событий». Надеялись все взять за 1-4 дня.

    Обсуждают финансовые потери.
    Война обходится в день в 20 млрд $.
    Путин лютует. Был уверен, что это будет лёгкая прогулка.
    Ракет мало. Хватит дня на 3-4 потолок. Их берегут.
    Оружия нет. Тульский завод и остальные 2 завода Ротенберга не могут выполнить заказы на оружие. Винтовки и пули. Физически. Оружия не хватает. Следующее оружие реально получить месяца через 3-4. И то!!!
    Нет сырья. Итого возможно и дольше.

    Раньше поставки были из Словении в основном, Финляндии и Германии. Их сейчас заблокировали.

    Обсудили, что если Украина выстоит 10 дней, то придётся садиться на стол переговоров. Потому что не хватает ни денег, ни оружия, ни ресурсов. Санкций особо не боятся.

    Альфа, силы спец операций ещё с 18-го где-то под Киевом.
    Весь расчёт на то, что возьмут Киев и поставят своего ставленника. И типа не придётся тратить ни денег, ни военных, ни оружия.

    Готовят провокацию по мирному населению. Атака детей, женщин. Чтобы посеять панику.
    Это их козырь.

    Весь план — надежда на панику.
    И что сдадутся сами или Зеленский сбежит.
    Рассчитывают, что сдастся первый Харьков. И остальные города последуют его примеру, чтобы избежать кровопролития.

    Проблемы в России с аэропортами. Нет беспилотников. Очень огорчены потерей колонны под Харьковом и 200 человек погибло.
    Потери с их стороны серьёзные.

    Цитата: встретили ожесточённое сопротивление противника.
    Они в шоке.

    Задача: выстоять 9 дней ещё.
    Убрать панику.
    Объяснить про ракеты, что это все для запугивания. Намерено бьют как попало и куда попало и «случайно» цепляют жилые дома.
    Чтобы создать эффект массовости

  5. Хайрулівна, я тебе здам за розкрадання гуманітарної допомоги, твоє «худе лице» буде по всій країні розвішане, ти справжня мародерка

  6. Ректорішка ти дурак!!!! Тобі після війни прийде повна пизда. Перестань найобувати Крука. В тебе відношення нульове до людей. І не сци, ти вже своє прожив, тиж полковник, після групи інвалідності . Генерала ти вже точно неполучеш. Якщо вже люди говорять, тоді вже все. Приплив. А саме головне іди за москальським кораблем нахуй….

  7. Хто є хто в ДСНС .
    Мабуть, С.Крук розповідає піротехнікам , як Ватолін, Гордовий , Шулюк та інші його корефани -чмошники правдами і неправдами знімають з їхніх колег- рятувальників президентську додаткову премію : з когось за неприбуття до місця несення служби через окупацію ; з когось за те ,що посмів захворіти під час війни . І цим людям вони часто чіпляють ярлики: -дезертир , боягуз і тд.
    Через ці кошти більшість «кабінетних сміливців » протягом тривалого часу знаходиться у збудженому стані, оскільки в їх головах постають схеми , як відкусити собі більшенький кусень від людського . В одних підрозділах пропонують скидатися налом на фонд допомоги в підрозділі , інші начальники кажуть через своїх людей про необхідність ділитися з ними, бо їм вже надано право самим визначати розмір виплати та тих , хто отримає кошти ще й іншого разу . Несправедливість та обман кабінетними щурами простих рятувальників просто зашкалює . Пожежні, хвилюючись, розповідають , як гасили пожежі під ударами артилерії на чергуваннях , як через логістику та смертельну небезпеку їхньому життю не змогли прибути до місця служби, і як зараз кабінетні чмошники роблять з них дезертирів для того, щоб привласнити їхні кошти додаткової винагороди .
    С.Крук очолює цей «порядок» та вже стидається виставляти свої фото, бо йому вже неодноразово робили зауваження щодо порушень ним правил носіння форменого одягу , особистої поведінки під час активних бойових дій та нездатність керувати службою , через корупцію та свавілля, що панують у службі . Можна сказати,що голова ДСНС не тільки не веде боротьбу , а навіть очолює корупцію в службі.
    Крук і кумпаніє, почніть з себе корегувати грошову винагороду….
    Невдовзі спитаємо з кожного з приводу шахрайства з бюджетними коштами пожежних …
    Шановні пожежні , описуйте в коментарях свій аналогічний «досвід випадків свавілля керівництва у ваших гарнізонах … документуйте це панство ….

  8. Ректор ЧІПБ Вітя Гвоздь. Видно одразу — чесна людина, трудяга, нічого собі — все людям!

    «Доброго дня, хочу вам сьогодні трошки розповісти про діючого начальника ЧІПБ Гвоздя Віктора Михайловича.
    В той час коли по всій Україні йде війна, гинуть люди, тисячі зруйнованих людських доль, дана особа без найменших докорів сумління наживається на війні.
    Змушує офіцерів та курсантів віддавати отримані кошти від держави (30 000 грн), а конкретно з курсантів по 10 000 грн, а з офіцерів по 3 000 грн. А тепер давайте включимо просту математику: 3 курси (на даний момент) приблизно по 120 людей на курсі : 3*120*10 000= 3 600 000 грн (це тільки з курсантів) собі в карман. Дану інформацію керівництво спокійно доводило на «розводах» всьому особовому складу.
    Коли ж ти вже нарешті нажрешся? На твоїх рахунках мільйони лежать за час перебування начальником в гарнізоні, а ти все ніяк не заспокоїшся. В мирний час закривали очі на посади,звання і т.д. за «таксу», але коли ти під час горя всієї України дориваєшся до карманів людей, це вже ти переходиш всі можливі «червоні межі».
    Наступний момент, приходить гуманітарка в інститут, а саме за бойовий одяг, який Європа прислала на допомогу Україні, і тут Вітя примудряється наваритися. Ви спитаєте, як ?
    Курсантів змушують купляти цю ж гуманітарку за власні кошти, по 10 000 — 20 000 грн за комплект бойового одягу.
    Є ще в когось запитання щодо моральності даної людини ?
    Коли ЗСУ мужньо боронять всю нашу неньку Україну, у нас тут Вітя абсолютно «без пєчалі» влаштував «дєрєбан» і «рекет», а як же він може спокійно дивитися як «тече бабло рєкой мімо його кармана». Це дуже, дуууже жадна людина до грошей. Може вже досить, чи ти так не вважаєш, «нужно рубать по полному», як кажуть «сривать куш», що скажеш ?
    Дивлячись на ці всі дії, закрадається тільки висновок, що людині нема на що купити буханку хліба. Може відкрити фонд допомоги бідному «Г*вноралу» ?
    Всім жополизам, які з ним в долі, нєхєр виправдовувать свого старого пердуна, який вже в кармані в жмені носить землю, ви ж підете ПАРАВОЗОМ, я думаю всі все зрозуміли, не дурні в нас люди))))
    Слава Україні, ми переможемо !

  9. У ліцеї №81 імені Петра Сагайдачного Львівської міської ради працює негідник — завгосп Чудийович Богдан Петрович, який кожного місяця здирає з робітників, які отримують зарплатню у півтори ставки, хабар. Добре пристосувався, це під час війни, коли простим людям не вистарчає коштів для прожиття, а воно жирує падло.

  10. Ми пожежні Чорнобильської АЕС, які 44 доби під дулами автоматів російських окупантів виконували свої обов’язки вважаємо, що Полковник Підгурний і полковник Стукаленко — не мають права називатись офіцерами і займати керівні посади. Ці керівники геть забули, що вони керівники коли в Чорнобиль зайшов окупант. Нас залишили сам на сам, без вказівок, без допомоги.
    Пожежні повстають проти ганебного свавілля бездарного керівництва. Настав час змінювати не тільки умови служби, а і людей які підтримують старий устрій (совок) — треба докорінно змінювати прогнившу систему в ДСНС !

  11. Ректорішка, це для тебе теж стосується. Перестань пиздити чуже майно.:

    Що таке кабінетне блядство під час війни?
    Простий приклад — закордонні колеги шлють нам гуманітарку, у тому рахунку і пожежні машини, у тому рахунку і автохлам. Що роблять наші закарпатські кабінетні? Правильно — все саме краще залишають собі, все що залишається (автохлам) відправляють на схід.
    «Машина працює на передок» — х*й там!

    Пожежні пишуть:
    «Суко черті галімі, черговий доказ що дснс закарптської, лвівської, тернопільської, рівненської обл. пиздять гуманітарку. Оборону вони черті підсилили, поки в областях де гинуть пожежники, де від обстрілів знищені пожежні машини та частини, ці гниди гребуть собі техніку, найобуючі іноземних колег.
    На схід техніка вже приїхала, на київську обл. теж. Машини відвертий хлам польські старі і самі ушатані мерси, тим часом закарпатьска лвівська, тернопільська рівненська, полишали собі всі хороші машини. У медиків та сама ситуація, весь львів їздить на сучасних реанімобілях, а сюди відають ушатані швидкі… «

  12. «Рівненська область. Начальник РУ Демидюк Сергій Павлович який незаконно отримав звання підполковник ходить далі по банях коли йде Війна. А саме основне коли в країні криза з пальним то він додумався з кожної частини брати собі пальне на власний автомобіль Нісан кашкай 2020 року випуску щоб кожного дня їздити з Млинова на Рівне. А гумунітарку продає наліво і направо бабкі сука собі шибає. Коли війна. Мало того що шибає пальне, то ще й каже списувати на службове авто яке не їздить. Просто вже терпіння закінчилось. І хто таких виродків прикриває? Мабудь Корецький. СЛАВА УКРАЇНІ! «

  13. КОРОТКО ПРО ЛДУ БЖД:
    ЛИН ГАНЬБА ЛДУ БЖД,ЯКА ЖИВЕ ЛИШЕ НА ХАБАРЯХ!
    ПОПОВИЧ ГОРДІСТЬ,ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ БУКВИ,ЯКА ПРЕКРАСНО СТАВИТЬСЯ ДО КУРСАНТІВ І РОЗУМІЄ ЇХ!
    ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!!

  14. Знову про кабінетних.
    Пожежні пишуть:
    «Служим але стройбат і заготовка дров на частину, добиратися в ліс своїм ходом, пилка якщо поломиться купляєм або з дому беремо свою, начальник кричить кому щось не нравиться: ,,підеш в ЗСУ » і це відомий персонаж з Полонного — Процун Андрій Олексійович який вже получив підполковника за ніхуя що вернувся щоб пенсію перерахували бо в нього в Житомирі чи в області генерал якийсь всю жизнь за нього масу тягне. На заступані задуває на прибор алко і якщо в кого щось покаже рубає гроші і погрожує звільненням і так наша частина будується… Слава Україні!

  15. Лин то кошильок Ратушного , вміє лизнути . Но це все час, Андрійка возьмуть на хабарі. А Ромко з Мироськом потім помножуть його на нуль і витеруть ноги , так як об Козяра. Гарно підставили. Но в принципі нічого дивного. В тих кабінетних тільки гроші в очах., нічого святого.

  16. Дуже цікаве питання виникає в лду бжд
    Курсанти на інституті ПБ в 2022 році не можуть прийняти душ,тому що його закрили,бо «курсанти зламали кабінку в душі»
    Курсанти готові вже скинутись на ці кабінки,змішувачі і тд,тому що в 21 столітті ходити в душ «в банний день» один раз в тиждень,що це за савдепія???!!
    І це на курсі є душ,просто туди не можна ходити!!!!
    Літо,+25 і більше,не хватає того,що залишили тут на навчання,то в таку жару ще й не можна помитися без обґрунтованих причин??!!
    ЗВЕРНІТЬ УВАГУ БУДЬ ЛАСКА НА ЦЕ,НА ВУЛИЦІ НЕ 5 СТОЛІТТЯ,ДАЙТЕ КУРСАНТАМ НОРМАЛЬНІ УМОВИ ДЛЯ ЇХНЬОЇ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ,ХОЧАБ БАЗОВІ УМОВИ-ПРИЙМАТИ ДУШ ОДИН РАЗ В ДЕНЬ!!!!!!

  17. ✍️ 400$ за сертифікат про рівень володіння державною мовою‼
    💥Управління стратегічних розслідувань у Львівській області затримали львів’янку, колишню посадовицю Галицької митниці Держмитслужби, яка налагодила схему вимагання та одержання неправомірних вигод в сумі 400 $ США, за сприяння в успішній здачі іспиту з подальшим отриманням сертифікату про рівень володіння державною мовою. Вона виступала в ролі посередника між замовником та представниками Центрів проведення іспитів регіону‼
    💥Посередницю затримали на гарячому після передачі другої частини хабаря в сумі 300 $ США, перша частина суми була перерахована на картку банку, що було попередньо задокументовано в ході слідства‼
    💥Тривають слідчі дії, львів’янці-посереднику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України — прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди, — та загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна‼

  18. Зато собі царьок зробив і кабінет і до кабінету.
    Відгородились сцикуни від простого люду.
    І до того довбня ректорішки скоро теж прийдуть . І пизди дадуть.
    ЦАРЬ БЛЯ…..

  19. КОЗЯР ходить як призрак в замку . Ото принизили, сидів би в дома, якого хуя лазить?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ