Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 303 ответа

  1. РАТУШНИЙ , тобі теж пора на вихід , херів ти науковець. Акий ти перший проректор. Ти просту ТУПИЙ.
    Підеш разом з крикливим навихід. Засиділися нероби.

  2. То ти лушпак будеш НАХУЙ. Якщо незакриють за грати. А грати теье будуть ой грати і грати. Тобі вуса висмикувати будуть , ти сцикло всіх злаш. Сцикливи ти чмо. Таке саме як куплений ректорішка.

  3. Які ви всі злі, а може ковалю і ратошному трошки бракує ще грошей, а ви все виписуєте про вступ. То їхній послідній шанс підзаробити ………… так неможна…….

  4. Ми як брали так і будем брати ще довго, і ніхто нам нічого не зробить всі під нами. Так шо некомарти мене. Дівчушки!

  5. Коваль, думай шо мелеш своїм смардучим язиком.
    Харків тобі того незабуде. І получиш скоро поібалу крикливому.

  6. Ректорішка засидівся , давно треба було копнути його в очкелло. Но, нє,,, воно порішало під себе табуретку. А тих хто рішав, помножив на нуль.

  7. Кагітінське Чмо перестань жерти по шість раз на день тобі нахуя держава платить гроші щоб ти жерло,як можна бути таким кончиним щоб за 20 років не гасити ні одної пожежі, як можна бут таким конченим щоб за 20 років пиздити пальне і із свого рахунку не заправляти машину? Но Кагітінська свиня пішла ще дальше і отримала 100тис допомоги як учасник АТО. Подивіться на це злодійське кончене кагітінське Чмо це як можна бути таким конченим щоб забирати гроші відветеранів АТО? Ну подивимся як ти їх напишеш в декларації один твій друг написав що це налікування! А ти як напишеш кончене ти злодійсько — Свиняче кАГІТІНСЬКЕ чмо,.

  8. В нас ректорішка теж кончене ванюче брехливе ЧМО. Воно думає і думало що все може купити і порішати, по беспределу, а хуяшкі ,,,, а ХЕНЕРАЛА то німашки))))) обісралося по самі вуха . Чесний нарід рже з дурня, і з ромка теж рже. Понти , понтами .
    Но розум тре мати. А як німа, то пий ЗЕЛЕНКУ)

  9. Ще ходять і кричать своїми ванючими писками. Людей за людей невважають. ромко повністю розстелився під ковалем

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ