Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Протести жінок надлегкої поведінки проти зменшення заробітків моряків були справжньою причиною створення свята 8 березня. Коли в борделі падає виручка треба міняти контингент а не стіни фарбувати. Є інформація що нинішній в.о. домовився про ремонт кабінету під Збаразьким замком до свят. Може хто що знає?

  2. Дякую за привітання. Справедливість торжествує. Незабаром зустрінемося у вузькому колі. Передайте Руслану хай частіше провітрює і змиває за собою.

  3. До мого дня народження залишилось 6 днів. Чекаю на пропозиції щодо подарунків

  4. Скінулист хлопцями на ризинову бабу, не курить не пьє, молода і красива! Вікторович тобі сподобається!

  5. Надаю перевагу жінкам зрілим, майстриням у ліжку та на кухні. Не переношу запаху ризини, навіть ніколи не натягав нацюцюнника, так що сюрпризу не вийде. Купіть краще пару сіліконових форм для випікання паски.

  6. Бідне ти бідне !Ми ж знаєм,хто це пише!
    Не позорся своїм розумом черговий раз.

  7. Кіна не буде бо цвигун одпустив ВВ на Благовіщення то фуршет і резинова баба почекають до понеділка.

  8. Щирі вітання і побажання процвітання линуть нині до Львова де святкує ювілей заслужений економіст України, шанований керівник, фахівець, і просто чудовий Українець Андрій Вегера. Усі підприємці нашого краю приєднуються до привітань і благають Господа щоб ювіляр і далі чесно працював на теренах Львівщини. Дякуємо що ти зараз борониш західний кордон нашої рідної Тернопільщини. Поки ти там у нас є шанси на перемогу.

  9. У мельник мусі твар давно у пусі. З ким повелася од того і набралася рецидивістка. З вітруком людей підставила, сіли в тюрму, з комендатом повторила, кримінали відкриті, нари чекають. Якщо думає що мине, то помиляється. Людські сльози повернуться втричі. Чекай.

  10. Кого то ДБР призначило відповідальним за службову недбалість на 32 мільони?

  11. Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця показушно — брехлива краса зі своїм фотоапаратом?

  12. Не побачите у вишиванці Галю балувану завтра бо заслаблабла. І фоткатися з нинішнім керовством не захотіла, бо знає жи то все дурня і зміни вже от от.

  13. Наругу над Міхалом у січні цього року здійснили в приміщенні ДПС змусивши написати заяву про звільнення без зазначення бажаної дати звільнення, текст заяви практично надиктували бо він двох слів не міг зліпити перебуваючи у стані аффекту, Все пропало — «Автомобіль Жигулі типу таксі — 33 штуки. Пінджак голубий фірменний — 3 штуки. Червоні мешта шкіряні — одна пара. Краватка імпортна — дюжина. Парфюм французький — літр». Ех дарма Ірку за адвокатку взяв бо кожен баран який був на такій посаді мав бись понімати жи звільнення за угодою сторін передбачає про домовленість волевиявлення. Ліпше б послухав дружбана Славка і прийшов писати заяву з поламаною рукою у гіпсі.

  14. За народним повірям, сьогодні у день памяті святої княгині Є.Свистун, яка погода то таке і ціле літо. Враховуючи що наші гаманці повні бо гроші надійшли, до літа готові. На льоди вистачить.

  15. Що за кіпіш? Ну не видають чеки у їдальні. То хай не видають, чому люди мають страждати і ходити на виручку до Аркобалене? Ніде пообідати простому податківцю — заробітчану Вітьку і іже з ним. Потерпить. Завтра має бути фіскальний апарат з Інтернетом, завтра і обідатиметься.

  16. Ростислав рятується від криміналу, а підставляє Голову ТОАС, заступницю Мірінович та суддю Матриць, яка вчора прийняла незаконне рішення по справі 819/951/16 про повернення судового збору який Ростислав проїбав ще два роки тому. Верховний Суд відмовив, а Тернопільський …
    Ростислав вечером вчора вже замочив цю справу. Але суддя не знала що Ростислав у відпустці і не міг представляти інтереси у суді. Їй яка різниця- отримала вказівку виконуй. Табель і наказ не перепишеш, а пояснити треба буде багатьом. І князю Миколі також…

  17. За народним повір’ям, якщо своїм потаком провести по «губах сорому» княгині, то на наступний день станеш князем. Ай Микольцьо князь

  18. Можеш не вертатись, йди нахуй, тебе вже всі забули, хуйло. А як все-таки повернешся, я тебе суку здам в СБУ на першому хабарі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ