Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Кажуть що Яцині вручили повістку в подолянах то буде з пуньком возити посилки на фронт. Маємо за кого гордитися. Бо по нових списках броніків видно патріотів які замість власним прикладом агітувати на захист затесалися до особливо цінних фруктів. Якщо з фізиків забронювали 2, з аудиту 3, з недоїмки 1 то з управлінців аж 4 включно з дироколом. Ось хто є стовпом в службі, на який приростає мясо. Без них все зупиниться бо не зможе ніхто ні плану скласти нормально ні папір зареєструвати і вислати. Як співають у пісні, чотири воли пасу я. То треба перевірити цінність таких прутнів і їх бронь. Але хто таке може зробити? І коли?

  2. Дякую Яночці що прибрала свій пост про мене як про маргінала і любителя владних і забезпечених жіночок. Я ще хоч куди козак бо лиш для військомату я непридатний а насправді бойовий кугут особливо активний. А зараз матиму нову посаду бо вже маю домовленість з керівником сформувати нормальний колектив без пенсіонерів. Нехай олексюк далі працює з юрконтингентом бо там нема з кого вибирати смалять як паровози і всі вже сині. Я пацан з хатою в активному пошуку тому все життя попереду.

  3. У день Бабака до Тимка з Харківа доєдналася бабайка Галя з Тернополя. Зранку підняли її, розбудили, день хмарний, тварина тіні свої не зауважила і хотіла спокійно вийти з нори, та згадала жи нині вільна од праці бо перебуває у відпустці згідно затвердженого графіка у звязку з входженням у 5 десяток, а оскільки 40 не святкує принципово, то повернулася до нори і задрімала. Як і Оксану з Києва ніхто не розуміє списку бажань цієї тварини, який полягає у наповненні панчохи мертвими президентами та отриманні нагород від керівництва у вигляді різних відзнак та медалей щ профспілки, поїздки до Діснейленду… Але це все буде згодом. Поки ж тварина відпочиває.

  4. Найближчими днями очікується пом‘якшення пенісів у чоловіків Тернополя та області, через масове вручення повісток. Яка ситуація в ГУ ДПС у Тернопільській області?

  5. Це якесь сміттєзвалище, переповнене відходами, нечистотами, пацюками та іншим непотребом!

  6. Та бо свої недолугі огидні коменти тут пише якась ображена і обділена людина, озлоблена на весь світ. Можна лише поспівчувати

  7. У якості свідка написання заяви по звільнення під тиском яцина звернувся до суду з просьбою отримати в судовому засіданні свідчення Олексія Любченка та Наталі Рубан. Ці точно правду скажуть під присягою.

  8. На часі питання службових квартир в яких ніхто не живе і не збирається робити ремонти бо непевен у праві на житло. Білий, рацин, наконечна…. могли б у цей воєнний час повернути нечесно отримане на користь біженців та працівників які щодня доїзжають на роботу. Наприклад керівництво не має житла у місті і змушене щодня витрачати на проїзд час який можна було б використати на оптимізацію робочого процесу збору податків. Є житлово побутова комісія, обстежує виділені квартири і дає пропозиції, ініціює передачу переміщеним працівникам з інших областей чи потребуючим.

  9. Нині Галя знову затрималася і перетнула турнікет не до 8-30 а трішки згодом. Можливо виконувала вказівку керівництва? А от з робочого місця зірветься одразу по 17 годині, як усі ті що ходять на 8 годину і відпрацьовують табель. За стільки років стало для Галі нормою не дотримуватися трудового розпорядку. Керівництву варто використати озвучену Галею чесноту як досвідченої юристки брати участь і забезпечувати виграш у судових справах по трудових спорах. Хоч якась користь буде. Сама готує людям притягнення то хай би відстоювала рішення керівництва перед Фемідою.

  10. Ти дивися за собою, стрекоза, бо толку з тебе нуль, а скакати по поверхах як ти і плескати брудною мордою то не означає відпрацьовувати табель

    1. Як каже москаль «сорок лет а ума нет». Про толк з мене не тобі вирішувати бо скільки «добра» ти людям зробила стільки і свічечок у церквах «запалила». Тож готуйся бо як з горобчиком прилетіла і гніздечко «звила» так за ним і торкнеш. А я ще з твоєї нинішньої посади покерую кадрами. А тепер люби боже правду — ну жодного разу не пішла з роботи після 17-30 — то чим ти краща від злодія адже крадеш ресурс державний. Хай це керівництво лояльне і прощає такі огрішки та цій халві прийде кінець. Готуйся.

  11. Ой лишенько прийшло!!! Мій шефуньо перестав пити. А біля нього і я, але це пів біди. Тут на горизонті появилася восходящая Звізда — Ріта. А в неї є чарівне зеркальце, яке їй говорить, що вона найнайкрасивіша, найнайрозумніша і найнайкрутіші зв’язки має! І такими темпами може зайняти крісло мого шефа. Що ж то буде?

  12. Коли ви вже з п’яної коми повиходите. Будьте мужиками, повідривате задниці від офісних крісел і підіть на воєнкомат. Поприростали до столів. Здорові як бики а сидите і папірці перевертаєте на столах

  13. Вітання товариству. Радий знову повернутися до улюбленої справи. Радий знову працювати з деякими з вас. Я казав що повернуся і зробив це. Чекаю на пропозиції по формуванню команди. Запрошую ініціативних та креативних фахівців. Будемо позбавлятися від решток папєрєдніків. До праці, друзі.

  14. Пишіть швидше і побільше. Маєте ще три дні,щоб випорснути злісь,ненависть,заздрість…Бо з понеділка-піст.І за гріхи буде прокляття на цілий рід.Доведено.

  15. Іноді заходжу подивитися на цей сайт і прикро читати всякі нісенітниці.Хоча не у всіх областях таке.За Тернопільску стидно,бо там прийшлось працювати багато років.Такого нелюдства не було.
    Часто звертаюсь до молитви,бо два сини в лавах ЗСУ,і вона є сильною підтримкою.В релігії багато відкрилось нових знань.
    Хочу сказати,що у брехні людина відрікається від Бога і стає його супротивником,або,грецькою-дияволом.» Свідок брехливий не буде без кари,а хтобрехню говорить,не буде врятований (Прип.19,5)
    Живіть дружно. Всім миру і добра.
    А всім з «вулиці Степана Бандери»- не путати назви вулиці.

    1. Це ти щось путаєш. Від тебе потрібно було працювати, хабарі не брати. А ти нам Біблію цитуєш, набожними став? Розкажи муділа, скільки накрав, за що брав? А сцикунки твої точно не на передку. Короче, щоб ти здох і рід твій тоже.

  16. Чому відсутні новини на каналі Дерибан квартир в Тернопільській податковій? Це неподобство. Християнам цікаво хто вселився а хто тільки робить ремонт для поселення. Відгукніться небайдужі. І ще одне. Здається попереднього дописувача щось добре заціпило бо такої гидоти тут ще ніхто не друкував. У когось дійсно «чорне піднебіння».

  17. І як вам зарплата? А кому не подобається йдіть на Тролейбусну, там вам найдуть роботу за сто тисяч в місяць

  18. Почула м нині жи до дня рождення ВВ таки получит маленько крісло на 9 етажу а теперошній в.о. сі впусти на 5-й і очолит не то аудит не то адміністріруваніє. Їй богу добре не розчула кажу як є і слова не добавіла м.

  19. Те все маячня. Став свідком що до свят повернеться пан Міхал бо суд прийме рішення відшкодувати втрачений заробіток за три місяці.

  20. Чому не оновлена галерея фотографій працівників у застосунку Телефонний довідник? Актуальні фото відсутні. Процентів 30 взагалі фото не підтягнуті. У профспілки немає коштів на фахового фотографа? То я вам знайду.. Два тижні сиджу у базі, спостерігаю підбираю собі секретарку з ефектною зовнішністю а вибрати немає можливості. Хто вами керував? Робіть хоч щось нарешті!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ