Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Кабінет на 5 готують для свіжого цапа. Післав руслік на борьку через що руцкой довго ругався і обіцяф когось в ..бати. сергій сяде на 4 поверсі борька вище і якраз сівачі нагодяться. Житє триває. А кому сі не подобає то прямо на 9 поверх за клозетом паня хелена скаже що написати на імя в.о.

  2. Не пишіть тут всякий брєд і різні висери ті кого життя бортануло і залишило стікати на дно. По перше колектив за 4 місяці зміцнів і розквіт. Звільнили всяких српколизів і падонків які заглядали то петі в ширінку то сірожі в рожу. Прийшли профі. Жити стало краще, стало веселіше. Чекаємо рішення суду і поновлення на посаді старшого брата. В новий рік з новим щастям!

  3. Направлено запит щодо надання письмової згоди на надсилання трудової книжки звільненого працівника Яцини М та зазначенням адреси доставки. Якщо відповіді не буде отримано то книжку буде зберігати як зеницю у власному сейфі до завершення судових справ а потім ще 5 років в архіві.

  4. Колектив щиро дякує за плідну роботу дисциплинарної комісії
    в особі її голови пані Мельник та секретара пана Маршалка! Результати роботи у цьому непростому році дозволили додатково вишукати кошти для виплати надбавок всьому персоналу, крім , звичайно, притягнутих до відповідальності та викинутих на вулицю.

  5. В номінації лариса ×краса з гаслом я думала він нормальний, а він покинув мене і пішов до якимця перемогла біль Володимирівна Березюк, вшистко все — дістала догану, опустили, кинула палети, забрали кабінет, покинув хазяїн, кому тепер служити?

  6. В номінації лох року червоний крос і бувший бос парфюмер, бо коли писав заяву на звільнення без дати думав про себе мене точно не впіймають, замість того що повинен був так керувати аби ніхто не брав. Носився з сергійком як з писаною торбою, а той ще той щур. Пацан до успіху йшов, але не ровезло, не фортануло, тому і лох року.

  7. Номінація поршень — брат Яструба, вибрик року — брик григорович, зальот по приколу- горошком об стіну, тріо опущені — коля, ростік і вітя вінницький., кращий пролиз і одночасно найбільше розчарування — секретар комісії, успіх і любов — ліфт на парні поверхи.

  8. номінація «Весілля в Маланців» — неЗахар Беркут з фразою — «І що ж зі мною не так Ілон МАСК?»

  9. Минає найгірший рік в історії сучасної України. Прийдешній вразить змінами — когось приємними. Буде так що всі хто досі живе не чесно змушений буде жити лише на зароблене а не з конверту. І тоді повернуться заробітчани по домівках бо чесно жити не зможуть. У бариг шахраїв і хабарників одна дорога… Хлопці повернуться з війни… Дівчата з декретних відпусток… Пенсіонери покинуть нас зі своїми мудрими порадами. Начальником таки поставлять перспективного Вовчика з міської ДПІ. Руслан буде замом. А решта хто куди — хто на біржу. хто далі лизати новому керівництву. Одним словом — нова радість стане.

  10. У звязку з припиненням державної служби в ресторані Аркобалена о 15 годині силами Ради профспілки буде організовано святковий фуршет з нагоди прощання з найкращим творчим керівником усіх податкових органів Сонячної системи Яциною М. Працюватиме Симфонічний оркестр та фотозона. Для вручення цінного подарунка від керівництва облдержадміністрації та міської ради до участі запрошуються Творчі симпатики, а саме- галя балувана, петро діловод, руслан дансер, роман наливайко, микола купер, міша пенсенюк, а також бажаючі послухати про життя буття і пригоди раба божого.

  11. Любі друзі. Щиро дякую за привітання зі святами. Благословляю Вас усіх на успіх і праведні справи у 2023 році. Ви вистояли навалу бучацького недоумка та туди йому і дорога. Хто пам’ятає я надсилав знаки в т.ч. прорив водогону та попереджав що хамло і бидло не будуть керувати та вимагав відремонтувати мій кабінет. Бог чує молитви безневинно постраждалих. Тепер ми повернулися. Я і моя команда почали підбір кадрів для побудови служби нового інтелектуального а не «творчого» рівня. Якщо ти поділяєш наші цінності тобі не варто хвилюватися — ти працюватимеш у команді. Ті ж хто служив папєрєднікам — начувайтеся. Разом з Колядою до служби повернуться впевненість у завтрашньому дні та віра в чистоту ідеалів працівника податкової служби. До скорої зустрічі! Веселих свят!

  12. Прости Боже сьогоднішнім трьом писакам- підставлякам, а можливо — одному. Бо зранку ходили до церкви, а ввечері з гріхом ляжуть спати. Допоможи їм Боже!

  13. Надіюсь що в ближайший час всіх ідіотів які пишуть анонімно таку дурню виженуть з ДПС. Бридко читати !!! Сором таким працівникам!! Надіюсь нове покоління наведе порядок і вам всім буде ***. Слава Україні!

  14. Всі вже чули що наша таня від трудів праведних з ростіком своїм в Дубаях відривається? По підсумках року зекономила на ковідних виплатах і з того мільйона що надійшов на рахунок з наших зарплат вирішила преміювати активних членів — наконечну на 30 тисяч, бутківську на 20 тисяч,, себе на 30 тисяч, пеппу на 20 тисяч, мусю на 20 тисяч і петю дирокола як свого начальника на 20 тисяч, а всього на 140 тисяч. Ось так бідує наш кооператив біля озера. Досі будемо як вівці блеяти і вибирати цю шваль керувати нашими внесками? Тепле місце пустим не буває. За 4 роки жодного звіту про вкрадене у нас. Жодного протоколу. Профком окремо працює на себе, бо створений для дерибану. Солтис кожен протокол і звіт про роботу викладав для ознайомлення, а як наконєчна прийшла то все тихо. До речі одколи отримала квартиру разведєнка Сяня там ні копійки не потратила а досі живе з нелюбом у своєму маєтку. Бидло рулить.

    1. Суки! Скільки пам’ятаю такий було, 9 і 10 поверхи крисятнічали. Та Таня вде замахала свою зморщені жопу з татухами в інтернеті виставляти. На ній вже масив намальовано більше ніж в колоді карт.

  15. Суки! Скільки пам’ятаю так було, 9 і 10 поверхи крисятнічали. Та Таня вже замахала свою зморщену жопу з татухами в інтернеті виставляти. На ній вже масті намальовано більше ніж в колоді карт.

  16. Давно пішов від вас та бачу ти Лохом був і Лохом сі залишив. Зачіску помінєв а гниль так і зосталась.Хуйню пишеш бери до рук краще зброю !

  17. Очікуємо призначення на Водохреща. Заготовляємо попкорн для споглядання як «еліта» перевзуватиметься в польоті. Чи лише це буде ?….

  18. Яцина далі продовжує зі своїм посіпакою з яким фігурує в одному кримінальному провадженні ДБР їздити по області і прикриваючись незданим посвідченням, бо сказав кадрам жи загубив, їздити по вухах платників податків в надії поживитися. Куди дивиться підрозділ Опари? Бо микола сі образив на догану і болт забив на роботу. В воєнний час бидло свєткує по кабаках і порядку не видно. Повне безвладдя. Рятуйтеся православні.

  19. Як було повідомлено раніше призначення відбулося саме на Водохреща. Шануйте нового старого в.о. Марія не шмогла.

  20. Щоразу при спільній пиятиці дантист Ростік питає хто ж їбе його красуню. Вважає що вона найгарніша в податковій. Отримавши прямий доступ до блискавки джинсів чергового керівника Білоусова Варга демонструє як не свіже тату то зморщену дупу під міні спідницею переконуючи що свої роки досі в тренді. Нинішній остерігається через комплекс 12 сантиметрів. Попередники не перебирали. Тож зі святом Танічка, не плач що засох вже твій калач.

  21. Тернопільська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього заступника керівника ГУ ДПС у Тернопільській області, який вимагав у місцевого підприємця та отримав 5 000 доларів США неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Сергійко Бабій як посадовець податкової служби у серпні 2022 року вимагав вищезазначені кошти за прийняття рішення про виключення підприємства з категорії ризикових платників податків та уникнення в майбутньому перепон у веденні господарської діяльності. Судитися будуть і Віра Франчишин і Валерій Горошко і Ростік Олексюк і Вітя Притула і Коля Рудніцкій але вже з Цвігуном за догани і звільнення. Наталя Волошинович повірила що їй знайдеться місце у структурі досі не може зконектикувати для здобуття посади. Кожен мав вибір але вчинив саме так як вчинив. Кожному буде по справах його.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ