Человек не терпит насилия!

Войны «голубых»

popkov122

Если бы Виктор Янукович отвлекся от приятных дел по обустройству собственного имения в Межигорье и попытался подумать… Уже смешно. Но все-таки, если предположить, что этот вполне взрослый мальчик попробовал проделать простейшую интеллектуальную работу, то, вполне вероятно, он бы понял, что именно Януковичу как воздух необходима реальная, а не фальшивая оппозиция. По той простой причине, что только страх перед оппозицией способен объединить тот сброд, который называется «Партией регионов». И предотвратить неизбежную междоусобицу в середине «партии власти». В принципе, война эта уже началась. Группировка «Семьи» во главе с Александром Януковичем воюет со «старо-донецкими», Ахметов (который в отличие от Януковича, думать умеет) готовит весьма неожиданную «новую оппозицию» Януковичу. Есть конфликты и по-мельче. На региональном уровне. И на уровне силовых структур. Как следует из письма, пришедшего в редакцию, замминистра внутренних дел, «герой Майдана» господин Попков, ведет свою войну против губернатора Кировоградской области Ларина. И ведет ее, используя возможности ГУБОП, что, согласитесь, уже интересно. Приводим текст письма. Отдельно стоит обратить внимание на то, как милицейские начальники относятся к собственным подчиненным. “Вывезти в лес, отпидарасить” — такова ныне форма общения между сотрудниками милиции. Спрашивается, а кто же тогда бандиты?

«Голові Верховної Ради  України   Літвіну В.М.
Генеральному прокурору України державному раднику юстиції        Пшонці В.П.
Міністру внутрішніх справ
Могильову А.В.
Голові Службі безпеки України   Хорошковському В.І.
Голові Кіровоградської обласної державної  адміністрації
Ларіну С.М.
Муха Олега Григоровича , 1964 р.н., пенсіонера органів внутрішніх справ

Муха Олега Григоровича , пенсіонера, ветерана ОВС, 1964 р.н.
Зі статтею 63 Конституції України ознайомлений
_______________________________

                       П О Я С Н Е Н Н Я
По суті заданих питань пояснюю, що протягом  останнього часу я працював на посаді начальника  інформаційно-аналітичного відділу УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області. Згідно наказів МВС України одним з завдань відділу є пошук, накопичення, зберігання аналіз та обробка інформації яка отримується з різноманітних джерел інформації, починаючи з оперативних та довідкових баз даних і закінчуючи засобами масової інформації та Інтернет виданнями.
Ситуація, що сталася навколо мене, стала наслідком попередніх подій:
— З часу призначення на посаду голови облдержадміністрації Ларіна С.Н. начальник УМВС України в Кіровоградській області Пащенко В.М. та його заступник Дубенко О.І. давали вказівку начальнику УБОЗ в Кіровоградській області Паніотову І.Л., щоб той використовуючи можливості інформаційно-аналітичного відділу та аналітичної розвідки забезпечив отримання компрометуючих матеріалів стосовно Ларіна С.Н., його заступників, перших осіб прокуратури області, УСБУ в області, тощо.
Довідки з моральним брехливим брудом про голову облдержадміністрації готувалися щотижнево, потім щомісячно і передавалися особисто Дубенком О.І. заступнику міністра внутрішніх справ Попкову. При неможливості назбирати відповідного бруду у встановлений термін, працівники підрозділів оставалися працювати до 05-00 годин ранку. Дубенко О.І. декілька разів особисто забирав в цей ранній час ці довідки з чергової частини УБОЗ та віз їх до Києва. Дані акції мали на меті – зняття Ларіна С.Н. з посади та призначення особи, яка була б наближеною до лідера злочинного угруповання Тарасова для отримання на свою користь дивідендів від тіньових фінансових потоків.
Я не є супротивником Партії Регіонів, тому почав максимально скорочувати, а потім повністю припинив висвітлювати неправдиві відомості про голову облдержадміністрації, відносно якого будь-яка інформація компрометуючого та негативного характеру відсутня взагалі.
В неправдивих довідках для Попкова, які друкувалися без адресу та підпису, подавалася надумана, перекручена та сфальсифікована інформація щодо його діяльності на займаній посаді, видумувалися факти його причетності до незаконних дій, пов’язаних з використанням бюджетних коштів, незаконних оборудок з земельними ресурсами, лобіювання інтересів лідерів злочинних угруповань що діяли та діють на території міста і області, приписували йому участь в рейдерських захопленнях (захоплення цукру на складі Новоукраїнського цукрового заводу),  тощо.

 Замість того, щоб використовувати потужний інформаційно-аналітичний потенціал розвідувальних підрозділів для боротьби зі злочинністю, керівництво УБОЗ та УМВС в області використовує його для боротьби з органами місцевої влади та самоуправління.
За відсутність активних дій в даному напрямку я  піддавався жорсткій критиці та отримував погрози бути звільненим з органів внутрішніх справ;
— В термін 25-27 березня п.р. працівниками ГУБОЗ МВС України була припинена діяльність підпільного цеху по виготовленню контрафактних цигарок та кофе, в наслідок чого у власника цеху Романенка було вилучено 700 000 доларів США готівкою, 20 тон тютюну, промислові лінії та обладнання по виготовленню зазначеної продукції. З оперативних джерел відомо, що власник цеху сплачував керівництву УМВС щомісячно готівкою таку суму в умовних одиницях, яка протягом 12 місяців перекрила б 1 мільйон. Після ліквідації діяльності підпільного цеху, начальник УБОЗ Паніотов  І.Л. намагався вияснити, хто мав причетність до оперативної інформації стосовно даного цеху, хто цю інформацію надавав, чи хто надавав запити для отримання інформації про підпільне виробництво чи особу його власника.  В зв’язку з тим, що будь-яка інформація по даному питанню була відсутня, я знов підпав під жорстку критику, адже керівництво вважало, що виток інформації про діяльність зазначеного цеху вийшов від працівників відділу;

  • Протягом останнього року в різноманітних Інтернет виданнях висвітлювалася корупційна діяльність керівного складу УМВС в області, а саме: Пащенка В.М., Дубенка О.І., Паніотова І.Л., Колесника С.П. Інформація виставлялася в основному на сайті «ОРД» і висвітлювала причетність керівництва до підпільних ігрових автоматів, тиску на фермерів, підприємців та працівників міліції, які є їх підлеглими, контролю за повіями та наркотрафіком, привласнення майна бізнесменів, рейдерських захоплень цукрових заводів області, тощо. Остання стаття під назвою «МВС кришує все» вийшла 29.03.2011. Зазначені особи з незрозумілих причин почали безпідставно підозрювати мене в причетності до висвітлюючих статей і всіляко намагалися мене до них прив’язати, але я до цих Інтернет викидів будь-якого відношення не маю.

  • 31 березня п.р. начальник УБОЗ УМВС в області Паніотов І.Л. біля 12-45 годин запросив мене до свого кабінету де повідомив, що до підрозділу прибула комісія в складі трьох осіб під керівництвом начальника ВДЗР УМВС в області Лапи В.С. яка буде перевіряти комп’ютери інформаційно-аналітичного відділу на предмет виявлення порушень щодо обробки інформації з обмеженим доступом. Слід зазначити, що згідно наказу МВС України №028 будь-яка перевірка режимного підрозділу ІАВ УБОЗ може проводитися тільки з дозволу першого заступника міністра внутрішніх справ – начальника ГУБОЗ МВС України, відповідно припис на перевірку повинен був бути погоджений заступником міністра Чернихом. Без відповідного дозволу ніхто не може здійснювати перевірку комп’ютерів режимного підрозділу, оскільки будь-який виток інформації з обмеженим доступом щодо джерел оперативної інформації та фігурантів оперативно-розшукових справ, може привести до летальних наслідків і несе загрозу життю та здоров’ю громадян і працівників міліції.

  • Начальник ВДЗР УМВС Лапа В.С. разом начальником УБОЗ Паніотовим І.Л. почали розігрувати переді мною заздалегідь розроблену комбінацію. Лапа В.С. повідомив мене, що в нього є припис на перевірку відділу підписаний начальником УМВС Пащенком В.М., а дозвіл з ГУБОЗ МВС України «ось, ось» надійде факсом. В свою чергу Паніотов І.Л. почав підігрувати Лапі В.С. і нарочито почав перепитувати, чи скоро дозвіл прийде, чи не скоро.  Їх поведінка була настільки нещирою, що я запідозрив в їх діях провокацію і почав протестувати, щодо перевірки. Не зважаючи на мої протести Лапа В.С. з дозволу та підтримки начальника УБОЗ Паніотова І.Л. з членами комісію таки віроломно вдерлися в режимне приміщення і мерщій кинулися до мого робочого місця де стояла  ПЕОМ. Тобто, Паніотов І.Л. замість того, щоб вживати заходів щодо збереження інформації з обмеженим доступом і таємниці підрозділу, зробив все навпаки та зловживаючи посадовим становищем перевищив свої повноваження і безпідставно дав дозвіл на перевірку. В подальшому припис з ГУБОЗ МВС так і не прийшов, а в приписі начальника УМВС в області на перевірку режиму таємності, інформаційно-аналітичний відділ не значився. Відповідно, начальник ВДЗР в області Лапа В.С. перебуваючи в злочинній змові з начальником УБОЗ УМВС в області Паніотовим І.Л., ввівши в оману начальника РСЧ та мене шахрайським шляхом отримав доступ з сторонніми особами до режимного приміщення та здійснив можливим виток інформації з обмеженим доступом.
    Потім, по вказівці начальника УБОЗ всі працівники відділу були видалені з приміщення, та під конвоєм працівника спецпідрозділу «Сокіл» і працівника кадрового забезпеченняі були направлені до актового залу, де у всіх були відібрані мобільні телефони. Лапа В.С. самостійно, в присутності членів комісії протягом кількох годин проводив обстеження всіх ПЕОМ, та знайомився із змістом кожного текстового файлу.
    На мої намагання повідомити ГУБОЗ про порушення наказу МВС України №028, Паніотов І.Л. сказав, що все зайшло на  такий високий рівень, що доповідати вже нікому нічого не потрібно.
    На моєму робочому місці комісія вилучила диск, якій належить мені, та який використовувався мною для виконання завдань, що ставило керівництво УМВС та УБОЗ. Саме на ньому зберігалися копії довідок, з інформацією на перших осіб області, та копії опрацьованих текстів з Інтернет видань, в яких містилася інформація про всіх перших керівників області. Також там зберігалися опрацьовані тексти скопійовані з Інтернет сторінок в яких висвітлювалася корупційна діяльність керівників УМВС та УБОЗ. Слід зазначити, що на момент перевірки Лапою В.С., опрацьовані файли з копіями текстів вже були видалені, як не потрібні, але Лапа В.С. нишком відтворив за допомогою програмного забезпечення копії текстів та без відповідних пояснень прозвітував у телефонному режимі начальнику УМВС Пащенку В.М.: «Єсть, нашел», швидко роздрукував копію  «МВС кришує все» та відніс її Паніотову І.Л.
    Саме з цього моменту події почали приймати максимальну динамічність. Спочатку в кабінеті начальника УБОЗ Паніотов І.Л. та заступник начальника УБОЗ Колесник С.П. звинуватили мене в причетності до Інтернет статті «МВС кришує все» потім почали вимагати від мене щоб я зізнався в її написанні. Я намагався довести свою непричетність до статті, і мені почали погрожувати що вивезуть до лісу і я там все розповім, стали погрожувати фізичною розправою та смертю. Потім під загрозою фізичної розправи змусили мене написати дві заяви на огляд квартир, одна з яких належать моєму покійному батьку, інша моїй рідній тітці. Я попередив їх, що не маю права давати дозволи на нічні огляди квартир, які належать моїм родичам. У відповідь я почув «все одно пиши».
    Потім, біля  24-00 годин, в нічний час, я був доставлений до кабінету начальника УМВС, де були присутні, начальник УМВС в області  Пащенко В.М., заступник начальника УМВС Дубенко О.І., начальник УБОЗ Паніотов І.Л., заступник начальника УБОЗ Колесник С.П., працівник УСБУ в Кіровоградській області, прізвище невідоме, на вигляд має високий зріст, худорляву статуру, руде волосся. При необхідності можу його впізнати, оскільки зустрічався з ним раніше під час розслідування резонансних злочинів.
    По прибуттю до кабінету начальника УМВС мені почали задавати питання, чому на моєму виносному диску є текст статті «МВС кришує все»? Я спокійно пояснив, що згідно їх же вказівок постійно здійснюється працівниками відділу моніторинг Інтернет мережі з метою пошуку, накопичення та зберігання інформації стосовно перших осіб області і що один з працівник підрозділу вже роздруковував цю статтю і доповідав начальнику УБОЗ. Потім Колесник С.П. почав малювати хронометражні схеми, які начебто з його точки зору доводять мою причетність до цією статті. На що я відповів, що будь-якого відношення до цієї статті не маю. Пащенко В.М. сказав, що він розуміє, що я відношення не маю, тоді хто має? Потім він висунув версію, що може це замовлення главка (як я зрозумів ГУБОЗа), я сказав, що не знаю.  Після Пащенка В.М. в допит включився працівник служби безпеки України: «Олег ты же меня знаєшь, у нас сильные программисты, они лучше, чем ваши. Все найдем, все восстановим. Будешь молчать возбудим против тебя уголовное дело, пойдешь под суд».
    На мої пропозиції надати допомогу у встановленні особи, яка виставляє в Інтернет статті, почув відповідь, що вже визначилися, що все це писала досвідчена, підготовлена, грамотно людина і в моїй допомозі не нуждаються. Потім Колесник С.П. почав мене питати чому я лізу до нього в родину, адже в статті вказано, що всі ігрові автомати міста оформлені на його жінку. Після Колесника Пащенко В.М. почав залякувати мене порушенням проти мене кримінальної справи та принижувати «отпидарасим, посадим в пресс-хату, будешь срать кров’ю, будеш рыгать кров’ю. Я мстительный, буду мстить.» Склалося враження, що вони самі себе заводять. Пащенко і Колесник стояли з переду, Паніотов із заду.
    Не отримавши від мене прізвища замовника статті, бо я його не знаю, Пащенко В.М. почав бити мене в живіт, а після удари почали сипатися від всієї трійки й наносилися в область живота, нирок. Я почав кричати, що в мене пупова грижа, одразу ж був збитий з ніг, впав на живіт і отримав декілька ударів ногам по тулубу та ягодицям з криком Пащенка «А гемороя у тебя нет»? Після побиття Колесник та Паніотов підняли мене з полу і Паніотов одразу почав мене душити, від чого в мене запаморочилося в голові, але ще раз впасти мені не дали. Потім Пащенко пішов в свою кімнату відпочинку, покурив, взяв резинову палку, яка стоїть на озброєнні міліції і почав бити мене по спині, потім кинув палку и почав правою рукою бити в нирку з боку і потім наніс удар в щелепу від чого вискочила пломба з зубу. Від Пащенка В.М. прозвучала фраза, буде що доповісти Попкову. З чого я зробив висновок, що все це робиться з відома першого заступника міністра МВС України Попокова і злякався ще більше, адже зрозумів, що захисту вже знайти ніде.
    Працівник СБУ та заступник начальника УМВС Дубенко спостерігали за моїм побиттям та цинічно посміхалися. У зв’язку з тим, що працівник УСБУ в Кіровоградській області працює на державу і також повинен боротися з корупцією в органах влади та її силових структурах, вважаю що він повинен дати свідчення по даній справі, інакше це буде розцінюватися як його змова з оборотнями в міліцейських погонах і переваження корпоративних інтересів служби над інтересами держави.
    Після побиття ПащенкоВ.М. почав задавати питання щодо викритого працівниками ГУБОЗу підпільного цеху, чи знаю я хто такий Романенко, що я знаю про діяльність цього цеху та хто дав інформацію на ГУБОЗ. Я відповів, що нічого по даному питанню не знаю.  Мене також запитали, а чи знаю я Дубенка, я відповів, що ні, потім добавив, що впізнав, на що в Дубенка проявилася агресія і він почав допитувати мене де я його фотографував.
    Знов почались залякування у вигляді погроз життю та здоров’ю.
    Також мене повезли на адресу мого покійного батька м. Кіровоград, проспект Правди 8, к.3, кв.60. Біля 01-00 процесія в складі заступника начальника УБОЗ Колесника С.М., начальників відділів УБОЗ Кременного В.Л. та Скляревського О.В., начальника НДЕКЦ Скринніка В.А., експерта по інформаційним технологіям (прізвища не знаю) почала обшук, найбільш активним був Колесник С.П., який заглядав в кожну шафу, в диван, перевертав речі, пронишпорив на кухні та в туалеті. В мене склалося враження, що він намагається підкинути заборонені законом предмети.
    Порившись в речах біля пів години, вся процесія поїхала на квартиру моєї рідної тітки на адресу: м.Кіровоград, вул. Леніна, буд. 53/39, кв. 42. Тітка є вдовою, інвалідом Великої Вітчизняної війни першої групи і знаходиться на моєму утриманні, крім мене в неї немає нікого. Без милиць пересуватися не може взагалі. Прибувши на квартиру Колесник С.П. також почав перевертати речі, заглядати в кожний ящик лоджії, бачок унітазу, кухню, ванну, туалет. На питання тітки а що ви шукаєте, відповів запчастину до комп’ютера. Потім почав цікавитись в тітки, чи є в мене якийсь інструмент. Знов в мене склалося враження, що  намагається і в цій квартирі підкинути заборонені законом предмети. Пробувши біля 20 хвилин в квартирі Колесник С.П. забрав системний блок  комп’ютера що належить тітці та віддав його начальнику НДЕКЦ на дослідження.
    Під час обшуків поняті не запрошувалися, будь які документи про їх вчинення а також про вилучення комп’ютерного системного блоку не складалися, прокуратура відповідно не увідомлялася.
    На мої повідомлення Колеснику С.П., що буду звертатися до прокуратури почув у відповідь, що йди, тобі буде хуже, адже все рівно в прокуратурі все порішаємо.
    На даний час після полуторамісячного терміну комп’ютер знаходиться в НДЕКЦ, а виносний жорсткий диск в РСЧ УМВС в області.
    Після побиття я звернувся за медичною допомогою до поліклініки УМВС, де мені поставили діагноз забій тканин живота, а в мдико-реабілітаційному центрі встановили, що розійшлося пупове кільце і прийдеться робити операцію.
    По фактах незаконних обшуків я та моя тітка написали заяви про злочин до прокуратури Кіровоградської області які продублювали на генеральну прокуратуру. 05.05.20011 та 15.05.2011 заяви з генпрокуратури надійшли в область, але до теперішнього часу без моєї активної ініціативи, ні я ні моя тітка до прокуратури не запрошувалися. В мене склалося враження, що таки працівники прокуратури Кіровоградської області знайшли консенсус з керівництвом УБОЗ УМВС.
    04.07.2011О. Г. Муха

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

122 ответа

  1. Обычному человеку

    Кого будет Муха обсерать? Видели статью про то как Януковича младшего кодировали — Мухина работа (статью лабал Муха:))

  2. Прошло 100 дней сняли Пащенка, полет нормальный, прошло 150 дней, сняли Дубенко и Паниотова, полет нормальный,пройдет еще 50 дней и снимут Колесника. Все…
    Гейм овер!!!

  3. Прошло 100 дней сняли Пащенка, полет нормальный, прошло 150 дней, сняли Дубенко и Паниотова, полет нормальный,пройдет еще 50 дней и снимут Колесника. Все…
    Гейм овер!!!

  4. Покамест всех основных игроков с поля удалили, остался самый интересный игрок -Колесник С.П. Всех наколол, непосредственно избивал, непосредственно обыскивал, пережил всех предыдущих руководителей. Если он все это замутил с целью стать начальником УБОПа — голова, молодец. Тогда не в потерпевшем дело а в оставшемся. Может он и есть “серый кардинал”? Который дергал за ниточки Пащенка, Дубенка, и Панотова? Они думали, что трахают они, а на самом деле оттрахал их Колесник С.П.
    МОЛОДЕЦ, продумал, подбил на подвиги бестолковых товарищей-руководителей, все сам исполнил и расчистил себе путь. С таким подходом он еще станет зам. начальника УМВД по опер. работе.
    А все удаленные с поля, в том числе и автор обьяснения, будут теперь заниматься семьями, родными. Вряд ли они пойдут работать, поскольку все удаленные с поля, могут только руководить, разводить, умняки пихать и сваливать свои неудачи на других. Еще наступит время, когда с каждого будет спрошено.

  5. Покамест всех основных игроков с поля удалили, остался самый интересный игрок -Колесник С.П. Всех наколол, непосредственно избивал, непосредственно обыскивал, пережил всех предыдущих руководителей. Если он все это замутил с целью стать начальником УБОПа — голова, молодец. Тогда не в потерпевшем дело а в оставшемся. Может он и есть “серый кардинал”? Который дергал за ниточки Пащенка, Дубенка, и Панотова? Они думали, что трахают они, а на самом деле оттрахал их Колесник С.П.
    МОЛОДЕЦ, продумал, подбил на подвиги бестолковых товарищей-руководителей, все сам исполнил и расчистил себе путь. С таким подходом он еще станет зам. начальника УМВД по опер. работе.
    А все удаленные с поля, в том числе и автор обьяснения, будут теперь заниматься семьями, родными. Вряд ли они пойдут работать, поскольку все удаленные с поля, могут только руководить, разводить, умняки пихать и сваливать свои неудачи на других. Еще наступит время, когда с каждого будет спрошено.

  6. Прошел ровно год с момента всех происшедших событий.
    Где Пащенко В.М.? Висит между пенсией и работой. Ни на какую должность не назначили, просился в МВД на должность, послали на хрен, и идти ему на пенсю с должности участкового на сумму 3 000 грн.
    Дубенко А.И. подтянут в Крым в качестве денежного мешка пенсионером Попковым для дальнейшего доения.
    Где паниотов И.Л.? Позорится в Компанеевском райотделе, слететь с первого зама начальника УМВД на должность маленького райотдела, стыдоба.
    Где Колесник С.П. Изгнан с позором из УБОПа в розыск на должность, с которой идут только на пенсию.
    Бывшие “Божки” оказались в глубоком… провале. И вряд ли их звезда уже когда-либо взойдет. А на гражданке их ждут, всех.

  7. Для МіКоли! А дивиться внутрішня безпека тільки щоб якогось даішника обдерти і все,там кажуть шеф у них приіхав просто супер,жодного дня опером не працював та й привіз з собою таких же фахівців екстракласа як сам,короче не варто уваги взагалі

  8. Начальнику УМВС України в Кіровоградській області Пожидаєву К.М.

    Скажіть будь-ласка, яка судьба колишнього керівництва УМВС України в Кіровоградській області: — начальника УМВС України в Кіровоградській області генерала міліції Пащенка В.М., — заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області майора міліції Добенко О.І. В засобах масової інформації писали, що Пащенко В.М. буде куратором УМВС України в Кіровоградській області, але як він може бути куратором регіону від МВС, коли він до сьогоднішнього дня не призначений ні на яку посаду, ні з підвищенням, ні з пониженням. Якщо він зараз, тобто вже майже 5 місяців у резерві, то він повинен отримувати невеличку заробітну платню, оклад + звання. І кожен місяць він відповідно губить в пенсії, адже йому вже прийдеться звільнятися на пенсію згідно нового законодавства. І пенсія в нього повинна бути не більше зазначеної новим законодавством – біля 7841 грн. (не більше 8000 грн.). Віктор Михайлович всім пенсіонерам та ветеранам ОВС розказує, що він ще повернеться в систему, на керівну посаду, навіть на свою колишню, і почне всім нам допомагати у вирішенні наших питань, особливо пенсійного характеру. Він навіть вже склав нову «штатку» і запропоновує моїм товаришам обійняти в майбутньому високі керівні посади в області, на що я особисто дивлюся скептично. «Подождите еще немножко, вот, вот, скоро в министерстве поміняються люди, скоро придет новая команда, и все вернется на прежние места. Все, всем помогу, кому восстановиться, кому звание, пенсия…». Так Костянтине Миколайовичу, кому вірити, Віктору Михайловичу, який начебто в засідці партизанській вичікує момент, щоб пустити потяг регіональний під укіс, і таки дійсно будуть зміни і він знову прийде до влади. Чи все ж таки ми йдемо по новому демократичному шляху. І я, і мої товариші пенсіонери, ветерани Кіровоградської міліції, ще з часів СРСР постійно підтримували зв’язки з керівництвом УМВС, тому цікаво знати, чи може нам щось, крім дружби, запропонувати Пащенко В.М. , чи все ж таки оновлення і ротація керівного складу це більш менш на тривалий час. Біля Віктора Михайловича як начеб то біля керівника «Могучої кучки» гуртуються всі керівники, яких Ви вже звільнили за прорахунки в роботі, за дисципліну, вирішення питань, хабарі та п’янки, і всі вони вже в новій «штатці». А де подівся керівник Дубенко О.І. ? З його економічним потенціалом, заводами, фабриками, можливо було побудувати нову будівлю для УМВС без збитку для себе, але ж ні, вкрав рівно на будівлю. З відомих причин персоналізація авторів не можлива, тому доручіть будь ласка комусь з підлеглих дати відповідь у коментарях. Щоб розвіяти всі міфи. Ми Вас тоді ще більше за поважаємо. З повагою, пенсіонери, ветерани ОВС.

  9. Начальнику УМВС України в Кіровоградській області Пожидаєву К.М.

    Скажіть будь-ласка, яка судьба колишнього керівництва УМВС України в Кіровоградській області: — начальника УМВС України в Кіровоградській області генерала міліції Пащенка В.М., — заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області майора міліції Добенко О.І. В засобах масової інформації писали, що Пащенко В.М. буде куратором УМВС України в Кіровоградській області, але як він може бути куратором регіону від МВС, коли він до сьогоднішнього дня не призначений ні на яку посаду, ні з підвищенням, ні з пониженням. Якщо він зараз, тобто вже майже 5 місяців у резерві, то він повинен отримувати невеличку заробітну платню, оклад + звання. І кожен місяць він відповідно губить в пенсії, адже йому вже прийдеться звільнятися на пенсію згідно нового законодавства. І пенсія в нього повинна бути не більше зазначеної новим законодавством – біля 7841 грн. (не більше 8000 грн.). Віктор Михайлович всім пенсіонерам та ветеранам ОВС розказує, що він ще повернеться в систему, на керівну посаду, навіть на свою колишню, і почне всім нам допомагати у вирішенні наших питань, особливо пенсійного характеру. Він навіть вже склав нову «штатку» і запропоновує моїм товаришам обійняти в майбутньому високі керівні посади в області, на що я особисто дивлюся скептично. «Подождите еще немножко, вот, вот, скоро в министерстве поміняються люди, скоро придет новая команда, и все вернется на прежние места. Все, всем помогу, кому восстановиться, кому звание, пенсия…». Так Костянтине Миколайовичу, кому вірити, Віктору Михайловичу, який начебто в засідці партизанській вичікує момент, щоб пустити потяг регіональний під укіс, і таки дійсно будуть зміни і він знову прийде до влади. Чи все ж таки ми йдемо по новому демократичному шляху. І я, і мої товариші пенсіонери, ветерани Кіровоградської міліції, ще з часів СРСР постійно підтримували зв’язки з керівництвом УМВС, тому цікаво знати, чи може нам щось, крім дружби, запропонувати Пащенко В.М. , чи все ж таки оновлення і ротація керівного складу це більш менш на тривалий час. Біля Віктора Михайловича як начеб то біля керівника «Могучої кучки» гуртуються всі керівники, яких Ви вже звільнили за прорахунки в роботі, за дисципліну, вирішення питань, хабарі та п’янки, і всі вони вже в новій «штатці». А де подівся керівник Дубенко О.І. ? З його економічним потенціалом, заводами, фабриками, можливо було побудувати нову будівлю для УМВС без збитку для себе, але ж ні, вкрав рівно на будівлю. З відомих причин персоналізація авторів не можлива, тому доручіть будь ласка комусь з підлеглих дати відповідь у коментарях. Щоб розвіяти всі міфи. Ми Вас тоді ще більше за поважаємо. З повагою, пенсіонери, ветерани ОВС.

  10. НАЧАЛЬНИК ВДЗР УМВС УКРАЇНИ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЛАПА В.С. ВЧИНИВ П’ЯНИЙ ДЕБОШ В РЕСТОРАНІ, ПІД ЧАС СВТКУВАННЯ ДНЯ МІЛІЦІЇ. ЧИ ЗАЛИШАТЬ ЙОГО В ОРГАНАХ?

    Наказ МВС від 26.03.2010 № 90 «Про стан дисципліни і законності в діяльності ОВС та заходів щодо його поліпшення», чітко обумовлює відповідальність безпосередніх керівників за факти вчинення їхніми підлеглими злочинів, корупційних дій, незаконного застосування табельної вогнепальної зброї або його втрати, дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками. «У відношенні винних працівників вирішувати питання про звільнення з ОВС, їхніх безпосередніх керівників — з посад, а до їх прямих начальників застосовувати найсуворіші заходи дисциплінарного впливу», — йдеться у ньому. Тому головними сьогодні повинні стати профілактичні заходи зміцнення дисципліни. Упереджувати і не допускати порушення дисципліни та законності особовим складом — ось пріоритетний напрямок всієї роботи з персоналом керівників усіх рівнів. Безумовно, це складне завдання, що вимагає значних організаційних, методичних, правових зусиль. Проте цей шлях набагато ефективніше, ніж проведення розгромних службових перевірок за фактами скоєних порушень і законності особовим складом і підготовка наказів про масове і суворе покарання посадових осіб. Не зважаючи на суворі вимоги зазначеного наказу окремі керівники Кіровоградської міліції його ігнорують. Прикладом ігнорування вимог зазначеного наказу є надзвичайна подія, що склалася під час святкування дня міліції в ресторані «Турист» міста Кіровограда. Управління кадрів УМВС України в Кіровоградській області вирішило не цуратися традицій і відсвяткувати річницю дня міліції в ресторані «Турист». Як правило до великих колективів управлінь приєднуються маленькі колективи менших відділів. Так відділ документального забезпечення та режиму УМВС України в Кіровоградській області приєднався до управління кадрів. Все було б добре, але що то за весілля без драки і що то за святкування дня міліції без п’яного дебошу. Начальник ВДЗР УМВС Лапа Василь Степанович, напився і почав висказувати свої думки всім навколо біля себе. Та коли вже хильнув забагато почав наводити Конституційний порядок в межах ресторану. А є у Василя Степановича така слабкість, в п’яному вигляді до жінок приставати. Ось він і почав приставати до жінок і наводити свої порядки одночасно. Як водиться в міліцейських колективах, на всіх міроприємствах є відповідальна особа від керівництва, токи оказався начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Шепелєв. Всі почали скаржитися йому на неподобства, що чинив Лапа В.С. Та й сам мабуть якусь чарочку зайву хильнув, бо діяв якось не керівник а хуліган, і почав діяти не по зрозумілому. Замість того, щоб визвати наряд патрульної служби, закувати Лапу В.С. в кайданки і відправити додому чи в «гаманець» у відділок міліції до ранку, так почав виясняти відносини на місці, І все закінчилося банальною бійкою як у вестерні на дикому заході. Наслідок: у Лапи вибитий зуб, у Шепелєва розрубана рука. Ось Вам і весь професіоналізм і вся міліцейська сутність. Випити – побитися. Тепер Ви розумієте, як що в міліції свої б’ють, то що вже казати за простих громадян. Так виженуть ЛАПУ В.С. з міліції, чи буде він далі служити, це вже буде вирішувати начальник УМВС Пожидаєв К.В. Хоча навіщо йому така ганьба за підлеглих. А чи знає він за цю бійку? А чи доповів він в МВС України, як вимагає той же 90-1 наказ МВС України? Пройшов час, а заходи реагування відсутні. Все шито, крито. П’яничкам, дебоширам Лапам, не місце в органах внутрішніх справ. Та й незграбним керівникам теж !!!

  11. НАЧАЛЬНИК ВДЗР УМВС УКРАЇНИ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЛАПА В.С. ВЧИНИВ П’ЯНИЙ ДЕБОШ В РЕСТОРАНІ, ПІД ЧАС СВТКУВАННЯ ДНЯ МІЛІЦІЇ. ЧИ ЗАЛИШАТЬ ЙОГО В ОРГАНАХ?

    Наказ МВС від 26.03.2010 № 90 «Про стан дисципліни і законності в діяльності ОВС та заходів щодо його поліпшення», чітко обумовлює відповідальність безпосередніх керівників за факти вчинення їхніми підлеглими злочинів, корупційних дій, незаконного застосування табельної вогнепальної зброї або його втрати, дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками. «У відношенні винних працівників вирішувати питання про звільнення з ОВС, їхніх безпосередніх керівників — з посад, а до їх прямих начальників застосовувати найсуворіші заходи дисциплінарного впливу», — йдеться у ньому. Тому головними сьогодні повинні стати профілактичні заходи зміцнення дисципліни. Упереджувати і не допускати порушення дисципліни та законності особовим складом — ось пріоритетний напрямок всієї роботи з персоналом керівників усіх рівнів. Безумовно, це складне завдання, що вимагає значних організаційних, методичних, правових зусиль. Проте цей шлях набагато ефективніше, ніж проведення розгромних службових перевірок за фактами скоєних порушень і законності особовим складом і підготовка наказів про масове і суворе покарання посадових осіб. Не зважаючи на суворі вимоги зазначеного наказу окремі керівники Кіровоградської міліції його ігнорують. Прикладом ігнорування вимог зазначеного наказу є надзвичайна подія, що склалася під час святкування дня міліції в ресторані «Турист» міста Кіровограда. Управління кадрів УМВС України в Кіровоградській області вирішило не цуратися традицій і відсвяткувати річницю дня міліції в ресторані «Турист». Як правило до великих колективів управлінь приєднуються маленькі колективи менших відділів. Так відділ документального забезпечення та режиму УМВС України в Кіровоградській області приєднався до управління кадрів. Все було б добре, але що то за весілля без драки і що то за святкування дня міліції без п’яного дебошу. Начальник ВДЗР УМВС Лапа Василь Степанович, напився і почав висказувати свої думки всім навколо біля себе. Та коли вже хильнув забагато почав наводити Конституційний порядок в межах ресторану. А є у Василя Степановича така слабкість, в п’яному вигляді до жінок приставати. Ось він і почав приставати до жінок і наводити свої порядки одночасно. Як водиться в міліцейських колективах, на всіх міроприємствах є відповідальна особа від керівництва, токи оказався начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Шепелєв. Всі почали скаржитися йому на неподобства, що чинив Лапа В.С. Та й сам мабуть якусь чарочку зайву хильнув, бо діяв якось не керівник а хуліган, і почав діяти не по зрозумілому. Замість того, щоб визвати наряд патрульної служби, закувати Лапу В.С. в кайданки і відправити додому чи в «гаманець» у відділок міліції до ранку, так почав виясняти відносини на місці, І все закінчилося банальною бійкою як у вестерні на дикому заході. Наслідок: у Лапи вибитий зуб, у Шепелєва розрубана рука. Ось Вам і весь професіоналізм і вся міліцейська сутність. Випити – побитися. Тепер Ви розумієте, як що в міліції свої б’ють, то що вже казати за простих громадян. Так виженуть ЛАПУ В.С. з міліції, чи буде він далі служити, це вже буде вирішувати начальник УМВС Пожидаєв К.В. Хоча навіщо йому така ганьба за підлеглих. А чи знає він за цю бійку? А чи доповів він в МВС України, як вимагає той же 90-1 наказ МВС України? Пройшов час, а заходи реагування відсутні. Все шито, крито. П’яничкам, дебоширам Лапам, не місце в органах внутрішніх справ. Та й незграбним керівникам теж !!!

  12. СКЕЛЕТИ ТІНЬОВОГО МИНУЛОГО, ЩО СХОВАНІ В ШАФІ НАЧАЛЬНИКА КОМПАНІЄВСЬКОГО РВ УМВС УКРАЇНИ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПАНІОТОВА І.Л.

    У кожної людини є свої секрети, але все тайне, колись становиться явним. Перший скелет зберігає тайну про те, як Паніотова І.Л. було ганебно витурено з органів внутрішніх справ, другий мовчить про те, як Паніотова І.Л. ледь не позбавили волі за причетність вчинення злочинів, третій знає як Паніотов І.Л. вів війну з губернатором Кіровоградської області. Але все по порядку. Перший скелет. У січні 2003 року в м. Світловодськ (Кіровоградська область) при невстановлених обставинах зникли дві неповнолітні дівчинки.

    Для їх пошуку були задіяні працівники МНС, міліції, офіцери і солдати однієї з військових частин, всього понад двісті осіб. Пошуки не припинялися а ні на хвилину, під обстеження підпадав кожен квадратний метр району пошуку, з канав викачувалась вода, були оглянуті всі каналізаційні люки, горища та підвали. Відпрацьовувалися різноманітні версії, в т.ч. що дівчаток викрали та вивезли за межі міста. І лише 22 листопада до чергової частини Світловодської міліції поступив дзвінок невідомого, який сповістив про страшну знахідку – поліетиленовий мішок з останками тіл зниклих. З цього моменту все розслідування почалося з нуля, на місці події почали працювати прокуратура і міліція Кіровоградської області, одразу ж прибули представники Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ України. В терміновому порядку створювалися слідчо-оперативні групи, завданням яких було термінове відпрацювання версій та осіб. Складалися оперативні плани відпрацювання міста Світловодськ, згідно яких територію було розбито на райони, квадрати, вулиці та сектори. Згідно планів кожному працівнику міліції ставились конкретні об’єкти відпрацювання. На розкриття цього злочину був задіяний і Паніотов І.Л., якому також була доручена ділянка для відпрацювання. Всі працівники міліції сумлінно ставилися до виконання своїх службових обов’язків, а Ігор Леонідович не дуже. Результатом нехлюйського виконання своїх професійних завдань, за які Паніотов І.Л. отримував від держави заробітну плату, стало те, що довірена йому ділянка території не відпрацьовувалася взагалі. Як вияснилося значно пізніше, коли злочин через значний термін було розкрито, злочинець знав, що його шукають і вже чекав на затримання, думав що ось – ось вже за ним прийдуть. Але за ним ніхто не йшов і злочинець продовжував жити спокійним життям. Працівники міліції знов і знов наполегливо відпрацьовували територію та осіб і все ж таки розкрили цей тяжкий злочин. Виявилося що злочинець спокійнісінько жив в одному з домів, який повинен був бути відпрацьованим. Працівник МВС України ретельно вивчив оперативні плани і завдання на відпрацювання вулиць і будинків та встановив, що цей будинок був закріплений за Паніотовим І.Л. Міністерський працівник зробив зауваження Паніотову І.Л. щодо недбалого ставлення до відпрацювання, на що Паніотов І.Л. створив конфлікт, облаяв колегу з міністерства, про що той подав рапорт своєму керівництву. В наслідок чого Паніотова І.Л. було звільнено з органів внутрішніх справ.

  13. СКЕЛЕТИ ТІНЬОВОГО МИНУЛОГО, ЩО СХОВАНІ В ШАФІ НАЧАЛЬНИКА КОМПАНІЄВСЬКОГО РВ УМВС УКРАЇНИ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПАНІОТОВА І.Л.

    У кожної людини є свої секрети, але все тайне, колись становиться явним. Перший скелет зберігає тайну про те, як Паніотова І.Л. було ганебно витурено з органів внутрішніх справ, другий мовчить про те, як Паніотова І.Л. ледь не позбавили волі за причетність вчинення злочинів, третій знає як Паніотов І.Л. вів війну з губернатором Кіровоградської області. Але все по порядку. Перший скелет. У січні 2003 року в м. Світловодськ (Кіровоградська область) при невстановлених обставинах зникли дві неповнолітні дівчинки.

    Для їх пошуку були задіяні працівники МНС, міліції, офіцери і солдати однієї з військових частин, всього понад двісті осіб. Пошуки не припинялися а ні на хвилину, під обстеження підпадав кожен квадратний метр району пошуку, з канав викачувалась вода, були оглянуті всі каналізаційні люки, горища та підвали. Відпрацьовувалися різноманітні версії, в т.ч. що дівчаток викрали та вивезли за межі міста. І лише 22 листопада до чергової частини Світловодської міліції поступив дзвінок невідомого, який сповістив про страшну знахідку – поліетиленовий мішок з останками тіл зниклих. З цього моменту все розслідування почалося з нуля, на місці події почали працювати прокуратура і міліція Кіровоградської області, одразу ж прибули представники Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ України. В терміновому порядку створювалися слідчо-оперативні групи, завданням яких було термінове відпрацювання версій та осіб. Складалися оперативні плани відпрацювання міста Світловодськ, згідно яких територію було розбито на райони, квадрати, вулиці та сектори. Згідно планів кожному працівнику міліції ставились конкретні об’єкти відпрацювання. На розкриття цього злочину був задіяний і Паніотов І.Л., якому також була доручена ділянка для відпрацювання. Всі працівники міліції сумлінно ставилися до виконання своїх службових обов’язків, а Ігор Леонідович не дуже. Результатом нехлюйського виконання своїх професійних завдань, за які Паніотов І.Л. отримував від держави заробітну плату, стало те, що довірена йому ділянка території не відпрацьовувалася взагалі. Як вияснилося значно пізніше, коли злочин через значний термін було розкрито, злочинець знав, що його шукають і вже чекав на затримання, думав що ось – ось вже за ним прийдуть. Але за ним ніхто не йшов і злочинець продовжував жити спокійним життям. Працівники міліції знов і знов наполегливо відпрацьовували територію та осіб і все ж таки розкрили цей тяжкий злочин. Виявилося що злочинець спокійнісінько жив в одному з домів, який повинен був бути відпрацьованим. Працівник МВС України ретельно вивчив оперативні плани і завдання на відпрацювання вулиць і будинків та встановив, що цей будинок був закріплений за Паніотовим І.Л. Міністерський працівник зробив зауваження Паніотову І.Л. щодо недбалого ставлення до відпрацювання, на що Паніотов І.Л. створив конфлікт, облаяв колегу з міністерства, про що той подав рапорт своєму керівництву. В наслідок чого Паніотова І.Л. було звільнено з органів внутрішніх справ.

  14. ОСТАННІЙ ХІТ КІРОВОГРАДСЬКОГО УБОЗу

    Хлопці з Кіровоградського УБОЗу знову встигли відзначитися ганебними діями. Ці події стали останнім хітом 2011 року всіх негативних подій всієї Кіровоградської міліції, і хіт цей знову ж таки був під час святкування професійного свята. А події розгорталися так, спочатку довго в підрозділі визначалися хто ж з ким буде святкувати, тобто випивати. Який відділ з яким відділом будуть разом, адже кількість відділів достатньо велика, і керівництво намагалося врахувати думку кожного з колективів.

    Все ж таки колективи «бандитського», «міжнародного» та «кадрів», відкололися від онсновного колективу і вирішили святкувати окремо, для чого був обраний шикарний ресторан «Торнадо», до речі власником є громадянин Шмідт, славно звісний бізнесмен, який постійно знаходився під наглядом УБОЗу. Спочатку все йшло відносно спокійно, хлопці тостували, бажали один одному кар’єри, зірок на погонах, тощо. А коли вже хлопці дуже набралися, тут все і почалося. До ресторану під’їхав автомобіль з водієм і пасажиром, обидва чоловіки молодого віку. Приїхали вони абсолютно тверезі по якимось ділам. І тут почалася бійка з розподілом сил 8-10 п’яних убозівців на двох тверезих цивільних осіб. Для захисту від нападу, хлопці заховалися в автомобілі, але п’яні убозівці почали бити всім чим попало по лобовому та боковому склу, розбили їх, витягли заховавшихся з автомобіля та почали безбожно лупцювати руками та ногами. Збили хлопців з ніг і почали гамселити знов. Поки частина убозівців била лежачих на землі хлопців, інша заскакували на капот автомобіля і плигаючи намагалися зробити з автомобіля бляшанку. Наступного ранку і потерпілі и винуватці урочистості зустрілися біля чергової частини міськрайвідділку до речі в тій же будівлі знаходиться і Кіровський ВМ. Двоє з синцями, та запливши ми очами, тріснутими ребрами та закритими черепно-мозговими травмами, а 8-10 чоловік (робітників УБОЗу) разом з керівниками тупцювалися біля стіни ховаючи очі до підлоги. Тут була ціла театралізована подія, керівники намагалися найти з потерпілими контакт, щоб вони не подавали заяви про нанесення їм працівниками міліції тілесних ушкоджень. Потерпілі спочатку не погоджувалися і поглядали друг на друга заплившими від побоїв очами. А керівники готові були навіть навколішки стати, аби не давати ділу офіційну ходу. Звісно, що керівництво спасало шкіри не підлеглих а свої особисті. Це ж яка ганьба, замість того, щоб захищати громадян, з податків яких йде міліціонерам заробітна платня, навпаки потурати їхні права та нещадно фізично знущатися! В хід були пущені посередники — заступник начальника Управління — начальник кримінальної міліції УМВС України в Кіровоградській області Мігалатюк Віктор Васильович, який дав команду підлеглим з карного розшуку, що обслуговують дану територію допомогти колегам по роботі, винним в побитті осіб та розтрощенні їхнього автомобіля. Чому саме цей посередник? Тому що всі міліціонери –« пустуни», «забіяки», що трощили автомобіль і нещадно били молодих хлопців є підлеглими заступника начальника УБОЗ УМВС підполковника міліції Колесника С.П. А Колесник С.П. є близьким товаришем Мігалатюка В.В – заступника начальника УМВС в області. Ось Вам і приказка «Рука руку миє». В підсумку після тривалих переговорів та із застосуванням грошей, інцидент було начебто вичерпано. Хлопці пішли, але головні білі не припинилися, і потрібна суттєва допомога медичних фахівців, адже один з потерпілих вже виходить на інвалідність. А все це стало наслідком того, що на даний час в Кіровоградському спецпідрозділі БОЗ призначено нове керівництво (начальник Уаправління Арабей Д.В.) , до речі знову ж з Донецького регіону, і замість того, щоб здійснити належну ротацію керівного складу та позбавитись корупційного баласту в особах колишніх керівників, того ж самого Колесника С.П., воно не вжило заходів до відповідної заміни. І ось результат. Навряд чи, працівники, що били потерпілих ногами, зробили б це при новому керівникові, а оскільки є панібратство зі старим, то ось і наслідки. При ситуації що склалася, Арабей Д.В. повинен захищати свого підлеглого Колесника С.П., іначе звільнять його самого, а Колесник С.П. повинен захищати своїх підлеглих , бо їх посадять в тюрму, а його виженуть з органів внутрішніх справ. Тут вступає в дію механізм кругової поруки. А де ж роль інспекції по особовому складу и служби внутрішньої безпеки. В цих службах є такі зубри, що могли б «пустунів і забіяк» приперти доказами, і керівника Колесника С.П. прибрати з посади, подалі від донецького керівника, щоб кіровоградські міліціонери – злочинці йому імідж не псували. Невже Ви всі «Донецькі» керівники в купі не можете позбавитися одного Кіровоградського убозівця – корупціонера? Маючи таку владу, та такі потужні повноваження, підтримку майже самого Президента, не впоратися з одною раковою пухлиною. Якщо це так, то нам сподіватися на справедливість і порядок немає чого. Чому ракова пухлина, тому що випадки такі непоодинокі. Літо 2011 року, до УБОЗу під’їхала машина іномарка , теж з двома молодими чоловіками, в наслідок, водія так закатували в приміщенні УБОЗу (начальником управління на той час був Паніотов І.Л.) що потерпілому викликали карету швидкої допомоги (зафіксовано на станції швидкої допомоги). Потерпілий вийшов з УБОЗу напівголий і весь в крові. Кров так заляпала туалет, що працівникам УБОЗу прийшлось самостійно, а не за допомогою прибиральниць прибирати кров. Також небажано було, щоб сторонні бачили наслідки катувань. І головне те, що кров в туалеті прибирав саме син Сергія Павловича Колесника, який на той час в порушення всіх вимог і наказів МВС працював в безпосередньому підпорядкуванні татуся. Наступного дня всі працівники цього відділу біли зібрання о 08-00 годин на роботі для улагодження питання. Теж улагодили. Але ж не просто так на керівні посади Кіровоградської міліції призначені особи з Донецького регіону, вони повинні втіляти політику Президента в життя, а що виходить, потурають «розбишакам», «пустунам» «забіякам» у погонах, яких не вичистили одразу при призначенні. Ну що ж отримавши негативний результат, потрібно його виправляти, а як, в даному випадку тільки показовим звільнення всієї групи катів. Сторона потерпілих.

  15. ЧОРНІ РІЄЛТОРИ З КІРОВОГРАДСЬКОГО УБОЗУ
    10 грудня 2012 року о 00-10 годин, до МНС надійшло повідомлення про те, що за адресою: м. Кіровоград, вул. Академіка Корольова, буд. 32, кв. 24 палають вхідні двері квартири.

    Ранком до чергової частини Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області прийшли працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю в Кіровоградські області УМВС в області і намагалися встановити хто телефонував до чергової частини відділку міліції. Не отримавши ніякої інформації від чергових, вони звернулися до особового складу підрозділу, який зібрався на оперативну нараду, де пояснили, що квартира, в якій підпалили двері, належить дуже поважній особі, заступнику начальника УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області підполковнику міліції Колеснику С.П., і розкрити цей злочин, є великою честю для працівників Кіровського ВМ. Це вказує з одного боку на те, що працівники УБОЗУ, які повинні розкривати тяжкі резонансні злочини, мають такі низькі оперативні позиції, що не в змозі розкрити злочин проти майна свого шефа, а з іншого боку виникає питання чому підпалили саме цю квартиру, що належить Колеснику С.П., а не іншу?

    Сергій Павлович Колесник, на сьогоднішній день одна з самих багатших людей в області, є власником декількох домів, десятка квартир та сімох ресторанів першої категорії. Полюбляє дуже дорогі коштовні речі, починаючи з будинків, автомобілів, зброї і закінчуючи ручними годинниками, один з яких ви можете побачити на його лівій руці, ексклюзивний екземпляр вартість якого можливо знайти в каталогах лише найдорожчих фірмових магазинів Києва. Швидкості з якою Сергій Павлович заробив такі об’єми капіталу, міг би позаздрити навіть сам Карл Маркс, але великий класик «Капіталу» при створенні свого твору не робив точку опори на корупцію та посади можновладців.

    Штрихом до портрету особи може бути факт, коли тоді ще Сергій навчаючись в школі міліції отримав своє перше дисциплінарне стягнення, ініціатором якого став весь колектив курсу, на якому він навчався. Питання за що? За те що повертаючись у вечорі на курс, виникла сутичка з місцевими хуліганами, під час якої один з його товаришів – курсантів отримав ножове поранення. Замість того, щоб проявити товариську солідарність, Сергій ганебно втік. Так був отриманий перший запис про покарання в особовій справі теперішнього керівника. Тобто друзів немє, одні бізнес-партнери.

    Чи може міліцейський функціонер, заробити чесним шляхом нерухомості на суму, що складає заробітну платню десяти чесних міліціонерів за 200 років сумлінної служби в ОВС? І це можна визнати як «Феномен Колесника». Зрозуміло, що без допомоги нотаріуса в махінаціях з нерухомістю не обійтися, і тут на допомогу приходить приватний нотаріус Задніпряний Олег Анатолійович (м. Кіровоград, 25006, Кіровоград, вул. Гагаріна, 9, (052) 227-49-51) з яким працівники Кіровоградського УБОЗу працюють протягом останніх десяти років і за допомогою якого здійснюються чорні ріелторськи оборудки. Саме за допомогою цього нотаріуса була привласнена не одна квартира громадян міста Кіровограда.
    На території міста існує мережа ресторанів «Круг»: «Старий круг», «Новий круг», «Чорний круг», тощо. Спробуйте провести в них будь-яку фінансову перевірку, одразу з’являється «Палич» і все «решает».
    І це лише верхівка айсбергу.

    А які та чиї машини знаходяться біля його ресторанів? Так, і криміналітету і правоохоронців.
    Так хто ж таки підпалив квартиру «Палича»? Зрозуміло, що це не випадковий підпал, і вчинити його могла тільки особа, в якої головний чорний ріелтер «Палич», який незаконним чином відібрав не одну квартиру на свою користь в осіб які отримують покарання у вигляді позбавлення волі, забрав стільки, що обкраденій особі вже втрачати було нічого і вона вчинила протест «Геростарата», що постраждав від свавілля чорного ріелтора.
    Чорні ріелтери УБОЗУ діють протягом тривалого часу і застосовують у своїй незаконній діяльності катування, адже був такий бізнесмен Дубницький Олег Віталійович, колишній бізнесмен, якого було закатовано, в прямому смислі слова, в стінах Кіровоградського УБОЗУ. Тоді, вже заступник начальника УБОЗУ «Палич», особисто вибивав неправдиві показання та бив чоловіка кулаками по обличчю. Факт отримання чоловіком тілесних ушкоджень зафіксований медичним закладом.

    Про це свідчить в своїх скаргах жінка бізнесмена Дубницька О.В., яка викриває в них жорстку систему вижимання з місцевих бізнесменів поборів, в якій платять як постраждалі, за повернення майна, якого вони лишилися в наслідок дій шахраїв, так і самі шахраї, які попалися за незаконні дії. Схема безпрограшна.

    Через декілька днів, після повернення бізнесмена з чергового Колесниківського допиту, в ранці його тіло знайшли повішеним. Все списали на самогубство. Але не могла така сильна особистість, як Дубницький О.В. самостійно піти з життя.

    «Феномен Колесника» розповсюджується також і на чорну трансплантологію, це може підтвердити мешканець м. Кіровограда Сотніков С.О., якого за допомогою психічного та фізичного тисків понудили в якості боргу віддати один з життєво важливих органів – нирку. Для чого, його силоміць посадили в автомобіль та відвезли до міста Києва в приватний медичний заклад. Везли його особисто працівники Кіровоградського УБОЗУ, які до речі на теперішній час ще працюють, керував діями безпосередньо Колесник С. П.
    По прибуттю до медичного закладу, аналізи перед видаленням нирки в Сотнікова С.П. показали, що він переболів на вірусний гепатит, тому виступити в якості донора він не може. «Палич» дізнавшись про це, почав знущатися з нього та кричати, чому він заздалегідь не повідомив його про свою хворобу, бо вони зробили «холостий пробіг». Під час перебування в приватному мед закладі працівники УБОЗУ продемонстрували дуже тісні зв’язки з лікарями, що вказувало на налагоджену, постійно діючу систему поставка донорів для трансплантації.

    Особливою стрічкою йде причетність «Палича» та інших робітників Кіровоградського УБОЗУ з його підлеглих, до автомобільної мафії, адже в душі він вважає себе супергонщиком, тривалий час мешкав біля Завадівської гоночної траси і жага до швидкості та потужних двигунів в нього ще з малечку, по цій темі є багато прикладів.
    Так податковою міліцією було порушено декілька кримінальних справ пов’язаних з незаконним відшкодуванням ПДВ, по яких проходив громадянин Гнібіденко Олег Іванович, іншими правоохоронними органами також здійснювалися розслідування по фактах пов’язаних з комерційними аферами. Використовуючи неділові стосунки Колесник С.П. отримав від громадянина Гнібіденка О.І. зареєстрований на нього автомобіль «Тайота Лендкраузер» державний номер 00719К, який використовував на власний розсуд і отримав його в якості оплати за вирішення питання, щодо не притягнення Гнібіденка О.І. до кримінальної відповідальності за вчинені злочини. «Палич» відкрито роз’їжджав по місту на «Джипі», що належить особі, яка знаходиться під слідством правоохоронних органів.
    Треба звернути увагу на те, що Колесник С.П. в свій час організував злочинну групу, яка діє на протязі тривалого часу та спеціалізується на викраденнях і переобладнаннях престижних транспортних засобів іноземного виробництва. Вчинення злочинів поставлено на «конвеєр» і має таку злочинну схему, про яку знає весь кримінальний світ міста. Люба особа, яка хоче придбати по бросовій ціні «лівий» автомобіль знає, що є така собі приватна авто майстерня «Млібу», власником якої є громадянин Меланчук Ігор Вадимович, який організував на своїх площах підпільний цех по незаконному переобладнанню автомобілів та забезпеченню під них виготовлення фіктивних документів.

    Яскравим прикладом отримання хабарів за наркотики є випадок, що стався з зубним лікарем Кравченко Геннадієм Феліксовичем, який працює в м. Кіровограді. Коли він їхав на своєму автомобілі, його оточив підрозділ фізичного впливу «Сокіл», і як злочинця рецидивіста затримав з проведенням цілої тактичної операції. Десь під сидінням, в його автомобілі знайшли пакетик з якоюсь сумішшю. Після його утримували в СІЗО Олександрівського району і випустили лише тоді, коли вся родина скинулася і заплатила неймовірні гроші, віддала хабара в сумі 30000 доларів США.

    Декілька останніх років на території України почало процвітати рейдерство, силове захоплення підприємств, заводів, продукції, тощо. Так «Палич» і тут свого не упускає, поки губернатор Кіровоградської області бореться з рейдерами Новоукраїнського цукрового заводу, де основною захисною ударною силою повинен бути УБОЗ, «Палич» вже отримав за рейдерське захоплення цукру з заводу автомобіль «Мерседес Бенц – 550» державний номер ВА0036КМ, який оформлений на родичку члена ОЗГ «Рудеші» — Руденко Лідію Йосипівну, 1948 р.н.. Слід зазначити, що перед Колесником С.П., чорного «Джипа» за цукор Новоукраїнського заводу, раніше вже отримував попередній начальник УМВС України в Кіровоградській області Пащенко В.М., якого губернатор області вже усунув від кормушки. А як «Палич» насмілився поперед двох начальників управлінь проскочити, УМВС та УБОЗ, і не поставити їх до відома, остається загадкою. Незрозуміла картина, губернатор бореться з рейдерами, а УБОЗ в особі Колесника С.П. рейдерам допомагає.

    Також в діях нашого героя проглядається і політична складова, він постійно виконує замовлення тієї влади, яка керує в сьогоденні. При «помаранчевій» владі тиснув на «регіоналів», при «регіоналах» тисне «бютівців», чим не перевертень у погонах. Підтвердженням цього є «маскі-шоу» на вулиці Пашутіна, яким особисто керував Колесник С.П., та яке було достойне голлівудського блокбастера, коли нарядом ДАІ з евакуатором, бійцями спецпідрозділу «Сокіл» був заблокований автомобіль в якому знаходився депутат Кіровської райради, член депутатської комісії по питанням дотримання законності та правопорядку – Олександр Корнюша (представник «Регіоналів»). Він був звинувачений у адміністративному порушенні – «непокора працівникам міліції». На даний час, використовуючи момент, коли на керівних посадах представники з Донецька, намагається використати їхню політичну силу як «регіональну» ширму, для тиску на колишніх «бютівців».
    Полюбляє «Палич» і оковитої хильнути, тільки він по простих кафе не ходить, відвідує або свої, або більш крутіші розважальні установи. Якось зайшов він у «Джунглі», а там конкуруюча організація у вигляді представників СБУ. Дійсно, хто ж не знає «Палича», і щось в них не зрослося на ниві оперативних розробок, і налупцювали «Палича» так, як він лупцює своїх допитуваємих. Ховався потім декілька днів та намагався залякати працівників СБУ. А його підлеглі і представники бізнесу та криміналітету святкували поразку «Палича».
    Не зважаючи на те, що зараз все керівництво УМВС та УБОЗ є представниками Донецького регіону, і вони повинні стримувати в рамках законності своїх підлеглих, для «Палича» вони ніхто, адже його «кришує» сам ГУБОЗ МВС, і тому є підстава, адже він навчався разом з заступником начальника ГУБОЗ Сргієм Стрижаком, тому «Донецькі» для нього не перепона.
    Найближчим часом керівництво УБОЗ УМВС в Кіровоградській області піде в чергові планові відпустки, і головним Кіровоградськім УБОЗівцем на певний час стане чорний рієлетер «Палич» з його амбітними вимогами та непомірними апетитами.

  16. ТЕРМІНОВО !!! Міністру внутрішніх справ України Захарченко Віталію Юрійовичу.

    ПОВІДОМЛЕННЯ.

    11 січня поточного року, колишній начальник УМВС України в Кіровоградській області генерал майор Міліції Пащенко В.М., звільнений з посади за організацію тіньової війни з губернатором області, звернувся до заступника Міністра внутрішніх справ України — начальника апарату Дмитра Ворони, з проханням призначити його на посаду начальника УМВС України будь якої з областей держави. В результаті чого Пащенко В.М. по прибутті на Батьківщину почав організовувати збір готівкових коштів з бізнес – еліти, яка в минулому, вже надавала йому фінансову допомогу в отриманні зазначеної посади.
    Фінансовому випрошуванню з боку Пащенка В.М. піддавалися: родина Табалових, бізнес яких є провідним у Україні в сферах ринків зерна та борошномельної галузі; провідний бізнесмен в галузі будівництва та сільського господарства, кандидат економічних наук, заслужений робітник сільського господарства, депутат Кіровоградської обласної ради – Тарасов С.Д., в якого Пащенко В.М. тривалий час забезпечував безпеку бізнесу. Всі є представниками капіталу створеного шляхом кримінального перерозподілу. Спільнота регіону вважає, що торги відбулися, оскільки сума, яка запрошувалась, сягала колосальної кількості.

    Спільнота міста Кіровограда.

  17. ОГРОМНОЕ СПАСИБО !!! Работникам сайта “ОРД”, новому руководству УМВД в Кировоградской области, ГУБОП и лично Министру МВД Украины!
    Жители Кировограда благодарят Вас за чистку рядов Кировоградской милиции от оборотней в погонах, которых развел под своей крышей бывший начальник УМВД генерал-майор милиции Пащенко В.М. Благодаря Вам, конгломерат коррупционеров, пропитанный родством, кумовством, деньгами и чужой кровью уничтожен!!! Многие представители бизнеса радостно вздохнули от сброса милицейского ига. Не допустите его возрождения, не оставляйте в системе вурдалаков! Надеемся, что новые люди быстро наведут порядок в городе. Еще раз огромное спасибо! Жители Кировограда.

  18. 50% МЕНІ, 50% ВАМ – ГАСЛО НАЧАЛЬНИКА КОМПАНІЇВСЬКОГО РВ УМВС В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПАНІОТОВА І.Л. Нещодавно на посаду начальника Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Був призначений підполковник міліції Паніотов І.Л., колишній начальник УБОЗ УМВС в області, знятий раніше з посади за якісь інтриги в Управлінні та непорозуміння з керівництвом МВС України. Ігор Леонідович прийшов не на пусте місце, адже плацдарм йому вже створили колишні працівники УБОЗУ, яких також по негативних причинах було витурено з підрозділу та направлено на висілки до районної ланки. З одного боку начеб то все добре, посилення райвідділку досвідченими працівниками, які мають стаж та досвід в оперативній роботі, але разом з позитивом, вони принесли з собою і негативні моменти роботи. Прикладом негативу є те, що під час однієї з перших оперативних нарад, новопризначений начальник підрозділу Паніотов І.Л. під час промови повідомив, що ви тут працюєте на землі, заробляєте на ній, отримуєте з громадян гроші, і зробив гучну заяву у вигляді гасла «50 відсотків мені, 50 відсотків вам! Хто не буде виконувати, буде покараний!» Всі принишкли, адже опинилися поміж молотом і ковадлом, з одного боку керівництво, яке заявило, що потрібно нести гроші, з другого мешканці району та середній клас до яких потрібно йти або з принизливим проханням про гроші, або з силовим тиском для отримання хабара. З третього боку родина, адже вона є заручником ситуації, що склалася, не будеш нести гроші, виженуть, а роботи в районі немає. Головним також є те, що ставки ростуть непомірно, спочатку з боку Ігоря Леонідовича була недовіра, мовляв мало даєте, невже в районі немає з кого взяти грошей, ви або погано працюєте, або не віддаєте повністю частину заробленого — суто убозівський підхід. Він не розуміє, що район дотаційний, потребує постійної підтримки з боку області, і таких бізнесменів, в яких на шиї все населення смт та ближніх сіл, можливо перерахувати на пальцях. Діє також принцип несправедливості, місцевим працівникам міліції план по приносу грошей ставиться більший, ніж для колишніх працівників УБОЗу і піддають критиці значно менше, чим інших. Але він ставить задачу нам, і ми озираючись на закон та ВВБ змушені підставляти свої шиї і добувати гроші. Невже в Паніотова І.Л. такі непомірні запити? Він каже, що такі мізерні гроші йому навіть соромно давати начальнику УМВС Пожидаєву К.М. Так кому і для кого ми ризикуємо і збираємо гроші? Для Паніотова І.Л. чи Пожидаєва К.М.? 18 січня 2012 року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії Управління за участю голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, прокурора області та заступника начальника ГСУ МВС України Олега Татарова. Начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв розпочав засідання з озвучення кадрових змін, що відбулися у міськрайорганах внутрішніх справ регіону, потім розповів про результати проведення внутрішньообласного ранжування серед міськрайвідділів області, за підсумками якого кращими було визнано Ленінський відділ, Новоукраїнський та Вільшанський райвідділи міліції. Начальники цих міськрайорганів отримали подяки. А керівнику Компаніївського РВ УМВС в області, тобто Паніотову І.Л., Костянтин Пожидаєв вручив ключі від нового службового автомобіля. Тільки незрозуміло за що, за високі показники в роботі? Та звідки ж їм взятись, коли в районі все поставлено на комерційну основу, і там нічого не потрібно розкривати, не потрібно захищати нічиї права, адже за все заплачено. А як би ви знали, яким коштом були отримані ці ключі. Цей автомобіль придбаний не на базі матеріального забезпечення МВС України, а з інших джерел, і потрібно відділу внутрішньої безпеки ретельно розібратися, а звідки ж взялося джерело придбання, а ціна автомобіля відповідна, без завищень, тощо?! Кіровоградська облдержадміністрація вимагає активізації проведення профілактичної роботи у напрямку протидії «дитячої» та вуличної злочинності та звернає увагу на посилення взаємодії ОВС з представниками органів місцевої влади і самоврядування, але звідки взятись ефективній профілактиці та взаємодії з органами місцевої влади, коли Паніотова І.Л. ніколи немає на місці. Він увесь час знаходиться в місті Кіровограді та інколи навідується на робоче місце. За що йому платять заробітну платню? Коли він не виконує в повній мірі свої службові обов’язки, адже багато питань, які він повинен вирішувати безпосередньо як керівник підрозділу, своєчасно не вирішуються, а це в свою чергу впливає і на ефективність розкриття злочинів, і на боротьбі зі злочинністю, і на її ріст, і на оперативну обстановку в регіоні взагалі. А за кожним злочином стоять люди, наші земляки, рідні, друзі. А звідси і відношення людей до міліції та до влади взагалі. Чорний джип начальника райвідділку коштує як будівля всього райвіддлку в цілому, разом з комунальними послугами за рік роботи. Ганебно в тихому скромному районі роз’їжджати на такому автомобілі, коли навкруги бідні селяни ледь, ледь зводять кінці з кінцями, таким автомобілем можливо лише робити моральний тиск на місцевих фермерів на стадії підйому. Цей автомобіль постійно знаходиться під час робочого часу в місті Кіровограді в трьох основних місцях: біля його особистого дому, біля оселі матері, біля ресторану. Ніяк Ігор Леонідович не може знайти спільної мови з головою Компаніївської районної державної адміністрації Кіровоградської області, напередодні значних подій, які повинні відбутися в цьому році в державі, замість того, щоб якимсь чином підтримувати голову райдержадміністрації, Паніотов І.Л. від нього ховається, або навіть конфліктує з ним. Всі представницькі функції за Паніотова І.Л. виконують його заступники. Навіщо тоді такий керівник? Відділ працював без нього певний час, і нічого, так може давайте посаду начальника райвідділу скоротимо а його зарплату розділимо на діючих працівників, ефект покращання буде однозначним! Та й з місцевими партійними лідерами в Ігоря Леонідовича нелади, як каже заступник голови Компаніївська РДА, член Партії регіонів, що він навіть дороги не знає до місцевого осередку, і ні разу не відвідував офіс, а 2012 рік – рік виборів. На кого ж тоді розраховують губернатор та голова РДА? Хто буде вибори забезпечувати. Навіщо доручили таку серйозну ділянку роботи такій безвідповідальній особі?
    Колектив співробітників.

  19. ЯК ЩО КІРОВОГРАДСЬКИЙ ГЕНЕРАЛ НА КИЇВСЬКІЙ ПІДПОЛКОВНИЦЬКІЙ ПОСАДІ, ТО ВСЕ ДОЗВОЛЕНО? Міністру внутрішніх справ України Захарченку В. Нещодавно на посаду заступника начальника відділу департаменту по боротьбі з торгівлею людьми МВС України був призначений генерал-майор міліції Пащенко В.М., який раніше обіймав посаду начальника УМВС України в Кіровоградській області та був звільнений із займаної посади за збір та накопичування компрометуючих матеріалів на голову Кіровоградської облдержадміністрація Ларіна С.М. Протягом восьми місяців Пащенко В.М. знаходився за штатом і намагався всілякими шляхами вирішити питання щодо призначення його на будь-яку керівну посаду в любий з територіальних підрозділів органів внутрішніх справ, але постійно отримував відмову з пропозицією піти з міліції на пенсію. Помаранчева влада одного разу вже відкликала Пащенка В.М. з пенсії, не зважаючи на те, що генерал пішов зі служби, згідно з даними медичних документів, майже інвалідом, тому В.М. розуміє, третього шансу попасти в міліцію в нього вже не буде. Незрозумілим чином генерал-майор міліції Пащенко В.М. замість виходу на пенсію таки був призначений на посаду МВС з максимальним спеціальним званням підполковник, але в даний час свої функціональні обов’язки та посадові інструкції належним чином не виконує, адже взагалі відсутній на роботі та постійно знаходиться в місті Кіровограді, вирішує свої особисті питання, постійно зустрічається з бізнесменами та місцевим криміналітетом, які не мають аж ніякого відношення до торгівлі людьми і кіберзлочинності та активно збирає з них кошти для майбутньої посади. Тобто, як що Кіровоградський генерал на Київській підполковницькій посаді, то все дозволено? На службу можна не ходити, журнал щоденного планування не вести, на ранкових та вечірніх підсумкових нарадах підрозділу можна бути відсутнім, заняття по бойовій та службовій підготовці цинічно ігнорувати та відповідний зошит-конспект не вести? Як же так? Коли був начальником, вимагав все це з підлеглих, а став підлеглим, так став недоторканою персоною, на дії якої заплющують очі як безпосередні, так і вищестоящі начальники. Але ж держава витрачає кошти платників податків на утримування таких горе-генералів, і не малі кошти. Заробітна плата генерала МВС складає біля 10000 гривень, що дорівнює утриманню 10 пенсіонерів, п’яти дільничних міст Кіровограда, Вінниці, Тернополя, 8 різноробочих тощо. Невже такий цінний працівник? На даний час за штатом в МВС України знаходиться біля 350 полковників та генералів які знаходяться в підвісному стані та які є проблемою як самого міністерства, так і платників податків, які їх утримують. Генерал Пащенко В.М. без дозволу Київського керівництва не може самостійно покинути територію Київського гарнізону, тим паче під час посиленого варіанту несення служби, але всі свята він пробув біля родини вдома. Хто дає дозволи генералу Пащенку В.М. на постійні відрядження додому? Які оперативні завдання йому ставляться по розкриттю злочинів пов’язаних з торгівлею людьми? Яки довідки здаються ним про виконану оперативну роботу? Хто контролює якість та повноту виконаних ним оперативних завдань в Кіровограді? Відповідь одна — ніхто! Адже так вільготно вести себе в місті Кіровограді та вимагати гроші для отримання перспективної керівної посади використовуючи «дах» МВС, може тільки самовпевнена безконтрольна пихата особа. Постійно роз’їжджає на джипі чорного кольору (ленд крузер), який отримав від злочинного авторитету на прізвисько «Рудеша» за рейдерське захоплення цукру з Новоукраїнського цукрового заводу, яке розробляв в своєму службовому кабінеті разом з представниками криміналітету громадянами Корбаном та Брагінським, якого в подальшому було вбито в 2010 році в місті Дніпропетровську за допомогою вибуху вибухового пристрою (на даний час злочин не розкрито). Під час керування генералом Пащенком В.М. Кіровоградською міліцією в ніч, перед приїздом Президента України Януковича В.Ф. до міста Кіровограда, було вчинено три кримінальних вибухи з мінімальним інтервалом між ними, під адмінбудівлями правозахисних органів та органів державного управління, які до теперішнього часу також нерозкриті. Для Служби безпеки України є інформація для роздумів та відпрацювання версій. Водяться за Віктором Михайловичем і гріхи минулих років, адже він тривалий час працював на залізниці, трохи підчищаючи валізи та кишені пасажирів до моменту, поки не відлупцювали всією черговою частиною громадянина до смерті. Після даного ганебного факту працівників міліції — злочинців з залізничної станції Кіровоград розігнали і В.М. потрапив до територіального підрозділу. Звичка бити та калічити ні в чому не винних людей в нього осталася і зараз. З політичного боку у В.М. також не все гаразд, оскільки перебуваючи на посаді першого заступника начальника УМВС в Кіровоградській області, намагався йди кандидатом у депутати від блоку імені Вірки Сердючки, навіть приймав участь у з’їзді блоку. Просимо по даних фактах провести службові перевірки та зобов’язати Пащенка В.М. повернути гроші платників податків державі, самого порушника дисципліни притягнути до кримінальної (за розкрадання державних коштів) та суворої дисциплінарної відповідальності, його безпосередніх керівників за відсутність контролю за підлеглими, некерованість особового складу та потурання порушенню дисципліни, покарати згідно норм наказу МВС України № 90. Колектив працівників підрозділу.

  20. 50% МЕНІ, 50% ВАМ – ГАСЛО НАЧАЛЬНИКА КОМПАНІЇВСЬКОГО РВ УМВС В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПАНІОТОВА І.Л. Нещодавно на посаду начальника Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Був призначений підполковник міліції Паніотов І.Л., колишній начальник УБОЗ УМВС в області, знятий раніше з посади за якісь інтриги в Управлінні та непорозуміння з керівництвом МВС України. Ігор Леонідович прийшов не на пусте місце, адже плацдарм йому вже створили колишні працівники УБОЗУ, яких також по негативних причинах було витурено з підрозділу та направлено на висілки до районної ланки. З одного боку начеб то все добре, посилення райвідділку досвідченими працівниками, які мають стаж та досвід в оперативній роботі, але разом з позитивом, вони принесли з собою і негативні моменти роботи. Прикладом негативу є те, що під час однієї з перших оперативних нарад, новопризначений начальник підрозділу Паніотов І.Л. під час промови повідомив, що ви тут працюєте на землі, заробляєте на ній, отримуєте з громадян гроші, і зробив гучну заяву у вигляді гасла «50 відсотків мені, 50 відсотків вам! Хто не буде виконувати, буде покараний!» Всі принишкли, адже опинилися поміж молотом і ковадлом, з одного боку керівництво, яке заявило, що потрібно нести гроші, з другого мешканці району та середній клас до яких потрібно йти або з принизливим проханням про гроші, або з силовим тиском для отримання хабара. З третього боку родина, адже вона є заручником ситуації, що склалася, не будеш нести гроші, виженуть, а роботи в районі немає. Головним також є те, що ставки ростуть непомірно, спочатку з боку Ігоря Леонідовича була недовіра, мовляв мало даєте, невже в районі немає з кого взяти грошей, ви або погано працюєте, або не віддаєте повністю частину заробленого — суто убозівський підхід. Він не розуміє, що район дотаційний, потребує постійної підтримки з боку області, і таких бізнесменів, в яких на шиї все населення смт та ближніх сіл, можливо перерахувати на пальцях. Діє також принцип несправедливості, місцевим працівникам міліції план по приносу грошей ставиться більший, ніж для колишніх працівників УБОЗу і піддають критиці значно менше, чим інших. Але він ставить задачу нам, і ми озираючись на закон та ВВБ змушені підставляти свої шиї і добувати гроші. Невже в Паніотова І.Л. такі непомірні запити? Він каже, що такі мізерні гроші йому навіть соромно давати начальнику УМВС Пожидаєву К.М. Так кому і для кого ми ризикуємо і збираємо гроші? Для Паніотова І.Л. чи Пожидаєва К.М.? 18 січня 2012 року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії Управління за участю голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, прокурора області та заступника начальника ГСУ МВС України Олега Татарова. Начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв розпочав засідання з озвучення кадрових змін, що відбулися у міськрайорганах внутрішніх справ регіону, потім розповів про результати проведення внутрішньообласного ранжування серед міськрайвідділів області, за підсумками якого кращими було визнано Ленінський відділ, Новоукраїнський та Вільшанський райвідділи міліції. Начальники цих міськрайорганів отримали подяки. А керівнику Компаніївського РВ УМВС в області, тобто Паніотову І.Л., Костянтин Пожидаєв вручив ключі від нового службового автомобіля. Тільки незрозуміло за що, за високі показники в роботі? Та звідки ж їм взятись, коли в районі все поставлено на комерційну основу, і там нічого не потрібно розкривати, не потрібно захищати нічиї права, адже за все заплачено. А як би ви знали, яким коштом були отримані ці ключі. Цей автомобіль придбаний не на базі матеріального забезпечення МВС України, а з інших джерел, і потрібно відділу внутрішньої безпеки ретельно розібратися, а звідки ж взялося джерело придбання, а ціна автомобіля відповідна, без завищень, тощо?! Кіровоградська облдержадміністрація вимагає активізації проведення профілактичної роботи у напрямку протидії «дитячої» та вуличної злочинності та звернає увагу на посилення взаємодії ОВС з представниками органів місцевої влади і самоврядування, але звідки взятись ефективній профілактиці та взаємодії з органами місцевої влади, коли Паніотова І.Л. ніколи немає на місці. Він увесь час знаходиться в місті Кіровограді та інколи навідується на робоче місце. За що йому платять заробітну платню? Коли він не виконує в повній мірі свої службові обов’язки, адже багато питань, які він повинен вирішувати безпосередньо як керівник підрозділу, своєчасно не вирішуються, а це в свою чергу впливає і на ефективність розкриття злочинів, і на боротьбі зі злочинністю, і на її ріст, і на оперативну обстановку в регіоні взагалі. А за кожним злочином стоять люди, наші земляки, рідні, друзі. А звідси і відношення людей до міліції та до влади взагалі. Чорний джип начальника райвідділку коштує як будівля всього райвіддлку в цілому, разом з комунальними послугами за рік роботи. Ганебно в тихому скромному районі роз’їжджати на такому автомобілі, коли навкруги бідні селяни ледь, ледь зводять кінці з кінцями, таким автомобілем можливо лише робити моральний тиск на місцевих фермерів на стадії підйому. Цей автомобіль постійно знаходиться під час робочого часу в місті Кіровограді в трьох основних місцях: біля його особистого дому, біля оселі матері, біля ресторану. Ніяк Ігор Леонідович не може знайти спільної мови з головою Компаніївської районної державної адміністрації Кіровоградської області, напередодні значних подій, які повинні відбутися в цьому році в державі, замість того, щоб якимсь чином підтримувати голову райдержадміністрації, Паніотов І.Л. від нього ховається, або навіть конфліктує з ним. Всі представницькі функції за Паніотова І.Л. виконують його заступники. Навіщо тоді такий керівник? Відділ працював без нього певний час, і нічого, так може давайте посаду начальника райвідділу скоротимо а його зарплату розділимо на діючих працівників, ефект покращання буде однозначним! Та й з місцевими партійними лідерами в Ігоря Леонідовича нелади, як каже заступник голови Компаніївська РДА, член Партії регіонів, що він навіть дороги не знає до місцевого осередку, і ні разу не відвідував офіс, а 2012 рік – рік виборів. На кого ж тоді розраховують губернатор та голова РДА? Хто буде вибори забезпечувати. Навіщо доручили таку серйозну ділянку роботи такій безвідповідальній особі?
    Колектив співробітників.

  21. Міністру внутрішніх справ України генералу внутрішньої служби України Захарченку В.Ю. С К А Р Г А

    Звертається до Вас жіночий комітет професійної спілки вільнонайманого складу УМВС України в Кіровоградській області для захисту прав, свобод та гендерної нерівності працівника міліції – молодої жінки, яка працює в управлінні карного розшуку. В зв’язку з тим, що атестований працівник в системі ОВС є безправним, а професійні спілки атестованих працівників МВС йдуть на поводу в керівництва, тому на захист честі та гідності жінки став жіночий комітет профспілок саме вільнонайманого особового складу. Саме цими словами «З правилами поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ України ознайомлений і попереджений», закінчується пам’ятка-застереження в додатку до наказу МВС України від 22.02.2012 № 155 «Про затвердження Правил поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ України». І таку пам’ятку-застереження підписував начальник відділу управління карного розшуку підполковник міліції Колесник С.П., який все чинить до навпаки. В УКР УМВС в Кіровоградській області працює молода жінка, родом з району Кіровоградської області, гарна, вродлива, розумна, яка згідно з поставленими службовими завданнями спілкується з багатьма працівниками карного розшуку, та керівниками управління УКР. Одного разу в під час робочого дня, потрапивши з документами до службового кабінету начальника управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградькій області підполковника міліції Колесника С.П., вона піддалася сексуальному нападу з його боку. Колесник С.П. свої сексуальні домагання розпочав з «плоских» жартів, які вказували на явні наміри керівника, потім він почав нахабно хватати молоду дівчину за руки, притискати до себе та обмацувати частини тіла груди, сідниці. Дівчина почала чинити опір, але Колесник С.П. наполягав на половій близькості ліз у пахви та почав крутити дівчині руки, погрожувати, пропонувати оральний секс і намагався взяти її силоміць, проще кажучи – зґвалтувати. Дівчина вирвалася з рук ґвалтівника та почала тікати з кабінету, на що Колесник С.П. почав кричати: «Ти хто тут така? Ти проститутка, підстилка! Завтра працювати вже не будеш! Пішла вон з кабінету!». З заплаканими очима дівчина одразу привернула до себе увагу, і всі почали питати її що ж таке трапилося, чому вона плаче навзрид? І Вона розповіла про сексуальні збоченні домагання одного з її керівників. Ми дали їй пораду звернутися з рапортом до вищестоящого керівництва і дівчина молодець, не побоялася написати рапорт про сексуальне свавілля Колесника С.П. начальнику УМВС України в Кіровоградській області Пожидаєву К.М. Реакція начальника УМВС була незрозумілою, замість того, щоб дати рапорту офіційний хід, здійснити службову перевірку фактів і направити матеріали до прокуратури, ганебний факт спроби зґвалтування міліцейським начальником підлеглої співробітниці був ретельно скритий та замовчаний. Колесника С.П. змусили попросити вибачення в потерпілої, і на том все закінчилося. Яка ганьба Колеснику С.П.!!! В нього син (працює в УБОЗі) такого ж віку як дівчина-працівник, яку він хотів зґвалтувати, примірний сім’янин вдома – сексуальний збоченець на роботі. Який приклад батько показує сину та молоді, яка працює навколо нього. Як що один з перших керівників управління карного розшуку намагається гавлтувати підлеглих в службових кабінетах центрального апарату управління, то що казати про простих міліціонерів, які працюють на території. Хіба нормальна та психічно здорова людина може вдатися до таких поступків, чи може Колесник С.П. був під впливом наркотичних засобів? Така надзвичайна подія могла статися тільки з причини панібратського поводження із своїм безпосереднім начальником — заступником начальника управління – начальником кримінальної міліції УМВС в Кіровоградській області підполковником міліції Мігалатюком В.В., який був ініціатором переводу Колесника С.П. до УКР, не зважаючи на те, що за прорахунки в роботі, низькі показники в службовій діяльності Колесника С.П. було усунуто від посади заступника начальника УБОЗ. Замість того, щоб очистити систему ОВС від такого працівника ним «укріпили» керівний склад обласного карного розшуку, що в подальшому призвело до надзвичайної події. Невже Мігалатюк В.В. не знав про те, що колишній підлеглий Колесника С.П. (Правосудько Р.) був затриманий та осуджений за незаконний обіг наркотичних засобів. Невже не знав про кришування Колесником С.П. незаконного збору металобрухту та бізнесу, пов’язаного з гральними автоматами. Невже не знає, що на даний час особистий автопарк Колесника С.П. складається з автомобілів та мотоциклів на суму понад 100 000 $США. Чому безпосередній керівник не звертає на все це уваги? Відповідь проста, вони на пару як брати-близнюки постійно відвідують одні й ті ж питущі заклади — «Джунглі», самий дорогий заклад міста, в якому неодноразово лупцювали Колесника С.П. працівники СБУ. В інших найдорожчих закладах міста вони також часті гості. В самому управлінні карного розшуку в даний час склалася ненормальна, нервозна, конфліктна ситуація, причиною якої став Колесник С.П., який приніс з УБОЗу такі брудні методи роботи як інтриги, підстави, доноси начальству на колег по роботі, тощо. Замість того, щоб розкривати тяжкі резонансні злочини, що вчиняються на території області, плете павутиння з інтриг, направлене на зміщення з посади самого Мегалатюка В.В. Не малу роль в надзвичайній події зіграв начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Шепелєв, який вже тривалий час, мабуть вже занадто, перебуває в займаній посаді, з погодженням якого Колесника С.П. не вигнали з ОВС, а з УБОЗу перевели до УКР. Слід добавити, що Шепелєв О.В., Мігалатюк В.В., Колесник С.П. постійно спілкуються в неформальній обстановці в питущих закладах і зловживають алкогольними напоями, тобто перевіряють, чи не перебуває там особовий склад. Ні Шепелєв О.В., ні Мігалатюк В.В. як члени колегії УМВС не звертають увагу на те, що з моменту «укріплення» карного розшуку Колесником С.П., показники підрозділу значно знизилися, тяжкі резонансні та підконтрольні злочини не розкриваються, не розкриті до теперішнього час три вибухи, вчинені в ніч перед прибуттям Президента України Януковича В.Ф. до Кіровограда. Шепелєв О.В. також не без сексуального гріха, адже полюбляє запрошувати до свого кабінету підлеглих молодих працівниць міліції в робочий час та тримати і любити їх там, поки під кабінетом стоїть черга. Виходять юбки поправляють та облизують губи, а прибиральниці в жіночому туалеті потім прибирають калюжі води після гігієнічних заходів та скаржаться на додаткову роботу. Просимо Вас захистити нас від сексуальних збоченців та ґвалтівників у погонах, організувати перевірку викладених фактів та притягнути Колесника С.П. до кримінальної і дисциплінарної відповідальності. Велика подяка працівникам УКР в допомозі написання скарги. Жіночий комітет.

    Міністру внутрішніх справ України генералу внутрішньої служби України Захарченку В.Ю. С К А Р Г А

    Звертається до Вас жіночий комітет професійної спілки вільнонайманого складу УМВС України в Кіровоградській області для захисту прав, свобод та гендерної нерівності працівника міліції – молодої жінки, яка працює в управлінні карного розшуку. В зв’язку з тим, що атестований працівник в системі ОВС є безправним, а професійні спілки атестованих працівників МВС йдуть на поводу в керівництва, тому на захист честі та гідності жінки став жіночий комітет профспілок саме вільнонайманого особового складу. Саме цими словами «З правилами поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ України ознайомлений і попереджений», закінчується пам’ятка-застереження в додатку до наказу МВС України від 22.02.2012 № 155 «Про затвердження Правил поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ України». І таку пам’ятку-застереження підписував начальник відділу управління карного розшуку підполковник міліції Колесник С.П., який все чинить до навпаки. В УКР УМВС в Кіровоградській області працює молода жінка, родом з району Кіровоградської області, гарна, вродлива, розумна, яка згідно з поставленими службовими завданнями спілкується з багатьма працівниками карного розшуку, та керівниками управління УКР. Одного разу в під час робочого дня, потрапивши з документами до службового кабінету начальника управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградькій області підполковника міліції Колесника С.П., вона піддалася сексуальному нападу з його боку. Колесник С.П. свої сексуальні домагання розпочав з «плоских» жартів, які вказували на явні наміри керівника, потім він почав нахабно хватати молоду дівчину за руки, притискати до себе та обмацувати частини тіла груди, сідниці. Дівчина почала чинити опір, але Колесник С.П. наполягав на половій близькості ліз у пахви та почав крутити дівчині руки, погрожувати, пропонувати оральний секс і намагався взяти її силоміць, проще кажучи – зґвалтувати. Дівчина вирвалася з рук ґвалтівника та почала тікати з кабінету, на що Колесник С.П. почав кричати: «Ти хто тут така? Ти проститутка, підстилка! Завтра працювати вже не будеш! Пішла вон з кабінету!». З заплаканими очима дівчина одразу привернула до себе увагу, і всі почали питати її що ж таке трапилося, чому вона плаче навзрид? І Вона розповіла про сексуальні збоченні домагання одного з її керівників. Ми дали їй пораду звернутися з рапортом до вищестоящого керівництва і дівчина молодець, не побоялася написати рапорт про сексуальне свавілля Колесника С.П. начальнику УМВС України в Кіровоградській області Пожидаєву К.М. Реакція начальника УМВС була незрозумілою, замість того, щоб дати рапорту офіційний хід, здійснити службову перевірку фактів і направити матеріали до прокуратури, ганебний факт спроби зґвалтування міліцейським начальником підлеглої співробітниці був ретельно скритий та замовчаний. Колесника С.П. змусили попросити вибачення в потерпілої, і на том все закінчилося. Яка ганьба Колеснику С.П.!!! В нього син (працює в УБОЗі) такого ж віку як дівчина-працівник, яку він хотів зґвалтувати, примірний сім’янин вдома – сексуальний збоченець на роботі. Який приклад батько показує сину та молоді, яка працює навколо нього. Як що один з перших керівників управління карного розшуку намагається гавлтувати підлеглих в службових кабінетах центрального апарату управління, то що казати про простих міліціонерів, які працюють на території. Хіба нормальна та психічно здорова людина може вдатися до таких поступків, чи може Колесник С.П. був під впливом наркотичних засобів? Така надзвичайна подія могла статися тільки з причини панібратського поводження із своїм безпосереднім начальником — заступником начальника управління – начальником кримінальної міліції УМВС в Кіровоградській області підполковником міліції Мігалатюком В.В., який був ініціатором переводу Колесника С.П. до УКР, не зважаючи на те, що за прорахунки в роботі, низькі показники в службовій діяльності Колесника С.П. було усунуто від посади заступника начальника УБОЗ. Замість того, щоб очистити систему ОВС від такого працівника ним «укріпили» керівний склад обласного карного розшуку, що в подальшому призвело до надзвичайної події. Невже Мігалатюк В.В. не знав про те, що колишній підлеглий Колесника С.П. (Правосудько Р.) був затриманий та осуджений за незаконний обіг наркотичних засобів. Невже не знав про кришування Колесником С.П. незаконного збору металобрухту та бізнесу, пов’язаного з гральними автоматами. Невже не знає, що на даний час особистий автопарк Колесника С.П. складається з автомобілів та мотоциклів на суму понад 100 000 $США. Чому безпосередній керівник не звертає на все це уваги? Відповідь проста, вони на пару як брати-близнюки постійно відвідують одні й ті ж питущі заклади — «Джунглі», самий дорогий заклад міста, в якому неодноразово лупцювали Колесника С.П. працівники СБУ. В інших найдорожчих закладах міста вони також часті гості. В самому управлінні карного розшуку в даний час склалася ненормальна, нервозна, конфліктна ситуація, причиною якої став Колесник С.П., який приніс з УБОЗу такі брудні методи роботи як інтриги, підстави, доноси начальству на колег по роботі, тощо. Замість того, щоб розкривати тяжкі резонансні злочини, що вчиняються на території області, плете павутиння з інтриг, направлене на зміщення з посади самого Мегалатюка В.В. Не малу роль в надзвичайній події зіграв начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Шепелєв, який вже тривалий час, мабуть вже занадто, перебуває в займаній посаді, з погодженням якого Колесника С.П. не вигнали з ОВС, а з УБОЗу перевели до УКР. Слід добавити, що Шепелєв О.В., Мігалатюк В.В., Колесник С.П. постійно спілкуються в неформальній обстановці в питущих закладах і зловживають алкогольними напоями, тобто перевіряють, чи не перебуває там особовий склад. Ні Шепелєв О.В., ні Мігалатюк В.В. як члени колегії УМВС не звертають увагу на те, що з моменту «укріплення» карного розшуку Колесником С.П., показники підрозділу значно знизилися, тяжкі резонансні та підконтрольні злочини не розкриваються, не розкриті до теперішнього час три вибухи, вчинені в ніч перед прибуттям Президента України Януковича В.Ф. до Кіровограда. Шепелєв О.В. також не без сексуального гріха, адже полюбляє запрошувати до свого кабінету підлеглих молодих працівниць міліції в робочий час та тримати і любити їх там, поки під кабінетом стоїть черга. Виходять юбки поправляють та облизують губи, а прибиральниці в жіночому туалеті потім прибирають калюжі води після гігієнічних заходів та скаржаться на додаткову роботу. Просимо Вас захистити нас від сексуальних збоченців та ґвалтівників у погонах, організувати перевірку викладених фактів та притягнути Колесника С.П. до кримінальної і дисциплінарної відповідальності. Велика подяка працівникам УКР в допомозі написання скарги. Жіночий комітет.

  22. ЧИ В ЗМОЗІ КОЛЕГІЯ МВС УКРАЇНИ НАВЕСТИ ПОРЯДОК ТА ВТРИМАТИ ДИСЦИПЛІНУ В КОМПАНІЇВСЬКІЙ МІЛІЦІЇ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ?

    «Ветер в харю, а я шпарю, что мне грусть, моя печаль. Видел Аллу Пугачеву, Горбачева не встречал…». Приспівуючи куплет з пісні групи «Любе», в шльопанцях на босу ногу, затертих та бачивших все в цьому житті джинсах, в майці з написом «Give to me…» («дай мені…» англійськю мовою), із золотим паском товщиною в великий палець правої ноги наперевіс, в сонцезахисних окулярах ціною в 200 $США, а головне у робочий час серед білого дня, не перебуваючи у відпустці, начальник Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області підполковник міліції Паніотов з торбами в руках пересувається біля критого ринку міста Кіровограда.

    Яка службова необхідність змусила начальника Компаніївської міліції Кіровоградської області покинути пост та відправитися начхавши на державну службу здійснювати родинні покупки? Зрозуміло, що коли в родини є свята, їй потрібно допомагати, але ж справа служби державі повинна бути на першому місці, адже людина давала присягу, про що є запис в особовій справі. Чи в теперішній час на присягу можна не звертати увагу? А що ж в цей час твориться в райвдділі? А все банально просто. Начальник підрозділу, тобто Паніотов І.Л. – божок місцевого масштабу, на роботі з’являється лише по понеділках, про якісь там наради, заняття, навчання, планування робочого часу свого та підлеглих, взагалі можна мовчати. Райвідділ тече самотужки по течії, надзвичайних подій серед особового складу не трапилося, і ладно, пістолети не загублені, теж добре. І так все йде своєю чергою. А як же показники? А ніяк. Злодії потихеньку цуплять господарське майно, п’янички щовечора б’ються понапивавшись місцевого самогону, дітлахи вікна б’ють в школі та пивко потрохи попивають (хто поспроможніше та старше віком). А в райвідділку як при комунізмі, останній злочинець вже за гратами. Спитайте в будь-кого з мешканців району, як вони відносяться до місцевої міліції, вам дадуть відповідь, що її в районі або взагалі нема, або її просто ненавидять. А чому так, бо Ігор Леонідович як керманич міліцейського корабля повинен бути душею колективу, бути постійно на вістрі всіх подій в районі, кримінальних, політичних, економічних, суспільних, тощо, але насправді він самоусунувся від керування, все звалив на особовий склад і в обласному центрі в сланцях розсікає по критому ринку. Іноді бувають в райвідділі сплески оперативно-службової активності, коли працівники БЕП по вказівці Паніотова І.Л. вчиняють рейдерські напади на місцевих бізнесменів та фермерів з метою отримання фінансової та натуральної допомоги для свого керівника, після чого активність згасає і кожен працівник відділу займається своїми особистими справами. Не цікавить першого Компаніївського міліціянта життя району, адже 25 квітня 2012 року начальник відділу соціальної допомоги головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації В.Ножнова прийняла участь у зустрічі із жителями — лідерами громадської думки села Полтавка Компаніївського району, на якій було розглянуто основні пріоритети реформ, ініційованих Президентом України В.Януковичем та регіональні ініціативи голови облдержадміністрації С.Ларіна. Перед учасниками заходу виступили спікери: А.Стоян – заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, М.Короговський – начальник відділу землеустрою, моніторингу і охорони земель головного управління Держкомзему в області; В.Ножнова – начальник відділу соціальної допомоги головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, М.Ковбасюк – головний державний податковий інспектор відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПС України в області. В зустрічі взяли участь та виступили перед присутніми: голова Компаніївської райдержадміністрації В.Луценко, Полтавський сільський голова В.Гвоздик, які зокрема розповіли про зрушення в соціально-економічному розвитку району за останній рік. Спікери відповіли на запитання учасників заходу, а після його закінчення, здійснили у форматі “виїзної громадської приймальні” особистий прийом громадян. А де ж в цей час був начальник Компаніївського райвідділу пан Паніотов І.Л.? Найближчим часом почнеться реструктуризація силових структур, в т.ч. і ОВС, яка внесе кардинальні зміни, сподіваємося що може тоді вже відреагує належним чином міністр внутрішніх справ та начальник УМВС України в Кіровградській області, до яких неодноразово зверталися і трудові колективи і фермери району. Просимо Міністра МВС Захарченка В.Ю. та голову Кіровоградської облдержадміністрації зробити кадрову ротацію і призначити нам нового керівника Компаніїівської міліції, бажано з будь-кого місцевих жителів, щоб новий керівник постійно знаходився на місці, безпосередньо приймав участь в розкритті тяжких резонансних злочинів, приймав безпосередню участь в житті району, мав контакт з суспільними та політичними силами району, міг вирішити будь-яку конфліктну ситуацію з метою недопущення негативних та кримінальних проявів, щоб кожний громадянин міг попасти на прийом до начальника в найкоротшій термін. Заздалегідь вдячні, мешканці смт Компаніївка.

  23. АРСЕНІЙ ПЕТРОВИЧ! КОМПАНІЇВСЬКИЙ РАЙВІДДІЛ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ВАМИ! Голові політичної партії України «Фронт змін» Яценюку А.П. начальника Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області підполковника міліції
    Паніотова І.Л. С К А Р Г А Протягом шести місяців я обіймаю посаду начальника райвідділу міліції Компаніївського району, до цього перебував на посаді начальника УБОЗ в Кіровоградській області. На даний час забезпечення організації оперативно-службової діяльності та функціонування підрозділу повністю покладене на мене.
    Будь-які кошти на ремонти будівлі та приміщень, оплату електроенергії та опалення будівлі взимку, паливно-мастильні матеріали, розхідні матеріали для працівників, відрядження, ремонт автотранспорту і на інші нагальні потреби, УМВС України в області не виділяє. Всі витрати змушені здійснювати за рахунок коштів, які знаходяться за рахунок особистих контактів з місцевими представниками бізнесу та населенням, адже районна держадміністрація на місцевому рівні допомогти не може, оскільки також знаходиться в скрутному фінансовому становищі. Не зважаючи на всі ці витрати, начальник УМВС України в області полковник міліції Пожидаєв К.М. обклав райвідділ, саме як і інші райвідділи області, фінансовою щомісячною даниною, яку потрібно готівкою щомісячно заносити особисто начальнику управління. Ті начальники райвідділів які з будь-яких причин не погоджуються платити, або не розуміють, що потрібно платити, підвергаються репресіям з боку штабу УМВС. Штаб УМВС в області є не керуючим органом, який повинен надавати допомогу, в т.ч. і практичну, та скеровувати діяльність підрозділів на розкриття злочинів та забезпечення громадського порядку, а є органам для покарання в руках Пожидаєва К.М. Як що у підрозділі є показники в роботі, серед особового складу відсутні порушення дисципліни, виконавча дисципліна на належному рівні, все рівно це не є причиною несплати щомісячних обов’язкових грошових внесків, завжди знаходиться вагома причина для примушення сплати грошів. У випадку, коли показники підрозділу знизилися, навіть з об’єктивних причин, або підлеглі не спрацювали належним чином, що навіть не призвело до будь-яких наслідків, сума «штрафного внеску» значно збільшується. Для погашення щомісячного боргу змушений віддавати всю заробітну платню та ще й давати незаконні вказівки підлеглим, щоб вони тиснули на місцевих бізнесменів, фермерів, для отримання відповідної грошової суми. Оскільки потрібна сума не кожний раз збирається підлеглими, я також змушений особисто проводити роботу з фермерами та просити в них кошти. Все це підпадає під корупційні діяння, адже наш регіон є сільськогосподарським і не може втамувати фінансові апетити донецьких розмахів. Я, і колектив райвідділу постійно підтримували, і зараз підтримуємо опозиційні сили до провладної партії, яка використовуючи корупційні методи здійснює тиск на правоохоронні органи та весь народ України. Ми бачимо в Вас Лідера, якій може повести за собою не тільки партію а й увесь люд. Ми готові підтримати Вас і ваш політичний рух на виборах до Верховної Ради України. Прошу Вас вплинути на начальника УМВС України в Кіровоградській області полковника міліції Пожидаєва К.М. щодо припинення вимагання грошей з мене та працівників райвідділу. З повагою, І.Л. Паніотов

  24. муха, орленко, коваленко и еще пару нетрадиционной ориентации уроды я прчитал ваши заявы и предлагаю вам написать явки с повинной и обязательно укажите в них что вы пидо расы!!! А. Яценюк

  25. ПОЛІТИЧНИЙ РЕВАНШ КОЛИШНІХ ПЕРШИХ КЕРІВНИКІВ КІРОВОГРАДСЬКОЇ МІЛІЦІЇ.

    «Протримайтесь тільки чотири місяці, потім все буде по іншому! Через чотири місяці буде вже нова влада, нові люди, нові міністри, буде наш час!» Саме такими словами бадьорить колишній начальник УМВС України в Кіровоградській області генерал-майор міліції Пащенко В.М. (нинішній заступник начальника одного з відділів МВС України) своїх колишніх підлеглих: першого заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області підполковника міліції Паніотова І.Л. (нині начальник Компаніївського РВ УМВС в області), колишнього заступника начальника УБОЗ УМВС в області підполковника міліції Колесника С.П. ( нині начальник відділу УКР УМВС в області), та інших своїх прибічників, яких, в свій час, нове керівництво УМВС в області не звільнило з органів внутрішніх справ за прорахунки в роботі, та які на даний час працюють з пониженням в посадах, і вже створили на політичній основі потужне ядро міліцейського протистояння.
    Що буде через чотири місяці? Вибори до Верховної Ради України. Про яке політичне ядро йдеться мова? Про, представників блоку Юлії Тимошенко які залишилися в Кіровоградській міліції в якості п’ятої колони. Ні для кого не є секретом те, що Юлія Тимошенко плекає надію на політичний реванш, для чого їй потрібні вірні та віддані «штики». Знаходячись у в’язниці вона дає відповідні вказівки, які втілюються на місцях, заочно керує підпільними політичними сегментами, в тому числі міліцейськими що працюють на місцях, та які в потрібний час включаться в безпосередню боротьбу. На даний час боротьба йде в пасивному варіанті, нерозуміння курсу Президента, ненадання підтримки органам місцевого самоврядування, заплющення очей на «дрібні порушення» вчинені бізнесменами, що підтримують БЮТ тощо. Після виборів опозиційні сили намагаються взяти реванш, визволити свого лідера Юлію Тимошенко, в якої вже буде готова своя стара – нова команда на керівні міліцейські пости. Пащенко В.М., постійно підтримує зв’язок з Кальченко (колишній лідер ВО «Батьківшина» в Кіровоградській області), з яким був в тісних контактах під час свого перебування на посаді заступника начальника УМВС по оперативній роботі. Під час попередніх виборів різних рівнів неодноразово виводив представників БЮТу з конфліктних ситуацій на користь останніх. З політичного боку, випадково опинився в кріслі начальника УМВС в області, навмисно ввівши в оману представників Партії Регіонів завіривши керівництво МВС України що є прибічником провладної партії. В теперішній час виношує плани що до повернення в крісло начальника УМВС в Кіровоградській області після виборів. Паніотов І.Л., є ярим прибічником політичної партії України «Фронт змін», не в змозі знайти паритети і компроміси ні з нинішнім головою райдержадміністрації, ні з головою місцевого осередку Партії Регіонів Компаніївського району, постійно самоусувається від життя району плекає надії з приходом до влади опозиційних сил обійняти керівну посаду в УМВС області. Готовий вкладати готівкові кошти в проект, отримані від керівництва на попередній посаді (УБОЗ УМВС). Колесник С.П., політичний флюгер, підтримує будь-яку політичну силу, та піддакує тому керівництву УМВС в області, яке дозволяє утримувати особистий бізнес, який не у всіх випадках є законним. Всі службові проекти направлені на отримання грошових коштів, в тому числі і для оплати керівних місць, та «кришування» бізнесу родини оформленого на жінку. Таких політично – замаскованих працівників міліції, які вже включені в опозиційну «штатку» нині працює дуже багато, було б зрозумілим, як би вони дійсно вірили в політичні ідеї опозиційних партій, в «штатці» яких знаходяться, але банально намагаються повернутися на прибуткові місця і знову гнобити бізнес регіону на кшталт свого особистого блага. 3 липня поточного року народними депутатами України буде представлений проект Закону України «Про поліцію», а 6 червня колегія МВС України на своєму черговому засіданні буде розглядати цей проект та погоджувати пропозиції щодо реформування органів внутрішніх справ. Чи знайдеться місце в новій системі органів внутрішніх справ місце політичним перевертням? Чи будуть ці перевертні заважати проведенню чесних та об’єктивних виборів? З метою недопущення ганебних проявів, що можуть вчинитися на політичній основі з боку вищезазначених та інших діючих працівників міліції, необхідно вжити до них адекватних заходів.

  26. Виктор Михйлович Пащенко сам себя планировл на начальника милиции львовской железной дороги вместо Костенко. Однако нового чловека назначили а Михалыч остался в попе. С надеждами на на помощь Попкова, региональная звезда которого уже закатилась. Последний рывок — трансформация млиции в полицию. Но места для всех там так же не хвтит.

  27. Не хилая подборка!
    Усем героям положительным и отрицательным места под солнцем не найти.efp

  28. ПАНИОТОВ И.Л., ОТДАЙ МИЛЛИОН С КРЫШИ КИРОВОГРАДСКОГО УБОПА! «Дай миллиончик, дай миллиончик, ну чё те жалко что ли, ну дай миллиончик!» Вынесенный в заголовок принцип психологического давления на оппонента, разработанный Остапом Бендером и описанный в романе «Золотой телёнок», можно с успехом применить к бывшему начальнику управления по борьбе с организованной преступностью УМВД Украины в Кировоградской области — подполковнику милиции Паниотову И.Л. Существует в каждом областном УБОПе традиция, каждый начальник за период своего начальствования что то строит, и что то ремонтирует для поднятия своего личного имиджа и имиджа подразделения, своего рода заискивание перед вышестоящим начальством, мол какие мы всемогущие руководители и можем оправдать полученное место перед министром внутренних дел. Кировоградский УБОП так же не является исключением. Один начальник сделал ремонт фасада здания, другой ремонт этажа на котором расположен его кабинет, третий сделал ремонт туалета, четвертый поменял окна в здании, пятый сделал крышу. Каждый начальник, отвечал и за объемы выполненных работ, и за их качество, и главное за оплату. И все было бы ничего, если бы все денежные средства на фантастические строительные проекты не выжимались с представителей местного бизнеса силовым способом с использованием запугивания и шантажа.
    Когда необходимо оплатить финансовый счет на оплату стройматериалов, всевозможные строительные работы, работы по созданию строительной документации, руководители посылают подчиненных «решить вопрос» по оплате. Подчиненный начинает тыкаться, используя все свое обаяние, к местным бизнесменам с просьбами об оплате счетов, и получив корректный отказ использовать свое служебное положение для запугивания этих же бизнесменов, перед которыми только что раскланивался. Бизнесмены тоже не лыком шиты, жалуются в службу внутренней безопасности, которая начинает вычислять просителей т привлекать их не только к дисциплинарной, но и к административной и уголовной ответственностям, в зависимости от сумм указанных счетах на оплату. Сколько подчиненных пострадало из-за нерадивости таких руководителей! С целью избегания наказания за неправомерные коррупционные действия начальник Кировоградского УБОПа подполковник милиции Паниотов И.Л. начал использовать давным давно проверенную схему, прогон денег через всевозможные благотворительные фонды. Т.е. тот же подчиненный, но уже с письмом благотворительного фонда о помощи пенсионерам, ветеранам которые остро нуждаются в лечении, дорогостоящих медикаментах, банальных костылях, инвалидных колясках, таки выбивает деньги для благотворительного фонда. Ну не может же бизнесмен отказать в таком нужном и благородном деле. Затем, когда деньги приходят на счета благотворительных фондов правоохранительных органов, а их в городе не менее пяти, а по области более десятка, Паниотов И.Л. начинал деребанить их на собственное усмотрение. Ведь все такие фонды, как правило, подконтрольны руководству УМВД, УБОП, РО УМВД, все зависит от уровня региона на территории которого зарегестрирован фонд. Последними крупными такими финансовыми аферами были крыши, да, да, банальные крыши зданий УБОПа и УМВД Украины в Кировоградской области. За крышу здания УБОПА отвечал Паниотов И.Л., а за крышу здания УМВД в области отвечал заместитель начальника УМВД в области Дубенко А.И. И оба пользовались одной и той же схемой. Эта схема так же предусматривала и элемент хищения денежных средств, которые предназначались для крыш, деньги со счетов благотворительных фондов перегонялись на личные и подконтрольные строительные фирмы Паниотова И.Л. и Дубенко А.И., а затем или растворялись, или частично использовались для ремонтных или строительных работ. По предварительным ориентировочным подсчетом милицейские махинаторы намыли с крыши УБОПа 4, а с крыши УМВД – 9 миллионов гривень. Проверить это можно очень просто, проверьте движение денег по счетам благотворительных фондов УБОПа и УМВД в период руководства Паниотова и Дубенка. Ну а утверждал все акты выполненных работ конечно же начальник УМВД в Кировоградской области Пащенко В.М. Вновь назначенное руководство УМВД и УБОПа вынуждено было в течении нескольких кварталов рассчитываться с подрядчиками за крыши зданий, когда деньги для ремонтов находились на счетах благотворительных фондов. Не суждено было деньгам дойти до крыш, поскольку после снятия руководителей с должностей, деньги растворились и исчезли.
    Паниотов И.Л.! Верните украденные миллионы благотворительным фондам!!!

    Отдел капитального строительства УМВД в Кировоградской области.

  29. ЕСЛИ ПРОТИВ ТВОИХ ВРАГОВ ОТКРЫВАЕТСЯ НЕИЗВЕСТНЫМИ ЛЮДЬМИ ВТОРОЙ ФРОНТ, ЗНАЧИТ У ВРАГОВ НЕ ВСЕ В ПОРЯДКЕ.

    ГРОМАДЯНИ МІСТА КІРОВОГРАДА! «ЧЕКАЙТЕ, МИ СКОРО ПРИЙДЕМО І ДО ВАС!» Міністру внутрішніх справ країни генералу внутрішньої служби Захарченку В.Ю. колектива водіїв «Joker Taxі» м.Кіровограда, (095) 341-55-51, (097) 00-685-00,(095)-417-23-33 ЗВЕРНЕННЯ «Чекайте, ми скоро прийдемо і до вас!» Саме такий девіз лунав з вуст начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми в УМВСУ в Кіровоградській області, підполковника міліції Подиряко Юрія Степановича. Нині, будучи засновником підприємства з автоперевезень м.Кіровограда «Joker Taxі», та тривалий час знаходячись на пенсії, це гасло актуальності не губить. Перебуваючи на колишній посаді до його функціональних обов’язків входила боротьба зі злочинами проти моральності — створення або утримання місць розпусти і звідництво, сутенерство, примушування до заняття проституцією чи втягнення в заняття проституцією, тощо. І це гасло стосувалось діяльності злочинців. Зараз, використовуючи набутий досвід в боротьбі з проституцією та маючи відповідний оперативний досвід, він використовує їх вже для власного збагачення з залученням тих же повій, з якими колись вів нещадну боротьбу, і цей девіз вже почав відноситись до мешканців міста Кіровограда, як від представника сфери надання послуг. Ми, водії автомобілів таксі, які здійснюють перевезення і в день і вночі, змушені виконувати завдання Подиряки Ю.С. і займатися розвезенням повій по клієнтах та забирати їх після «роботи», простоюючи по декілька годин на адресі з нульовою оплатою. І нічого не вдієш, адже можуть не дати не те що коштовних клієнтів, а замовлень взагалі. Деякі водії намагалися припинити незаконну діяльність Подиряки Ю.С., але одразу ж з’являлися працівники УМВС Гончар Олександр Васильович, та Цуркан Олександр, які використовуючи владні повноваження чинили на них тиск. Також ці працівники міліції не звертаючи уваги на нас, водіїв, неодноразово брали гроші з повій. На питання одного з таксистів, чи не бояться вони брати гроші, була відповідь, що за ними стоять їхні начальники, цілі підполковники, Мігалатюк В.В. та Колесник С.П. Поспілкувавшись з водіями автомобілів таксі вималювалася схема, в якій немалу роль грає заступник начальника відділу департаменту по боротьбі з торгівлею людьми МВС України генерал-майор міліції Пащенко В.М., який раніше обіймав посаду начальника УМВС України в Кіровоградській області та з метою особистого збагачення організував злочинну схему отримання надприбутків з повій, до якої залучив як колишніх працівників міліції так і молодих, створивши симбіоз для організації, контролю та «кришування» діяльності повій на території міста Кіровограда. Також зрозумілим є те, що діяльність налагодженої схеми отримання надприбутків з повій неможливе без потужних ланок ланцюга — заступника начальника управління – начальника кримінальної міліції УМВС в Кіровоградській області підполковника міліції Мігалатюк В.В., та заступника начальника УБОЗ підполковника міліції Колесника С.П., які постійно отримують свої долі (зі слів молодих працівників). Дівчата, що працюють «на замовлення», також скаржаться що їх постійно обдирають як липок. Просимо Вас припинити незаконне втручання, для забезпечення ефективної праці повій міста, правоохоронних органів в діяльність водіїв машин таксі підприємства «Joker Taxі» , які здійснюють автоперевезення по місту Кіровограду. Колектив водіїв.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ