Человек не терпит насилия!

ЧАС ДІЯТИ! Всі проти кліки Януковича. Збірні анонси

banner 216

ТЕРМІНОВО!
27 квітня відбудеться пікетування Верховної Ради України проти ратифікації «харківських угод» щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України. Збір о 9:00-9:20 біля стадіону імені В. Лобановського (Київ, вул. Грушевського, 3, станція метро Майдан Незалежності).

ВГО «Громадянська позиція»

flag 3

«Українська платформа» закликає всіх небайдужих до майбутнього України приєднатися до акції громадянського спротиву

«Українська платформа» звертається до всіх свідомих громадян України, які обурені діями новообраного Президента, які більше не в змозі терпіти нахабну торгівлю незалежністю і суверенітетом нашої держави, які проти того, щоб нашу батьківщину найганебнішим чином перетворювали на російську провінцію, — приєднуйтеся до акції громадянського протесту 27 квітня о 9.00 під будинком Верховної Ради!

Участь в акції буде Вашим конкретним внеском в українську справу, протидією змові Януковича з Медведєвим.

Ми заявляємо: Україна втрачає шанси бути українською, незалежна держава втрачає суверенітет!

Якщо вам небайдужі власні права і свободи, самостійність України, закликаємо вас до активного висловлення своєї позиції. Адже ми разом проголосили цю державу і разом в ній живемо. Наш обов’язок – захистити її!

Телефон для консультацій: 044-581-5340
E-mail: [email protected]

Разом збережемо незалежну Україну, разом відстоїмо нашу свободу!

Україна – понад усе!

zakarpattya20090519005624

Пікетування Верховної Ради України

У вівторок, 27 квітня 2010 року, Всеукраїнське об’єднання “Свобода” спільно з національно-патріотичними організаціями проведе пікетування Верховної Ради України проти зрадницьких угод щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

Початок акцій о 10-00.

Довідка. ВО “Свобода” вважає продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської федерації на території України планомірною здачею національного суверенітету України на догоду кремлівським апетитам

Прес-служба ВО “Свобода”

ni derg zradi

«Наша Україна» закликає приєднатися до акції громадянського спротиву

«Наша Україна» звертається до кожного, кому не байдужа доля України. Якщо тебе обурює політика Віктора Януковича, якщо ти проти того, щоб твоєю країною торгували, якщо ти не хочеш, щоб спекулювали твоїм майбутнім, якщо ти не бажаєш перетворювати Україну на російську колонію і базу для російських військових, – приєднуйся до нашого руху!

Разом ми відстоїмо нашу Батьківщину. Разом ми скажемо «ні» колонізації України. Зараз не важливі політичні симпатії. Зараз — важлива наша Україна!

Якщо ти хочеш стати активними учасником спротиву, взяти участь в акціях непокори, проводити роз’яснювальну роботу, роздавати листівки, навіть просто розповідати людям, як важливо нам бути зараз єдиними, ми чекаємо на тебе в офісі «Нашої України» за адресою: м.Київ, вул. Щорса, буд. 36Б.

Всі консультації за телефоном: (044) 569 75 34
Електронна адреса: [email protected]

Разом не здамо нашу Україну!

logo

У вівторок, о 9.00, мітинг біля Верховної Ради
24.04.2010 | 15:43
Юлія Тимошенко закликає українців прийти 27 квітня, о 9:00, до Верховної Ради, аби висловити свою незгоду з пактом Януковича-Медведєва та підтримати дії опозиції в парламенті з недопущення ратифікації угоди про подовження термінів перебування Чорноморського флоту РФ на українській території на 25 років.

getfile
«ЗА УКРАЇНУ!» КЛИЧЕ ЛЮДЕЙ ПІД СТІНИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ
Президент України і його уряд пішли на пряме порушення Конституції України залишивши іноземну військову базу на території України ще на 30 років.

Перші 50 днів їх діяльності засвідчили: мета команди Януковича – знищити все українське.

Заявляємо, що депутати групи «За Україну!» жорстко протидіятимуть спробам ратифікації угоди в Верховній Раді. Але тільки разом з небайдужими українцями ми зможемо зупинити торгівлю Україною.

Закликаємо усіх патріотів 27 квітня у вівторок о 9.30 прийти під стіни Українського парламенту і стати на захист своєї країни.

kun

Звернення Проводу Львівської обласної організації Конгресу Українських Націоналістів

ДОРОГІ УКРАЇНЦІ!

Два десятиліття ми як могли будували свою Державу. Були помилки, невдачі, дрібні зради окремих громадян, шалений опір п’ятої колони, хабарництво, корупція. І все-таки ми стали повноцінною державою, яку визнав увесь цивілізований світ. А труднощі… Це наші проблеми. Та й в кого їх немає?

На жаль, останні вибори стали трагічними для України. Обдурений примітивними обіцянками легкого життя, зазомбований імперсько-комуністичними ідеями Схід обрав Президентом України кримінального авторитета. За сім тижнів Янукович показав, що хоче правити Україною незгірш Сталіна, який ігнорував закони і за “найгуманнішої” сталінської Конституції безперебійно працювала страшна машина Смерті, Репресій, Грабунків; віддав українські території: Берестейщину – Білорусі, Західно-Українські землі (Холм, Ярослав, Перемишль) – Польщі, Східно-Українські землі – Росії, а україномовну Кубань насильницьки русифікував; правити Україною доручав таким україножерам як Каганович, Хрущов, Косіор.

Сьогодні ситуація повторюється: з порушенням Конституції України сформовано Уряд; на відповідальні державні посади призначаються не професіонали, а “свої хлопці”; гуманітарною сферою та освітою керують українофоби Табачник і Семиноженко; закриваються кримінальні справи Боделана і Бакая, соратників нинішніх можновладців; почали навіть не продавати, а віддавати за невідь-що українську територію та державне майно іншим державам.

Цих людей Майдан-2004 нічого не навчив, хоча спершу вони показали свої заячі душі і після нашої перемоги розбіглися, немов блощиці від світла. Люди з кримінальним минулим розуміють тільки силу. Вони напрошуються на новий Майдан, щоб конкретно дістати в морду по-киргизьки.

Український народе!

Українська молоде!

Захистимо Батьківщину від безродних наймитів російських спецслужб!

Готуймося до безпощадної боротьби!

Слава Україні!

getfile

«ФРОНТ ЗМІН» ПРОДОВЖИТЬ АКЦІЮ «НІ – ТОРГІВЛІ УКРАЇНОЮ!» ПІД СТІНАМИ ПАРЛАМЕНТУ

У вівторок, 27 квітня, «Фронт Змін» продовжить акцію «Ні – торгівлі Україною!» під стінами Верховної Ради.

Збір учасників — о 8.00 в двох точках: біля центрального входу до стадіону «Динамо» та біля станції метро “Арсенальна».

Акція «Ні – торгівлі Україною!» стартувала в суботу 24 квітня. Вона полягає в зборі підписів проти дій президента України, спрямованих на торгівлю Україною та втратою нею суверенітету. Сьогодні, 26 квітня учасники акції, зібравши 80 тис. підписів, принесли їх до адміністрації президента. Проте співробітники апарату Януковича підписних листів не прийняли. Збір підписів в рамках акції продовжується в усіх регіонах України.

ht logo ruh

УВАГА!

Народний Рух України закликає всіх небайдужих прийти

27 квітня о 9:00

до Верховної Ради, аби висловити свою незгоду з пактом Януковича-Медведєва та підтримати дії опозиції в парламенті з недопущення ратифікації угоди про подовження термінів перебування ЧФ РФ на українській території

symvol 1

УНП закликає патріотів приєднатися до пікету ВР на захист національних інтересів України

27 квітня із 9-30 Українська народна партія пікетуватиме Верховну Раду України, щоб висловити свій протест проти антидержавних дій нинішньої влади, адже ратифікація угод між Януковичем та Медвєдєвим щодо продовження терміну перебування в Україні Чорноморського флоту Російської Федерації може призвести до втрати державної незалежності України.

Українська народна партія закликає всіх небайдужих громадян приєднатися до протесту.

getfile

Звернення Чернігівської обласної організації партії «Народна самооборона» ДО СИЛЬНИХ ДУХОМ

МАНІФЕСТ СПІЛЬНОЇ ДІЇ

Чи хочемо ми у своїй країні терпіти зграю, для якої немає нічого рідного і нічого святого?

Чи можемо ми спокійно спостерігати, поки вони, наївшись, луснуть від жадоби?

Чи готові ми чекати, поки наша родюча земля, окроплена кров’ю героїв, буде повністю загарбана ними і перетворена на смітник або на загороджене колючим дротом приватне поле для гольфу?

НЕ ХОЧЕМО, НЕ МОЖЕМО, НЕ ГОТОВІ!

Разом із тисячами небайдужих людей у всіх куточках України стаємо до лав СПРОТИВУ свавіллю і беззаконню.

Ми починаємо тернистий шлях до утвердження СПРАВЕДЛИВОСТІ.

Ми будемо переслідувати кожного нечесного чиновника, викривати злочинні дії влади і відстоювати кожну сотку, кожен квадратний метр нашої СВОБОДИ.

Об’єднані спільною метою, ми здатні будемо допомогти одне одному, захистити кожного з нас, ми не дозволимо нас обманути і посварити, ми проголошуємо принцип СОЛІДАРНОСТІ.

Самообороняймося, бо ми того варті!

Ті з нас, хто щоденно відчуває утиски своєї духовної свободи і неможливість реалізації свого таланту, гуртуватимуться навколо ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ САМООБОРОНИ.

Ті з нас, кого дістало свавілля місцевих начальників і безлад у місті, організують КОМУНАЛЬНУ САМООБОРОНУ.

Усі ми перед викликами відродження рекету і бандитизму здатні відстояти свої права, об’єднаємося в АНТИКРИМІНАЛЬНУ САМООБОРОНУ.

Всі ці напрямки з’єднаються в єдиному міцно стисненому кулаці НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ, який може стати початком НАРОДНОГО НАСТУПУ!

Правда переможе

Люди не можуть собі купити телевізор – олігархи купують телеканали, і купують не для того, щоб по них показували правду. І поки вони, затуляючи рота журналістам і опозиції, будуть присипляти народ картинкою мовчазної благодаті, ми очі в очі, з вуст у вуста передаватимемо ПРАВДУ, ми дійдемо до кожного українського хутору, до найвіддаленішого гірського села. Хто має вуха – той почує, хто має розум – зрозуміє.

Разом нас багато

Ми об’єднаємося в кожному дворі, на кожній вулиці, у кожному селі і місті. Ми оберемо з-поміж себе нових лідерів, які не будуть слухняно виконувати волю продажних партійних вождиків, які не підведуть громаду, і які зберуться в кожному районі, області і проголосять про початок СПІЛЬНОЇ ДІЇ.

Свободу не спинити

Ми будемо впорядковувати двори і дитячі майданчики, вшановувати пам’ять полеглих героїв, ми будемо, кожен на своєму місці, чесно виконувати свій обов’язок перед людьми і Україною. Ми будемо відчувати себе вільними людьми. І від цього ми СТАНЕМО СИЛЬНІШИМИ. Із кожною своєю — великою чи маленькою – справою ми станемо згуртованіші і міцніші. МИ СТАНЕМО НЕБЕЗПЕЧНИМИ ДЛЯ НИХ! У них поселиться страх – ВОНИ НЕ ЗМОЖУТЬ нас контролювати і подолати нас ВОНИ НЕ ЗМОЖУТЬ!

Початок їхнього кінця

Троянди розцвітуть, дерева даруватимуть перехожим затінок, пам’ять героїв живитиме наші серця незламним духом, на майданчиках лунатиме дитячий сміх, а кулак НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ стискатиметься все міцніше, лякаючи нових «господарів життя» і примушуючи їх рахуватися з народом України.

Де б ми не збиралися і щоб ми не робили – ми це будемо робити без НИХ і незалежно від НИХ – хочуть ВОНИ цього чи ні. Від свого безсилля ВОНИ ВТРАЧАТИМУТЬ КОНТРОЛЬ і робитимуть дурниці – і цим наближатимуть свій кінець. Над Україною буде новий світанок!

Наше слово демократам

Ми будемо наполегливо, мирно і неухильно домагатися свого. Ми скажемо нашим любим демократам: досить вовтузитися за звання «головного захисника народу»! Подумайте нарешті про людей! Ми вам влаштуємо відбір як на телеконкурсі, ми розкажемо, що потрібно народу України, і від нас ви повернетеся всенародними лідерами або зійдете у політичне безвістя. Тоді ви ще обов’язково повернетеся до влади – бо ми не дамо побудувати регіональну монополію на десятиліття і відновимо демократію. Але ми не зробимо більше помилок, ми не підемо як тоді, після Майдану — ми будемо спостерігати за вами і при владі. І спитаємо вас із подвійною суворістю.

І зараз, коли Україна кличе своїх вірних синів і доньок на допомогу, ми не покинемо і не зрадимо її!

З нами Бог і Україна!

РАЗОМ — ПЕРЕМОЖЕМО!

“Майдан”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. А що тут вже пікетувати? — Тут треба брати вила і сокиру, і, починаючи, від голови сільської ради і до Гаранта КУ проводити ревізію законів, способу їх життя, статків їх родин і оцінювати до середньостатичного жителя села, пенсіонера, студента, держслужбовця нижнього і середнього рівня.
    Чим Янукович кращий від Ющенка, а Азаров від Тимошеноко?
    Скільки грошей витрачають політичні партії на свої з*їзди, офіси, відрядження?
    Ющенко про…в за 5 років свого президентства все, Янукович став президентом саме дякуючи В. Ющенку!
    Пізно пити боржомі, коли виразка прорвала…
    Зараз не реально щсь змінити!
    Чому партії і всякі ВГО не пікетували ВРУ проти підвищення цін на ЖКП, продуки харчування, за підвищення рівня і якості медичного обслуговування простих громадян України, за виділення коштів на боротьбу з епідемією туберкульозу і ВІЛ/СНІДУ, за прозору діяльність банків ідоступне кредитування молоді на придбання і будівництво житла …???
    Відповім — це не приносить політичних девідентів, а значить — і не потрібно їм!!!
    Зараз стоїть питання базування ЧФ РФ — ну підписали угоду, ну через 5 років буде новий президент і денонсує ці угоди. А зараз політичні ХАМИ просто піжоняться!!!
    Ну хто підніме народ на повстання? — Нo — non est penis canis — тягатись зарз з віськами МВС, і 500 тисячним штатом спеців спецконтор.
    Два батальйони “Беркуту” — і будь який Майдан поляже в крові.
    Та чи готовий народ Україи знову наступати на ті самі граблі???
    Ющенка ми зробили президентом, а він почав ділити цукерки між своїми кумами-родичами.
    Україна стала іграшкою в руках держав-сусідів і США, тільки остання скільки делегувала своїх резидентів у вищі ешелени української влади.

  2. когда я слышу слово “..ЗРАДА…ЗРАДУ….” хочется руки вымыть.
    не верю я в эти причитания, уже НЕ ВЕРЮ)))))))
    имхо. ))))) торопятся клоуны, рано начали…народ еще не готов.
    только думали ли призывалы о народе???? …уж сииильно сомневаюсь.
    но они поспешили….
    теперь — насмешат??

    “не бзди в муку, не делай пыли”

  3. Советую прочесть роман и сказку Джорджа Оруэлла “1984” и “Скотный двор”. Есть там и про Россию и про Украину, про Старшего брата и про скотный двор во главе со свиньями. И шокирующе, и точно. Читатель легко поймёт и определит кто есть кто. В этих произведениях описано настоящее и будущее не только России и Украины, а всех бывших союзных республик СССР, в том числе и Киргизии. Читайте — там есть и про нас. И нечего на зеркало пенять.

  4. Путь предстоял долгий …ехать 4-5 часов ….дороги у нас не совсем хорошие и надо было в первую очередь запастись терпением и А-76 бензином…Моя “четвёрочка” которой уже много-много лет плавно покачиваясь на ухабах украинского автобана продвигалась на Север страны…В окно был виден лесной массив..Красиво у нас…Очень красиво..Если одним взглядом обозреть нашу Державу,такой красоты не увидишь ни где…Одновременно горы Карпатские и Крымские…Степь Черкасскую и Херсонскую…Море Азовское и Чёрное…Величие и уют Львова ,Киева,Одессы…Красотища!!!Великая страна !Великий народ…Великая история…”янукович”-раковая опухоль на теле российской федерации,которую нам пытаются пришить любыми доступными и недопустимыми методами..хорошо сфокусированный кадр постоянно расплывается под лучиками Солнца..Сейчас в нашу державу заплыл на какое то время мрак сатаны под названием “янукко-вич”,и здесь всё зависит от нашего христианского воспитания..Раньше я с голодным аппетитом набрасывался на любую статью авторов и пытался дискутировать во что бы то не стало,ну а потом я приказал себе стать гурмэ…Не гурманом?!!!Гурман-жрёт вкусно и много…Гурмэ-мало и очень экзотично…Надо немедленно в себе подрезать желание много говорить!Говорить,но очень жёстко.чётко и в точку!Забивать гвоздь под самую шляпку!По пути показался стихийный базар,попью кофейку!Шум и гам людской толпы вернул меня к моим размышлениям…Чего же нам на самом то деле не хватает ,чтобы не какой не американский шпиЁн или русский не могли сворачивать нас с пут истинного?И хватит ли у моего народа силёнок противостоять вирусу “янукко-вич”..???Очень сильный народ…Источник разума этого народа была всегда его богатейшая Земля…Такое количество горя,разрухи,голода и бесчинств может пережить только Великий народ,и мне ненадо ни себе ни кому то другому этого доказывать..У меня просьба только одна к нашей “жопозиции”-Перестаньте позориться!Делайте это с достоинством!Людей ненавидящих и уважающих предостаточное количество…Свободных Украинцев очень много!Массово люди прекратили смотреть телевизоры и читать подготовленый сблёв рыгионалофф !!!Психоз со всех сторон ,а морды у голубых не такие довольные как им хотелось..Попробуй проживи в стране ,которая тебя ненавидит на 70%…Все подготовленные опросники и рейтинги заваливаются баблом и ничего не выходит…литвинушка начал захлёбываясь пересказывать старую как мир присказку “карл у клары украл кораллы”…Всё на наших глазах создаваясь рушится…Не ломается к сожалению та часть граждан Украины ,которая свято верит в “янукко-вич”.Настоятельно прошу жоппозицию прежде чем высказывать Наше мнение-делать это как можно ответственно и оглядыаться постоянно назад..Ибо мы в самом деле ещё не готовы,к радикальной поляризации…Нету волны!
    Выйти на лобное место и толкнуть речь всегда невероятно тяжело.А ежели твоё мнение не сходится в этом обсуждении со многими выступающими тем паче…Но это пыль!Самое главное обратить на своё мнение -внимание и докричаться ,достучаться …Не спать ,не жить возле компьютеров получая от каждого злостного комента либо инфаркт либо климакс…а выскочить под дождик или ветру на встречу и посмотреть на этнического Украинца где то км 300 от Киева и тут же сравнив знаменатели просуммировать всё по Природному,а не по каким то политическим алгоритмам…Свора маленьких и ненасытных шавок взялась переделывать мою страну и свободу даже позабыв о том ,что мне это может элементарно ненравится…И вот самый искус граждане неспокойные в том,что какое же среди нас количество Свободных Людей..Если хотя бы 50 на 50 тогда есть уже шанс..Если 40 на 60 тяжелее…Если ещё меньше Война!
    Знаю ,что когда филерочки прочитают за четвёрочку автомобильчик они будут стонать от восторга…да только прошу вас фаресеи не умиляйтесь это я следы путаю..детей меняю…шоколад ем так ,чтобы никто не услышал шорох от фольги…привык с вами рядом жить сцуки продажные и в любое время уйду из под руки или финтану так .что ваш начальник опер части начнёт опять залечивать псориаз,так что счастья лоховского не ждите …не спите…мы с Братьями Украинцами сейчас чуток подокрепнем .подприцелимся да как….Мама Украина я всегда с Тобой и всегда буду преданным твоим Сыном!!!

  5. Предлагаю мозговой штурм для выработки эффективной тактики продиводействия ОПГ , захватившей власть в стране.

    Создать базу данных ФИО адресов ID кодов всех участников ОПГ, которым в последствии будут предьявлены обвинения в сотрудничестве с оккупационными властями. Ближайшие родственники , соучастники по теневому бизнесу должны знать чем именно они рискуют воюя с народом 20 лет.
    База должна быть открыта для пополнения в интернете.
    Уже сейчас ненасильственными методами напоминать всем соучастникам ОПГ , их родственникам о их антинародной деятельности и их последствиях.

  6. Единый славянский народ искусственно растерзали на 3 части, а теперь ищут врагов. А смотреть необходимо в сторону неприкосновенности ПРдонов, закрытых списков голосования, отмены местных выборов, тотальной коррупции и не соответствия доходов и расходов всей чиновничьей братии и политиков, происхождения капиталов олигархов и уклонения ими от уплаты налогов и достойной заработной платы рабочим, отсутствия реформ и свертывания борьбы с коррупцией.

  7. Во блин! Весь гной собрался! Теперь самое время собрать эту кучку — и на общественно-полезные работы. Дороги ремонтировать, улицы убирать. Или мост через Керченский пролив строить. Хоть какая-то польза стране от этих горлодранцев была бы.

  8. Граждане, не слушайте вы этих призывающих к неповиновению да к акциям протеста. Перестаньте быть просто послушной биомассой. Неужели вас уже не «кидали» в 2004-ом? Олигархи не могут разделить свои бизнес-интересы и используют вас в качестве пушечного мяса. Если не будет ЧФ, то все равно эту территорию «прихватизируют» или Юля, или Ющара, или кто-то другой. Для вас Конституция не то что нарушается ежедневно, для вас ее вообще не существует, и никому из этих «справедливых» нет до вас дела. Пускай меж собой сами до смерти перегрызутся, как крысы. Назовите среди депутатов ВР хоть одного истинного патриота Украины – правильно нет их там. Сплошное жулье да ворье.

  9. 2004р був не стільки за Ющенка, скільки проти Бандюковича! А давайте просто будемо собі жити і чекати “А мЕне завтра пО чому продадуть? Куди б мені с’ЄбАтися в Польщу чи Ахрику…”
    ВсіХ їх на гілку пО черзі і будемо жити в анархіїї…

  10. В Україні реалізується план одного із ідеологів “холодної війни” і засновників ЦРУ США Аллена Даллеса: «…Посіявши хаос, ми непомітно підмінимо їхні цінності на фальшиві й змусимо їх повірити в ці цінності…
    В управлінні державою ми створимо хаос і безладдя. Ми будемо непомітно, але активно й постійно сприяти самодурству чиновників, хабарництву, безпринципності. Чесність і порядність висміюватимуться і нікому не будуть потрібні, перетворяться на пережиток минулого…
    І лише незначна кількість людей здогадуватиметься чи навіть розумітиме, що відбувається. Але таких людей ми поставимо в безпорадне становище, перетворимо на посміховисько, знайдемо спосіб їх оббрехати й оголосити покидьками суспільства…».

  11. Молодкц, Шульга! Хоть кто-то начал понимать что делалось на Украине в годы оранжизма и какие подонки все “свидомые”. Браво!

  12. “русский”,”stanley”,”пеньок”и др. голубые покидьки,сегодня ваша коалиция продала часть Украины,но господь не фраер, видит всё и каждого.Обидно за беззубость оппозиции,вся надежда на будущее,и на правильно сделанные выводы из случившегося,пересiчними украiнцамi.За преступлением ,идёт наказание,рано празднуете.Слава Украiнi!

  13. Не, пора уже сажать эту оранжевую быдлоту и прочее национал-свидомое дерьмо, а то нормальные люди просто не поймут. Хороший день сегодня.
    Гранату в схрон!

  14. Справа в тому, що ті латентні структури, які давно хочуть прибрати до рук Україну — найбагатшу країну Європи, не гидують ніякими методами для реалізації своїх планів.

  15. Померанчевые козлабараны во главе с караваем на голове уже достали. Дайте людям наконец-то начать жить. Не у всех как у “Ваших” Мерсы и БМВ. Угомонитесь и уйдите по-доброму.

  16. Наверное друзья Вы опоздали.Теперь упокойтесь кушайте цитрусовые,играйте на сопилках и трембитах, беритесь за вилы и “сокыры”, можете и за яйца, если это Вам нравится, не канючьте — НАДОЕЛИ. А некоторые должны подготавиться к ответу за воровство и нецелевое использование бюджетных средств. Телефон для справок о предоставления адвоката 102.

  17. мля пристрелили б её чтоли, задолбала уже на нее смотреть и слушать ахинею, нанюхается и на баррикады!

  18. Ещё год назад аналогичные призывы действовали как обьеденяющий фактор тех, кто в одиночку борется за право ЖИТЬ в этой стране. И такие люди объеденясь называли себя гражданами. Сегодня у мониторов остались только те кто верит, что подачка новой власти их накормит. Те для кого понятие Родина недоступно. Те, кто делит общество на “Своих” и “Нациков”. Те для кого набитое брюхо, является смыслом жизни…

  19. Итак, ратификация произведена. Бютовская быдлота с депутатскими удостоверениями показала себя во всей красе, яйца в Литвина, дымовые шашки в зале, про истеричные крики и говорить уже нечего. Утёрлись, чего и следовало ожидать. Немногого добились речинские с андреевыми своими призывами.

  20. Оранжоиды сосали,сосут и будут сосать-это их нормальное рабочее состояние.
    Спокойно документировать организаторов актов гражданского неповиновения и паковать,а простым тупорылым бойцам,которые за денежку нарушают общественный порядок-заслуженно по ребрышкам.Два-три таких профилактических мероприятия и охота идти за обнюханными кокаинщиками отпадет сама по себе,плетью обуха не перешибешь,все что можно оранжутанги уже просрали,в том числе и свою власть,а эти детские потуги легко пресекаются в установленном законом порядке,так что остается им только СОСАТЬ…

  21. Зря радуетесь, изменники! Вот только что сейчас по новостям прошло сообщение, что жлобинский районный суд признал избрание Януковича незаконным и объявил президентом Украины Юлию Владимировну Тимошенко. Она, как Верховный Главнокомандующий, уже обратилась к войскам с приказом арестовать руководство страны, окрыть огонь по кораблям ЧФ и объявила войну России. Ющенко назначен на должность начальника штаба, Яценюк — главного инденданта, а Гриценко — ординарцем в армии вторжения.

  22. Оранжоиды, учите уголовный Кодекс ….
    Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади
    1. Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, —
    караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.
    2. Публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, — караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
    3. Дії, передбачені частиною другою цієї статті, вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, — караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
    Подумайте !!!

  23. Благословлен день сегодня!!! Наконец свершилось то , что предначертано свыше!Санитары и иже с ними, не беснуйтесь, да простит вам Господь, бо не ведаете , что творите.Да снизойдет благодать Божья на ваши головы и вложит Он вам мозги!!!

  24. Ну що ж все відбувається за тим сценарієм, що я описав в іншій гілці форуму. Громадяни західних, північних та центральних областей України, а це більшість тих, хто себе рахує українцем, більше не будуть підтримувати збанкрутілі і безпорадні демократичні сили, які не в змозі відстояти українські інтереси, що поступово призведе до радикалізації їх поглядів та підтримки радикальних, чи ультрарадикальних націонал-патріотичних сил, які мають чітко виражену націоналістичну ідеологію і не пов’язані ні з якими олігархічно-клановими групами. Після приходу цих сил до влади, що відбудеться восени 2010, чи максимум на весні 2011, всі ті, хто зараз грубо порушують Конституцію та суверенітет держави постануть перед судом за здійснені злочини, що і буде початком кінця кланового устрою нашої політичної системи.

  25. Не хотелось, но прийдётся вернуться на службу. Защитники “отечества” кажется достали всех, а меня в первую очередь.

  26. “Ветеран” — читайте Конституцию Украины Статья 5: “Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.”

  27. Прощайте, товарищи! С Богом, ура!
    Кипящее море под нами!
    Не думали, братцы, мы с вами вчера,
    Что нынче умрём под волнами.

    Не скажет ни камень, ни крест, где легли
    Во славу мы Русского флага,
    Лишь волны морские прославят одни
    Геройскую гибель «Варяга»!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ