Человек не терпит насилия!

ЧАС ДІЯТИ! Всі проти кліки Януковича. Збірні анонси

banner 216

ТЕРМІНОВО!
27 квітня відбудеться пікетування Верховної Ради України проти ратифікації «харківських угод» щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України. Збір о 9:00-9:20 біля стадіону імені В. Лобановського (Київ, вул. Грушевського, 3, станція метро Майдан Незалежності).

ВГО «Громадянська позиція»

flag 3

«Українська платформа» закликає всіх небайдужих до майбутнього України приєднатися до акції громадянського спротиву

«Українська платформа» звертається до всіх свідомих громадян України, які обурені діями новообраного Президента, які більше не в змозі терпіти нахабну торгівлю незалежністю і суверенітетом нашої держави, які проти того, щоб нашу батьківщину найганебнішим чином перетворювали на російську провінцію, — приєднуйтеся до акції громадянського протесту 27 квітня о 9.00 під будинком Верховної Ради!

Участь в акції буде Вашим конкретним внеском в українську справу, протидією змові Януковича з Медведєвим.

Ми заявляємо: Україна втрачає шанси бути українською, незалежна держава втрачає суверенітет!

Якщо вам небайдужі власні права і свободи, самостійність України, закликаємо вас до активного висловлення своєї позиції. Адже ми разом проголосили цю державу і разом в ній живемо. Наш обов’язок – захистити її!

Телефон для консультацій: 044-581-5340
E-mail: [email protected]

Разом збережемо незалежну Україну, разом відстоїмо нашу свободу!

Україна – понад усе!

zakarpattya20090519005624

Пікетування Верховної Ради України

У вівторок, 27 квітня 2010 року, Всеукраїнське об’єднання “Свобода” спільно з національно-патріотичними організаціями проведе пікетування Верховної Ради України проти зрадницьких угод щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

Початок акцій о 10-00.

Довідка. ВО “Свобода” вважає продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської федерації на території України планомірною здачею національного суверенітету України на догоду кремлівським апетитам

Прес-служба ВО “Свобода”

ni derg zradi

«Наша Україна» закликає приєднатися до акції громадянського спротиву

«Наша Україна» звертається до кожного, кому не байдужа доля України. Якщо тебе обурює політика Віктора Януковича, якщо ти проти того, щоб твоєю країною торгували, якщо ти не хочеш, щоб спекулювали твоїм майбутнім, якщо ти не бажаєш перетворювати Україну на російську колонію і базу для російських військових, – приєднуйся до нашого руху!

Разом ми відстоїмо нашу Батьківщину. Разом ми скажемо «ні» колонізації України. Зараз не важливі політичні симпатії. Зараз — важлива наша Україна!

Якщо ти хочеш стати активними учасником спротиву, взяти участь в акціях непокори, проводити роз’яснювальну роботу, роздавати листівки, навіть просто розповідати людям, як важливо нам бути зараз єдиними, ми чекаємо на тебе в офісі «Нашої України» за адресою: м.Київ, вул. Щорса, буд. 36Б.

Всі консультації за телефоном: (044) 569 75 34
Електронна адреса: [email protected]

Разом не здамо нашу Україну!

logo

У вівторок, о 9.00, мітинг біля Верховної Ради
24.04.2010 | 15:43
Юлія Тимошенко закликає українців прийти 27 квітня, о 9:00, до Верховної Ради, аби висловити свою незгоду з пактом Януковича-Медведєва та підтримати дії опозиції в парламенті з недопущення ратифікації угоди про подовження термінів перебування Чорноморського флоту РФ на українській території на 25 років.

getfile
«ЗА УКРАЇНУ!» КЛИЧЕ ЛЮДЕЙ ПІД СТІНИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ
Президент України і його уряд пішли на пряме порушення Конституції України залишивши іноземну військову базу на території України ще на 30 років.

Перші 50 днів їх діяльності засвідчили: мета команди Януковича – знищити все українське.

Заявляємо, що депутати групи «За Україну!» жорстко протидіятимуть спробам ратифікації угоди в Верховній Раді. Але тільки разом з небайдужими українцями ми зможемо зупинити торгівлю Україною.

Закликаємо усіх патріотів 27 квітня у вівторок о 9.30 прийти під стіни Українського парламенту і стати на захист своєї країни.

kun

Звернення Проводу Львівської обласної організації Конгресу Українських Націоналістів

ДОРОГІ УКРАЇНЦІ!

Два десятиліття ми як могли будували свою Державу. Були помилки, невдачі, дрібні зради окремих громадян, шалений опір п’ятої колони, хабарництво, корупція. І все-таки ми стали повноцінною державою, яку визнав увесь цивілізований світ. А труднощі… Це наші проблеми. Та й в кого їх немає?

На жаль, останні вибори стали трагічними для України. Обдурений примітивними обіцянками легкого життя, зазомбований імперсько-комуністичними ідеями Схід обрав Президентом України кримінального авторитета. За сім тижнів Янукович показав, що хоче правити Україною незгірш Сталіна, який ігнорував закони і за “найгуманнішої” сталінської Конституції безперебійно працювала страшна машина Смерті, Репресій, Грабунків; віддав українські території: Берестейщину – Білорусі, Західно-Українські землі (Холм, Ярослав, Перемишль) – Польщі, Східно-Українські землі – Росії, а україномовну Кубань насильницьки русифікував; правити Україною доручав таким україножерам як Каганович, Хрущов, Косіор.

Сьогодні ситуація повторюється: з порушенням Конституції України сформовано Уряд; на відповідальні державні посади призначаються не професіонали, а “свої хлопці”; гуманітарною сферою та освітою керують українофоби Табачник і Семиноженко; закриваються кримінальні справи Боделана і Бакая, соратників нинішніх можновладців; почали навіть не продавати, а віддавати за невідь-що українську територію та державне майно іншим державам.

Цих людей Майдан-2004 нічого не навчив, хоча спершу вони показали свої заячі душі і після нашої перемоги розбіглися, немов блощиці від світла. Люди з кримінальним минулим розуміють тільки силу. Вони напрошуються на новий Майдан, щоб конкретно дістати в морду по-киргизьки.

Український народе!

Українська молоде!

Захистимо Батьківщину від безродних наймитів російських спецслужб!

Готуймося до безпощадної боротьби!

Слава Україні!

getfile

«ФРОНТ ЗМІН» ПРОДОВЖИТЬ АКЦІЮ «НІ – ТОРГІВЛІ УКРАЇНОЮ!» ПІД СТІНАМИ ПАРЛАМЕНТУ

У вівторок, 27 квітня, «Фронт Змін» продовжить акцію «Ні – торгівлі Україною!» під стінами Верховної Ради.

Збір учасників — о 8.00 в двох точках: біля центрального входу до стадіону «Динамо» та біля станції метро “Арсенальна».

Акція «Ні – торгівлі Україною!» стартувала в суботу 24 квітня. Вона полягає в зборі підписів проти дій президента України, спрямованих на торгівлю Україною та втратою нею суверенітету. Сьогодні, 26 квітня учасники акції, зібравши 80 тис. підписів, принесли їх до адміністрації президента. Проте співробітники апарату Януковича підписних листів не прийняли. Збір підписів в рамках акції продовжується в усіх регіонах України.

ht logo ruh

УВАГА!

Народний Рух України закликає всіх небайдужих прийти

27 квітня о 9:00

до Верховної Ради, аби висловити свою незгоду з пактом Януковича-Медведєва та підтримати дії опозиції в парламенті з недопущення ратифікації угоди про подовження термінів перебування ЧФ РФ на українській території

symvol 1

УНП закликає патріотів приєднатися до пікету ВР на захист національних інтересів України

27 квітня із 9-30 Українська народна партія пікетуватиме Верховну Раду України, щоб висловити свій протест проти антидержавних дій нинішньої влади, адже ратифікація угод між Януковичем та Медвєдєвим щодо продовження терміну перебування в Україні Чорноморського флоту Російської Федерації може призвести до втрати державної незалежності України.

Українська народна партія закликає всіх небайдужих громадян приєднатися до протесту.

getfile

Звернення Чернігівської обласної організації партії «Народна самооборона» ДО СИЛЬНИХ ДУХОМ

МАНІФЕСТ СПІЛЬНОЇ ДІЇ

Чи хочемо ми у своїй країні терпіти зграю, для якої немає нічого рідного і нічого святого?

Чи можемо ми спокійно спостерігати, поки вони, наївшись, луснуть від жадоби?

Чи готові ми чекати, поки наша родюча земля, окроплена кров’ю героїв, буде повністю загарбана ними і перетворена на смітник або на загороджене колючим дротом приватне поле для гольфу?

НЕ ХОЧЕМО, НЕ МОЖЕМО, НЕ ГОТОВІ!

Разом із тисячами небайдужих людей у всіх куточках України стаємо до лав СПРОТИВУ свавіллю і беззаконню.

Ми починаємо тернистий шлях до утвердження СПРАВЕДЛИВОСТІ.

Ми будемо переслідувати кожного нечесного чиновника, викривати злочинні дії влади і відстоювати кожну сотку, кожен квадратний метр нашої СВОБОДИ.

Об’єднані спільною метою, ми здатні будемо допомогти одне одному, захистити кожного з нас, ми не дозволимо нас обманути і посварити, ми проголошуємо принцип СОЛІДАРНОСТІ.

Самообороняймося, бо ми того варті!

Ті з нас, хто щоденно відчуває утиски своєї духовної свободи і неможливість реалізації свого таланту, гуртуватимуться навколо ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ САМООБОРОНИ.

Ті з нас, кого дістало свавілля місцевих начальників і безлад у місті, організують КОМУНАЛЬНУ САМООБОРОНУ.

Усі ми перед викликами відродження рекету і бандитизму здатні відстояти свої права, об’єднаємося в АНТИКРИМІНАЛЬНУ САМООБОРОНУ.

Всі ці напрямки з’єднаються в єдиному міцно стисненому кулаці НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ, який може стати початком НАРОДНОГО НАСТУПУ!

Правда переможе

Люди не можуть собі купити телевізор – олігархи купують телеканали, і купують не для того, щоб по них показували правду. І поки вони, затуляючи рота журналістам і опозиції, будуть присипляти народ картинкою мовчазної благодаті, ми очі в очі, з вуст у вуста передаватимемо ПРАВДУ, ми дійдемо до кожного українського хутору, до найвіддаленішого гірського села. Хто має вуха – той почує, хто має розум – зрозуміє.

Разом нас багато

Ми об’єднаємося в кожному дворі, на кожній вулиці, у кожному селі і місті. Ми оберемо з-поміж себе нових лідерів, які не будуть слухняно виконувати волю продажних партійних вождиків, які не підведуть громаду, і які зберуться в кожному районі, області і проголосять про початок СПІЛЬНОЇ ДІЇ.

Свободу не спинити

Ми будемо впорядковувати двори і дитячі майданчики, вшановувати пам’ять полеглих героїв, ми будемо, кожен на своєму місці, чесно виконувати свій обов’язок перед людьми і Україною. Ми будемо відчувати себе вільними людьми. І від цього ми СТАНЕМО СИЛЬНІШИМИ. Із кожною своєю — великою чи маленькою – справою ми станемо згуртованіші і міцніші. МИ СТАНЕМО НЕБЕЗПЕЧНИМИ ДЛЯ НИХ! У них поселиться страх – ВОНИ НЕ ЗМОЖУТЬ нас контролювати і подолати нас ВОНИ НЕ ЗМОЖУТЬ!

Початок їхнього кінця

Троянди розцвітуть, дерева даруватимуть перехожим затінок, пам’ять героїв живитиме наші серця незламним духом, на майданчиках лунатиме дитячий сміх, а кулак НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ стискатиметься все міцніше, лякаючи нових «господарів життя» і примушуючи їх рахуватися з народом України.

Де б ми не збиралися і щоб ми не робили – ми це будемо робити без НИХ і незалежно від НИХ – хочуть ВОНИ цього чи ні. Від свого безсилля ВОНИ ВТРАЧАТИМУТЬ КОНТРОЛЬ і робитимуть дурниці – і цим наближатимуть свій кінець. Над Україною буде новий світанок!

Наше слово демократам

Ми будемо наполегливо, мирно і неухильно домагатися свого. Ми скажемо нашим любим демократам: досить вовтузитися за звання «головного захисника народу»! Подумайте нарешті про людей! Ми вам влаштуємо відбір як на телеконкурсі, ми розкажемо, що потрібно народу України, і від нас ви повернетеся всенародними лідерами або зійдете у політичне безвістя. Тоді ви ще обов’язково повернетеся до влади – бо ми не дамо побудувати регіональну монополію на десятиліття і відновимо демократію. Але ми не зробимо більше помилок, ми не підемо як тоді, після Майдану — ми будемо спостерігати за вами і при владі. І спитаємо вас із подвійною суворістю.

І зараз, коли Україна кличе своїх вірних синів і доньок на допомогу, ми не покинемо і не зрадимо її!

З нами Бог і Україна!

РАЗОМ — ПЕРЕМОЖЕМО!

“Майдан”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. Ого, як розгавкалися путінсько-януковицькі проплачені недобитки! Геть, покидьки, з України, не подобається тут — їдьте до каціпії!

  2. Из ленты новостей: “Экс-премьер призвала к проведению досрочных парламентских выборов. Выступление лидера БЮТ, которая выступает на митинге уже второй раз, пытаются заглушить сторонники националистической организации “Свобода”.
    Внутривидовая борьба — самая жесткая. Так держать, нацики!

  3. Не втримаєте, падлюки! Правду не зупинити! Повстань, Україно! Проти повеволення заокеанськими недобитками і наймитами повстань! Слава героям — героям слава! Слава КПСС!

  4. Толику — не журися, друже. Не провели тоді, проведемо зараз. Ніякої різниці, так навіщо платити більше?

  5. Уважаемые господа форумчеги, ответственно заявляю о том, что оккупационные клерки слямзили сегодня мой ник. В 12.29 я не просто не выходил на форум, я был далеко от компьютера, поскольку еще не добрался домой с акции протеста у Верховной Рады. Я просто информирую об этом, а не огорчаюсь. Поскольку есть причины для радости как ни странно. Если эти великорозумные сотрудники не находят ничего другого, как украсть ник реального и пока живого человека, ничего другого, как объявить “от его имени”, что он приведет на баррикады “своих друзей из гей-клуба”, то дела у них очень плохи. Поскольку эти штучки так называемого черного пиара уже являются старьем. Несколько лет назад на местных выборах одного из кандидатов на главу райрады столицы противники безосновательно назвали геем. А я наблюдал потом в подземном переходе спального района надпись во всю стену: “Такой-то — не гей, он вор. Мы его не поддерживаем. Геи Киева”. У оккупационной власти плохи дела и с мозгами, и со временем, и с ноу-хау. А наше время только начитаентся. Слава Україні!

  6. Что, Медвед без моего ведома что-то там с Долбоянеком подписал? 30% скидка????? Да они, что, ох..ли? Я же хотел ЧФ в Турцию на металлолом продать,а деньги поделить с Ющенко.

  7. За то что в стране происходит скажите спасибо своей тупости и лени.
    А ты ЮЛЯ — “друг” украинского народа.???

  8. Только что вернулся с митинга в центре Харькова, где прогрессивные силы протестовали против уничтожения украинской государственности. Что бы там не писали наёмные постеры, а геи отстативают и всеми доступными им способами будут поддерживать независимость Украины VVVVVV!!!!!!

  9. Притча.
    Один поважний депутат з ПР в 2009 році прийшов до батюшки в церкву та й каже, щось зовсім погані мої справи, з бюджету грошенят не дають, кримінальну справу за несплату податків відкрили, робітники заводу оголосили страйк та вимагають зарплати, жінка від мене пішла, бо не зміг їй нову машину купити, син почав українською розмовляти, дочка за БЮТівця заміж зібралася… Послухав його батюшка, тай каже, а ти синку повісь у себе над ліжком табличку “Все так не буде” і кожний день зранку і ввечері дивись на неї. Пройшов рік. Приходить цей депутат до батюшки і каже, як тобі віддячити отче, гроші з бюджету пішли, кримінальну справу закрили, жінці нову машину купив і вона повернулась, син знову російською розмовляє, дочка собі іншого серед наших знайшла, а батюшка питає: та табличка і досі у тебе над ліжком вісить? Депутат каже та ні, навіщо вона мені тепер, я її вже давно зняв, а батюшка йому: повісь синку назад і читай зранку і ввечері що там написано.

  10. ВСЕМ!ВСЕМ!ВСЕМ!СРОЧНО!!!Всех нациков, оранжоидов и прочую нечисть жду завтра в Севастополе,на нашей единственной подводной лодке,приваренной к пирсу чтоб не утонула,обрезаем сварку(болгарку я приготовила)и в бой,за НАШУ Украину,за меня красавицу!!! Ваша Юля!!!

  11. Вибачте мені, панове помаранчеві та біло-сердечні. Але в мене до вас є одне запитання, хто піде 11 травня на вашу так звану “акцію протесту”? В запланований Вами час всі нормальні люди будуть ПРАЦЮВАТИ!

  12. А чем плоха Дружба славянских народов ??? Чем и кому мешает ЧМФ ?? Тем, что будут рабочие места дополнительно и средства для процветания Севастополя ? И это только начало, дальше заработают по-настоящему Договора в металлургии, энергетике, сельхоз и т. д. Народу от этого плохо будет или тем, кто отодвинут от распределения “общего корыта” ?? Что мало нахапали за предыдущие годы ?? А вот Янукович курс правильный держит, но, чтоб была вера ему, следует свои аппетиты поубавить тоже. Чистку проводить не только с оранжевых, но и из себя. В Хмельницке рынок строится чей ????; в Закарпатье угодья целые выкуплены для кого ??? Так, что вводите господа системные 50-ти дневные не только отчеты о проделанной работе, а и декларации о личных доходах и расходах, начиная с Президента.

  13. Прикольно, но Черноморский флот РФ ставший сегодня яблоком раздора абсолютно не мешает жителям Севастополя, и даже наоборот, а те кто живет за тысячу километров — сопли тянут. Нацики хреновы. Может на вас космическая радиация (через озоновую дыру) как-то влияет делая мутантов. Но нет же, не все граждане западной Украины такие обдолбаные. Где вас только небыло: Нагорный Карабах, Сербия, Югославия, Чечня, Грузия, кто следующий. Если разрешат продажу и ношение оружия, то следует ждать повторения монголо-татарского ига, только в обратном направлении, через Россию в Азию. Не на воевались, бляди.

  14. Для ПРДонов и других граждан не имеющих отношение к стране Украина:
    Ваша слабость — умственная. Простые оскорбления — признак умственной
    недостаточности, бесперспективности и слабого образования.
    С вАМИ разговаривать вообще не о чем! Поэтому пыжиться незачем.
    Вашу отсебятину кретинов просто пропускаю.
    Смею заверить — Ваш тупорылый клуб любителей власти ПеРдонов,
    литвиновцев, комуняк, нунсовцев, ЕйЦовцев — оч-чень скоро увидит
    своё место. Олигархи, затеявшие эту кашу порвут УрКаину на части
    а вы все будете им “жопу” или ещё чего-то лизать, чтобы выжить.
    И тут окажется не до смеху или “политических” принципов — лишь
    бы взяли “поиметь” и за это, кость бросить.
    А всю эту “антиоражевую” жёлчь советую админу отфильтровать.
    Это не суждения или мысли — это бессильная злоба совдепов, никак
    не могущих поверить, что их время прошло.

  15. Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!
    Телевизор — это, наверное, Христос нашей цивилизации. Не в том смысле, что Спаситель, а в том что могильщик. Каким Он был для цивилизации Рима. И проблема не в том, что этот экран обращает нас в какую-то новую веру. Ее вообще нет. Проблема в том, что экран стирает границу между реальностью и мнимостью не хуже героина.

  16. Ребята, в Белоруссии стоят военные базы России, и что? Нормально там живут, по крайней мере многие помнят сюжет, где родители из приграничного украинского села отдали дочь на учебу в белорусскую школу, зная, что там больше перспектив. А почему? Да потому что живут в мире (до недавнего времени) с Россией. А по поводу Юли… Хотите повторения 2005-2009? Поверьте, она и в этот раз найдет “ворогів”, которые не дадут ей привести Украину в рай! И чем вам мешает Черноморский флот? Вы знаете, что по условиям, ЧФ охраняет Украину от морской агрессии? Или вы забыли, что за морем Турция? Думаете они поменялись в своих планах на Крым? Нет, просто они ждут, когда там останутся лишь ВМС Украины — флагман — 1 шт., подлодка — 1 шт. (ремонту не подлежит, списать — лишить Украину “подводного флота”) и пару десятков катеров. А еще есть Румыния, которая даже не скрывает своих территориальных претензий (о. Змеиный, например), через суд все делалось, потому что боялись именно ЧФ, т. к. в правительстве (оранжевом) они все “порешали”, когда вдруг, непонятно почему из Болграда в Днепропетровск на постоянную дислокацию перевели 25 воздушно-десантную бригаду. Без ЧФ нам — жо.а! Уж лучше — бывший зэк, чем какой-нибудь Тягнибок, после которого мы останемся без газа, предприятия станут и поедем мы все на заработки, как многие из его западноукраинских сторонников, или Юля, котрая будет с умным видом вещать, почему ей не удалось вытащить нас из ж.пы, а наоборот, мы засели там еще глубже!

  17. Только факты:
    — Украина не располагает собственным флотом, перспектив его возрождения “0”.
    — Украина не имеет ВВС, перспективы те же.
    — Ядерное оружие — понятно.
    — Европа дипломатично, но четко дала понять — не ждем, дружите с Россией. Европе нужен газ.
    — 19 лет и на минус 6 миллионов людей, впечатляет, не правда ли.
    — На Западной Украине — нищета, “заробитчаны”, безнадега — кто мешал хоть что-то поднять, возродить со своим-то президентом?
    — Сейчас речь идет о тупом, “быдлотном” но реальном выживании людей (пенсии, зарплаты, пособия).
    — Всех депутатов и олигархов к ногтю? Очень интересно, а поможет?! Народ 20 лет в стогнации-деградации, зачастую люди сами себе на голову какают.
    — Безмолвному быдлу — НЕТ, но и лезть на амбразуры за чьи-то паскудные интересы УДЕЛ ЛОХОВ,
    ДУМАТЬ,ДУМАТЬ и ЕЩЕ ДУМАТЬ!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ