Человек не терпит насилия!

«ТЕНДЕРНА КОРОЛЕВА» ПРИХОДИТЬ В ОБОРОНКУ?

434073210 3532852330308348 5279074737609659267 n

Живемо у такі паскудні часи, коли справджуються переважно погані чутки. І коли мені розповіли, що у новостворену Агенцію з оборонних закупівель начебто працевлаштувалась така собі Таїсія Олійник, то я сприйняв це вельми серйозно.
Нагадаю читачам, що це як раз та сама Агенція, яку я вже критикував за неадекватній підхід. Тому що її працівники намагаються організувати роботу так, як зручно їм, чиновникам, а не українським виробникам зброї.
Хоча це можна списати на те, що люди не встигли увійти у тематику після того, як вони займалися закупівлями в «Укренерго». До речі, ДБР там веде слідство.
Але якщо у Агенцію оборонних закупівель беруть, так би мовити, «на посилення» особу, яку в Інтернеті цілком обґрунтовано називають «королевою тендерної мафії», то це вже не випадковість і проблеми адаптації. Це свідоме створення корупційного середовища, бо корупціонери тягнуться туди, де є великі гроші. А в Агенції вони є.
Трохи про Таїсію Олійник. Вона понад 10 років працювала у системі закупівель на «Укрзалізниці». Людям, які у теми, далі можна не продовжувати. Але все ж таки. При Олійник за завищеними цінами закуповувала туалети для вагонів, мастила, рейкові кріплення та ще багато чого. У 2021 році НАБУ проводило в неї обшук, але справа «чомусь» далі не пішла.
Про Таїсію Олійник є чимало журналістських розслідувань — «королева», що ж тут поробиш. У багатьох з них її пов’язують з родиною Дубневичів, сьогодні це виглядає як справжнє «Свідоцтво про недоброчесність».
Подейкують, що Олійник вже встигла вплинути на декілька тендерів по закупівлі FPV-дронів, і ось це викликає справжнє занепокоєння.
Будемо сподіватися, що чутки щодо працевлаштування «тендерної королеви» у Агенцію оборонних закупівель так і залишаться страшними чутками. Але якщо інфа таки підтвердиться, то конче необхідно почути пояснення від Дмитра Клименкова, який у МО курує напрямок закупівель, а також від Марини Безрукової, яка очолює Агенцію. Щоб зрозуміти, що їх мотивує на залучення настільки одіозних осіб.
Хоча навряд чи вони будуть щирими…
Олександр Кочетков
Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ