Человек не терпит насилия!

Самоспасение Ильи Витюка

434027272 3811151622453073 1698615910571085727 n
Ольга Худецька: «З приводу затримання Лукʼянова є кілька сюжетних поворотів.
Затримали його, виявляється, ще в лютому.
Попри те, що сьогодні в повідомленні СБУ розповіли про інтернет-провайдер Лукʼянова, який працював на окупантів і платив податки в рф і додав доступ ФСБ до даних, в підозрі нічого цього немає.
Є лише підозра за пересилку у закритих чатах пропагандистських повідомлень — це кваліфікували як виправданн збройної агресії рф.
Це нетяжкий злочин — і наслідком цього і став такий м’який запобіжний захід.
Ще 27-го лютого суд присудив йому нічний домашній арешт. Без електронного браслету.
Тобто, його забовʼязали бути вдома у час, коли і так діє комендантська година. І все під чесне слово)
Ви спитаєте — нащо тоді вони викотили цей переможний прес-реліз про давнє затримання, в якому не можна похвалитись ні підозрою, ні запобіжним?
Це може бути пов’язано з триваючим скандалом довкола очільника Департаменту Кібербпезки СБУ Іллі Вітюка, адже у сьогоднішньому раптово оприлюдненому прес-релізі СБУ про лютневе затримання Лук’янова вказано, що саме “кіберфахівці Служби безпеки завадили втечі з України колишнього народного депутата від забороненої Партії регіонів”
Нагадаю, днями Слідство.інфо випустило розслідування про керівника Департаменту Кібербезпеки з приводу придбання його дружиною квартири ринковою вартістю 20 млн гривень за 12,8 млн гривень.
Після виходу розслідування з’ясувалось, що журналісту, який його готував, у торговому центрі намагались вручити повістку представники ТЦК, яких привів туди працівник Департаменту Кібербезпеки. Після цього Вітюка відсторонили від обов’язків на період проведення перевірки.»
Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 2.83 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ