Человек не терпит насилия!

РОЗПОВІДЬ ПРО МАГІЧНУ ЦИФРУ 8 В ПРОКУРАТУРІ ТА УСБУ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Прямо як в пісні «служили два товарища», так служать нібито Батьківщині, в різних відомствах, а насправді на власну кишеню два славнозвісних працівники. Один з них старший слідчий в ОВС СВ прокуратури Львівської області Осташевський А., а інший також старший оперуповноважений в ОВС відділу «К» УСБУ у Львівській області Чумаченко С. Обидва займаються виключно злочинами, які скоюють міліціянти. Як ми бачимо, що Чумаченко С. очевидно мав би ловити перевертнів в міліцейськх погонах, а Осташевський А. проводити розслідування і направляти такі кримінальні справи до суду. В принципі, так вони і роблять, але є одне маленьке НО! Дуже ті два хвацькі козаки люблять підзаробити на міліціянтах. Одного разу славнозвісний і гроза всіх міліціонерів у Львові Чумаченко С. затримав двох оперів транспортної міліції Гораля та Поповича за вимагання хабара, який ті двоє взяли, порівняно з Чумаченком та Осташевським, це мізерна сума. Після проведення страшного розслідування, до суду направили кримінальну справу тільки відносно одного, а інший пішов свідком у цій справі. І як Ви шановні читачі думаєте, чи просто так? Звичайно, що ні. Чумаченко з батька Гораля, через адвоката Партику взяв 8 тисяч доларів ну і звичайно поділився з Осташевським, єдине, що невідомо, так це хто крім них ще був задіяний в цій афері. Ну те, що начальники їхніх відділів, це зрозуміло, а от чи ще хтось невідомо. Правда потім, після прокурсько-сбушного дєрєбану цього виявилось замало і ще пристроїли перестрашеного батька Гораля на 5 тисяч доларів (останній бізнесмен, гроші має і задля добробуту сина не пожалів). Не побоялись вдруге вимагати гроші, бо хто ж їх затримає, вони ж самі кого хочеш затримають! Одне слово фахівці з великої букви. Після цього знову гроза міліції Чумаченко С. затримав оперів з БНОНУ, які також вимагали хабар, але звичайно в менших сумах ніж тих два діяча. Довго вони мусолили, тобто розслідували цю справу, але згодом вона також пішла до суду. На перший погляд все в межах Закону. Але є оде маленьке НО? З тодішнього начальника БНОН Залізничного РВ куди досталялись наркомани, які потім стали заявниками по справі про вимагання хабара, наші хвацькі козаки також збрили 8 тисяч доларів, якоби за те, що він давав неправдиві покази про те, що наркоманів в райвідділ не доставляли. От і скажи потім, що цифра 8 для прокуратури і СБУ Львова не є магічною. І вовки ситі і вівці цілі, та і з показниками в роботі все гаразд – справа ж в суді, а скільки осіб притягнуто не важно. Таких прикладів є масса, тільки ні в кого нема бажання їх виявляти і документувати, а шкода. Осташевський А. зібрався на роботу в суд, отож вони разом з Чумаченком С., гори зможуть перевернути. Та так, що Зварич порівняно з Осташевським «младенец». Ну нічого, правда на світі є і вони своє знайдуть. Дивно, що нікому нема діла до таких працівників. Рано, чи пізно цій ниточці у вигляді прокурсько-сбушного тандему, прийде кінець і тоді процес буде не менш гучніший за Зварича.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

30 ответов

  1. Підтримую автора у всьому! Мало того, що сбушники “осідлали” митні переходи та контролюють надходження контрабасу, то вони ще і на замовлення працюють, як оті дівчата на трасі. Треба було-б татові міліціонера звернутись куди слід, то було б як у Житомирі в 2007 , коли капітан СБУ в колективі дзюдоїстів “контролював” від імені свого керівництва отримання коштів викрадачами від батьків, які викрали їхніх дітей і утримували їх на території міста. Після того, як капітана СБУ ознайомили з якістю асфальтового покриття і з трусів вийняли ксіву, мова відновилась лише у службовому кабінеті силовиків сусідської області.

  2. Самотньому вовку: “Треба було-б татові міліціонера звернутись куди слід”
    то чому ж він не звернувся (та тоді би його чадо сиділо в тюрмі як бандюга)
    А хлопі шо,? може й сказали цього відпустити. Вони ж так само пішаки і самі нічого не вирішують.

  3. Що вже говорити, коли навіть молоде покоління в основному приходить в СБУ зовсім з конкретною метою: вирішувати свої справи тикаючи всім посвідчення. Не так давно Львівське ДАІ, що на Городоцькій, тиждень відвідувала Гриценко Тетяна Сергіївна співробітник СБУ у Л/о, яка тикаючи посвідченням СБУ всім працівникам розшуку від каб. 27 і до нач. розшуку включно витощнила останніх, щоб ті похоронили матеріали справи про ДТП в якій вона винувата. Почалась перевірка в ході якої вияснилось, що в ніч з 26 на 27 липня 2009 року автомобіль під керуванням Гриценко Т.С. держ.номерний знак ВС 9880 ВО в’їхав у припаркований автомобіль ВАЗ 2107 д.н.з. ВС 9159 ВА та зник з місця ДТП (власник сімки Голубйов В.Л. отримав численні забої). Зі слів очевидців, стало зрозуміло, що із-за керма авто, яке здійснило ДТП вийшла не твереза жінка зі словами “Накрилось пі…ою моє звання, б…ть тільки Шеламих — с..ка бабло даром збив” сіла в свій автомобіль і поїхала. Після виклику ДАІ винуватицю торжества (рос.) відразу визначили і викликавши її склали протокол та схему місця ДТП як положено. На другий ж день Тетяна Сергіївна протверезівши почала здійснювати комплекс нехитрих і немудрих заходів, напевно щоб спасти своє ще не отримане звання, за яке бабло даром збили. Першим ділом з сумнівнами особами приїжджала кільки разів до власника ВАЗ 2107 з “добрими порадами” тикаючи йому посвідчення СБУ прямо до носа. Щось на кшалт того, щоб він забув про неї і ДТП також, бо Тетяна Сергіївна виконувала дуже важливе і таємне завдання. А як не забуде то йому… — ну самі знаєте що. В подальшому вияснилось, що Гриценко Т.С. не пербувала при виконанні, а їхала з весілля. Так, що такі от справи колеги, хлопці хоч справи в суд направляли…

  4. Таку історію можна про будь-кого з правоохоронців придумати. Факти де? Заяви начальника БНОН, батька працівника міліції, інших осіб? Не має, нічого й говорити (писати)!

  5. Ця стаття це є капля у морі,в порівнянні з кіпучою діяльністю Осташевського, ще в прокуратуі Личаківського району м. Львово він почав с того, що займався здирництвом з міліції. Не цурався ні чого, до нього з пустими руками ніхто не міг підійти, хочаб пачку паперу чи картку на поповнення рахунку на 25 гривень мусили йому нести. На даний час не один із його напарників вже не працює в прокуратурі, так як в самій прокуратурі кажуть “Хочеш скорше звільнитись, сядь в один кабінет з Осташевським і чекай коли тебе вижинуть”. Ця людина намагалась отримати грамадного хабаря від генерала Сало, але горішок виявився не позубам, на даний час він вимагає від співласника “Південного ринку” щоб його через Верховну раду влаштували на посаду суді арбітражного суду. Але хто Осташеського та Чумаченка зупинить, коли Баганець каже, що будь який затриманий міліціонер по резанансу переважить любий розкритий злочин працівниками міліції, вот і працює принцип “Народу віна та вистав”. А взагалі прокуратура Львівської області не визнає своїх помилок і жодному суді вони не дадуть можливості прийняти чесне рішення, а якщо якийсь судя і наважеться то його рішення прокуратура опротестує, а якщо і цього буде мало то Чумаченко з Тріпаком проти такого суді швиденько сфармазанять справу під виглядом боротьби з хабарництвом і той своє получить і інишим урок буде. Тому і не ма управи на СОЮЗ БАНДИТІВ УКРАЇНИ в Україні, а пракуратура сама їх боїться як при Радянський владі боялись усі КДБ, а тому і робить все що вони їй накажуть. Та і при такій дружбі матеріальний зиск у обох сторін непаганий, якось треба заробляти щоб купувати собі в магазині нові джипи (дн 0074, КІА чорного кольору), лексуси не будуть же вищевказані особи “які так багато роблядь для держави” їздити в маршрутках чи на жигулях. Ще додам, що забули в даній статі вказати про обов”язкову участь працівників ВВБ у Львівький області Доскача та алкозалежного Іванова.

  6. Интересная статья — да только толку то что ? ну 2 урода — поттом в каментах еще про одну
    хотите Вам подброшу еще человек сто — причем не надо долго их искать —
    любой ОБЛ центр в стрене — подьезжаете — к ОБЛ УВД или ОБЛ прокуратуре (зачастую здание одно и тоже) или у ГОР ГАИ или к МРЕО — идете на стоянку — (там же даже иерархия есть) смотрите автомобили — до майора — не ниже 30000 долларов — от майора до подполковника — не ниже 50000 — прокурор например нашего района ездит на авто за 80000 — его жена на авто за 120000 — они же даже не стесняются — ни капли — у гаишников планка повыше — там и майоры не ездят на авто ниже 50000 долларов — не кашерно — а уж ребята из отдела по борьбе с корупцией вообще лихо покупают эксклюзивы — которых на область не более 100 авто 🙂 и кто кого в каком городе крышует — скажет вам любой — не надо таких изысканий — фамилии вам расскажут даже дети — такого беспредела — я не помню вообще никогда

  7. Чумаченко сергей, ето нелюдь, бидло и тварь которая позорит Службу Безопасности Украины во Львовской области.Вместе с етим уродом Дмитруком дмитрием сергеэвичем “маленькой, толстой и лысой сволочью творят ужасающий безпредел в г.Львове и области.Вышеописанная информация сущая правда.Люди терпят но до поры до времени,а в основном ждут когда ети дибилы уйдут на пенсию.Почему руководство СБУ Украины не занимаются чисткой своих работников “оборотней”. Почему не проведут анализ дел которые направленны Чумаченком в суды,все ли фигуранты по делу прошли по суду,а те кто непрошол то за их щот “Чума” построил особняк в виде церкви. Дмитрук и Чумаченко не брезгуют ничем где и на чом можно ( как он выражается на роботе -шынкануть капусту),то организацией продажы наркоты, то крышеванием проституции, с одговоркой что ето его “агентура”. Я роботаю с етими уродами в СБУ у Львівській області и мне стыдно за таких работников которые уже не первый год позорят службу.Грешно говорить, но дай бог, чтоб то что они творят с людьми, вернулось в ихние семь*и.

  8. 25.09.2009 року проти мене порушили кримінальну справу ст. сутенерство та звідництво.За допомогою щодо припинення проти мене крим.справи я звернувся до працівника СБУ у львівській області Чумаченка Сергія який і являеться моею кришею за що я з ним щомісячно вправно розраховуюсь, вже на протязі 2-х років,по 10 тис.доларів США. (з того часу коли я пішов на пенсію і Чумаченко С. запропонував мені очолити цей “бізнес” під його СОЛІДНОЮ кришею.)За цю роботу ним було запрошенно 50 тисяч доларів США так як він змушенний ділитись з начальством, з умовою що проти мене як бувшого працівника міліції закриваеться кримін.справа. дуквально на пятки мені наступали працівники міліції з відділу по боротьбі з проституціею, звідництвом та сутинерством, і рік назад вже майже мене ледь не закрили, але завдяки Чумаченку Сергію та Дмитрука Дмитра Сергійовичу мені вдалось спригнути від тюрми. Мені обідно що він взяв гроші а я на сьогоднішній день сижу в СІЗО.Приблизно рік назад Чумаченко С. запропонував мені очолити сутенерство у цілому Львові, але для цього потрібно з його бізнесу забрати ментів з відділу по боротьбі з проституціею, звідництвом та сутинерством,і щоб я дав покази що це я їм плачу гроші за кришу,що я і зробив.За цей час він побудував собі особняк як церкву на вул.Ревуцького 16, явно не на зарплату працівника СБУ.А одного разу коли я цому виділив “дівчинку” як він сказав для “рослабухи” то нормально випивши він розказав їй що він багатий і що з якимісь Орестом Чайковським з Дрогобича ганяе серйозну контробанду через Смільницю( мясо,побут.тех.) і що його всі там бояться бо він навіть там стріляв,а ще його бояться бо він затримував судью Зварича, багато ментів,прокурорських працівників, і він нікого небохться.Також хвалився що мае круту машину “ЛЕКСУС” яку купив з блядського і в свій час наркоманського бізнесу,і сказав що скоро він оба направлення бізнесу візьме під себе, як колись взяв наркоманів коли вів цю лінію.Я відповім по закону, але і він разом з Дмитруком хай відповість на деякі запитання вищестоячих органів, і я надіюсь подивитись в його “чесні” очі вже в СІЗО.Я сижу в камері, але вдалось написати цього листа і передати через контролера (за відповідну суму) родичам щоб про тих “ідолів СБУ” знали і їх остерігались .

  9. РАБОТНИКУ СБУ г. ЛЬВОВ.
    Что же ты, доблестный работник СБУ в г. Львове, не скажешь это все прямо в лицо, а ? Что, сученок, смелости не хватает. Если ты такой бравый, так заходи поговорим, а то , понимаешь, в нете всякую ***ню каждый неполноценный и защемленный завистью удод написать может. Жду….

  10. А НЕ ТИ ЛИ ДМИТРУК ПРИЕЗДЖАЛ НА МАШИНЕ СУТЕНЕРА В ГАЛИЦКИЙ РОВД ДЛЯ ВЫЗВОЛЕНИЯ КАБАРА, А КТО ТЕБЯ ВЫТЯГИВАЛ, ПОДУМАЛ СВОЕЙ ТУПОЙ БАШКОЙ КАКОЙ ТОЛЬКО МОЖНО БИЛО ЛОМАТЬ ОБ ЛОБ КИРПИЧИ ВО ВРЕМЯ СЛУЖБИ АЛЬФАЧОМ, ВАСЯ ТЕБЯ ИСПОЛЬЗУЮТ КАК ОТВОД В ЕТОМ ДЕЛЕ, ВСЕ ВНИМАНИЕ ПО КАБАРУ К ТЕБЕ, НЕ ТАК ЛИ, РЕАЛЬНИЙ ПАРЕНЬ ОСТАЛСЯ В ТЕНИ,ю ТАКОЕ УЖЕ БИЛО С ТВОИМ ПРЕДШЕСТВЕННИКОМ КОТОРОГО ВТЯНУЛИ В ЗАКУЛИСНИЕ ИГРИ, СНИМИ МАСКУ В ПЕРЕНОСНОМ СМИСЛЕ

  11. А НЕ ТИ ЛИ ДМИТРУК ПРИЕЗДЖАЛ НА МАШИНЕ СУТЕНЕРА В ГАЛИЦКИЙ РОВД ДЛЯ ВЫЗВОЛЕНИЯ КАБАРА, А КТО ТЕБЯ ВЫТЯГИВАЛ, ПОДУМАЛ СВОЕЙ ТУПОЙ БАШКОЙ КАКОЙ ТОЛЬКО МОЖНО БИЛО ЛОМАТЬ ОБ ЛОБ КИРПИЧИ ВО ВРЕМЯ СЛУЖБИ АЛЬФАЧОМ, ВАСЯ ТЕБЯ ИСПОЛЬЗУЮТ КАК ОТВОД В ЕТОМ ДЕЛЕ, ВСЕ ВНИМАНИЕ ПО КАБАРУ К ТЕБЕ, НЕ ТАК ЛИ, РЕАЛЬНИЙ ПАРЕНЬ ОСТАЛСЯ В ТЕНИ,ю ТАКОЕ УЖЕ БИЛО С ТВОИМ ПРЕДШЕСТВЕННИКОМ КОТОРОГО ВТЯНУЛИ В ЗАКУЛИСНИЕ ИГРИ, СНИМИ МАСКУ В ПЕРЕНОСНОМ СМИСЛЕ

  12. Ану всі рот закрили, бо мені Ваші дурні розмови про СБУ надоїли, знайду посаджу всіх, шоб я більше тут Вас небачив, дайте нормально працювати!!!

  13. ни в чем Андрей не виновен подстава не понятно с чей стороны. почему в Голландии проституция узаконена а у нашей дибильной стране за ето должни сидеть. конченые те кто пишут всякую ***ню здесь

  14. Мейсон держысь очень жду вашего освобождения и держу за вас кулаки. спасибо вам за то что вы для меня сделали. а тем сукам кто вас подосрал пусть *** с жопы не вылазит 🙂

  15. Дмитрук! Тебе ще не посадили по тих матеріалах, що виділили з к/с відносно Кабара і направили в військову прокуратуру? Звичайно за бабло порішав, але нічого скоро пасочку тобі спечем і твому дружку, який перебіг в інший відділ, на контробанді більше можливостей сплести лапті.

  16. Уважаемый Кабар Андрей.Я бы на Вашем месте за очком своим повнимательнее следила следующих несколько лет…А то всякое бывает…может и порваться!Зачем Вы нагло врёте,если прекрасно знаете,что Чумаченко Сергей вообще никогда в жизни не пил и пить не будет…Вы уже изначально запиз…лись.Да и Дмитрий- прекрасный человек!Всё,что пишете,враньё 100%!!!Эти двои “из пиз…ы”кормиться не будут,в отличие от Вас.У них дела посеръёзнее)))Так-что блюдите свою задницу)))Надеюсь,что эксплуатировать,в таких размерах,как девушек на воле,Вы её не будете)))Хотя…это Ваше право выбора.УДАЧИ! PS Ваша бывшая работница,которая не могла уйти в связи с Вашими угрозами в мою сторону.

  17. Всё что написано в этой статье ничем не подтверждено. Это всё голословно. Голословно и то, что пишет Кабар Андрей, потому что нет никаких доказательств. Сомнительно и то, что Кабар Андрей указывает — дословно — “А одного разу коли я йому виділив “дівчинку” як він сказав для “рослабухи” то нормально випивши він розказав їй що він багатий і що з якимісь Орестом Чайковським з Дрогобича ганяе серйозну контробанду через Смільницю( мясо,побут.тех.) і що його всі там бояться бо він навіть там стріляв,а ще його бояться бо він затримував судью Зварича, багато ментів,прокурорських працівників, і він нікого небохться”, — потому что я лично знаком с Чумаченко Сергеем — он вообще не употребляет алкоголь, и он бы никогда не “расслаблялся” неизвестно с кем и при этом бы не напивался и не расказывал постороннему человеку всякий бред. Чумаченко Сергей в первую очередь профессионал,он бы никогда не сделал такую детскую ошибку. Те, которые его обливают сдесь грязью, просто ему завидуют. Чумаченко Сергей опасен только для тех кто нарушает закон. Не нарушайте закон, не берите взяток, те занимайтесь сводничеством, не торгуйте наркотиками, не возите контрабанду, и тогда вам уважаемые не надо будет боятся Чумаченко Сергея и его колег. А если вы нарушаете закон, то помните, что вас могут поймать и привлечь к ответственности. А если вы нарушили и вас поймали, то вы же сами предлагаете взятку чтоб вас отпустили, вы же не хотите сидеть. Или вы хотите сидеть? Если вы хотите сидеть, то не предлагайте и не давайте взятки, а сидите и не кричите о том, что с вас взяли взятку.

  18. ТИ ПРЦІВНИЦЯ КАБАРА ТИ ПРИЙДИ ЙОМУ В ОЧІ ЦЕ СКАЖИ І ТОДІ ПОБАЧИШ В КОГО ОЧКО ТРІСНЕ! ТИ МУСОР АБО СУКА МУСОРСКА! І ЦЕ ВЖЕ ВСЕ ДОВЕДЕНО!

  19. нахера нести бред??? хто в кабара працював? кабар що свій завод мав???всі ми знаємо на кого працювали і працюємо дальше і ти в тому числі работніца! ніколи нікому він непогрожував і це тобі докажуть всі хто його знає! а чого на нього ми писали??? то також нікому несекрет! нас всіх свого часу щемили і заставляли мусора писати на нього щоб його запроторити за грати! доречі і дальше пресують затримують і заставляють говорити на нього те що небуло! відкрито можу дати інтервю пресі і телебаченню! мій номер телефону 093675689

  20. про що ми тут говоримо? в кабара по справі трупи навіть допитані! і люди які немають поняття що то таке!це реальні факти які знайшли своє місце в суді під час слухання справи!

  21. да бред несут все на одного! Его сейчас нету посмотрите что дальше делается во львове!а етого кабора подставили как мишень и вс е вместе розстреляли делюгу сформазонили посмеялись и работают дальше в том же направлении но по хлеще!отвечайте каждий за себя пидори!

  22. На сьогоднішеій день проти Осташевського порушена кримінальна справа за ст. 365 ч. 2. Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями,-

    карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
    Цікаво як прокуратура проведе розслідування?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…
НОВОСТИ