Человек не терпит насилия!

Служба в Держспецзв’язку

Куда делась тема про ДССЗЗІ???

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 201 ответ

  1. отсасываем в очередной раз

    Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку
    та захисту інформації України

    У проекті Державного бюджету України на 2017 рік для Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації передбачені видатки в сумі 1 552 700,0 тис. грн., у тому числі по загальному фонду – 1 309 200,0 тис. грн. та спеціальному фонду – 243 500,0 тис. гривень.
    Видатки із загального фонду збільшено проти 2016 року на 366 001,1 тис. гривень.

    За бюджетною програмою “Забезпечення функціонування державної системи спеціального зв’язку та захисту інформації України” видатки встановлено в сумі 922 260,3 тис. грн., у тому числі по загальному фонду – 910 676,8 тис. грн., спеціальному фонду – 11 583,5 тис. гривень.
    Видатки із загального фонду збільшено проти 2016 року на 227 176,3 тис. гривень.
    Видатки за вказаною програмою будуть спрямовані на забезпечення діяльності Адміністрації Держспецзв’язку та її територіальних органів, забезпечення особового складу належними видами грошового утримання та заробітної плати, енергоносіями і комунальними послугами, оновлення спеціальної техніки тощо.

    За бюджетною програмою “Розвиток і модернізація державної системи спеціального зв’язку” передбачені видатки по загальному фонду в сумі 256 221,5 тис. гривень.
    Видатки збільшено проти 2016 року на 84 839,8 тис. гривень.
    Видатки за вказаною програмою будуть спрямовані на забезпечення спеціальним захищеним зв’язком вищих посадових осіб.

    За бюджетною програмою “Підготовка кадрів для сфери зв’язку вищими навчальними закладами ІІІ та ІV рівнів акредитації” видатки визначено в сумі 66 761,7 тис. грн., у тому числі по загальному фонду – 66 341,7 тис. грн., спеціальному фонду – 420,0 тис. гривень.
    Видатки із загального фонду збільшено проти 2016 року на 17 925,8 тис. гривень.
    За вказаною бюджетною програмою планується здійснювати навчання 554 курсантів в Інституті СЗЗІ НТУУ ”КПІ”.

    За бюджетною програмою “Будівництво (придбання) житла для військовослужбовців Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України” передбачено видатки по загальному фонду на рівні 2016 року у сумі 1 000,0 тис. гривень.

    За бюджетною програмою “Видатки для Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави” передбачені видатки по спеціальному фонду у сумі 200 000,0 тис. гривень.
    Зазначені кошти планується спрямувати на технічне оснащення підрозділів Держспецзв’язку та вузлів зв’язку спеціального призначення.

    Для реалізації бюджетної програми “Доставка дипломатичної кореспонденції за кордон і в Україну” враховано кошти загального фонду державного бюджету у сумі 2 056,5 тис. гривень.

    За бюджетною програмою “Доставка спеціальної службової кореспонденції органам державної влади” передбачені видатки по загальному та спеціальному фонду у обсязі 104 400,0 тис. гривень

  2. Все будет хорошо;) стала известна процентовка. Примерно 33-35% поднимут в ноябре, от того, что сейчас есть. Причем старшим офицерам 33% а младшим 35%. Радуйтесь ребята, я серьезно.

  3. Арррр, я понять не могу — эта надбавка пойдет вместо премии, которая обычно бывает в конце года?

  4. У листопаді і грудні дадуть трохи більше грошей з тих, що планувались на виплати звільненим, бо ще не придумали як звільняти у зв’язку з тривалим особливим періодом.

    Потім Президент підпише указ про звільнення і гроші заберуть. У бюджеті на наступний рік на виплати грошового забезпечення заплановано в 1,49 рази більше грошей ніж у поточному році. Скоріш за все знову збільшення за рахунок премії.

  5. Нет, не к премии, от общего денежного содержания. К примеру получаешь сейчас 4500, тогда за ноябрь получишь 4500+35% от 4500 (1575) = 6075…

  6. Шановні, зі святом вас!
    В мене є одне запитання до вас. Чим відрізняються поняття “інформаційна безпека”, “захист інформації” та “кібербезпеки”? Так виходить що всі вони вживаються у нормативах Держспецзв’язку.

  7. Это философский вопрос, и никто из вышестоящих не хочет внести ясность.

    Есть еще такие понятия как ПЕОМ, АС, ІТС….

  8. Просто не надо тупые приказы плодить. И не будет вопросов.
    Особенно приказы по ремонту цифровой техники. Мужики это пиздец. Какой динозавр его придумал? Здоровые люди остались в службе?

  9. Допитливому Ну вы, блин, и вопрос задали. Какой ещё “захист”? Какая такая “інформація”?! Тут народ глобальные темы обсуждает: проценты, премии, как по-умному сдрыснуть…. А вы со своими мелочными проблемами. :)))

  10. Допитливому Завітати до цирка, щоб послухати оперу. Та й ще бідкатись, що у клоунів погані сопрано. Дуже дотепно. А якщо дійсно потрібна інфа, то на офіційному сайті є розділ “консультаційний центр” чи якось так. Також в Мордокнизі є офіційна сторінка ДСЗ.

  11. Більшість на цьому форумі, та й взагалі, переймаються дрібницями, на кшталт грошового забезпечення. Але проблема нашої Служби дещо в іншому. Прикриваючись “засекреченістю” керівництво Служби намагається утримати “квоту” на закупівлю обладнання від “своїх” виробників/постачальників. Про що мова? Спробую пояснити. Деякий поважний пенсіонер/ветеран нашої Служби створив в свій час телекомунікаційну конторку “рога&копита” в славному місті Вінниця. Наразі ця контора перебуває в процесі ліквідації — ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “НРБ ИНВЕСТ” код єдрпоу 36243901 “Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення 10.10.2016 — в стані припинення” Інфа з сайту мінюста, кому цікаво — знайде. Мабуть мутять щось. У “НРБ Інвест” ноги ростуть від російського “НТЦ Рисса”. Тобто зараз ВСЯ система УМЗ побудована на ПЗ ворога. Але це ще не все, любі мої друзі ) Йдемо далі = наша Служба замовляє в тої ж вінницької контори комплекси ПЗІ, але “от куйня” нарисувалась ця система “прозорро” (от підараси волонтери і активісти:)) ). І нарисувалась фірма яка офігєла від тих запросів наших полковників і хєнєралів і запропонувала краще і дешевше. Мабуть вам цікаво чим закінчилась ця історія? Та все просто — тендер скасували. А ви питаєте чом нам так недобре. Відповідь одна — керівництво Служби вороги Держави, зрадники і хапуги. Замість прозорих тендерів і закупівель — шкурняки. А тим часом тисячи співробітників Служби чесно виконують свої обов’язки і наївно очікують збільшення грошового забезпечення.
    P.S.Може хтось скаже що таке не можна говорити, війна на дворі. Скажу таким — йдіть накуй. Корупція жере нас зсередини, ми вже гниєм, про що мова.

  12. Почему то правду-матку на форуме начинают резать в ночь с пятницы на субботу. Вот и у тебя, дружище, так. Что попиваешь?

  13. Сегодня на остановке объявления. Требуется официант, з/п 5000 грн — 15 дней. Рядом: приглашение на контрактную службу. З/п от 7000 грн. Как?

  14. Про это все знают . И есть еще не сколько фирмочек все так же созданных под спец закупки. Пока не зайдет в службу комиссия в составе с волонтерами толку не будет , не с зарплатами, не с службой вообще. Служба опоясана мнимой секретностью, удивляюсь как туалетную бумагу не начали регистрировать.

  15. Ви тут пишите про різні корупційні схеми. Так що ж може вдіяти звичайний рядовий військовослужбовець?
    Мене більше цікавить питання гідної оплати праці. Працюєш тут, дома рідко буваєш, бо 214годин на місяць, але куди подітись? Чому ми не отримуєм зп, як всі військовослужбовці??? Можливо б не так образливо було перепрацьовувати. І ще знайдеться полковник, який себе уявляє “царьом всія”, і йому глубоко по№бать, що жінка тебе дома майже не бачить… бо йому нема ким заткнути прогалину(нехватки працівників)… А якщо починаєш говорити про зайві робочі години — починає спригувати на складну ситуацію…

    Коротше кажучи — неправильно це все. Не лише підлеглий мусить ставитись з повагою до керівництва, але і керівництво до підлеглих.

  16. Как-то смотрел “орел и решка” на К1, сюжет вроде как в Африке. Там показывают негров, которые вкалывают на плантациях за 17 баксов в день. Ведущий с иронией прошелся насчет рабства, которое до сих пор существует. А я так себе прикинул: 17 у.е., пять рабочих дней, четыре недели в месяц = 340*26 (курс гривны) = 8840 . Такое счастье имеет как минимум зам. нач. Управления. А если 6 рабочих дней так вообще 10600. И еще — в Африке коммуналка явно меньше и за отопление платить не надо;) Кто первый напишет шутку про Гондурас? P.S.А насчет всяких фирмочек и откатов — может в этом и есть суть проблемы, кто же будет ломиться на комитеты ВР, РНБО и Кабмин с требованиями о повышении финансирования развития и соц. обеспечения сотрудников, когда денежка и так капает. Вопрос риторический.

  17. Панове, проскочила інфа шо київські фєльди десь написали чи скаргу чи звернення, і прийшла відповідь-шо особливий період зараз не діє. в кого є яка інформація?хлопці поділіться документом цим, бо вже нема сил гнить в цій шарагі…

  18. Прикольная постанова. В удовлетворении отказать, так как не то оспорил, но права нарушены. Гы гы. И да, что самое главное, установлены сроки особого периода. Прикольно. И шо кажуть юрысты??? Шо кадры??? Часу то 2,5 месяца осталося.

  19. из 826/18425/15:

    Отже, за змістом наведених норм особливий період настає з моменту оголошення рішення про мобілізацію та охоплює час мобілізації, а в разі оголошення стану війни — воєнний час і частково відбудовний період після закінчення воєнних дій.

    Таким чином, дія особливого періоду, під час якого допускається продовження строку контракту, обмежується строками, встановленими для проведення мобілізації, або часом, протягом якого діє воєнний стан і частково відбудовний період після закінчення воєнних дій.

    В умовах відсутності рішення про оголошення війни або мобілізації, чи закінчення строків, встановлених для проведення мобілізації, особливий період не діє.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ