Человек не терпит насилия!

Сімейний підряд, або як створюється оперативна наука

Національна академія Служби безпеки України уже три роки переживає не кращі часи стосовно розвитку відомчої науки. Бувшим ректором генералом Мікуліним В.П. очолювати науку поставлений 75 річний Майборода Василь Каленикович, непрофесіонал, який про діяльність СБУ не має ні якого уявлення і за 3 роки зміг стати «сірим кардиналом» та керувати Академією на свій розсуд. За цей час в навчальному закладі на керівних посадах з’явились особисті родичі проректора (син Майборода С.В., небіж Жабенко О.І. та ін.), на ряді кафедр вакантні посади замістили його друзі, які не змогли найти розуміння з колективами інших цивільних навчальних закладів, наприклад-голова спеціалізованої ради Ігнатенко А.С., вчений секретар Манко О.М. та ін. Майборода В.К. здійснює все можливе, щоб усунути наявних фахівців і поставити на звільнені місця своїх приспішників для задоволення власних інтересів. Так, користуючись довірою колишнього першого заступника Голови ВАК України Бойка Р.В., проректор та його родичі зайняли ключові пости у експертних та вчених радах за напрямом державної безпеки і почали заробляти гроші, в тиху приймати та затверджувати потрібні їм рішення, прикриваючи себе вказівками колишнього ректора Мікуліна В.П. Прослідковується так звана піраміда — Майборода В.К. заступник Голови спецради Академії і в той же час заступник голови експертної ради з державної безпеки — отже сам виносить рішення і сам проводить експертизу. Більше того, в названій експертній раді відбуваються дії, які по іншому, як корупційні назвати не можна. Кілька місяців тому МВС України надіслало на розгляд матеріали, щодо затвердження паспортів спеціальностей. Призначені експерти дали негативну оцінку матеріалам і експертна рада прийняла рішення повернути матеріали на доопрацювання. Але керівництво експертної ради доповіла у Президію ВАК, що рада підтримала клопотання МВС і Президія на підставі цього прийняла позитивне рішення Такий стиль роботи Майбороди В.К. перетворився на гальмо наукової і навчально-методичної діяльності в Національній академії СБ України.

Процеси, що відбуваються в Національній академії, нагадують утворення структурованого павутиння, яка діє на користь однієї особи — Майбороди В.К.

І. Хвиля

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Нет еще комментариев? А они разве нужны? Микулин — “бульо-не-бульо” 6 октября “защищает дохтурскую” по управлению в конторе!!! Он, чмо и управление — суть разные вещи, в отличие от Калениковича. И вообще позор конторе, которая дает возможность самому херовому агенту по 5 линии (позор и операм его воспитывавшим) дать возможность изголяться над госбезопасностью, в которой никто и ничего до сих пор не понимает. Не говоря уже об этих двух “найвидатніших науковцях” у галузі забезпечення ДБ України. Прости Господи, хоть и правда.

  2. Выбор сделан, выбор ясен.
    Всё понятно и без слов,
    Всем известно, Витя — доктор,
    Дуролом и сквернослов.

  3. Василь Каленикович нормальний порядочний мужик! Його прихід до академії тільки плюс і авторитет для НА СБ України

  4. Бог усіх розсудить: і тих, хто працює і робить свою роботу, і тих, хто безпідставно звинувачує інших у гріхах… Василь Каленикович — порядна, професійна і поважна людина!!! Вважаю себе одним із його учнів і вдячний долі, що звела наші шляхи.
    А тим, хто критикує Академію, скажу: ви запропонуйте свої варіанти покращення її навчально-наукової роботи, а не флудіть бездарно. Критикувати найлегше, робити і досягати результатів — складніше. І слава тим, хто працює!

  5. Підтримую, Анатолій. Флудять ті, хто не зумів реалізуватися як науковець. Більш ні на що не здатні, як на нікчемні підкилимні пасквілі. Нікчеми, краще витрачайте цей час на свою роботу — може й досягнете чогось більшого, аніж слава №таємного флудиста”!

  6. Шановні Василь Каленикович та Володимир Миколайович, не звертайте уваги на цих псів, які із заздрощів пищать.
    Продовжуйте працювати Вас поважають офіцери та викладачі!!!!

  7. Калега, ты или полудурок, или получаешь хорошо за то что прикидываешься им. Сходи баран на третий этаж общаги по калидорам и лабалаториям, где преподы сидят и послушай что есть твой хваленый ”Калинович”.

  8. Таких “смешных”, плюющихся грязью на земле хватает. Жаль, что мало нормальных и порядочных как Майборода!Которые к тому же еще и пашут! Ну да Бог тебе,смешной,-судья. Хотя судя по тону,вряд ли ты в него веришь.

  9. Улюблена затія дідуся калениковича — збивати лобами підлеглих та склавши на грудях долоні ахати та охати. Відверто: педагогіка й інша лабуда, яку викладають курсантам для виправданя існування каф. педагогики та калениковичей-присмоктувачів — БАЛАСТ.
    Люди які відчували себе лише у шкурах агентів не можуть навчити майбутніх оперів. Тому набору 2010 не буде, завдячуючи кагорті єже с Калениковичами.
    Його афорізм “Глухів має акредитацію а ми ні” Вже 3 роки як слова. Нічого сам для цього не зробив, а лише паплюжить Сідака й інших…
    Саме таке, що викликає блювотний рефлекс від дій цього дідуся — теорія написання дисертацій. Штучно вигадав власні вимоги обгрунтувавши, висмоктаними з пальця ВАКовськими “ну-ну-ну”, поклав табу на цю ідею і не пропускає жодної роботи без вигаданої білебрди. Чого варте його “опис літератури”, або методи написання”, — треба штучно тулити в основний текст параграфи, якім місце у вступі. Тфу, як гидко — тому що для роботи місця не лишається.
    У Вернадці підняв докторську Майбороди — 90 сторінок!!! Якійсь виступ на партзїзді, зарахований за дисертацію. Ганьба псевдонауковцям!!!

  10. Власне завдячуюучи Василю Калениковичу Майбороді, Академія сьогодні набула особливого позитивного іміджу. У стінах Академії почала розвиватись наука, як така, СПРАВЖНЯ.
    Василь Каленикович велика людина, крім того він ревний християнин, і я, як недавній здобувач, а зараз кандидат наук, запевняю, що до приходу Майбороди В.К. була корупція у таких розмірах, що важко описати, і тільки з приходом В. Майбороди стало можливим молодим вченим нормально без “дурних” проблем захищатись.
    В. Майборода — це той професіонал, який зможе і у подальшому створювати нормальну, людську атмосферу у стінах академії. Повірте мені як простому пересічному викладачу зі значним оперативним стажем роботи.

  11. В.К. Майборода усунутий від виконання обов*язків по посаді. Збобувачі його в НА СБУ не захищалися. Так що “опер зі стажем” кури бамбук…

  12. Продовження слідує, але в Інституті вищої освіти НАПН України, куди перебрався візаві. Тіж методи, таж мета. Не може людина не павучити, не може без крові. І так все життя. У свій час поперли з Міністерства освіти за фальшування результатів виборів на партійних зборах, а нині реалізується прагнення зробити “своїм” інститут.Зупинись павуче…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…
НОВОСТИ