Человек не терпит насилия!

Україна понад усе!

Останні дні мене постійно попереджують про мій арешт. Якщо так станеться, то я не буду невинною жертвою режиму. Я сяду “за дєло”. За знешкодження машини злочинного стеження СБУ, за звільнення Київради, за знищену розстрільну вишку Януковича в мисливському маєтку під Сухолуччям.

За три успішні вилазки в “Межигір”я” за те, що була піонером в розслідуванні злочинної приватизації державної резиденції. За розслідування кримінального минулого донецької мафії. За “весілля” Юри Єнакіївського, за 2 млрд. доларів вкрадених в “Нафтогазі” фірмою Фірташа, за “Лівелу” Андрія Клюєва, за “чорне Мальборо” Бориса Колеснікова, за “Укрзалізницю” та масажний столик з підігрівом з цільного шматка мармуру Віктора Януковича, за СИНА та СІМ’Ю.

Арсеній Яценюк, стурбований моєю долею, запропонував мене заховати. Дякую! Проте це не має сенсу. Якщо я заховаюся чи зможу я бути корисною? Ні. Тому відповідь очевидна – я не буду порушувати свої принципи.

Це мій власний вибір, я зробила його свідомо. Зрештою, я лише – солдат революції. Певно, якщо арештовують – хороший солдат. Проте не більше.

Отже того, хто буде звинувачувати опозицію в тому, що мене погано рятують, буду вважати своїм особистим ворогом, що працює в інтересах Януковича.

Адже опозиції треба направити весь можливий ресурс на звільнення Тимошенко.

Нинішня боротьба справа не одного дня. Боротьба потребує кандидата/кандидатів в Президенти від опозиції. Адже владу можна змінити, якщо є, що на що міняти. Однак так само боротьба потребує лідера революції. Політика важковаговика, який може сказати, я відмовляюся від Президентської боротьби на найближчих виборах, щоб суспільство не сприймало вчинки та рішення лідера, як передвиборчий піар.

І в нас є лідер, у якого на це вистачить сили духу. Проте нам треба поборотися за цього лідера, бо це – Юлія Тимошенко.

Я впевнена, людина, яка змогла піти у в’язницю, зможе взяти на себе відповідальність за революційні події.

Якщо ми хочемо зламати хребет українофобській владі нам потрібна Юля. Для того, щоб не впасти в анархію легалізувати передачу влади нам потрібні наші кандидати в Президенти, всі троє Яценюк і Кличко і Тягнибок. Зрештою, якщо гасло “Юлі-Волю” стане головною вимогою Майдану, Янукович автоматично стане слабкішим.

А ще нам потрібна витримка. Без ілюзій, це не “помаранчева революція”. Тоді варто було лише легенько натиснути, адже владу контролював Леонід Кучма, у якого не було достатньо мотивації проливати кров людей за Президенство якогось Віктора Януковича.

Нині ж, коли мене питають про можливі сценарії розвитку подій, я зазвичай відповідаю: теоретично Віктор Янукович може піти на все, окрім добровільно віддати владу.

Йому завжди була байдужа громадська думка, отже навіть за умов багатомісячного тиску Майдану домогтися перевиборів справа непроста!

А залишитися жити в країні Януковича це пастка, це прогулянка по мінному полю. Особливо, якщо над всім цим витає привід Путіна.

Отже, що буде завтра? Це тривожне питання.

Проте світлої віри, щирого оптимізму нині у мене більше ніж за все моє життя. В тисячу разів більше.

Бо те гасло: “Україна – понад усе”, що лунає на Майдані для мене це сенс життя. Мені важливо, щоб мої діти виросли в країні, де гідність це чеснота, де патріотизм це норма.

Ще нещодавно я не була в повному розпачі, бо серед українців панувала байдужість до долі країни. Коли в парламенті вирішувалося європейське майбутнє, підтримати цей курс під Верховну Раду прийшла лише купка людей. Я все думала, чому серед українців не має борців? Невже дії Януковича не заслуговують на легіон месників? Невже, я, як журналіст, невже інші мої колеги не довели українцям, що це банда, апетити якої безмірні?

Мене було так боляче, що аби відволіктися я вирішила принаймні підтримати людину, що є борцем – Юлію Тимошенко.

Наступні ночі я писала на парканах Києва “Юлі -Волю”. На набережній мене заскочила державна охорона, я якраз закінчувала десятиметрове: “Вітя боїшся Юлю?”. Держохорона мені нічого не зробила, проте було зрозуміло тепер напис не протримається до навіть ранку -замалюють. Отже даремна робота. Все даремно! Мій розпач досяг апогею.

А на наступний день українці вийшли на Майдан. Захищати свою країну, захищати демократію і європейський вибір. Під національними прапорами зі словами “Слава України”. Мільйон, як мінімум, вже пройшов через на Майдан. І тепер я впевнена, що у цієї країни є майбутнє. Ми вже перемогли.

Якби не розвивалися події, ми лише станемо сильнішими і гіднішими. Ні Янукович, ні Путін не знищать мою країну, тому що українці показали, що готові її захищати. “Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не переможе мій народ!”

Слава Україні!

Тетяна Чорновол

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

22 ответа

  1. Девочка моя ты молодец.Береги себя.Эта гебня всегда действует по-подлому и бьет из-за угла.Одна надежда на их недолугисть.

  2. Гарно написано!!!!!!!!!

    МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!

    ТРИМАЙСЯ!!!!!!!!

    зараз вискочать феесбешні шавки — теж “оцінять”, не звертай уваги.

  3. Вы абсолютно правы:эта гебня всегда подло бьет из-за угла,взрывает и фабрикует дела,чтоб уберечь свою девочку-Юлю Тимошенко!

  4. Анатолий, а Вы знакомы с Тетяной Чорновол?

    А она с Вашими материалами по теме электроэнергии и Тимошенко?

    Лично у меня двойственное к ней чувство. С одной стороны — активистка и борец с нечистью, а с другой — правая националистка, к тому принимавшая участие в чеченской войне.

  5. Такому собі зі “здравым смыслом”.

    У Салтикова-Щедріна був персонаж, котрий хизувався своїм “здравым смыслом”, такий собі ну дуже “премудрый пескарь”.
    А Сємьон Гудзєнко писав:
    — Нас не нужно жалеть, ведь и мы никого б не жалели.

    Може декому варто було б прочитати, принаймні згаданих авторів, то можливо б спромігся скласти більш реальну уяву про те, що таке здоровий глузд, та кого в дійсності варто пожаліти.

  6. Толя когда ты был в еще в жидком состоянии я видела как курсанты ВПУ на подоле в гражданке избивали евреев возле синагоги.Думаю ,что по Менделю твой папа мог быть среди этих патриотов-будущих замполитов на флоте.

  7. Та вы даже не думайте!Мой папа был простым трудягой,как и мама…Насколько я знаю,евреев на Украине ни кто не бьет и бить не собирается:смотрел ,как Олежка Тягныбок на Говерле сгоряча призывал бить евреев,как на Евромайдане Диана Камлюк стихи декламирует с упоминанием грехов еврейских комиссаров,но все они мирно сотрудничают на Майдауне с Сеней и Кличко…А чо это вы вдруг евоейскую тему подняли?

  8. Благодарю Вас Татьяна за то , что Вы и другие журналисты своими действиями вселили уверенность в правоте простому народу. Ведь политическая инертность народа действительно достигла апогея. Вы продолжали верить и работали.Работали освещая незаконность захвата межигорья, покупок нефтяных вышек, фактов казнокрадства и безразличия власти к собственному народу.Из искры разгорелось пламя!!! Спасибо Портникову , Речинскому, Кошкиной, Наему…….всем кто нам симпатичны или несимпатичны за то что они делали свое дело профессионально и честно. Без Вас не было бы того майдана который мы видим сейчас. Храни Вас всех бог и дай он Вам здоровья и сил продолжать свое дело!!А плесени которая здесь …..здраво мыслит…. сухо дрочит… раБОТяжит…алёкает..даже отвечать не стоит.!!! не перед кем бисер метать!

  9. Уже опередили, напомнив лозунг “Дойчланд юбер аллес”. Потом сжигали книги, а потом была Ночь длинных ножей. И все сторонники Рема (СА), которые принимали самое активное участие в дерибане власти в одну ночь стали трупами. История великий учитель, но для тех, кто хочет учиться.

  10. катастрофа пафосного национализма. власть апплодирует. а как же с системой лекал? для украньцив? юсченко-украинец? безусловно, а нагадил стране украиньцев вместе с “украинкой” тимошенко на десятилетия вперед..Эта “девочка” солдат революции который жаждет ареста? Обычно наоборот,историческая практика -идут на нелегальное положение,эмигрируют с задачей вести работу в массах втч. армейских милиции итд.
    В революция надо “залучать” людей а не “видштоховывать”…теза одного националюги артиста и правильная. Вот это обращение -это пи-дец революции так как злучает тильки “украиньцив” (и только правильных по нормам “девочки” и тех кто ей подыгрывает)

  11. Танюша,”циник…”не прав.т.к.ЮВТ,в отличие от ВФЯ ,не сдрыстнула при угрозе попасть за граты.Хорошо,что есть такие,как ВЫ! Когда-то былы речевка:”Если я гореть не буду,
    Если ты гореть не будешь,
    КТО ТОГДА РАССЕЕТ ТЬМУ?”
    Храни ВАС Бог.

  12. Прежде,чем вызволять Юлю,хорошей девочке Тане следовало бы покаяться в том,что на последних президентских выборах она была в первых рядах противсихов,гнобила Юлю и ,фактически,привела Хама к президентству.

  13. История тоже иногда устает от народов,которые сами себя не уважают и тогда она их наказывает. Украинцев наказали януковичем и теперь проверяют достойны ли они уважения, а если нет, то и… с ними. Такие вот дела, хоть они и чудны.

  14. Для “Щось знайоме”
    “КРАСНАЯ АРМИЯ ВСЕХ СИЛЬНЕЙ”
    Офыцыйных 20 000 000 приты німецьких 5 000 000(разом у всіх фронтах) ЯК ТОБІ подобається?!
    Підлизуй завгару і дальше, може поставить тебе єфрейтором!!!

  15. не путай юродивый ночь длинных ножей с Украиной там педерасты валили педерастов а у нас народу надоело жидомасонское ярмо а для закрепления материала почитай Карделя -гитлер-основатель государства израиль-там дажу фотки есть тогда наверное будешь искать другой лохторат или поумнеешь порхатый

  16. Прикольний сайт. Заглянув сюди знову, і що бачу?
    Якийсь придурковатий безграмотний Володимир мені тут відповів, тільки що він мав на увазі, як так і не зрозумів (мабуть я тупий?).
    Ну іще якийсь Горняк нагадив про педерастів-жидів.
    Ну чи не прикольний сайтик став? А колись серйозні люди тут були…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ