Человек не терпит насилия!

Вітюка відсторонили

Голова СБУ відсторонив керівника департаменту кібербезпеки Вітюка на час перевірки обставин, оприлюднених журналістами «Слідство-інфо» — Інтерфакс 

«На час проведення перевірки обставин, оприлюднених журналістами «Слідство-інфо», голова Служби Василь Малюк відсторонив керівника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки (ДКІБ) Вітюка від виконання посадових обов’язків», — повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в пресслужбі СБУ у вівторок.

За рішенням очільника СБУ Малюка, Вітюк на час проведення перевірки буде відряджений у зону бойових дій для служби у складі бойового підрозділу ДКІБ, який виконує оборонні завдання спільно з бійцями ЦСО «А».

Раніше журналісти «Слідство.інфо» оприлюднили матеріал про майно сім’ї голови департаменту кібербезпеки Служби безпеки України (СБУ) Іллі Вітюка. Через два дні після публікації «Слідство.інфо» зробили ще одну публікацію, в якій повідомили, що, на їхню думку, співробітники ТЦК намагалися вручити повістку автору цього матеріалу.

https://t.me/operativnoZSU

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Україні викрили хакерів ФСБ, які здійснили понад 5 тисяч кібератак на держоргани

В Україні викрили хакерів ФСБ, які здійснили понад 5 тисяч...

Служба безпеки України встановила хакерів ФСБ, які здійснили понад 5 тисяч кібератак на державні органи України. Про це повідомив на…
НОВОСТИ