Человек не терпит насилия!

Корупційна група Кличка та Палатного заробляє мільярди на наркоторгівлі під час війни

klichkopalatniy 1

Схоже, правоохоронна система у нашій країні дала збій. І це під час повномасштабної російської агресії. Злочинні клани, відчуваючи свою повну безкарність, провертають свої схеми просто під носом у силовиків. Особливо привільно поводиться криміналітет від влади. У нашому випадку йтиметься про злочинний синдикат мера Києва Віталія Кличка та його кума Артура Палатного, які десять років тому окупували столицю нашої країни. Раніше ми вже писали про сфери впливу кримінального дуету, від борделів та похоронних схем, до захоплення столичних земель та відвертого розкрадання бюджетних коштів. Сьогодні ми хочемо розплющити очі українських правоохоронців на столичну наркоторгівлю під вивіскою КП «Фармація».

Поворозник Микола Юрійович – перший заступник голови КМДА та, за сумісництвом, головний гаманець Віталія Кличка, через якого і відбувається обмін «винагородами». Під сферою діяльності Поворозника КП «Фармація», що підпорядковується Департаменту охорони здоров’я КМДА. Останнє, як заявлено на офіційному веб-сайті, є «найбільш розгалуженою мережею аптек в місті Києві, нараховує 150 аптек та аптечних пунктів у всіх районах міста». Крім того, «Фармація» повністю контролює столичний ринок аптечних наркотичних препаратів, сукупна вартість яких складає близько 5 млрд грн!

Схема за якою працює підприємство та Поворозник разом із групою КМДА досить проста: «Фармація» видає бланки на рецепти Ф-3 через мережу «наркокабінетів», де препарати реалізуються шляхом надання таких наркозалежним. У той самий час, мережа аптек «Фармація» отоварює такі, одночасно створюючи найбільшу ланку збуту наркотичних препаратів у столиці. Не дивно, чому за підсумками 2020 року «Фармація» стала третім за прибутковістю комунальним підприємством після «Київтеплоенерго» та «Київкомунсервісу». Хоча ще у 2014 році була одним з лідерів збитковості серед київських КП і мала 20-мільйонний борг.

До схеми залучений й «права рука» мера Кличка – Артур Палатний. Із вказаного приводу представниками ГО «НОН-СТОП» ще влітку було подано заяву про вчинення кримінального правопорушення, в результаті чого Соломʼянською окружною прокуратурою на виконання ухвали Солом’янського районного суду м. Києва від 26.07.2023 року у справі №760/16108/23,  внесено відомості до ЄРДР за №42023102090000146 від 01.08.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

Особливо зазначимо, що наркозлочини та покарання за них докладно прописані у Розділі 13 Кримінального Кодексу України: «Кримінальні злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів та інші злочини проти здоров’я населення». Там 25 статей, і терміни з більшості передбачені зовсім не дитячі. Але, як ми бачимо, ОЗУ Кличка-Палатного не надто бояться наслідків від своєї злочинної діяльності. Є всі підстави вважати, що за ними стоять дуже впливові люди з самих верхів центральної влади, які мають чималу частку з наркоторгівлі у комунальних аптеках «Фармація».

Вимагаємо негайної реакції від усіх правоохоронних, та контролюючих органів.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

«Джек-Потрошитель» Артур Палатный планирует уничтожить самый древний рынок Киева

«Джек-Потрошитель» Артур Палатный планирует уничтожить самый древний рынок Киева

Имя Артура Палатного часто ассоциируется у жителей столицы с незаконным бизнесом: от борделей до ритуальной мафии. И неудивительно, ведь кумовские связи…

Кличко подложил свинью Чернышову через Поворозника

Алексей Чернышов уже не тормозит свое назначение на Киев. Источники в Министерстве регионального развития, говорят, что он завершает дела. Замглавы…
Схеми Поворозника

Схеми Поворозника

Офіс Трансформації. 400 бронзових Патронів. Представлять розслідування присвячене першому заступнику КМДА @Миколі Поворознику Все засновано на реальних подіях. Та на…
НОВОСТИ