Человек не терпит насилия!

Перший пішов. Артур Палатний наступний

Сьогодні оголошена підозра доглядачу Жулянського кладовища (у віданні Київради/КМДА) за вимагання хабаря у $3 тис за місце на кладовищі!

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру 47-річному доглядачу Жулянського кладовища за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди за виділення місця для поховання.

Встановлено, що доглядач Жулянського кладовища Ритуальної служби спеціалізованого КП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» виконавчого органу Київради вимагав і отримав гроші за місце на кладовищі.

Доглядач повідомив чоловіку, який цікавився місцем для поховання для себе, що кладовище є напівзакритим, а поховання дозволене лише у родинну могилу. Але за $3 тис. доглядач запропонував місце для підзахоронення в занедбаній могилі, начебто там похований родич чоловіка, що шукав місце. Для цього потрібно лише принести будь-яке свідоцтво про смерть людини, що померла до 1999 року.

Правоохоронці зафіксували передачу $3 тис. працівнику Жулянського кладовища. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 151,4 тис. грн.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. У вузьких колах на Хрещатику 36 відомо, що куратором теми поховань і отримання місць на муніципальних кладовищах Києва от Артура Палатного є начальник Управління аналітичного забезпечення Київського міського голови Олексій Комаров. Здасть Вафлю?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Как похоронная мафия Кличко – Палатного зарабатывает на смертях киевлян и павших воинов (ВИДЕО)

Как похоронная мафия Кличко – Палатного зарабатывает на смертях киевлян...

СМИ множество раз писали о том, как «хозяева» Киева Виталий Кличко и Артур Палатный под видом помощи ВСУ отбеливают свою…

Кличко с Палатным продолжают уничтожать  Киев

КГГА планирует передать под застройку целый ряд памятников архитектуры, среди которых дом на Прорезной, 25а, который находится в буферной зоне…
Кличко с Палатным уничтожают инфраструктуру Киева «эффективнее», чем русня (ВИДЕО)

Кличко с Палатным уничтожают инфраструктуру Киева «эффективнее», чем русня (ВИДЕО)

В Киеве на грани закрытия находится еще одна станция синей ветки метро. В данном случае речь идет о станции «Героев…
НОВОСТИ