Человек не терпит насилия!

Гамівна сорочка для «бакинського» злодія: чому Олега Крапівіна не пускають в Україну?

685653Навколо Олега Крапівіна, відомого як кримінальний авторитет Олег «Бакинський», не вщухають скандали. У спробі повернутися в Україну він намагався оскаржити рішення Міграційної служби України про скасування посвідки на проживання та заборону на в’їзд в Україну, подавши у грудні 2022 року позов до ДМС України. Однак навіть тоді Окружний адміністративний суд залишив рішення Міграційної служби в силі.

Невгамовний «Бакинський» вирішив подати апеляцію, проте Апеляційний суд підтвердив, що Міграційна служба України законно скасувала посвідку на проживання та дозвіл на в’їзд в Україну для Олега Крапівіна. Причини – підозра у пособництві окупантам, у тому числі бандам Кадирова в Україні.

Олег Крапівін – відомий кримінальний персонаж. Його пов’язують із діяльністю ОЗУ «Авдишева» та ОЗУ «Журавлів», які вели діяльність у Києві у 90-х роках. Наприклад, 2019 року він запросив на зустріч у кафе відомого правозахисника Едуарда Багірова. Олег Крапівін із підручними побили правозахисника, забрали його паспорт, погрожували вбити його дружину та дітей. У 2022 році Крапівін у Києві стріляв в автомобіль Lexus LX 570, щоб залякати підприємця, який не хотів платити гроші за «дах». Ще Олег «Бакинський» відомий здирством, крадіжкою людей, замовними вбивствами, обслуговуванням режиму Януковича та його спільників.

Влітку 2022 року Крапівін утік на батьківщину до Азербайджану. Але в Україні залишилася без контролю кримінальна мережа, яку він будував десятиліттями. Тому Олег «Бакинський» звернувся до українського суду, щоб йому дозволили повернутися до нашої країни.

Але на початку лютого Апеляційний суд Києва підтвердив, що Міграційна служба України законно скасувала для Олега Крапівіна, який нині перебуває на території Азербайджану (а також періодично відвідує проросійськи налаштовану Угорщину), посвідку на проживання та дозвіл на імміграцію в Україну.
zhumadilova

«За оперативною інформацією Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Крапівін залишив територію України з метою проведення конспіративних зустрічей з лідерами злочинних угруповань, насамперед вихідцями з кавказьких республік Російської Федерації та проросійськи налаштованими особами, які, можливо, готуються до здійснення протиправної діяльності, спрямованої на громадян, до масових заворушень, організації масових протестів та заколотів, які можуть призвести до підриву державності та спрямовані на повалення державного устрою України», — йдеться у рішенні суду.

Крім зазначеного, суд врахував той фактор, що Крапівін – один з лідерів азербайджанського кримінального середовища на території України, який організовує, координує, матеріально забезпечує функціонування злочинних груп, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі злочини на території України, а також має зв’язки з російським криміналітетом та керівництвом ФСБ РФ. Наприклад, раніше члени його банди в Баку викрали бізнесмена з метою отримання викупу, а в самій Україні про нього говорили як про організатора здирництва грошей із членів азербайджанської діаспори під прикриттям «діаспоральної діяльності».

На цього персонажа у матеріалах особистої справи є витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, номер кримінального провадження N 12019100050004435 від 13.06.2019 у частині Крапівіна О.О., кваліфікація порушення: частина 2 статті 355 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, що раніше Нацполіція також підозрювала Крапівіна у пособництві окупантам і навіть у можливій передачі гуманітарної допомоги окупантам у Запорізькій області. Крім цього, син «бакинського злодія» Крапівін Султанбек Олегович також замішаний у злочинній діяльності — станом на зараз він перебуває в міжнародному розшуку за тяжкий злочин і, як стало відомо з джерел у правоохоронних органах, втечу з України йому допоміг організувати не хто інший, як його батько.

Продовжимо уважно стежити за цією справою. Впевнені, що судова система не дасть збій і проросійський злодій у законі не повернеться до України.

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 4.67 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Ничего,скоро Бакинский доберется до Гелетея Валеры и тот наверняка поможет. Бакинский был в хороших контактах с братьями Константиновскими а те давно дружат с Гелетеем и Яремой. Дада тот самый Гелетей, был министром обороны и который организовал несколько котлов для украинских военных по заказу братьев Карамазовых

  2. Так тут залишилися його партнери: Карагоцький, Меламуд, продажні менти та прокурори. Навіщо йому вертатися?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Злодій у законі Олег Крапівін проривається в Україну

Злодій у законі Олег Крапівін проривається в Україну

26 червня 2022 року Україна заборонила Олегу Крапівіну перебування в Україні, анулювавши посвідку на проживання, а також заборонила будь-який подальший…
НОВОСТИ