Человек не терпит насилия!

Злодій у законі Олег Крапівін проривається в Україну

oleg krapivin26 червня 2022 року Україна заборонила Олегу Крапівіну перебування в Україні, анулювавши посвідку на проживання, а також заборонила будь-який подальший в’їзд на територію України.

Причини для цього були досить вагомими – підозра у співпраці та пособництві окупантам, контакти з військовими злочинцями банд Кадирова в Україні та можлива передача їм частини гуманітарних вантажів у Запорізькій області.

Вимагання та розбій

У кримінальних колах Олег Крапівін відомий як Олег Бакінський. Його пов’язують із діяльністю ОЗУ «Авдиша» та ОЗУ «Журавлів», які вели діяльність у Києві у 90-х роках.

Крапівін регулярно «спливає» у скандалах на кшталт «лихих 90-х». Наприклад, 2019 року він запросив на зустріч у кафе відомого правозахисника Едуарда Багірова. Олег «Бакинський» та кілька його костоломів побили правозахисника, забрали його паспорт та силою утримували кілька годин. При цьому погрожували вбити його, його дружину та дітей. На початку 2022 року Крапівін у Києві обстріляв автомобіль Lexus LX 570. За кермом був 55-річний підприємець, який почув постріли. Коли він вийшов з машини, то помітив сліди від куль: пробито переднє колесо, пошкоджено передні двері та розбито скло. Так Олег Бакинський передав привіт підприємцю, вимагаючи з нього гроші.

З сонячного Баку до Києва

Не чекаючи влітку арешту, Крапівін спішно покинув Україну. Але в сонячному Баку йому не сиділося. До зими щось змінилося або хтось дав гарантії поплічнику росіян (подейкують, що йому раніше допомагав близький друг екс-глави СБУ  Баканова) і він одразу звернувся до суду про відновлення посвідки на проживання. Навіщо йому терміново знадобилося в Україні? Відповідь банальна – в Україні без контролю залишилася кримінальна мережа, що вибудовується десятиліттями. Крім справ, у яких Крапівін «засвітився», було багато чого. Вимагання, крадіжка людей, вбивства на замовлення, обслуговування режиму Януковича та його спільників, зокрема – всі «чорні справи» братів Клюєвих аж до останніх років приносило нечувані гроші. Все це Бакинський прикривав нібито громадською діяльністю та добрими намірами щодо «допомоги» азербайджанській діаспорі в Україні.
Не бажаючи втратити впливу і відновити кримінальну практику, а можливо і маючи додаткові завдання від російських кураторів (відомо про його зв’язки з ФСБшним генералітетом та актуальне громадянство Росії) – Олег Бакинський намагається вирішити питання з поверненням. Бажаючи повернутись, він вірить, що вдасться зайнятися розбоєм, як раніше.

Так, Окружний адміністративний суд міста Києва, 2 грудня 2022 року, прийняв до розгляду позов від імені Олега Бакинського з приводу визнання недійсними рішення ДМС України щодо скасування дозволу на імміграцію в Україну.
789

Примітним є той факт, що у правоохоронних органах України у Бакинського завжди була людина, яка прикривала її розбій та бандитизм. Цікаво, чи зможе і цього разу цей «рятівник» надати послугу Крапівіну і «вирішити питання» з дозволом на перебування останнього в Україні, чи все ж таки відхреститься від нього, як від коричневої чуми. Часи то нині не ті.

Війна як очищення від колаборантів та криміналітету

Україна до і після повномасштабного вторгнення це, як кажуть в Одесі, дві великі різниці. Мільйони українців стали на захист батьківщини з бажанням знищити ворога та створити нові справедливі порядки в державі, без впливу злодіїв у законі та всякого роду вирішував. Система працює як годинник – ефективно розправляється з колаборантами та ворогами держави у військовій, громадянській, релігійній сферах, у публічній політиці.

Впевнені, що судова система не дасть збій і липневе рішення про депортацію залишиться чинним. Інакше буде прецедент для всякого роду криміналітету. Ми уважно стежимо за діяльністю суду і триматимемо громадськість у курсі щодо можливого повернення одіозних осіб із кримінального світу.

Війна — це величезне горе для українського народу, але водночас можливість позбутися впливу різного роду паразитів: кримінальних авторитетів, чиновників, що прокралися, продажних ЗМІ, псевдоактивістів тощо. Очистити Україну можемо лише спільними зусиллями держави та активної громадськості, а лакмусом усвідомлення системою потреби спільної роботи з наведення порядку всередині, поряд із зовнішньою війною – буде «кейс Крапівіна», з його шлейфом кримінальних справ та проросійською позицією.

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 3.8 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Читайте также

Гамівна сорочка для «бакинського» злодія: чому Олега Крапівіна не пускають в Україну?

Гамівна сорочка для «бакинського» злодія: чому Олега Крапівіна не пускають...

Навколо Олега Крапівіна, відомого як кримінальний авторитет Олег «Бакинський», не вщухають скандали. У спробі повернутися в Україну він намагався оскаржити…
НОВОСТИ