Человек не терпит насилия!

«Рейдер Вадим Грона під кришею Голови Нацагентства з розшуку та управління кримінальними активами (АРМА) Олени Думи зайшов по-крупному»

Вже 4 місяці в скандальній АРМА головує Олена Дума. Своєму знайомому, який забажав залишитись інкогніто, Дума похизувалась, що «верхи» будуть заплющувати очі на її порушення законів України, оскільки має завдання «порішати деякі активи, з чим їй допоможе Вадим…..». Таким активами можуть бути АЗС Glusco біглого Віктора Медведчука та його розкішна яхта, яка знаходиться під арештом в Хорватії. Можливо, саме через це першим розірваним договором на управляння Думою було саме Glusco, а за 4 місяці цей актив, навіть попри рішення Кабміну, досі нікому не передано в управління. Стосовно яхти за 4 місяці теж не зроблено а ні кроку щодо надходжень коштів до бюджету України.

Означеним Вадимом може бути колишній коханець Думи Вадим Грона, якого остання з перших днів роботи в АРМА завела допомагати їй в якості позаштатного радника.

Користуючись військовим станом та довірою Вадим Грона вирішив план розширити і «поуправляти» й іншими об’єктами. Зокрема, активи відомої всім українцям води Моршинська. Проте, пішло не за планом. Опір свідомих громадян завадив.

Так, у зв’язку з відмовою керівника Центрального теруправління АРМА виконувати незаконні вказівки Грони В.Л. щодо активів олігарха рф Фрідмана IDS (Моршинська), в центрі Києва 63-річний Грона уявив себе в 90-х (про що написав СтопКор у своєму телеграм каналіhttps://t.me/stopcor/23186).На опублікованому відео видно як чоловіки спілкуються, стоячи на вулиці. Раптово, Вадим Грона дає держслужбовцю паховий правою, після чого, за даними свідків, обіцяє відрізати останньому голову, розвертається та йде в головний офіс АРМА на Хрещатику. Постраждалий в лікарні, поліцією відкрито кримінальне провадження.

З метою уникнення відповідальності та настання несприятливих наслідків, Голова АРМА – Олена Дума, звільнила Вадима Грону з займаної посади заднім числом — 4.10.2023, підробивши наказ про звільнення іншого співробітника.

При цьому, бажаючи залишити одіозну особистість Вадима Грону в АРМА, Олена Дума минулого тижня забезпечила обрання останнього заступником голови антикорупційної ради АРМА, яка не передбачена законодавством та є черговим незаконними прикриттям явно антидержавних дій «команди Думи».

Попри своє «звільнення» з посади радника Голови АРМА, Грона продовжує здійснювати кінцевий вирішальний вплив на процеси, що відбуваються у АРМА. Так, до прикладу, одіозним екс-радником забезпечується працевлаштування та співбесіди сумнівних кандидатів на посади в АРМА, визначаються шляхи і способи управління активами, зокрема, Моршинської та Glusco.

*Грона В. після звільнення безперешкодно заходить в кабінет начальника Управління Менеджменту активів, свого старого знайомого Іщенка Олексія

Участь Вадима Грони у владі на громадських засадах має давнє коріння:

— 2006–2007 помічник народного депутата — комітету з питань правосуддя Володимира Толстенка (БЮТ);

— 2010–2012 помічник секретаря Комітету з питань правової політики Юрія Трегубова (безпартійний);

2019 рік – подавався до Громадської ради Державної податкової служби України;

— 2021 рік — позаштатний радник очільниці ОДА в Чернігівській області, де теперішня Голова АРМА була заступником з питань культури і спорту;

— з 2023 року — заступник Голови Антикорупційної ради АРМА.

Таке поєднання наближеності до влади разом із багатьма бізнесами та компаніями, які на нього оформлені, дозволили Гроні прийняти участь у:

— «віджимі та встановленні контролю» над ПрАТ «Племінний завод «Бортничі»;

захопленні землі в Київській області;

— незаконному заволодінні земельною ділянкою на території Золочівської сільської ради.

Грона Вадим Леонідович – бенефіціар ПрАТ «Племінний завод «Бортничі», очолює наглядову раду. У вказаному товаристві працюють родичі Грони В.Л., а саме: бухгалтер Грона Л.В. та ревізор Грона А.В. Основним напрямом діяльності підприємства в 2020 році була здача в оренду приміщень, які були у власності товариства.

Вадим Грона є одіозним фігурантом земельних війн у Бориспільському р-ні (https://ord-ua.com/2006/10/29/zemelnyie-vojnyi-v-borispolskom-rajone/). Найбільше інформації у відкритих джерелах про нього саме як про забудовника, який працює у Київській області.

!!!! Здається, активи АРМА мають великі шанси потрапити в ті самі приватні лона, що й колись величезний державний ПрАТ «Племінний завод «Бортничі», або просто упливти за яхтою Віктора Медведчука.

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Повірив, що безсмертний? Може його в окоп відправити? Як. Ви думаєте, поважна ТЦК? Або є…ло натовкти? Дочекаються ублюдки!!!!!

  2. Повірив, що безсмертний? Може його в окоп відправити? Як. Ви думаєте, поважна ТЦК? Або є…ло натовкти? Дочекаються ублюдки!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Дума та СБУ

Отже, що я не можу написати в статті, але можу тут;) 1. Олена Дума на невідомих засадах співпрацює з СБУ…

Шмигаль таки хоче просунути Думу в АРМА

Кабмін сьогодні спробує НЕЗАКОННО призначити головою АРМА Олену Думу. Незаконним це призначення є тому, що під час конкурсу вона НЕ…
Довбенко в розыске. АРМА и СЕТАМ продолжают воровать

Довбенко в розыске. АРМА и СЕТАМ продолжают воровать

Довбенко смотряга за минюстом при порохе. Ему инкриминируют, кроме прочего, продажу удобрений через АРМУ и СЕТАМ в несколько раз дешевле…
НОВОСТИ