Человек не терпит насилия!

Дума та СБУ

Отже, що я не можу написати в статті, але можу тут;)
1. Олена Дума на невідомих засадах співпрацює з СБУ певну кількість років.
— По-перше, держслужбовці, з ким я поговорив, відверто казали “її ставила контора (СБУ)”, “вона закрита і складна людина”.
— По-друге, Дума непрямо, але визнала (відповівши на запит) знайомство з Кулінічем, звинуваченим у держзраді на користь рф. Має історію спвлкування з Бакановим і ексом глави СБУ Наливайченком.
— По-третє, джерела ЗАРАЗ ПОвʼязують Думу з головним управлінням “І” Артема Шила (https://www.youtube.com/watch?v=bJLWx9uxPJU… ). Цей відділ відповідає за розшук росактивів і накладання санкцій.
2. Виникає питання. Окей. Дума, теоритично, могла допомагати СБУ в специфічних справах. Але навіщо «цінного агента» ставити на головну посаду в АРМА? Схоже не для для контролю, а щоб «закрити вертикаль опікування росактивами» від пошуку, накладання санкцій, до можливості передати їх у «правильні руки».
3. Дуже турбує ще й такий ньюанс — а чи не найкраща це легенда для прикриття роботи на російські спецслужби? Мовляв: “Я від СБУ, розповідайте мені все”.
Крім того, попри «спецслужбівську» лінію, у Думи точно були чи досі є проблемки з корупцією. Нацполіція не відповіла про кримінальні провадження, які порушувались проти неї. Однак джерела кажуть: донедавна не були закриті.
NV.UA
Зв’язки з СБУ, скандали з підлеглими, та шпигунські пристрасті. З яким досвідом Олена Дума очолила одіозне Агентство з розшуку активів
Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. На яку аудиторію ця писанина розрахована! Дурниця якась!! Подивіться кого призначають на посади!! У Думи є доволі непоганий досвід! Втім ,подивимося на резудьтати роботи через місяцьдругий!!

  2. СБУ теж саме що фсб-зєляжид розмінував перекоп і що залужний за грощі вбиває українців з сірськім і що вивезли 2-3 мільйони дітей іщо Україна з 2014 стала найбільшим постачальником органів продають дітей і що -доки жидва при владі з москалями чорними та азіятами не буде нічого

  3. Заказать ювелирные изделия — только в нашем салоне вы найдете качественную продукцию. Быстрей всего сделать заказ на ювелирная мастерская на заказ можно только у нас!
    [url=https://uvelir1.ru/]ювелирная мастерская на заказ[/url]
    ювелир москва — [url=http://uvelir1.ru/]http://www.uvelir1.ru[/url]
    [url=http://cherrybb.jp/test/link.cgi/uvelir1.ru]https://www.google.tn/url?q=http://uvelir1.ru[/url]

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

«Рейдер Вадим Грона під кришею Голови Нацагентства з розшуку та...

Вже 4 місяці в скандальній АРМА головує Олена Дума. Своєму знайомому, який забажав залишитись інкогніто, Дума похизувалась, що «верхи» будуть…

Шмигаль таки хоче просунути Думу в АРМА

Кабмін сьогодні спробує НЕЗАКОННО призначити головою АРМА Олену Думу. Незаконним це призначення є тому, що під час конкурсу вона НЕ…
НОВОСТИ